Társkereső Tinnye

Legújabb tinnyei női társkeresők

Ildi, 53 éves
Társkereső Tinnye
154 napja tag
Jo kedvű, átlagos nő vagyok. Kvázi irodai jellegű munkát végzek.Szeretem a természetet. Egy aktív, szerethető társat keresek.
Bori, 67 éves
Társkereső Tinnye
438 napja tag
Bori vagyok, 66 éves, lakhelyem Tinnye. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb tinnyei férfi társkeresők

Ákos, 19 éves
Társkereső Tinnye
89 napja tag
Tisztességes dolgozó ember vagyok,aki szeret kirándulni és új dolgokat kipróbálni.Barmiről szívesen beszelgetek!Ha felkeltettem az érdeklődésed,akkor írj.
Huba, 56 éves
Társkereső Tinnye
104 napja tag
Huba vagyok, 56 éves, lakhelyem Tinnye. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gábor, 50 éves
Társkereső Tinnye
187 napja tag
Gábor vagyok, 49 éves, lakhelyem Tinnye. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Károly, 47 éves
Társkereső Tinnye
336 napja tag
Károly vagyok, 46 éves, lakhelyem Tinnye. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás tinnyei társkereső férfiak

Robi, 39 éves
Társkereső Tinnye
Főiskolát végzett
Robi vagyok, 37 éves, lakhelyem Tinnye. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as tinnyei társkereső férfiak

Szabolcs, 32 éves
Társkereső Tinnye
Rá érek, nem siettetem! Sétáljunk, beszélgessünk! Bölcsességeket nem írok mert azzal tele van a kémény...de a kedvenc idézetem hogy akit megszelídített él azért felelősséggel tartozol! ;)

Néhány társkereső bemutatkozása

  • László (61), Szolnok Hmm Ha TÖKÉLETES pasit keresel az az előttem , vagy utánam lévők a sorban !................................remélem tudtam segíteni........
  • Zsuzsanna (46), Sárbogárd Sziasztok!A szeretet az élet értelme! Komoly kapcsolatra keresem törödő,szerető társam!Nincs gyerekem egyedül élek!
  • János (41), Gyula Sziasztok! Egy sport kedvelö , ezer mester szerú , káros szenvedelyektöl mentes férfi vagyok ! ( a tobbit meg beszéljük )
  • Anna (55), Győr Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek.
  • Vali (30), Kereki Az élet keringőjét az igazival táncold végig! Ha szimpatikusnak találsz, ismerkedjünk meg! A személyes találkozás híve vagyok.

Társkeresés Tinnye-n

TinnyeTinnye

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk