Társkereső Baj

Legújabb baji női társkeresők

Ágnes, 30 éves
Társkereső Baj
252 napja tag
Szia, Ágnes vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gabriella, 45 éves
Társkereső Baj
367 napja tag
Szia, Gabriella vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Marika, 59 éves
Társkereső Baj
593 napja tag
Őszinte, kedves, megértő Társat keresek. Egy átlagos, őszinte, figyelmes, kedves, megértő és érzékeny ember vagyok. Társamban ugyan ezt keresem. TÁRSAT keresek. Számomra legfontosabb az őszinteség! Sokat jelent a figyelmesség, segítőkészség , tolerancia, és legfőképp a megbízhatóság mert enélkül egy kapcsolat nem igazán működik. Nekem nem a külső, a belső tulajdonság a legfontosabb érték. Egyébként szeretek utazni,nyaralni, színházba menni vagy ami éppen adódik. De mivel nem csak az élvezetekből áll a világ, a munkát sem vetem meg, abból is ki veszem a részem (ha másként nem, akkor ha tudok segítek).
Angéla, 51 éves
Társkereső Baj
682 napja tag
Szia, Angéla vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb baji férfi társkeresők

Renátó, 30 éves
Társkereső Baj
6 napja tag
Szia, Renátó vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
László, 54 éves
Társkereső Baj
126 napja tag
Szia, László vagyok! Olyan hölgyet keresek: aki szeret mókázni, szeretettre méltó, átlagos vagy vékony testalkatú, szereti az állatokat (van egy kutyám, de lakásba nincs állat), szeret kirándulni, nem elhanyagolandó hogy szeret főzni:). Szereti a vidéki nyugodt életet a velejáróival együtt. Ilyen jellemzőkkel bíró társat keresek hosszútávra (amit enged az élet). Ha bejön a bemutatkozásom, jelölj meg, vagy írj. Nem vagyok előfizető.
István, 38 éves
Társkereső Baj
241 napja tag
István vagyok, 37 éves. Társam keresem Baj környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Attila, 64 éves
Társkereső Baj
400 napja tag
Szia, Attila vagyok! Nem szeretnék sokat írni magamról, mert én inkább a személyes beszélgetéseket, esetleg találkozásokat részesítem előnybe. 63 éves fiatalossnak , sportosnak mondható elvált férfi vagyok. Alaptermészetem a vidámság. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.Jogostvannyal nem rendelkezem!

Keresztény baji társkereső férfiak

Zsolt, 53 éves
Társkereső Baj
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Dávid, 31 éves
Társkereső Baj
vallása: római katolikus
Szia, Dávid vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Fiatalabb, 30 év alatti baji társkereső nők

Ágnes, 28 éves
Társkereső Baj
Ágnes vagyok, 26 éves. Társam keresem Baj környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as baji társkereső férfiak

Gabor, 31 éves
Társkereső Baj
Gábor vagyok 30 éves! Komoly kapcsolat keresés végett regisztráltam az oldalra! Egy rendes becsületes srác vagyok! Keresek egy komoly és mégis mindenre elszánt barátnőt akivel leélhetem az életem illetve szeretne családot alapítani! Várom a lányok jelentkezését!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zoli (32), Földeák Sziasztok! Sziasztok komoj kapcsolatot keresek
  • Barna (59), Ajka Sziasztok! Nagy állatbarát vagyok,csinos társam keresem .Olyat aki a födönjár ,egyszerű.Régi dolgok az értékek nekem liberális szarság nem.Nem vagyok előfizető ** elérhető .
  • Marianna (46), Kecskemét Sziasztok!Éld az életed ne másoktól várj választ! Ide nem tudom mit szoktak irni ezért csak annyit irok, hogy ha meg akarsz ismerni kérdezz mindenre válaszolok ☺️
  • Enikő (36), Budapest, XIV. Humor, pozitívitás. 180 cm magas vagyok. Életvidám, pozitív, realista. A humor egy rendkívül fontos dolog. Tudni kell "művelni" és fogadni is! ;) Tudom modern már a világ, de szerintem a férfié a kezdeményezés.
  • Róbert (42), Himod Sziasztok! Nem vagyok kigyúrt nagymenő, nincs kacsalábon forgó palotám sem fehér lovam, és nem tervezek BMW-t sem venni. Csupán annyira vágyom amit én is adni tudok: hűséges, megértő, testi-lelki társra.

Társkeresés Bajon

BajBaj

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk