Társkereső Mátraterenye

Legújabb mátraterenyei női társkeresők

Kitti, 24 éves
Társkereső Mátraterenye
577 napja tag
Nekem nem a külső a fontos előrébb helyezem a belsőt

Legújabb mátraterenyei férfi társkeresők

Norbi, 55 éves
Társkereső Mátraterenye
158 napja tag
Szia, Norbi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zoltán, 17 éves
Társkereső Mátraterenye
235 napja tag
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Balázs, 37 éves
Társkereső Mátraterenye
394 napja tag
Szia, Balázs vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ricsi, 41 éves
Társkereső Mátraterenye
906 napja tag
Mindenképp olyan személy keresek aki rendelkezik kellő önbizalommal.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Andrea (59), Budapest, XIII. Hakuna matata! A világgal, és önmagammal már megbékélve, többnyire derűsen élem mindennapjaimat. Őszinte odafordulással figyelek az emberekre. Úgy vélem, a ráció mellett kell egy csipetnyi csoda is, amire tiszta lélekkel lehet rácsodálkozni. Fontos számomra a meghittség, a megbízhatóság, az őszinteség, és a hozzáférhetőség. Nagyra értékelem a műveltséget, és a tájékozottságot.
  • Vera (45), Békéscsaba Sziasztok! Széles látókörű, jó humorú, lendületes társamat keresem hosszú távra. Igyekszem hasonlókat nyújtani.
  • Krisztian (43), Kőszárhegy Sziasztok! Nem levelezopartnert keresek mert ugy is szemelyesen dol el minden! A kiismereshez pedig ido kell!
  • István (43), Pécel Sziasztok! \"férfiú\" komoly holtomiglan társat keres... többit személyesen...
  • Berni (43), Budapest Minden úgy jó, ahogy van Mindig bajban vagyok ezzel a résszel 🙂 Azt gondolom, hogy pár levélváltás, S a személyes találkozás után realizálódott ki mit szeretne, mi az ami, akire vágyódik igazin. Nem szeretnék előfizető lenni, ha kapok más elérhetőséget válaszolok.

Társkeresés Mátraterenye-n

MátraterenyeMátraterenye

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk