Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Andocs

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Norbi (39), Budapest, XIV. Sziasztok! Közhelyeket nem szeretnék írni. Majd privátban megismer az, aki szeretne, de főleg a személyes találkozás lesz a lényeg.
  • Orsolya (52), Sárvár Barátok Barátkozó tipus vagyok, nem nagyképű de saját magam adom mindig mindenben! Hogy igazából lássad ahhoz megkell hogy ismerj! 🙂🙂
  • Edit (65), Budapest Remény és kitartás Komoly társkereső vagyok. Vannak terveim de egyedül nehéz véghez vinni. Szeretem a tisztaságot. Pillanatok, amikor összetalálkozunk, megáll az idő, a külvilág eltűnik. Egészséges életmódra törekszem. Ne külsőre ítélj hanem tartsd szem előtt a belső értékeket is. Szívesen ismerkedek kívül-belül értékes emberrel. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Írj nyugodtan, nem harapok. Nem azt keresem akivel el tudok éldegélni, hanem azt aki Nélkül nem tudok élni. Komoly kapcsolat céljábol regisztráltam fel. Tisztelet, gondoskodás, figyelmesség, odaadás, humor, őszinteség, kitartás. Úgy éld az életed, ahogy azt a legjobban szeretnéd, mert egy van belőle és nem tudod meddig fog tartani. Egyedülálló társkereső vagyok. Szeretem a barátaimat, a csendet és nyugalmat, kirándulni, nevetni.
  • Csaba (47), Budapest Sziasztok! Magasság 168cm súly 84kg kamiont vezeték már csak belföldön minden nap haza járok.Válófèlbe vagyok! Kèt kisfiam van nem velem fognak èlni.nem dohányzok.
  • Erika (55), Budapest, VII. ITT VAGYOK . EGYEDÜL ÉLEK , DE SZERETNÉK VÉGRE MEGISMERKEDNI EGY KORBAN HOZZÁM ILLÖ FÉRFIVAL. NEM ALKALMI KAPCSOLATOT KERESEK. keresem a párom remélem hamarosan megtalálom.

AndocsAndocs

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk