Társkereső Bátaapáti

Legújabb bátaapáti férfi társkeresők

Istvan, 36 éves
Társkereső Bátaapáti
414 napja tag
Istvan vagyok 35-eves elvalt keresem korban hozam illo partnerem
József, 40 éves
Társkereső Bátaapáti
637 napja tag
József vagyok, 38 éves. Társam keresem Bátaapáti környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Marcsika (62), Budapest, IV. Sziasztok! Egyszerű, csaádcentrikus, dolgozó nő vagyok.
  • Nóri (35), Budapest Sziasztok! Imádok mászni, túrázni. Elég aktív életet élek, nehezen ülök 5 percnél tovább a fenekemen, de a 4 fal közt is elvagyok (sütés, olvasás, filmezés,...). A személyes találkozót preferálom inkább.
  • István (37), Mezőtúr Éljünk! Ne csak létezzünk! Nos Mezőtúron lakom, és programozó vagyok. Ez ugyan nem egy izgalmas szakma, de magvannak a szépségei/kihívásai! Nyugi nem vagyok full kocka! Nagyon szeretem a természetet, a sétákat, filmezni, zenéthallgatni, kertipartyzni, főzni, biciklizni, beülni valahova egy italra/kávéra/lattera, stb. Elváltam, és van 3 gyerekem, akik az anyukával élnek. Nyugodt természetű vagyok! Hűséges és emócionális tipus! Rentgeteg mindet lehetne írni, de szerintem, ismerjük meg egymást beszélgetve! :)
  • Zoltan (50), Budapest, IV. Ismerj meg! Özvegy vagyok, és jó nőre van szükségem, akivel egész életemet tölthetem, jó nőt keresek feleségül
  • Viktor (25), Budapest Sziasztok! Sziasztok komoly kapcsolatot keresek Szívesen ismerkedés ojan hölgyekel akik úgy szint komoly kapcsolatot terveznek szeretném meg találni az életem Jobbik felét

Társkeresés Bátaapáti-n

BátaapátiBátaapáti

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk