Társkereső Belecska

Legújabb belecskai férfi társkeresők

Mika, 48 éves
Társkereső Belecska
428 napja tag
Szia, Mika vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Alex (19), Nyíregyháza Sziasztok! Sziasztok a nevem Alex, jelenleg a Nyíregyházán tanulok, jelenlegi lakehelyem Hajdúnánás, de Nyíregyházán is van egy lakásom az iskola miatt. Nagyon szeretek táncolni, jelenleg néptáncot táncolok és az is tanulok. Ha többet szeretnél megtudni akkor írj bátran. Legyen szép napod.
  • Edit (64), Budapest Sziasztok! Üdv mindenkinek.Budapesti vagyok szintén itt keresek barátságot férfi személyében elvált vagyok 155 58 kiló Családi házban Elek elvált vagyok.
  • Anett (41), Ózd Sziasztok! Őszinte társam keresem! Szeretek sokat beszélgetni, kirándulni, filmezni, nevetni, keresztlányommal lenni... Ha szimpatikusnak találsz írj, email elérhetőséget is.
  • Laci (55), Zalaegerszeg Sziasztok! Független, igényes férfi vagyok, keresem a párom, a barátom, szeretőm, szerelmem egyszemélyben. Olyan kapcsolatra vágyom ami nem csak a hétvégékről, ünnepekről szól, sokkal inkább a hétköznapokról, meghitt estékről, amely kapcsolatra jellemző a kiszámíthatóság, állandóság, bizalom, őszinteség, intimitás, szenvedély.... Zalaegerszegen és a Balatonon élek.
  • Zoltan (50), Budapest, IV. Ismerj meg! Özvegy vagyok, és jó nőre van szükségem, akivel egész életemet tölthetem, jó nőt keresek feleségül

Társkeresés Belecska-n

BelecskaBelecska

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk