Társkereső Lajoskomárom

Legújabb lajoskomáromi női társkeresők

Sándor, 45 éves
Társkereső Lajoskomárom
93 napja tag
Szia, Sándor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ági, 46 éves
Társkereső Lajoskomárom
94 napja tag
Ági vagyok 45èves. Zöld a szemem, Ès. Gesztenye barna a hajam.Azèrt jelentkeztem hogy hozzám hasónlókkal tudják beszèlgetni, ismerkedni.Randi egyenlőre kizárva.Eggyenlőre ennyi. Ja szeretnél beszèlgetni ismerkedni velem írj. Jelölj.
Rita, 44 éves
Társkereső Lajoskomárom
531 napja tag
Rita vagyok, 43 éves. Társam keresem Lajoskomárom környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Legújabb lajoskomáromi férfi társkeresők

Péter, 24 éves
Társkereső Lajoskomárom
200 napja tag
Péter vagyok, 24 éves. Társam keresem Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Erik, 21 éves
Társkereső Lajoskomárom
613 napja tag
Szia, Erik vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
József, 32 éves
Társkereső Lajoskomárom
850 napja tag
30 vagyok ismerj meg nem fogos megbánni az biztos
Gábor, 44 éves
Társkereső Lajoskomárom
853 napja tag
Állítólag vicces, vidám és inteligens vagyok de ezt én nem jelenthetem ki magamról! ESzeretem a természetet ill. a vízpartot! Tudom, hogy a természet elcsépelt de én tényleg ilyen vagyok! Hajnalban a tóról felszálló pára vagy a vízimadarak viselkedése csodálatos!

Diplomás lajoskomáromi társkereső férfiak

Kornél, 37 éves
Társkereső Lajoskomárom
Egyetemet végzett
Szia, Kornél vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Keresztény lajoskomáromi társkereső férfiak

Karesz, 36 éves
Társkereső Lajoskomárom
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Karesz vagyok, 34 éves. Társam keresem Lajoskomárom környékéről. Szeretek moziba járni. Természet kedvelő vagyok, szívesen túrázok.

30-as lajoskomáromi társkereső férfiak

Laci, 36 éves
Társkereső Lajoskomárom
Őszinte ,vidám ember vagyok! Szeretem a romantikát !

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Csaba (50), Balatonszentgyörgy Sziasztok! Egy 3 gyerekes apuka vagyok jelenleg válófélben a gyerekek velem vannak.Olyan társat keresek aki szereti a gyerekeket és esetleg hasonló cipőben jár.Rólam annyit 192cm magas vagyok kb 100kg,család centrikus jól alkalmazkodó természet és állat szerető jelenleg kertes házban élek.
  • Anna (71), Nyíregyháza Sziasztok! Szia Ani vagyok, most nem írok többet. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Gábor (36), Budapest, X. Harmonikus párkapcsolatra vágyom. Gábor vagyok. Romantikus, mélyérzésű, becsületes, nyugodt természetű vagyok.
  • Ildi (55), Budapest, XVI. Az ismerkedés kívülről befelé történik. Egészséges IQ, egészséges EQ, egészséges SQ. Magamhoz illő férfit keresek. Nincs előfizetésem.
  • Józsi (31), Szentes Sziasztok! csajok komoly kapcsolatot keresek jelentkezéseteket várom

Társkeresés Lajoskomárom-n

LajoskomáromLajoskomárom

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk