Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Pilismarót

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb pilismaróti férfi társkeresők

Szilárd (48)
Társkereső Pilismarót
12 napja tag
Mindegy mit írok ide,majd megismersz,ha akarsz. Egyedül élek,párom keresem. Ha szereted a természetet,te kellesz nekem 🙂
Tibor (50)
Társkereső Pilismarót
54 napja tag
Magamról??? Angyal vagy maga az ördög... Szóval irányítás mániás, felsővezető, sajnos viszonylag kevés szabadidővel és ezáltal tartalmas kapcsolatokat ápoló, szabadonfutó pasi vagyok, akinek a szeretet nyelve az érintés... Örök vidám, életigenlő, tökéletes tökéletlenség. Két igazi szenvedélyem van. A második az édesség...:-) Sajnos jó emberismerő vagyok. Igen ezt valóban hátránynak élem meg kicsit... Majd személyesen elmesélem, hogy miért is. Itt jegyezném meg, hogy sosem voltam fotogén🤣
Gábor (58)
Társkereső Pilismarót
72 napja tag
Tájékozott, világlátott, intelligens, sportos, kedves, jó humorú, sikeres, sokoldalú, határozott, erős, mégis mély érzésű, gyengéd (kihagytam valamit?), emellett szerény férfi vagyok. Zenéltem, táncoltam, humán, reál tudományból is van papírom, amit egyetemen állítottak ki, a tanulmányok végén. És ha kell, felépítek egy házat az alapoktól. Szeretem a jó beszélgetéseket, kettesben és jó társaságban. A vidám kerti partikat, a kilátast az erdőszéli dombról a Dunára, az igaz, becsületes embereket. Taszít a felszínesség, hamisság, hazugság, a gőg, rosszindulat. Keresem azt a csinos, okos, jólelkű nőt, akinek épp ilyesmi kell. Mondjuk, egy életen át.
Ferenc (32)
Társkereső Pilismarót
95 napja tag
Ferenc vagyok, 31 éves, lakhelyem Pilismarót. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

50 év feletti pilismaróti társkereső férfiak

Zoltán (65)
Társkereső Pilismarót
REMÉLEM NEM BONYOLULT!! Aki társat szeretne találni tesz is érte!! Hölgyeim!! Ha a bemutatkozásod azzal kezdődik, (nem vagyok előfizető .........) kattints tovább!! Minden más lehetőséget cenzúráznak!! NE AKARJ E-mail CÍMET, MERT TÖRLI A RENDSZER!! "Ami nem volt, még mind lehet!" KIT KERESEK?? Tartós - tartalmas, szimpátián és érzelmeken alapuló nem összeköltözős kapcsolatot keresek. Egy igazi társat akit tisztelhetek - szerethetek - és viszonzást kapok.( Magukkal nagyon megelégedett egoisták kattintsatok tovább!!) Alkalmazkodó pozitív gondolkodású nyitott egyéniség vagyok. Társ tudok lenni mindenben, ami örömet okozhat az életben, ugyanakkor legalább annyira fontos az adás és viszonzás ami szintén tud örömöt okozni. Talán semmi sincs szebb a világon, mint megtalálni egy embert, akinek a lelkébe nyugodtan letehetjük lelkünk titkait. Akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát. Akinek puszta jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk. (Hemingway) És legyünk egymás "támaszai" a mindennapokban! Ha egy nap úgy érzed sírnod kell... Hívj engem! Nem ígérem, hogy meg foglak nevettetni, de sírhatok veled! Ha egy nap el akarsz futni, ne félj engem hívni! Nem ígérem, hogy megkérlek állj meg, de futhatok veled! Ha egy nap senkit nem akarsz hallani, hívj engem. Ígérem veled leszek és ígérem nagyon csendben! De ha egy nap hívsz és nincs válasz, Gyere gyorsan látogass meg, lehet nekem van rád szükségem.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Dénes (66), Románia Dénes vagyok, 66 éves. Társam keresem Románia környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Csaba (45), Martonvásár Őszinte pozitív lélek vagyok Szia Csaba vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást
  • Kinga (52), Pécs Amit tudj:szeretni,nevetni,beszélgetni. Amid jó ha van: becsület,humor,intelligencia. Ezeket adom én is. A többi majd kiderül.🙃
  • Bettina (46), Kecskemét Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az minden. Családcentrikus, életvidám, határozott, bújós,nő vagyok. Partneremre vonatkozó elképzeléseim: Céltudatos, határozott, érzelmekben gazdag, önmagára igényes , FÉRFIT szeretnék. Amire vágyom: sok nevetés ,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Amit én tudok adni: szeretet,megbecsülés,gondoskodás.
  • Zoli (47), Budapest, IV. Szia, Zoli vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

PilismarótPilismarót

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk