Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Budajenő

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb budajenői női társkeresők

Anna (30)
Társkereső Budajenő
126 napja tag
Szia, Anna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gabriella (51)
Társkereső Budajenő
141 napja tag
Egyedülálló nő megosztaná... ...életszeretetét ...hitét ...humorát ...érzékiségét és szenvedélyét ...boldogságát ...igényességét ...gondoskodását ...fenséges reggelijeit ...bakancslistás úticéljait ... PS: Kutya nem ágyban és nem táskában...
Judit Mária (71)
Társkereső Budajenő
365 napja tag
Írni mindent lehet,találkozáskor,beszélgétéskor ugy is minden kiderül. Hiszek abban ,hogy mindenkinek létezik valahol egy társa. Én keresem most,humoros,türelmes nő vagyok. Mit szeretnék ? szeretni,szeretve lenni. Judit
Márti (60)
Társkereső Budajenő
803 napja tag
Életvidám, fiatalos, sportos, sokrétű érdeklődésű nő vagyok. Szeretem a természetet, a művészeteket, a könyvek illatát és a benne lévő betűket : -). Szeretem a társaságot, de az egyedüllétet, a csendet is. Kedvenc időtöltéseim a kertészkedés, túrázás, utazás, főzés és evés, olvasás, gondolkodás :-). Szeretek mozogni, egészségesen élni. Örülni :-). Mindehhez szeretnék, egy értékrendben és érdeklődési körökben hasonló társat találni... (Kedvesen figyelmeztettek, hogy jelezzem, hogy a fotóim frissek és az enyémek :-) :-) :-). A profilképem a legfrissebb, ősszel készült :-) )

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Adri (36), Sárvár Adri vagyok, 36 éves. Társam keresem Sárvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Tamás (36), Ausztria Tamás vagyok, 36 éves, lakhelyem Ausztria. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Attila (24), Sóskút Gaming, anime, edzegetes, kocsikazgatas, részletesebb infó élőben :D
  • Csilla (32), Miskolc Csilla vagyok, 32 éves, lakhelyem Miskolc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Liza (18), Budapest Hali *moderálva* Liza Szófia vagyok 🖐️ Mit is kell rólam tudni? Szeretek sportolni de leginkább focizni, imádom a huskyikat, szeretek utazni enyi de ha szeretnél többet tudni akkor írj!😘

BudajenőBudajenő

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk