Társkereső Csibrák

Legújabb csibráki női társkeresők

Mónika, 18 éves
Társkereső Csibrák
746 napja tag
Gyere és ismerj meg! Tudd, milyen vagyok, ha csak 3 órát aludtam az éjjel, tudd, hogyan kezeld, ha hisztizem. Tudd meg, minek örülök a legjobban, mivel tudsz boldoggá tenni, és élj is ezekkel a lehetőségekkel... Tudd, hogy mi az, ami a legjobban felbosszant, és mi az, ami megnyugtat. Ismerd azt az énem, aki elolvad egy kisgyerek láttán, ismerd azt, amelyik hajnali 2kor mereng a világ dolgain, de ismerd azt is, amelyik energikus, és csak ontja magából a fényt a környezetére. Ismerj meg, milyen vagyok akkor, amikor nem látok mást, csak sötétséget, és húzz ki onnan. Ismerj akkor amikor örülök, és tudd, hogy veled is meg akarom osztani az örömöm... Ismerd a múltam, legyél a jövőm. Szeress akkor is, amikor nincs kedvem senkihez, ha káosz szabadul el körülöttem, ha türelmesnek kell lenned velem, szeress akkor is, ha sértve érzem magam a tetteidtől. Lásd, milyen vagyok a szürke hétköznapokon, láss engem, amikor minden összejön, de láss akkor is, amikor a dolgok összeomlanak körülöttem. Lásd meg az őszinte mosolyom, de lásd meg a szomorúságot is a hamisban. Lásd ahogy csillog a szemem, ha rólad beszélek, lásd a keserű tekintetem, ha ürességet, keserűséget érzek. Akarj engem, amikor nem érsz el odáig, ahol vagyok, de akkor se unj meg, ha bármikor karnyújtásnyira állok tőled. Akarj engem boldoggá tenni, és megóvni minden rossztól. Akarj fényt hozni az életembe, akarj engem mindenestül, minden hibámmal együttvéve, lelkemet, testemet teljesen. Azt mondtad jobban meg akarsz ismerni, mint bárki más... Hát gyere és ismerj meg! Kérlek... mindenki aki rámír, az írjon az üzenet végére egy egy email címet, vagy valami más elérhetőséget, mert itt nem tudok válaszolni. Köszönöm :)

Legújabb csibráki férfi társkeresők

László, 29 éves
Társkereső Csibrák
300 napja tag
László vagyok, 28 éves, lakhelyem Csibrák. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Mark (41), Németország Sziasztok! Párt keresek München vagy környékén.
  • Andrea (48), Cegléd Úgy szeress ,ahogy én szeretlek! Hatàrorozott erős személyiség vagyok ,szeretek tàncolni zenét hallgatni szépirodalmat afforizmàkat olvasni.
  • Gyuri (50), Budapest, XIX. Sziasztok! Szerintem az első találkozás mindent eldönt,hogy igen vagy nem.
  • Anna (82), Budapest, XIII. Sziasztok! Magamrol annyit nem vagyok fiatal ezert csak baratot tarsat aki egyedul van es szeretne meg hatra lévo evveit kicsit szebbe tenni. En mindig jo kedvu vidam vagyok. Szeretek kirandulni ,mert szeretem a termeszet szepseget,az ev minden evszakjaban. Jokat beszelni nevetni vidamnak lenni sokat setalni.Ha te is ugy erzed hogy egyedul vagy,tovabb ne keress itt vagyok,velem mindent meg lehet beszelni.
  • István (27), Pápa Az élet túl rövid ahhoz,hogy ne élvezzük :) Vidám,sportos élni szerető közvetlen srác vagyok !

Társkeresés Csibrák-n

CsibrákCsibrák

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk