Társkereső Cégénydányád

Legújabb cégénydányádi női társkeresők

Andi, 49 éves
Társkereső Cégénydányád
882 napja tag
Szeretetre m?lto, őszinte,komoly kapcsolatot keresek,amit viszonozni is szeretn?k.

Legújabb cégénydányádi férfi társkeresők

Adrián, 19 éves
Társkereső Cégénydányád
211 napja tag
Sziasztok 18 eves vagyok egyedül állo irjatok bátran
lászló, 24 éves
Társkereső Cégénydányád
421 napja tag
Szia, lászló vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Tihi, 56 éves
Társkereső Cégénydányád
550 napja tag
Egy komoly, tartós kapcsolatot szeretnék kialakítani egy családcentrikus, kedves értelmes nővel.
András, 32 éves
Társkereső Cégénydányád
907 napja tag
András vagyok, 29 éves. Társam keresem Cégénydányád környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Eta (54), Leányfalu Sziasztok! Az vagyok, aki mindig őszintén válaszol a kérdésedre és akitől mindig az igazat hallod majd akkor is ha néha fáj... Az vagyok, akire nem tudsz haragudni, mert egy mosollyal leveszlek a lábadról... Az vagyok, aki mindig figyel Rád, akivel bármit megoszthatsz és aki addig nyughatatlan amíg újra mosolyogni nem lát...
  • Ferenc (39), Kaposvár Sziasztok! Egy olyan nőt keresek aki elfogad olyannak amilyen vagyok!
  • Nikoletta (37), Budapest Szija :)! Keresem a párom, már nagyon hiányzol és borzasztó nélküled lenni :). Két kis papagájom társaságában élek, nagyon szeretnék majd kutyát, de azt veled szeretném, hogy ketten viselhessük gondját. Fontosak számomra az igazi régi értékek, őszinte és hűséges kapcsolatra vágyom játszmák nélkül. Szeretnék tervezni és haladni veled, közös életet. Addig is, míg egyedül vagyok, képzem magam, sportolok, olvasok, sorozat nézéssel kötöm le magam, de igazán ismerkedni szeretnék veled :). Remélem adsz esélyt nekem és kettőnknek. Nincs regisztrációm, de remélem elérjük egymást.
  • Péter (33), Bükkösd Sziasztok! Komoly kapcsolat céjából regisztráltam. Nehézgépkezelőként dolgozom kőbányában. Szüleimmel élek.
  • Kinga (50), Esztergom Sziasztok! Optimista, mosolygós, örökmozgó vagyok. Nem akarok másnak látszani, mint ami vagyok, A jó tulajdonságaim és a hibáim egy csomagba tartoznak.

Társkeresés Cégénydányád-n

CégénydányádCégénydányád

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk