Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Lovas

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Niki (42), Zalaegerszeg Sziasztok! Vidám, könyvmoly, kirándulni, csavarogni imádó hölgy vagyok, szeretek főzni, gondoskodni a páromról. Néha angyal vagyok, néha ördög, de sohasem sárkány... 😊
  • Laci (48), Budapest, XIII. Két szív egy dobbanás A számomra ideális nőt keresem aki olyan mint én hiszen nem is szabad, meg nem is lehet megváltoztatni senkit. Joggal merülhet fel a kérdés hogy akkor én milyen is vagyok? 🙂 Szeretek tartozni valakihez és nagyon tudok szeretni. Úgy gondolom elég kommunikatív és őszinte vagyok. Nem mindenben egyezik a véleményem másokkal de mindig nyitottan állok a kérdéshez és értékelem ha meg tudjuk beszélni. Imádom a közös programokat, legyen az egy koncert, séta, utazás vagy csak egy otthonülős, főzős, filmnézős meghitt este...🙂 Fontos nekem a testi lelki összhang és kapocs. Ha te kedves hölgy elolvastad ezt a pár sort és magadra ismersz és valóban nyitott vagy egy új életre, akkor szívesen beszélgetnék veled hogy jobban megismerjük egymást.😊😉 Még nincs előfizetésem és kiderült, hogy kölcsönös kedvelést követően sem tudok levelet írni pedig az lenne a cél az ismerkedés végett! 😊 Ezért tudom, hogy furcsa kérés egy férfitól de kérlek küldj e-mail címet. (Korábban már voltam itt prémium tagként és akkor nem érte meg így még hezitálok ez ügyben 🙂 )
  • Vilmos (47), Szlovákia Sziasztok! Csendes, komoly, ugyanakkor vidám, megbízható embernek mondanám magam, keresztény-konzervatív értékrenddel, és jobboldali világlátással. Társat keresek egy egész életre. Valakit, akivel hasonló az értékrendünk, akinek az életében szintén fontos a hit. Aki nem telefon, internet és facebook függő. Valakit, akinek szebbé és boldogabbá tehetem az életét, és ő is az enyémet, akivel családot tudnék alapítani. Tudom, hogy Isten segítségével megtalálom azt, akit ő szánt nekem!
  • Melinda (45), Baja Sziasztok! Pozitív életvidám optimista nő keresi párját :)
  • Melinda (42), Vecsés Sziasztok! Ismerkedem, beszélgetek. A végső \"állomás\" cél egy tartós, boldog kapcsolat lenne. Tudom, hogy ez idővel alakulhat csak ki. Olyas valakit keresek, akivel jó együtt lenni, közös programok, séta, bármi.

LovasLovas

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk