Társkereső Nyírcsászári

Legújabb nyírcsászári női társkeresők

Ilona, 58 éves
Társkereső Nyírcsászári
168 napja tag
Szia! Őszinte, humort kedvelő csaj vagyok!

Legújabb nyírcsászári férfi társkeresők

Balázs, 39 éves
Társkereső Nyírcsászári
125 napja tag
Szia, Balázs vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Gyöngyi (60), Dunaújváros Sziasztok! Egyszerű, átlagos dolgozó nő vagyok,kevés szabad idővel. Táv kapcsolatot nem szeretnék!
  • Móni (43), Szeged Sziasztok! A férfi a táncban és az életben vezet. A nő követi. Ez eddig rendben van. De vezetni csak az tud, aki tiszteli a másik lényét. Tiszteli a szabadságát. És úgy vezet, hogy öröm legyen követni őt.
  • Barna (59), Ajka Sziasztok! Nagy állatbarát vagyok,csinos társam keresem .Olyat aki a födönjár ,egyszerű.Régi dolgok az értékek nekem liberális szarság nem.Nem vagyok előfizető ** elérhető .
  • Bernadett (25), Cegléd Sziasztok! Berni vagyok Ceglédről! Viszont naponta ingázom Cegléd-Budapest között, mert a munkám odaköt. Keresem a korban hozzám közel álló társat, akivel lehet nevetni, programokat szervezni (pl. Kirándulni, de nem zárkózom el a filmnézős estéktől sem. 🙂) Szabadidőmben szeretek kirándulni, olvasni, zenét hallgatni, filmet nézni. Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed, kérlek írd le az elérhetőséged, mert nem vagyok előfizető és nem biztos, hogy vissza tudok írni. Köszönöm, hogy elolvastad a bemutatkozásomat! Szép napot!🙂 Berni
  • Ákos (33), Kecskemét Sziasztok! Laza,határozott és őszinte.Aki utálja az állóvizet. :D

Társkeresés Nyírcsászári-n

NyírcsászáriNyírcsászári

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk