Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Bakonyjákó

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Andrea (38), Sárvár Sziasztok! Szeretnèl megismerni, csak írj! Őszintén szólva nem is tudom, mit is írhatnèk. Jelölj be ha érdekellek!
  • Irén (46), Dabas Sziasztok! Komoly kapcsolat reményében vagyok itt újra. Nem egy alkalmi barátot keresek hanem társat hosszabb távra .Az ismerkedés alakul vagy alakítjuk ,ha kölcsönösen egyre gondolunk.
  • László (37), Tokod Soha ne add fel! Sziasztok! László vagyok. Születésem óta enyhén mozgássérült vagyok. Remélem ezt el tudod fogadni. Szeretek a családommal lenni, jókat beszélgetni,gitározni, Angolozni, kirándulni,dalszövegeket fordítani. Szívesen töltöm az időmet könyvek olvasásával is. Szeretném megtalálni én is a társamat, ezért komoly harmonikus párkapcsolatot keresek. Őszintének tartom magam, és egyenesnek.A másik féltől is ugyanezt várom. Fontos nekem az őszinte kommunikáció! Szeretnék megállapodni egy kedves rendes, megértő nő mellett! Olyan társat keresek aki megért, egyenrangú félként bánik velem akivel mindig jókat tudunk beszélgetni, és jól meg tudjuk egymást érteni. Egy kapcsolatban nekem nagyon fontos a becsület, a tisztesség, a törődés, az odafigyelés, a hűség, a szerelem, a romantika! Mindenképp olyan nőt keresek akinek fontos az együtt töltött közös idő hogy tudjunk egymásnak segíteni építeni egymást,kiálljunk egymásért,megbízzunk egymásban, közös programokat csináljunk.
  • Hajni (40), Berettyóújfalu Csak eszelősen boldog szeretnék lenni... Szia! 40 éves koromra amit lehetett nagyjából elértem, viszont az “igazi”még várat magára. (Tudom, hogy közhely, de így van!)
  • Zsolt (46), Szentendre Isten hozott a szívek szemétdombján! :) Szentendre / Dunakanyar / Budapest Aktív, természetközeli élet.

BakonyjákóBakonyjákó

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk