Társkereső Sály

Legújabb sályi férfi társkeresők

Márk, 24 éves
Társkereső Sály
55 napja tag
Márk vagyok, 24 éves, lakhelyem Sály. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Sándor, 56 éves
Társkereső Sály
75 napja tag
Egyedűl.vagyok eleinte jó volt mert nem múlt el nap, hogy ne szívja szószerint a véremet. Ha nem szólok az volt a baj ha szólok az volt a baj. Először azt hittem jó lesz jó is volt. Csak ahogy múlik az idő egyre nyomasztó ez a magán y. Ezért szeretnék egy kellemes partnert találni.
Tamás, 24 éves
Társkereső Sály
311 napja tag
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Sándor, 26 éves
Társkereső Sály
393 napja tag
Sándor vagyok, 25 éves, lakhelyem Sály. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás sályi társkereső férfiak

Gergely, 36 éves
Társkereső Sály
Főiskolát végzett
Én szeretnék lenni az, aki megnevettet, és támaszt nyújt.A világ végéig is képes vagyok elmenni azért, aki igazán fontos nekem. Képes vagyok arra, hogy mindig tiszta szívvel induljak új kihívások elé.Nem építek falakat, és jó hosszú döfőket magam köré, hogy a hozzám közel állók bántásával óvjam meg magam, és keressek önigazolást. "Szeretni nem azt jelenti, hogy két ember egy igát von, hanem a másikat biztatni, biztatni repülni át egy világon." Keresem azt a nőt, akivel őszinteségen és bizalmon alapuló elmélyült kapcsolatot tudunk felépíteni és megtartani. Valahol hallottam, hogy "egyszerhasználatos borotvái vagyunk egy felszínes világnak" - lehet, hogy tényleg ebbe az irányba tart világ - de én hiszek abban, hogy szeretettel, odafigyeléssel, türelemmel, megbecsüléssel és tisztelettel lehet repülni egy világon át.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • János (45), Budapest, XIX. CSALÁD MINDENEK ELŐTT Beszélgessünk és minden kiderül Lényeg a CSALÁD megalapítása. Egy hölgy személyében mindent (sokmindent) megélni és átélni...
  • Gina (39), Dombóvár Sziasztok! Szia, GINA vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Szabolcs (43), Miskolc Sziasztok! Miskolc környékén ismerkednék!
  • Julianna (47), Kecskemét Sziasztok! *moderálva* Julianna vagyok 47 éves romantikus tipusú férfit keresek tartós kapcsolatra.
  • Imre (50), Sopron Sziasztok! Hosszútávú komoly kapcsolat reményében regisztráltam erre az oldalra..

Társkeresés Sály-n

SálySály

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk