Társkereső Káva

Legújabb kávai férfi társkeresők

Máte, 29 éves
Társkereső Káva
59 napja tag
Szia/Szaisztok! Remélem jól vagy?! :) Hm hol is kezdjem.. Szakács vagyok, Franciaországban èlek,de jelenleg itthon tartózkodom. És erősen gondolkodom rajta,hogy haza költözök. Ha akad kellő motiváció ;) :) Szeretek biciklizni!! És a többi ha érdekel majd megkèrdezed! :) Szép napot! U.i. Nem fogok ezért fizetni.. szóval ha ne adj isten szimpatikus lennék.. *moderálva* dobja egy üzit bátran ;) :)
Norbert, 37 éves
Társkereső Káva
113 napja tag
Szia magamról annyit h nem iszok ,dolgozok rendesen ,van gyermekem de külön vagyunk . szeretem az állatokat van két lovam stb.. olyan társat keresek aki tud szeretni nem csal meg szereti az állatokat, nem zavarja h gyerekeim vannak ,meg lehessen bízni benne .

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Viktória (30), Esztergom Sziasztok! Próba szerencse ;)
  • Vali (30), Kereki Az élet keringőjét az igazival táncold végig! Ha szimpatikusnak találsz, ismerkedjünk meg! A személyes találkozás híve vagyok.
  • János (41), Gyula Sziasztok! Egy sport kedvelö , ezer mester szerú , káros szenvedelyektöl mentes férfi vagyok ! ( a tobbit meg beszéljük )
  • László (61), Szolnok Hmm Ha TÖKÉLETES pasit keresel az az előttem , vagy utánam lévők a sorban !................................remélem tudtam segíteni........
  • Tamás (19), Géderlak szeretek a hav kiért párkapcsolatot keresek mert egyedül vagyok és keresek magam mellé egy olyan nőt aki elfogad ugy ahogy vagyok

Társkeresés Káva-n

KávaKáva

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk