Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Balatonvilágos

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb balatonvilágosi férfi társkeresők

Bence (46)
Társkereső Balatonvilágos
64 napja tag
Szia, Bence vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Péter (48)
Társkereső Balatonvilágos
274 napja tag
Úgy tapasztaltam, hogy ha ezek megvannak, akkor a kisebb problémák könnyen megoldhatóak egy kapcsolatban. Amiben alkalmazkodni tudok és képes vagyok, azt megteszem. Amiben már esetleg nem sikerül alkalmazkodnom, megváltoznom (hiszen ennyi idősen vannak alapvető, berögzült szokásaim), ott hajlandó vagyok kompromisszumokra. A problémákat pedig kommunikálva kell egy párnak megoldania (nálam a kirekesztő, "nem szólok hozzád" viselkedés kizárt, hiszen ilyenkor esélye sincs a kompromisszumra, megbocsátásra, megegyezésre egyik félnek sem). Bár precíz, empatikus, segítőkész és odafigyelő ember vagyok, de időnként hadd legyek kicsit önző (van, hogy akaratlanul), esetleg lehessek néha feledékeny, esendő (biztosan bekövetkezik :), de ilyen kis hibák talán nem "válóokok". Az értékrendem, gondolkodásom, viselkedésem szerintem szélsőségektől mentes. Azt lehet mondani, hogy merőben átlagos vagyok az élet legtöbb területén. Szeretek utazni, de mostanában erre nem vitt rá a lélek, talán mert nem találtam hozzá igazi partnert (nem..., nem a covid). Mivel sokat dolgozom az év 9-10 hónapjában (a kertészkedés már csak ilyen), ezért a szabadidőmben leginkább nyugodtan pihengetek, olvasok, esetleg belefér egy kis bicajtúra (gyakori megállókkal a jobb vendéglátó helyeknél:), de nem vagyok az a minden hétvégén valahova rohangálós fajta. Szerintem ennyi sok is a jóból, a többit majd megbeszéljük... Ui.: Az a helyzet, hogy viszonylag röghöz kötött vagyok, Balatonvilágoshoz és környékéhez köt a vállalkozásom, a nemrég épített gerendaházam, a rokonaim jó része is itt él. Emiatt nem szándékozom elköltözni mostanában. Ezt légyszíves vedd figyelembe.
László (41)
Társkereső Balatonvilágos
745 napja tag
szia.Tartós tartalmas kapcsolatra keresek egy odaadó Társat.Nem Apácát.Nehéz megfogalmazni finoman hogy mindenki megértse.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Liza (18), Budapest Hali *moderálva* Liza Szófia vagyok 🖐️ Mit is kell rólam tudni? Szeretek sportolni de leginkább focizni, imádom a huskyikat, szeretek utazni enyi de ha szeretnél többet tudni akkor írj!😘
  • Krisztina (42), Pomáz Ne ítélkezz, ismerj meg! Szia, Krisztina vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Tamás (36), Ausztria Tamás vagyok, 36 éves, lakhelyem Ausztria. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Tibor (31), Budapest, IV. Fiatal sportos férfi vagyok ismerkednék .
  • Erzsébet (67), Pásztó Szia, Erzsébet vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

BalatonvilágosBalatonvilágos

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk