Társkereső Csécse

Legújabb csécsei férfi társkeresők

Imre, 64 éves
Társkereső Csécse
15 napja tag
Imre vagyok, 64 éves, lakhelyem Pásztó. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Kristóf, 23 éves
Társkereső Csécse
247 napja tag
Szeretem az állatokat, a természetet. Elég pörgős vagyok. Szeretek vezetni. Stb stb. Beszélgessünk
Gábor, 23 éves
Társkereső Csécse
543 napja tag
Komoly kapcsolatra keresem megfelelő társam.......

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Gabi (66), Szarvas gyógyszernélküli--gondtalan--élet hosszú---élőszóban jobb-- *moderálva* (Tiéd?)--hivjál--ha--ráérsz--hello gabi (személyes talákára---csak hosszú-eredményes-**-**beszélgetések-után!)
  • Katalin (44), Budapest, IV. Komoly hosszu tavu kapcsolatot szeretnek KOMOLY KAPCSOLATOT KERESEK HOSSZÚ TÁVRA,AKIBEN VÉGRE MEGTALÁLHATOM A MÁSIK FELEMET.HÁROM FONTOS SZÁMÍT EGY KAPCSOLATBAN NÁLAM HŰSÉG,BIZALOM,KOMMUNIKÁCIÓ. KÁROS SZENVEDÉLYMENTES PÁRT KERESEK BUDAPESTRŐL.40-45 ÉVES GYERMEKTELEN FÉRFIT..
  • Enikő (43), Sopron Sziasztok! „Éld meg az élményeket és a kudarcokat, éld meg a pillanatokat, a jót és a rosszat is. Próbálj ki új dolgokat, legyél nyitottabb, szakadj ki a komfortzónádból, és élj egy kicsit végre!”
  • Péter (25), Táplánszentkereszt Az élet túl rövid Szeretnék olyannal megismerkedni aki magamért szeret
  • Kalman (53), Nyársapát Sziastok Kommoj kacsolto szeret mék hate is aszt akasz nem prtnerk keresek társat mindenapra egy kávé me let el döncsök.

Társkeresés Csécse-n

CsécseCsécse

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk