Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Bekölce

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Csongor (59), Budapest, VII. Egyedül is jó, de ketten jobb... Tiszteletem a Hölgyeknek! Tisztelet, becsület, odaadás, hűség, család, vidámság, tenger, utazás, autózás, repülés, sütés főzés, eper, csoki, romantika, érzékiség, masszázs, simogatás, kirándulás, természet, állatok, kultúra, mozi, színház, opera, zene, csillagos ég, piknik, EQ, IQ....a többit szóban! Köszönöm hogy elolvastad!
  • Roland Csaba (31), Berettyóújfalu Sziasztok! Felesleges írni ide egy bemutatkozást, ismerj meg. Mivel nem vagyok előfizető, ezért nem fogok vissza írni, de, ha írsz elérhetőséget, akkor felkereslek!
  • Ildi (57), Dunaharaszti Sziasztok! Elvált vagyok, egy felnőtt gyerekkel.
  • Györgyi (51), Baja Sziasztok! Szia, Györgyi vagyok Baján lakom. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Rossz egyedül, olyan társra vágyom , akivel minden együtt eltöltött pillanat öröm... Szeretek utazni más emberek kultúráját megismerni, túrázni, kerékpározni, úszni, zenét hallgatni, finomakat főzni sütni, idegen nyelveket tanulni, olvasni, képzéseken részt venni. Keresem a Társat, Szeretőt, a Szerelmet, aki mellett, akivel kölcsönösen biztonságot,figyelmet, kedvességet, játékosságot, vidámságot, kényeztetést, hűséget, tudunk adni egymásnak. Csendes összebújós meghitt esték ,izgalmas kalandok, csavargás új helyek felfedezése, össze kacsintós cinkos vidámság, megbízható őszinte társ az élethez, talán nem is olyan nagy álom. Álmodozó vagyok, tele vágyakkal, álmokkal,és teszek is az álmaim megvalósításáért.
  • Ágnes (41), Kiskunfélegyháza Társat keresek Sziasztok! Ágnes vagyok,barátkozni jöttem az oldalra. Szeretek kedves,őszinte emberekkel beszélgetni,ismerkedni. Szeretek túrázni,színhàzba járni.

BekölceBekölce

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk