Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Csabdi

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb csabdi női társkeresők

Éva (55)
Társkereső Csabdi
423 napja tag
Zavarban vagyok, nem is tudom mit lehetne ilyenkor írni. A személyes beszélgetések híve vagyok. Szeretném ha szeretnének és szeretnék szeretni.
Marcsi (55)
Társkereső Csabdi
903 napja tag
Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk és Ő viszont bízik, akinek kedves arca és őszintesége elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és boldogok legyünk, aki nem megváltoztatni akar és aki hisz abban, hogy együtt még szép lehet az Élet!
Ibolya (62)
Társkereső Csabdi
2079 napja tag
Fiatalos , vidám , szőke , kék szemű Nő keresi párját . Vallom , hogy 50 felett is van boldogság és szerelem . Kertészkedni , kirándulni , kerékpározni és kulturális rendezvényekre stb. szeretek járni . Sí lécet és korcsolyát is húzhatok a lábamra , bár ezekben nem nyernék helyezést . Imádok mindent élőlényt és évszakot . Nagy állatbarát vagyok . Szeretek főzni és boldoggá tenne ha társsal varázsolnák csodás ízeket az asztalra . Túlságosan is romantikus alkat vagyok . Becsülöm ha egy Férfinak is vannak érzelmei és ezt ki is meri mutatni . Csak a korrekt , őszinte embereket tolerálom . Kit Keresek ? Legyen FÉRFI a szó igazi értelmében , aki NŐ-ként kezel ! Szeressen élni és tudjon élni hagyni . Társra vágyom , akivel tartalmas napokat tölthetek , akivel minden nap tartogat valami jót , szépet . Nem jelent ez feltétlen nagy dolgokat , mert sokszor egy szép felhő közös megcsodálása is sokat adhat . legyen közel azonos érdeklődési kör , de ez nem zárja ki a saját kedvteléseket . A kor és a külső szorosan nem behatárolható , mert nem tudhatjuk mikor és ki által csap belénk a villám . Mert valljuk be őszintén : ugye mindannyian erre vágyunk ? Közhelyeket írhatok, hogy legyen ápolt , igényes , intelligens , stb..stb . De ugye ez természetes ?

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Laci (35), Debrecen Vàrok a másik felemre. Nem mondok semmit magamról,majd èlőben kiderül úgyis minden.
  • Zoltán (43), Gödöllő Táncoljunk az Életre! Szókimondó férfias férfi vagyok, ami a szívemen az a számom is, viszonylag magas IQ és EQ jellemez, fontos számomra a kultúra. Nehesebben ismerkedek, vagyis fontos számomra is az udvarlási szakasz, ami fő, hogy élőben ismerkedjünk. Nyitott és határozott Nőt keresek aki tudja mit szeretne.
  • Krisztina (29), Szolnok Sziasztok! Szabadidőmben szeretek kirándulni, világot látni.
  • Nóra (30), Budapest, XIII. Sziasztok! Sziasztok! Most vagyok túl egy négy éves párkapcsolaton. Szeretném újra megtalálni azt az embert, akivel újra élhetem boldogan az életemet.
  • András (33), Sand Sziasztok! Sziasztok! 33 éves életvidám, jó humorú és romantikus srác vagyok! Komoly kapcsolat céljából vagyok itt!

CsabdiCsabdi

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk