Társkereső Aparhant

Legújabb aparhanti női társkeresők

andrea, 27 éves
Társkereső Aparhant
327 napja tag
sziasztok 26 éves vagyok. 1 gyermekem van.akit egyedül nevelek.

Legújabb aparhanti férfi társkeresők

Imre, 31 éves
Társkereső Aparhant
659 napja tag
Szia, Imre vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Richárd, 28 éves
Társkereső Aparhant
982 napja tag
Igazából ismerkedés céljából regisztráltam az oldalra és szerencsét próbálni, na meg megnézni hogy mennyivel másabb ez az oldal mint a többi ahol sok flegma, nagyképű, nő van :) Szeretem megmondani az igazat ezért sokszor bunkónak tűnők. Ha izgulok nevetek, meg igazából ha nem izgulok akkor is tudok bármin, többnyire vicces vagyok de minden embernek két oldala van, egy jó és egy rossz, velem sincs másként. ha fel keltettem érdeklődésedet nyugodtan írj :) vissza fogok írni ha tetszel ha nem! sziasztok.
Gyula, 27 éves
Társkereső Aparhant
1319 napja tag
Tanulok,dolgozok is.Nem vagyok már 18 meguntam a discokat,azért vagyok itt... Komoly kapcs.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Katika (70), Budaörs Sziasztok! Szolid,barátságos,szeretetre vágyó hűséges hölgy vagyok.Várom hasonló jellemű barátok jelentkezését.
  • Dávid (23), Monor Előbb ismerj meg, aztán ítélj! 😉 Sziasztok! Én is társamat keresem, mint itt sokan mások. Olyan lányt keresek, aki a mai rohanó világban is képes megállni, észrevenni a szépet, a jót, és képes rá, hogy őszintén önmagát adja. A link, kirakatembereket, a pénznyelőket, a játszadozókat szívből utálom. Szeress élni, és légy képes időnként a telefonod nyomkodása nélkül is, akár egy kellemes beszélgetés alkalmával is életben maradni. 😉 Remélem, megtalálom akit keresek. Mint zsák a foltját. 😊
  • Antal (50), Budapest, XXII. Sziasztok! Sokat tudok adni, ha tudom mire van szükséged és főleg, ha viszonzásra talál. Az őszinte beszélgetés és megbeszélés híve voltam, vagyok és leszek is.
  • Mária (35), Budapest, V. "Megtalállak még" Csak Őt keresem, ha megtalálnál, kérlek jelezz.
  • Évi (46), Budapest, III. Lenne kedved velem útnak indulni? ...Aztán mondd, lenne kedved mellettem felébredni? Zeneszóra ágyból kikelni, reggelre tejszínhabos, hosszú kávét inni. Pirítóst enni, aztán túrós palacsintát sütni. Sokat nevetni, beszélgetni. Egymásnak szerelmet vallani. Mondd csak, lenne kedved velem szépen élni?...

Társkeresés Aparhant-n

AparhantAparhant

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk