Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Balinka

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb balinkai női társkeresők

Aranka (67)
Társkereső Balinka
524 napja tag
65 eves nyugdijas özvegy nő vagyok keresem korban hozzám illö társam .Nincs káros szenvedélyem anNyagi helyzetem redndezett Nincs elöfitetésem ezért nem tudok irni adj meg email cimet vagy csörgess vagy a te szamod add meg *moderálva*
Éva (51)
Társkereső Balinka
2046 napja tag
20 éve ez a jelmondatom. Mikor anyává váltan kinyílt előttem egy csodás világ, de azt is kezdtem látni, hogy ez a társadalom, a globalista fajta, nem embernek való, legalábbis nekem nem. Imádok élni, mozogni, táncolni. Párommal egyben testben, lélekben megélni az élet csodáit. Szeretem a munkámat. Nagyon sok mindent csinálok egyszerre, sokszor túl sokat, ebben igyekszem fejlődni, tartani a mértéket. Van két szép parasztházam, amiből az egyiket felújítom magunknak, a másikból vendégház és közösségi ház lesz. Most ez az életcélom, ha találok ehhez társat nagyon jó, ha máshoz, az is jó. Lényeg a küldetés, ebben a célvesztett világban. Máshol is szívesen újrakezdek, ha van miért. Szeretem a várost is, szokott lenni dolgom Budapesten is, azt is élvezem. Nekem mindkettő kell, a modern élet nyüzsgése, a vidéki fenntarthatóra törekedő önellátás. A magyar hagyományok, és a jó modern kultúra is. A gondoskodó problémamegoldó férfi és a megértő társ is, amiért adom cserébe a nőt, az otthonteremtést, a gondoskodást.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • András (43), Budapest, III. Szia, András vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Ágnes (61), Budapest Szeretném,ha valaki megfogná a kezem,s én boldogan tartanám kezét a kezemben! Nézz a szemembe,s lásd mosolyom! Próbáljuk meg,hiszem hogy sikerülhet!
  • Rozália (55), Nagykanizsa Szia, Rozália vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Ferenc (57), Ajka Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Anna (44), Dabas Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

BalinkaBalinka

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk