Társkereső Úrkút

Legújabb úrkúti női társkeresők

Andrea, 51 éves
Társkereső Úrkút
157 napja tag
Andi vagyok. Szeretek kirándulni és kertészkedni, vannak gyerekeim. Egy olyan férfit keresek, aki udvarias, figyelmes és szeret kirándulni.
Katalin, 62 éves
Társkereső Úrkút
2742 napja tag
Szeretetek utazni szórakozni,kirándulni,vannak unokáim akikkel sok időt töltök, keresem a párom aki megbecsül engem!Nyugdíjas vagyok de hála istennek még dolgozom, szeretem a közösséget, nem vagyok otthon ülő típus!

Legújabb úrkúti férfi társkeresők

Feco, 42 éves
Társkereső Úrkút
122 napja tag
Szia, Feco vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Árpád, 62 éves
Társkereső Úrkút
348 napja tag
Árpád vagyok, 61 éves. Társamat keresem Ajka környékéről. Ha megtetszett a profilom és többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot.
Robert, 63 éves
Társkereső Úrkút
643 napja tag
Robert vagyok, 61 éves, lakhelyem Úrkút. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zsolt (55), Pécs Szabad ember, érző szívvel 55éves vagyok, keresem párom, elég a magányból!
  • EMŐ (45), Budapest, XV. Sziasztok! Keresem azt aki a másik felem lehetne, akivel jól kiegészítjük egymást mint az érem két oldala. Valakit akivel hosszú távon boldog lehetek.
  • Viktória (34), Pápa őszinte,megbízható Viktória vagyok. 27 éves.Legmagasabb iskolai végzettségem kereskedelmi technikus.Jelenleg dolgozom.Szeretem a munkám.
  • Erika (48), Budapest, XXI. Társat keresek Az élet túl rövid, ezért nincs elég időnk megörvendeztetni azok szívét, akik velünk együtt utaznak ezen a ködös úton. Siessünk hát szeretni. Siessünk kedvesek lenni. " (Amiel)
  • Bálint (26), Tunyogmatolcs Sziasztok szeretnék ismerkedni lányokkal ismerkednék lányokkal szeretném megtalálni aszt akit majd tud szeretni és tisztelni

Társkeresés Úrkúton

ÚrkútÚrkút

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk