Társkereső Pécsely

Legújabb pécselyi női társkeresők

petra, 19 éves
Társkereső Pécsely
182 napja tag
Szia, petra vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb pécselyi férfi társkeresők

Péter, 71 éves
Társkereső Pécsely
623 napja tag
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gergely, 27 éves
Társkereső Pécsely
1049 napja tag
Természetközeli srác vagyok. Hangszereket készítek acélból az újra használat jegyében. Íjászkodom és jógázom és zenélek. Vegán étrendet folytatok.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Dávid (30), Mosonmagyaróvár Ahoy! Kíváncsi természetű vagyok, sok minden érdekel, szeretek bicajozni, utazni. Számítógépes és tech dolgokkal szeretek foglalkozni, na meg a rajzolással (kicsit kezdő vagyok még).
  • István (53), Bonyhád Sziasztok! Szeretném ha szeretnének....
  • Attila (55), Siófok Sziasztok! Most regisztráltam még ismerkedem az oldallal. Bármilyen kapcsolat érdekelne.
  • Tímea (41), Aszód La vie est belle Cipőben 180cm magas vagyok, kérlek légy magasabb! Gyerekeimmel élek Aszódon (13,15). Társat szeretnék aki mellett a legjobb én lehetek , élményeket gyűjthetünk és ő is jól érzi magát mellettem. Empata vagyok, hagyományos értékrenddel. Fontos az intelligencia, a tisztelet, igényesség.Szeretetnyelvem a dícséret és a gondoskodás.alexitímiások, házasok , vulgárisak és nyomulósok KÍMÉLJENEK!!! Ha a külső kiemelten fontos ,nem engem keresel!
  • Marika (53), Mezőkövesd Sziasztok! A szabad idom toltese ,hazimunka ,tevezes ,netezes kerekparozas

Társkeresés Pécsely-n

PécselyPécsely

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk