Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Somogytúr

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb somogytúri női társkeresők

Klára (42)
Társkereső Somogytúr
195 napja tag
14 éves lányom van elfogadom, hogy mindenkinek vannak hibái A 1 éves volt, amikor szétmentünk az apjával, de amúgy egyedül nevelte a lányát Olaszországban vendéglátóztam, de gyerekkori vágyam volt egy tanya, csak azért ment el külföldre dolgozni, hogy a lovas álmomhoz a tőkét előteremtsem.
Klára (42)
Társkereső Somogytúr
1048 napja tag
Tudom jól, ez nem lesz könnyű...ebből a fenomenális választékból! Jó sok férfi (kamu) profilból kell szűrni..."Kedvenceim" közé tartoznak Brad Pitt és Bradley Cooper képeivel páváskodók :))). Aztán jönnek a nem kevésbé megkapó sísapkás vagy kapucnis, bazi nagy napszemüveges egy fényképes "most nem volt időm egyéni bemutatkozót írni" adatlapok, ezekért jár a minimum 4 csillag. Kitűnőek még az évtizedek óta ugyanazokkal a profilokkal és fotókkal itt (mű)életet generálandó levelezgetők. Tisztázás végett több profilt üzemeltet 1-1 admin. Elég mókás, csak nekem kissé bugyuta és transzparens... Aztán jönnek a valósak. (Mert jéééé, ilyenek is vannak!!!! Jóval kevesebben.) Aminek lehetne örülni is, de azért nem annyira..... Miért olyan lepukkantak a korombeli egyedülálló férfiak??? (Akinek nem inge, kéretik ne vegye magára!) Meg sajnos a nálam jóval idősebbek is előszeretettel megtalálnak. Mégis miért nem gondolkodunk el magunkban azon, hogy mindenki a lehetőségeihez mérten a legszebbet, legjobbat szeretné. Egy fitt, csinos 40-es belső és külső értékeivel tisztában lévő igényes nő vajon mit találhat vonzónak egy férfiben? Tessenek használni odafent a tornyot! Minden valós tárkeresőnek kívánom, hogy találja meg a magához illő párját! :) Ui.: Kérek szépen elérhetőséget, mert csak így tudok a kedvelt levélírónak válaszolni :) csillagos üzenetekre sem tudok itt visszaírni, pedig lenne akinek szeretnék...

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Ilona (64), Nyíregyháza Sziasztok! Kedves Társkeresők! Elérkezett az idő, hogy Társat/Párt keressek. Jogilag, anyagilag rendezetten élek. Hasonló értékrendű férfi társaságát keresem, elsősorban Nyíregyházáról. Monden másról személyesen beszélgethetünk.
  • Csaba (31), Erdőtelek Sziasztok! csaba vagyok, 31 éves. Társam keresem Erdőtelek környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Zoltán (51), Sopron Sziasztok! Szeretek kirándulni, olvasni.
  • Zsolt (43), Budapest, IV. Amit erőltetni kell, azt nem erőltessük! Egyedül élek, káros szenvedélyektől mentesen. Apa vagyok, a 3,5 éves kislányom számomra egy csoda. 2 macskám van. Egy jól működő kapcsolat igazán nem igényel sok befektetett energiát. Simán megy magától, mint például az atomkutatás, vagy a légiforgalom irányítás. Ha egyelőre csak beszélgetnél, azzal sincs baj.
  • Nóra (30), Budapest, XIII. Sziasztok! Sziasztok! Most vagyok túl egy négy éves párkapcsolaton. Szeretném újra megtalálni azt az embert, akivel újra élhetem boldogan az életemet.

SomogytúrSomogytúr

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk