Társkereső Tardos

Legújabb tardosi férfi társkeresők

Róbert, 30 éves
Társkereső Tardos
98 napja tag
Róbert vagyok, 30 éves. Társam keresem Tardos környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoltán, 57 éves
Társkereső Tardos
167 napja tag
Alapból vidám természetü pasi sok jó természettel.
Róbert, 53 éves
Társkereső Tardos
703 napja tag
Róbert vagyok, 51 éves, lakhelyem Tardos. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Vendel, 58 éves
Társkereső Tardos
1083 napja tag
Barmit is irhatnék Magamról de igazán a személyes találkozásban hiszek????

Fiatalabb, 30 év alatti tardosi társkereső férfiak

Péter, 26 éves
Társkereső Tardos
Magamról: 20 éves vagyok. Tatán a Blátyba érettségiztem és most is oda járok szakma végett, de ez az utolsó évem. Ha elvégzem remélem eltudok helyezkedni. Kék szemű, egyáltalán nem sportos,de nem is kövér srác , inkább az a visszahúzódó fajta. Szórakozás, érdeklődés: - Filmezés, mozizás - Barátokkal elleni - Pc, számítástechnika, minden ami IT. :D Kedves lány kerestetik!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zsuzsanna (46), Sárbogárd Sziasztok!A szeretet az élet értelme! Komoly kapcsolatra keresem törödő,szerető társam!Nincs gyerekem egyedül élek!
  • Zoli (46), Tatabánya Csak ha valoba ezt akarod Csak azok irjanak akik elfogadnak az adatlapom alapján jo szivű érzéki szexi kedves
  • László (61), Szolnok Hmm Ha TÖKÉLETES pasit keresel az az előttem , vagy utánam lévők a sorban !................................remélem tudtam segíteni........
  • Vali (30), Kereki Az élet keringőjét az igazival táncold végig! Ha szimpatikusnak találsz, ismerkedjünk meg! A személyes találkozás híve vagyok.
  • János (41), Gyula Sziasztok! Egy sport kedvelö , ezer mester szerú , káros szenvedelyektöl mentes férfi vagyok ! ( a tobbit meg beszéljük )

Társkeresés Tardos-n

TardosTardos

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk