Társkereső Érsekvadkert

Legújabb érsekvadkerti női társkeresők

Kriszta, 36 éves
Társkereső Érsekvadkert
88 napja tag
Szia, Kriszta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Éva, 60 éves
Társkereső Érsekvadkert
168 napja tag
Szia, Éva vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb érsekvadkerti férfi társkeresők

Sándor, 52 éves
Társkereső Érsekvadkert
23 napja tag
Sándor vagyok, 52 éves, lakhelyem Érsekvadkert. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Sándor, 52 éves
Társkereső Érsekvadkert
23 napja tag
Szia, Sándor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Joci, 28 éves
Társkereső Érsekvadkert
248 napja tag
Igènyes àpolt fèrvinak tartam magam! Ugyan ezt vàrom el én is! Sziasztok
Roland, 43 éves
Társkereső Érsekvadkert
263 napja tag
Szia, Roland vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Diplomás érsekvadkerti társkereső férfiak

Péter, 42 éves
Társkereső Érsekvadkert
Egyetemi diplomás (Bölcsészettudomány)
Kizárólag komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Türelmes, empatikus embernek ismerem magam.

Keresztény érsekvadkerti társkereső férfiak

Gábor, 41 éves
Társkereső Érsekvadkert
hite: római katolikus (alkalmanként)
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Fiatalabb, 30 év alatti érsekvadkerti társkereső férfiak

Tamás, 21 éves
Társkereső Érsekvadkert
Tamás vagyok, 20 éves, lakhelyem Érsekvadkert. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Erik, 29 éves
Társkereső Érsekvadkert
Szia, Erik vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Dávid, 27 éves
Társkereső Érsekvadkert
Szia, Dávid vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as érsekvadkerti társkereső férfiak

Szabolcs, 38 éves
Társkereső Érsekvadkert
Szia, Szabolcs vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Tibi (34), Dunaújváros Vagyok, Aki Vagyok Szia kedves ismeretlen köszönöm, hogy rám néztél. Pozitív nyitott spirituális gondolkodású embernek tartom magam kicsit naivnak is, mindig meglátom a dolgot jó oldalát,szeretek sportolni, egészséges életmódot élni, nem iszom alkoholt....Annyit :) , szeretek olvasni és filmezni ha van rá időm. Nem úszom az árral próbálok "limitált kiadás" lenni. Érdekelnek a világ dolgai+történelem imádok vízközelben kikapcsolódni úszni élményfürdőket látogatni, állandó stabil munkahelyem van, rendezett a hátterem. Fontos számomra az őszinteség ha ismerkedek valakivel nem szeretnék senkinek az érzéseivel szórakozni komoly kapcsolatot keresek. Én csak szeretett szeretnék adni és kapni, nekem nem a tested kell. Mindig őszinte és kedves, hűséges kitartó ember vagyok. Hegesztőként dolgozom, szakmám+érettségim van, viszont diplomám nincs de nagy szívem az igen. Rengeted "szuperképességem" van pl:figyelmes odaadó vagyok, nem csallak meg, más nőre rá sem nézek "akkor csak te létezel" foglalkozok az érzéseiddel és másokéval is,elmosogatok akár főzök is és órákig tudok masszírozni. A nagyképűség tőlem messze áll, nem rúgok bele másokba, hogy előrébb léphessek a munkahelyemen, ki nem állhatom a kétszínű embereket, akik ráadásul még kárörvendőek is, de sajnos van belőlük egy pár és el kell őket viselni.
  • Ildiko (51), Szikszó Sziasztok! Szeretem a társaságot imádok táncolni de otthon is szívesen vagyok. Imádom a zenét minden fajta szoba jöhet imádom a focit.
  • Balázs (45), Marcali Szia! Balázs vagyok, 45 éves. Társam keresem Marcali környékéről,Somogy megyéből.Az adatlapomon főbb tulajdonságaimat láthatod,ezeken kívül csak pár szót még magamról.Nagyon kötődöm a természethez,sok erőt,tapasztalatot kapok tőle.Olyan embernek tartom magamat,aki társáért,szeretteiért tűzbe megy ha kell,s senkit nem hagy hátra.De ha a helyzet úgy hozza,akkor szívesen fogadom az újat,vonzanak a felfedezések,bár a bőrömet nem szívesen viszem vásárra.Izzót,kereket cserélni tudok,de recepteket nem cserélhetsz velem.Egy jó kávé.egy csöppnyi ital mellett jókat tudok beszélgetni,de káros szenvedélyeim nincsenek. Azt tudnod kell,hogy gyermekeim nem élnek velem,de fontosak vagyunk egymásnak,számíthatnak rám.Szeretem őket,neked nem muszáj,de nélkülük soha nem lettem volna igazi férfi. Akit keresek?Olyan Hölgyet,aki szereti,ha szeretik.Igényli az odafigyelést, a biztos támaszt maga mellett.Észreveszi az élet apró csodáit is.de mer nagyokat álmodni,közösen.Alkatában a magasságához ajánlott testsúlyt tartsa,s becsülhessem benne a külső,belső ápoltságát.S ha a kitaposott utat el kell hagynia,akkor sem féljen elfogadni a segítő kart.
  • Attila (52), Zalaegerszeg Akkor sem lépek hátra ha csak lendületet veszek! Ati vagyok, aki társra vágyik egy nem éppen semleges világban. Bármi megtörténhet az életben és ennek kapcsán bárki lehet bárki párja. Miért pont Én ne találnám meg akinek megfelelek azok közül akik Nekem is megfelelnek!
  • Szintia (24), Berekböszörmény Komoly kapcsolat celjabol Talpra esett vagyok es okos szeretek tanulni szeretem a kutyakat

Társkeresés Érsekvadkerten

ÉrsekvadkertÉrsekvadkert

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk