Társkereső Nemesvita

Legújabb nemesvitai férfi társkeresők

Attila, 37 éves
Társkereső Nemesvita
295 napja tag
Attila vagyok, 36 éves, lakhelyem Nemesvita. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Panna (20), Budapest, XIII. fasztopus Fura vagyok fogadd el. Szeretem a csigákat. És a békákat
  • Georgina (38), Pécs Nincs új a nap alatt!! Üdvözöllek az adatlapomon! Komoly kapcsolatot keresek, ha játszani akarok leülök a gyermekeimmel!!Őszinte, megbízható, magára és munkájára igényes társat keresek.Szeresse a gyerekeket!Céltudatos, magabiztos nő vagyok.Mindemellett vicces, megbizható, érzékeny. Tudok nokedlit szaggatni!! A többit személyesen. Amennyiben felkelltettem érdeklődésedet írj bátran.
  • Laci (31), Eger Sziasztok! Szia, kíváncsiivá tettél, volna kedved ismerkedni?
  • Robi (50), Budapest, XV. Megbízható Szia, intelligens, határozott, őszinte, családcentrikus, türelmes, káros szenvedélyektől mentes pasit keresel? Aki szeret sportolni, nevetni, utazni, táncolni, főzni-sütni, és értelmesen beszélgetni is tud, klasszikus értékrendekkel. Széleskörű érdeklődés, nyitottság jellemző rám. Színház, mozi, túra, kerékpározás jöhet. Vannak gyermekeim, aki felnőttek már. Sokat dolgozom, emberekkel foglalkozom, és mentor is vagyok, de a szabadidőmet én alakítom.
  • Tamás (30), Budapest, XI. A türelem rózsát terem Ha az adatlapom alapján szimpatikusak találsz ismerkedjünk. Én inkább a személyes találkozások híve vagyok, de mostanában online világban élünk. Én nem leszek semminek az elrontója.

Társkeresés Nemesvita-n

NemesvitaNemesvita

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk