Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Nagykónyi

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zsuzsa (54), Tompa Párom keresem egy tartós kapcsolatra! Egyedül élek egy kertes házban.Ápolónő vagyok idősek otthonában.Társam párom keresem mert nem jó egyedül!Remélem még vár egy kis boldogság!
  • Péter (67), Tapolca Sziasztok! Egyedül élek a gyerekek kirepültek,nem jó egyedül.
  • Zoltán (44), Kecskemét Sziasztok! Szia Kedves érdeklődő! Ha ezt olvasod,picit kíváncsi vagy rám.Helyes!Azért vagyok itt,amiért sokan mások.szeretnék párt találni.Ez is egy lehetőség. Független vagyok,egyedül élek,normális vagyok valóban.Ha írok egy levelet,azt azért teszem,mert kíváncsi vagyok rád..Beszélgetni kell,utána derül úgy is ki,hogy,hogy tovább..
  • Mária (38), Hajdúnánás Marcsi vagyok. 38 eves. Imádom a munkám es a gyere 38 éves vagyok. 8 gyerek édes anya. Imádom a zenét,a munkám,sétálni,
  • Tibi (59), Újfehértó Sziasztok! Elvált és egyedülvagyok.jólenne ha valaki meglátogatja!!este-vagyis egésznap!!sokszabadidőmvan.a távolság nem akadály!!!

NagykónyiNagykónyi

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk