Társkereső Újlengyel

Legújabb újlengyeli női társkeresők

Erzsébet, 66 éves
Társkereső Újlengyel
97 napja tag
Szia, Erzsébet vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Erzsi, 51 éves
Társkereső Újlengyel
172 napja tag
Keresem a társam,barátom szeretőm egyben. Talán te vagy az? Nem vagyok előfizető! Kérlek adj meg elèrhetőséget!
Gabriella, 53 éves
Társkereső Újlengyel
464 napja tag
Most, hogy kissé lelassult a világ, átértékeltem az eddig jól funkcionáló \"szingli\" életemet, ami főként a munkáról szólt. Elhatároztam, hogy nem fogok egyedül megöregedni :-) Személyes kapcsolatok híján, így most itt próbálom megtalálni a jobbik felemet.

Legújabb újlengyeli férfi társkeresők

Csaba, 30 éves
Társkereső Újlengyel
15 napja tag
Lányok szeretek bográcsozni
Norbert, 38 éves
Társkereső Újlengyel
223 napja tag
Elsősorban beszélgetőtársat, illetve laza kapcsolatot keresek, de ha komolyabbra is fordul, az csak a javunkra válhat. 😉 Magamról röviden: Szeretem a humort, jókat nevetni. Introvertált vagyok, szeretem a rendet, a szervezettséget. Szeretem a munkám, de nem hordom haza. Szeretek "bekuckózva" olvasni, vagy Netflixet fogyasztani, de ugyanígy barátokkal lenni, kimozdulni, sétálni, kirándulni, túrázni (természet ♥️), nyaralni. Nagyon várom a tavaszt! Nem vagyok prémium tag, kérlek, hogy ha felkeltettem az érdeklődésed, írj egy email címet is. Válaszolok!
Zoltán, 31 éves
Társkereső Újlengyel
248 napja tag
Zolika vagyok kicsit beszed hibás de az igazit keresem
István , 36 éves
Társkereső Újlengyel
373 napja tag
István vagyok 35 éves van egy kislányom akit imádok ezen kívül még a horgászat amiért rajongok de nyitott vagyok mindenre!

Fiatalabb, 30 év alatti újlengyeli társkereső férfiak

Marcell, 26 éves
Társkereső Újlengyel
Szia, Marcell vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
István, 21 éves
Társkereső Újlengyel
Koromnál érettebbnek tartom magam, próbálok mindenkivel a lehető legjobb viszonyba kerülni és optimista lenni. Szeretek utazgatni, barátokkal lenni, filmezni, sportolni, fejleszteni magamat.
Béla, 23 éves
Társkereső Újlengyel
Ismerkedés céljából regisztráltam!!!Az igazit keresem remélem itt meg találom!!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Laci (28), Budapest, IX. Sziasztok! Sziia! Kedves, vicces, empatikus, olykor bolondos vagyok. Szeretem a zenét, az állatokat, a természetet. Szeretek kirándulni, sétálni és bringázni. Sorozat függő tudok lenni ha megtetszik egy sorozat. Kedvenc színészeim Jim Carrey, Adam Sandlert, Vin Diesel sok más mellett. Szeretem az illatokat. A szép színeket. A napfényt. Jó indulatú vagyok és szeretetteljes, romantikus és szenvedélyes. Legyen az életben sok nevetés és móka úgy gondolom Terveim között ott van a szerelem és az hosszútávra szóljon. :) Nagyvonalakban ennyit rólam :D Az e-mail címem: *moderálva*
  • Andi (51), Püspökladány Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Az életed szép lesz, ha Te is azzá teszed, Az akadályokat is könnyebben veszed! Minden napod egy-egy kibomló remény, Pedig a küzdelem sokszor nagyon nehéz, Tanulj meg az apró dolgoknak örülni, A ringből aztán győzve kikerülni. Hogyha bánatod van, akkor is nevetni, Meglátod, majd ezért fog más szeretni! Szeretetben élni, nincs is annál jobb, szebb, Aki Téged szeret bújj hozzá közelebb, Az akadályokat is könnyebben veszed! Az élet szép, ha Te azzá teszed!
  • Szilvia (67), Budapest, XVI. Társas magányra nem vágyom. Élet és állatszerető vagyok.Nem vagyok undok ébredés után, és nem kutakodom senki telefonjában.Laza és vidám a természetem, szeretem a társaságot, a humor nálam "mindent visz".
  • Robi (29), Sárvár Ismerj meg! Nem tudok mit írni,inkább ismerj meg és majd te eldöntöd !! :)
  • János (59), Miskolc Ha összeforr, még nagyobbra nő a szív Hogy ki vagyok? Talán a nagy szerelem, egy barát, de mindenkinek mást jelentek.Talán kit szeretni fogsz...ki melletted lesz örökké és viszont szeret téged...esetleg gyűlölni foglak. Nem tudni előre. A jövőnket mi alakítjuk.

Társkeresés Újlengyelben

ÚjlengyelÚjlengyel

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk