Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Bodorfa

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • MÓNIKA (48), Budapest Fogadj el . MÓNIKA vagyok, 48 éves, lakhelyem Budapest. ISMERETLEN REMÉLEM TE LESZEL,AZ AKIVEL ÖSSZEHOZ A SORS,,,,,,,,,,,
  • László (55), Szeged Sziasztok! Kedves ápolt hölgyet keresek komoly kapcsolat céljából!
  • Liz (43), Vecsés Üdvözöllek! Liz vagyok, 43 éves,Vecsésen élek. Figyelj!, elég röviden (és most csak egy fontos dolgot emelek ki), de jól 'bemutatkozom' kíváncsi vagyok a véleményedre! Komolyan! SM diagnosztizáltként társat keresek. Mondhatom tünetmentes vagyok. Társat, akivel akár családot is alapíthatnánk. 🤔🤷‍♀️ Vélemény? Ui1:Nem vagyok előfizető, ha megírod az elérhetőséged (mail) ott tudunk beszélgetni, ismerkedni. Ui2:Most ne csak a csinipofit nézd , hanem az írottakat!
  • Tibi (30), Kecskemét Kérdezz bátran semmi nem marad titok! Kecskeméti vagyok itt is dolgozom. 30 éves vagyok 178cm 75kg nagy állatbarát főként kutya és nagy sportrajongó gyakran járok is sportrendezvényekre főként Budapestre e melett kedvelem a fesztiválokat és nagyon szeretem a kalandparkokat és élményfürdőket is valamint túrázni is szeretek. Káros szenvedélyektől mentesen élek. Komoly kapcsolatot szeretnék kialakítani kölcsönös szimpátia alapján.
  • Judit (53), Dombóvár Sziasztok! 164 cm vagyok, vékony testalkatú, rendmániás, gyerek és állat centrikus, imádok táncolni, nagyon fontos az öltözködés és a harmónia.

BodorfaBodorfa

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk