Társkereső Kereki

Legújabb kereki női társkeresők

Terka, 66 éves
Társkereső Kereki
208 napja tag
Szia, Terka vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Valéria, 30 éves
Társkereső Kereki
811 napja tag
Szia! Vali vagyok. Somogy megyében élek. Imádom a gyerekeket, ezt szakmám is mutatja. Szabadidőmben szeretek kirándulni, finomakat főzni, táncolni. Komoly kapcsolatot keresek. Ha szimpatikusnak találsz és megismerkednél velem, írj bátran!
Vali, 30 éves
Társkereső Kereki
1559 napja tag
Ha szimpatikusnak találsz, ismerkedjünk meg! A személyes találkozás híve vagyok.

Legújabb kereki férfi társkeresők

Lászlo, 34 éves
Társkereső Kereki
937 napja tag
Szia, Lászlo vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • László (61), Szolnok Hmm Ha TÖKÉLETES pasit keresel az az előttem , vagy utánam lévők a sorban !................................remélem tudtam segíteni........
  • Anna (55), Győr Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek.
  • János (41), Gyula Sziasztok! Egy sport kedvelö , ezer mester szerú , káros szenvedelyektöl mentes férfi vagyok ! ( a tobbit meg beszéljük )
  • Zoli (46), Tatabánya Csak ha valoba ezt akarod Csak azok irjanak akik elfogadnak az adatlapom alapján jo szivű érzéki szexi kedves
  • Szilvia (54), Budapest, XI. Értelmiségi, kedves és humoros "Nő vagyok; de nő-voltom sem kellemetlen helyzetet, sem alibit nem jelent számomra. Annyi bizonyos, hogy egyik adottsága életem történetének, s nem magyarázata." Nyugodtan lapozz tovább, ha még: - nem jártál a felső oktatásban, - anyukáddal nincs/nem volt jó kapcsolatod vagy - nem látod, hogy a "pohár néha félig üres, néha pedig félig tele" van. Én nem hiszek már az égből kapott romantikus szerelembe, de jól esik "romantikázni". Derűs és megértő férfi társaságát keresem. Cak akkor ismerkedhetünk, ha elküldöd az email címedet és nem kérdezel az intím testrészeimről már a bemutatkozásnál.

Társkeresés Kereki-n

KerekiKereki

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk