Társkereső Balinka

Legújabb balinkai női társkeresők

Aranka, 65 éves
Társkereső Balinka
5 napja tag
65 eves nyugdijas özvegy nő vagyok keresem korban hozzám illö társam .Nincs káros szenvedélyem anyagi helyzetem rendezett

Legújabb balinkai férfi társkeresők

Tamás, 23 éves
Társkereső Balinka
58 napja tag
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tomi, 46 éves
Társkereső Balinka
119 napja tag
Tomi vagyok, 46 éves. Társam keresem Balinka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
József, 20 éves
Társkereső Balinka
358 napja tag
Hamarosan bővebben is írok magamról, addig is elég annyit tudnod, hogy 19 éves férfi vagyok és remélem hamarosan találok magamnak valaki Balinka környékén. Szeretnék adni egy esélyt annak, hogy boldogabb, teljes életet éljek melegként. Egyébként 179 cm magassággal ajándékozott meg az élet, a többi adatom lentebb szemügyre veheted.
Szilárd, 23 éves
Társkereső Balinka
1566 napja tag
Sziasztok aki megismerkedne velem az keresen fel! :)

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Józsi (31), Szentes Sziasztok! csajok komoly kapcsolatot keresek jelentkezéseteket várom
  • Erika (50), Eger Sziasztok! Erika vagyok, 50 éves. Vállalkozásom van, elváltam, 2 lányom egyetemista Budapesten.
  • Csaba (50), Balatonszentgyörgy Sziasztok! Egy 3 gyerekes apuka vagyok jelenleg válófélben a gyerekek velem vannak.Olyan társat keresek aki szereti a gyerekeket és esetleg hasonló cipőben jár.Rólam annyit 192cm magas vagyok kb 100kg,család centrikus jól alkalmazkodó természet és állat szerető jelenleg kertes házban élek.
  • Dorka (37), Budapest Kutya nélkül lehet élni de nem érdemes Milyen vagyok? Sokszor nagyokat nevetős, életvidám, kutyás. A kitűzött céljaimat igyekszem megvalósítani. Ha felcsendül egy jó szám főzés közben is táncra perdülök. Én még papír alapú könyveket olvasok, mert számomra az illatuk hozzá tartozik az olvasás élményéhez. Ez csak néhány példa a személyiségemből, összességében ennél sokkal több vagyok. Ha érdekel a lényem többi része, ismerkedjünk meg. Aztán meglátjuk. 😊
  • Tünde (38), Budapest, XVII. Sziasztok! Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Küldj egy facebook linket. Ne vibert, ne e-mail.

Társkeresés Balinka-n

BalinkaBalinka

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk