Társkereső Nagybörzsöny

Legújabb nagybörzsönyi női társkeresők

Éva, 66 éves
Társkereső Nagybörzsöny
647 napja tag
Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Az utazást, művészeteket szeretem.igy 65 evesen jöttem ra, hogy hianyzik az eletemből egy társ. Akivel együtt szilveszterezhetek, esetleg ha megtalalnam az igazit, utazasokat tervezni, szeretni egymast. Unom a hazugokat , vesztegetni az időmet celtalanul. Nem gondoltam hogy sokan csak szórakozni akarnak olcson. Ha őszinte kapcsolatot szeretnel, legyszives csak akor irj. Szeretem ha egy ferfi magas, ad a külsejere, művelt, okos. Tavolsag Magyarorszagon nem problema.

Legújabb nagybörzsönyi férfi társkeresők

Lóránt, 50 éves
Társkereső Nagybörzsöny
105 napja tag
Sziasztok! Lóri vagyok, 50 éves. Szabadidőmben szívesen sportolok, filmezek. Olyan társat keresek, aki szintén szeret sportolni.
Joci, 47 éves
Társkereső Nagybörzsöny
216 napja tag
Szia! Keresem azt a lányt, aki eltudja fogadni, hogy őszintén szereti valaki. Nem vagyok itt előfizető, ha gondolod küld át az email címed....

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Viktória (26), Bajna Sziasztok! Viktória vagyok, 26 éves. Társam keresem Bajna környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Ujvári Viktória neven vagyok fenn a feszbukon kislányommal s a hobbimmal vagyok látható a profil kepemen : mivel itt nem vagyok elofizeto meg válaszolni sem tudok sajnos további mosolygós szép napot kívánok!!
  • Zsolt (21), Békéscsaba Szerencsét próbálni vagyok itt! Ha valamit szeretnél megtudni, nyugodtan írj rám! :)
  • Tamás (30), Budapest, XI. A türelem rózsát terem Ha az adatlapom alapján szimpatikusak találsz ismerkedjünk. Én inkább a személyes találkozások híve vagyok, de mostanában online világban élünk. Én nem leszek semminek az elrontója.
  • Erzsebet (67), Debrecen Sziasztok! Nyugdijas vagyok. 67eves van ket unokam. Egyedul elek. Erzsebet😀😜
  • István (53), Bonyhád Sziasztok! Szeretném ha szeretnének....

Társkeresés Nagybörzsöny-n

NagybörzsönyNagybörzsöny

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk