Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Raposka

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Orsolya (27), Hódmezővásárhely Sziasztok! Orsolya vagyok. Ismerkedni szeretnék Csongrád-Csanád megye környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Marcsi (58), Baja Sziasztok! Mosolygós, vidám természetű vagyok. Szeretem a társaságot, de párommal kettesben is szívesen töltöm az időt.
  • Gabriella (40), Albertirsa Sziasztok! Komoly és megbízható páromat keresem.
  • Péter (45), Budapest, X. Live Now! Hogy tudnám jellemezni magam? Lássuk csak… Társaságot is kedvelő, de egymagában sem unatkozó. Türelmes, nyitott. Őszinte, megbízható (de tényleg, bár tudom, szinte mindenki ilyennek mondja magát). Jó humort kedvelő (de nem mindenből viccet csináló). Tág érdeklődési körű, amiben prioritást élvez a kultúra, művelődés (pl. olvasás, filmek, zene), a sport (főleg a labdajátékok), a kirándulás, utazás. Minél hosszabb távra társat kereső.
  • István (64), Budapest, XV. Sziasztok! Egyedülálló kapcsolatot kereső személy vagyok. Keresem a hozzám illő vidám derüs hölgyet.

RaposkaRaposka

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk