Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Eger

Legújabb egri női társkeresők

Bettina - társkereső Eger - 24 éves nő
Bettina, 24 éves
Társkereső Eger
7 órája tag

24 éves vagyok Egerben élek nem vagyok tökéletes de mindig magamat adom és őszinte vagyok másokkal szemben, hiszen Minden tartós viszony, kapcsolat, azon az elhatározáson alapul, hogy egymás jó tulajdonságáért hajlandók leszünk elnézni egymás rossz tulajdonságait.
Marianna - társkereső Eger - 18 éves nő
Marianna, 18 éves
Társkereső Eger
25 napja tag

*moderálva* Marianna vagyok. Rendőrnek tanulok.
Csilla - társkereső Eger - 25 éves nő
Csilla, 25 éves
Társkereső Eger
30 napja tag

Sziasztok egyedül álló vagyok.Szeretnék ismerkedni!
Margó - társkereső Eger - 59 éves nő
Margó, 59 éves
Társkereső Eger
31 napja tag

Rendezett körülmények között élő,nyugdíjas független nő vagyok.Jelenleg is dolgozom masszőzként.

Legújabb egri férfi társkeresők

Tomi, 18 éves
Társkereső Eger
9 órája tag

Szia, Tomi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Józsi - társkereső Eger - 21 éves férfi
Józsi, 21 éves
Társkereső Eger
7 napja tag

Sziasztok! Magamról majd később. Szeretném megtalálni a párom ebben az össze vissza világban! :)
János, 22 éves
Társkereső Eger
7 napja tag

Keresem az értelmes,inteligens,normális partneremet irj ha magadra ismertél ;)
Joci, 31 éves
Társkereső Eger
14 napja tag

Boldog szeretnék lenni és igazi kapcsolatot keresek aki szeret és tisztel !

Éppen online egri társkereső nők

Edina, 48 éves
Társkereső Eger
3 órája lépett be

Jelenleg nem szeretnék ide semmilyen bemutatkozó szöveget írni.
Ani, 40 éves
Társkereső Eger
3 órája lépett be

Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet élvezni az életet.Amit én tudok adni:szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon,önzetlenség. Amúgy pedig egy igazi nőnek érzem magam, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel,egy csomó kreativitással, empatikus vagyok,kritikus magamhoz, szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, múzeumba koncertekre járni, főzni, vagy elmenni egy jó étterembe, egy jó kávé mellett megváltani a világot, társasági ember vagyok, akinek sokat jelentenek a barátai és a családja. Ami taszít, az az ízléstelenség, a szélsőséges nézetek, az egysíkú gondolkodás. Várom leveled, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről,és ha szívesen meghódítanál egy nőt, aki arra vágyik,hogy valakinek ő legyen a legszebb és legfontosabb a világon.
Mária, 76 éves
Társkereső Eger
4 órája lépett be

Egy Optimista Vidám természetű jó humorú igényes nő Vagyok.Hiszek a személyes kisugárzásban őszinteségen alapuló, tartalmas , de nem össze költözéses kapcsolatot keresek . JÓ .....TŐ legyél. Sajnos nem vagyok előfizető igy nem tudok senkinek válaszolni sajnálom. *moderálva* Ha nincs látható fotód ne keres és ne is irj ,ha én meg tisztelem az itt lévő társkeresőt azzal hogy látható legyek, akkor ez már nem is kérdés.Köszönöm
Katalin, 71 éves
Társkereső Hatvan
2 órája lépett be

Jó látni, hogy korombeli párok kézen fogva sétálnak az őszi lombok alatt.... Sokszor megteszem ezt az unokáimmal....de az nem ugyanaz...:) Ha a Te emlékképeid között is van ilyen, fogjuk meg egymás kezét...

Éppen online egri társkereső férfiak

Tamás, 46 éves
Társkereső Eger
3 órája lépett be

Egy teljesen egyszerű, racionális ember vagyok, aki ragaszkodik az élethez! Az életem a fiaimé! Értük bármit bármikor!
Péter, 32 éves
Társkereső Eger
4 órája lépett be

Csak vidáman! A nagy levelezések helyett a személyes találkozás híve vagyok.
Tom - társkereső Eger - 45 éves férfi
Tom, 45 éves
Társkereső Eger
3 órája lépett be

Sziasztok! Ugye mit is írhatnék? Legyél őszinte aztán majd kiderül.
Gyula - társkereső Gyöngyös - 47 éves férfi
Gyula, 47 éves
Társkereső Gyöngyös
3 órája lépett be

Légy olyan hálás a létezésnek, amennyire csak lehetséges - apró dolgokért is, ne csupán a nagy dolgokért. A puszta lélegzésért. Minden, amit kapunk: ajándék. Minél hálásabb leszel, annál kevesebbet panaszkodsz, és ha egyszer eltűnik a panasz, eltűnik a boldogtalanság is. A hála lehetetlenné teszi a boldogtalanságot.

Diplomás egri társkereső nők

Anikó - társkereső Eger - 44 éves nő
Anikó, 44 éves
Társkereső Eger
Főiskolai diplomás (pedagógia)

Anikó vagyok, 44 éves. Társam keresem Eger környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Ez itt kérem szépen a húspiac, az a játszótér,ahol a sok tökéletlen keresi a tökéletest. Természetesen,akinek nem inge,ne vegye.... Mindenkinek sok sikert kívánok! :-)
Marianna, 28 éves
Társkereső Eger
Főiskolát végzett

Marianna vagyok, 28 éves, lakhelyem Eger. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Anett, 27 éves
Társkereső Eger
Főiskolát végzett

Szia! Komoly kapcsolat céljából szeretnék ismerkedni . Olyan társat keresek aki hűséges ismeri még a szerelem szót , mellette valóban azt érezhetem hogy fontos és értékes ember vagyok . A szerelemről nem csupán beszél hanem ki is mutatja azt . Az általam keresett férfinak legyenek céljai elvárásai az életben . Mielőtt írnál nézd meg kit is keresek , gondold végig reálisan a dolgokat a korodat és a magasságodat ,mert hiába vagy jó pasi ha 160 cm és 40 éves vagy annál is idősebb vagy . Nem akarok ezzel senkit se megbántani de tényleg gondolkodj egy kicsit mielőtt írsz nekem ,mert ha nem felesz meg az általam keresett adatoknak akkor feleslegesen pazarlod üzenetre az idődet nem fogok válaszolni neked . Ha szimpi vagyok irj .
Vica, 37 éves
Társkereső Eger
Főiskolát végzett

Az élet párban igazán szép, de egyedül is élvezhető. Kiegyensúlyozott, laza, mosolygós nő vagyok, nagy célokkal de egyáltalán nem karrierista. :-) Lételemem az utazás, a sport, a jó társaság. Keresem az élményeket, és azt a férfit, aki ebben is a társam lesz. Nem hátrány, ha még udvarolni is tud. ;-)

Diplomás egri társkereső férfiak

Józsi - társkereső Eger - 26 éves férfi
Józsi, 26 éves
Társkereső Eger
Egyetemet végzett

Józsi vagyok normális nőt keresnék, akinek nincs még gyereke és későbbikben tőlem akar majd. Egerbe élek magamba 3 éve elváltam gyerekem nincs. Barna hajú zöld a szemem ki gyurt testalkatom van.
Attila, 32 éves
Társkereső Eger
Főiskolai diplomás (Gépészmérnök)

Önálló, egzisztenciával rendelkező romantikus férfi keresi...(nem ez így nem jó.) 178/95/barna/barna...(nem a húspiacon vagyunk...) Paulo Coelho jó arc, pedig azt sem tudjátok ki volt ő...(nem leszek szigorú..) Keresem a párom!Amit nyújtani tudok:Főzök, mosok, takarítok, és úgy nyalok mint Lassy..(ebből kettőt választhatsz..) De most komolyan.. Hol vagy Te,akivel imádnám ahogy reggel velem ébredsz,ahogy mélyen a szemembe nézel,s hozzám bújsz,fülembe édes szavakat súgsz?Kinek eltúrhatom a haját,ahogy simogatom az arcát,ahogy csókolod az ajkamat,s ahogy a kezed a testemen végig szalad?Te aki fölé ha fölé hajolok,szépen lassan lázba hozol,ahogyan sóhajtozol,s ahogy egyre jobban és jobban akarsz?Te akivel testünk egyé válik,s biztosítasz arról,hogy kellek neked,s a helyzetet egyre hevesebbé teszed.Hol vagy Te,ki élveznéd velem az életet? ..és akivel igényeljük majd a CS.O.K.-ot? :D
Gergő, 23 éves
Társkereső Eger
Egyetemet végzett

Szia, Gergő vagyok. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk ;)
Tamás - társkereső Eger - 43 éves férfi
Tamás, 43 éves
Társkereső Eger
Főiskolát végzett

Ez a mező kevés lenne hozzá :-D Ha felkeltjük egymás érdeklődését, meg lehet, megtudod rólam, amit szeretnél. Csak ehhez beszélnünk kell egymással... :-) *moderálva*

Keresztény egri társkereső nők

Andrea - társkereső Eger - 41 éves nő
Andrea, 41 éves
Társkereső Eger
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Kedves egyszerű nő vagyok, aki megtalálja humoros életvidám társát.
Dóra - társkereső Eger - 24 éves nő
Dóra, 24 éves
Társkereső Eger
vallása: római katolikus (alkalmanként)

Ki vagyok és kit keresek Személyiségem kiegyensúlyozott de ugyanakkor kicsit bohém, az életstílusom életigenlő, de azért nem az élj a mának. Nem vagyok különleges, inkább csak átlagos, de szeretek zumbázni. Számomra a legfőbb érték az élet. Szabadidőmben magazinokat olvasok, vagy rádiót hallgatok. Zenei izlésemre jellemző a könnyedebb stílus valamint a jazzesebb dalok is, ezenkívül néha mindenféle zenéket is meghallgatok. Csak egy átlagos fiút szeretnék. Elöfizetésem sajnos még nincs, ezért nem tudok mindenkinek válaszolni :(
Judit - társkereső Eger - 52 éves nő
Judit, 52 éves
Társkereső Eger
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Mindenkinek más vagyok. Van akinek kedves oda adó, van akinek mogorva és durva. De senkivel sem alakoskodó, nem tudom megjátszani magam így ami a szívemen az a számon.Fontos az őszinteség és a hasonló érdeklődés kör a szabadidő minőségi eltöltéséhez. email címem : yudka@freemail.hu Nem érdekel hány éves vagy. Azt akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy őrültnek tűnj szerelmeidért, álmaidért, és azért a kalandért, hogy életben vagy. Nem érdekel, milyen bolygók köröznek holdad körül. Azt akarom tudni, hogy elérted-e már fájdalmaid középpontját, hogy megnyitottak-e már az élet csalódá¬sai, hogy összezsugorodtál és bezárkóztál-e már a félelemtől, hogy érhet-e még fájdalom. Azt akarom tudni, hogy elfogadod-e fájdalmamat és fájdalmadat anélkül, hogy elrejtenéd, vagy minden¬képp megváltoztatni akarnád. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e örülni nekem és önmagadnak, hogy tudsz-e vadul táncolni, az eksztázis¬tól megrészegedve anélkül, hogy figyelmeztetnél bennünket, legyünk óvatosak, reálisak, és emlékezzünk emberi mivoltunk korlátaira. Nem érdekel, hogy igazat beszélsz-e. Azt akarom tudni, hogy mersz-e másnak csalódást okozni, hogy hű maradhass önmagadhoz. Hogy elvi¬seled-e a csalás vádját anélkül, hogy megcsalnád saját lelkedet. Azt akarom tudni, hogy hűséges vagy-e s ezáltal megbízható. Azt akarom tudni, hogy látod-e a szépséget akkor is, ha nem mindennap pompázik, és hogy tudod-e Isten jelenlétéből meríteni életed. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e kudarcaimmal és kudarcaiddal együtt élni, és a tóparton állva mégis az ezüst Hold felé kiáltani: Igen! Nem érdekel, hol élsz, és mennyi pénzed van. Azt akarom tudni, fel tudsz-e állni a kétségbeesés és a fájdalom éjszakája után, megviselten, sajgó sebek¬kel, hogy gyermekeidnek megadd mindazt, amire szükségük van. Nem érdekel, ki vagy, és hogy kerültél ide. Azt akarom tudni, hogy állsz-e velem a tűz közepébe, és nem hátrálsz-e meg. Nem érdekel, hol, mit és kitől tanultál. Azt akarom tudni, mi ad neked erőt belülről, amikor kint már minden másnak vége van. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e egyedül lenni önmagaddal, és hogy igazán szereted-e azt a társaságot, mely üres óráidra magad mellé választottál.
Mária - társkereső Eger - 56 éves nő
Mária, 56 éves
Társkereső Eger
vallása: római katolikus

A vendéglátásban dolgozom, nagyon szeretek és tudok főzni ! Pontos megbizható, és csodák csodája igaz mondó is.A rendet tisztaságot szeretem ! A macskával nem vagyok jó viszonyba, de ettől még jó ember vagyok ! Aki ebből valamit leszür az irjon !

Keresztény egri társkereső férfiak

Dániel - társkereső Eger - 39 éves férfi
Dániel, 39 éves
Társkereső Eger
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Az élet arra van, hogy ne lakjunk, hanem éljünk benne, és úgy hiszem, minden okunk megvan az örömre.
Tibi, 47 éves
Társkereső Eger
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Tibi vagyok, 46 éves, lakhelyem Eger. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ádám, 29 éves
Társkereső Eger
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Olyan gond nincs, amely ne hozna kezében ajándékokat neked. Ne vesztegesd idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse.
Antal - társkereső Eger - 49 éves férfi
Antal, 49 éves
Társkereső Eger
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

magányos vagyok,és nem jó!maj még irok valami normális dolgot,most leég a pörkölt!ez sem lenne jó!Hali

Fiatalabb, 30 év alatti egri társkereső nők

Andrea, 27 éves
Társkereső Eger

Aki szeretne megismerni vegye fel velem a kapcsolatot.Kalandorok kimeljenek.:-))
Heléna, 29 éves
Társkereső Eger

sziasztok majd ha megismersz majd akkor megtudod..:)
Beáta, 18 éves
Társkereső Eger

Beáta vagyok, 18 éves. Társam keresem Eger környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Anita, 22 éves
Társkereső Eger

Anita vagyok, 22 éves, lakhelyem Eger. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti egri társkereső férfiak

Balázs, 21 éves
Társkereső Eger

határozott jó kiállású energikus létemre ide jövök hogy megtaláljalak ;)
Bálint - társkereső Eger - 21 éves férfi
Bálint, 21 éves
Társkereső Eger

Motivált srác vagyok, megvannak a céljaim, mindig egy pozitív magabiztos társra vágytam, aki szintén sportol mint én.
Ádám - társkereső Eger - 25 éves férfi
Ádám, 25 éves
Társkereső Eger

Sziasztok! Ádám vagyok, 24 éves. Inkább otthon ülő típus vagyok, szabadidőmben imádok olvasni és számítógépes játékokat nyúzni, vagy zenét hallgatni. Szeretem a természetet, az állatokat, igyekszem környezettudatosan élni. Egyébiránt dolgozom és tanulok. Szeretem a nyíltságot, őszinteséget, viszont megbántani nem szeretek senkit. Türelmes, csendes ember vagyok, de az engem igazán érdeklő témákról órákig tudok beszélgetni. Ha felkeltettem érdeklődésed, írj bátran!
Laci, 27 éves
Társkereső Eger

Laci vagyok, 26 éves. Társam keresem Eger környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as egri társkereső nők

Krisztina, 38 éves
Társkereső Eger

Vidám személyiség vagyok, szeretek szórakozni, nem szeretek a hétköznapokban elveszni. Fontos számomra a család, de ugyanannyira a barátság is. Nagyon megbízható vagyok.
Detti, 36 éves
Társkereső Eger

Szia, Detti vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. Mivel nem vagyok előfizető, így sajnos vannak akik hiába írnak rám, nem tudok válaszolni. Ha adsz e-mail címet, megkönnyíted a dolgom. :)
Ibolya, 39 éves
Társkereső Eger

Szerintem nincs mit irnom.ha találkozunk majd megismersz.puszi
Katalin - társkereső Eger - 38 éves nő
Katalin, 38 éves
Társkereső Eger

Sziasztok!Én egy mosolygós csinosnak mondott nő vagyok.Őszinte társam keresem,inteligens férfi személyében.Ja fontos engem nem kell eltartani!!!

30-as egri társkereső férfiak

Péter, 31 éves
Társkereső Eger

Sziasztok! Keresek egy olyan lányt aki Kedves , aranyos , vidám és szereti a humort a jókedvet. :D Akkor az bátran írhat. :)
Viktor - társkereső Eger - 30 éves férfi
Viktor, 30 éves
Társkereső Eger

Egyedülállóként keresem őszinte, megértő társamat akivel közös harmóniában együtt lehetek ebben az életben. Van egy belső értékrenden amit nem nagyon sikerült megtörnie e csodás vilàgnak amiben élünk. Elitélem a szabados gondolkodàst és nem is gyakorlom, nem szabad a pillanatnyi élvezetért a felépített kártyavárat lerombolni.
Pál, 37 éves
Társkereső Eger

Csak egy igazi not keresek akit szerethetek mindennél jobban!
Péter, 37 éves
Társkereső Eger

Ismerkedési céllal regisztráltam ide, komoly kapcsolatot keresek. Sablonos kijelentéseket feleslegesnek tartok ide írni, hiszen pár mondatból nem fogja az egyik ember a másikat a maga teljes valójában látni és ismerni "lelki szemeivel". Egy olyan nőt keresek, aki nem azért megy férjhez, hogy az esküvőn készült képeket a facebookon lájkolják az ismerősei, hanem azért, mert élete párjával szeretné a mindennapjait összekötni. Azt hiszem, az is fontos, és talán nem elvetemült elvárás, hogy majd családanyaként a gyerekeire és a férjére jusson több ideje a sminkelésnél és a zumbázásnál... Tudom, közönségesnek hatnak ezek a sorok, de jobb az elején tisztázni a dolgokat... Kellően nyitott vagyok a világ dolgaira, és azt mondják, hogy mellettem nehéz unatkozni. Ennek ellenére szeretem a nyugalmat, és a kiszámíthatóságot. Önálló és eléggé határozott vagyok a döntéseimet illetően, de hiányzik a „másik felem”. Korban, és testalkatban is hozzám illő, nőies (nem plázacicás) hölgyekkel ismerkednék legszívesebben. Nem tudok kicsit szeretni valakit. Vagy nagyon, vagy sehogy. Inkább tettekkel, mint szavakkal. És szeretem, ha ugyanezt kapom én is vissza. Azáltal, hogy érezteti velem valaki, hogy tényleg fontos vagyok a számára tudom én is őszintén szeretni őt. Úgy nehéz, ha "egyedül vagyok a kapcsolatban". Ehhez két ember kell. Nem elég ha csak egyik öleli meg a másikat. Azt viszonozni is kell... Ha ezek alapján felkeltettem érdeklődésed, írj!

Középkorú egri társkereső nők

Csilla, 47 éves
Társkereső Eger

Nem tudom mitis írhatnék magamról.Bármit írnék elfogult lenne vagy jó vagy rossz értelemben.
Agnes - társkereső Eger - 41 éves nő
Agnes, 41 éves
Társkereső Eger

magas,sportos,apolt,rendezett korulmenyek kozott elo ,KIZAROLAG FUGGETLEN ferfit keresek irj email cimet,nem vagyok vip
Edit, 42 éves
Társkereső Eger

"- Fordul a szél, köd száll alá, itt valami készül, nem késik soká. Nem tudom, mit hoz a szél – rosszat, jót? De valami azt súgja, ilyen már volt...”
Gréta - társkereső Eger - 46 éves nő
Gréta, 46 éves
Társkereső Eger

Pozitiv gondolkodású, konfliktus kerülö vagyok.....hasonló beállitotságú egyenrangú partnert keresek.Az ÉLET egyetlen esély - vedd komolyan, Az ÉLET szépség - csodáld meg, Az ÉLET boldogság - ízleld meg, Az ÉLET álom - tedd valósággá, Az ÉLET kihívás - fogadd el, Az ÉLET kötelesség - teljesítsd, Az ÉLET játék - játszd, Az ÉLET érték - vigyázz rá, Az ÉLET vagyon - használd fel, Az ÉLET szeretet - add át magad, Az ÉLET titok - fejtsd meg, Az ÉLET ígéret - teljesítsd, Az ÉLET szomorúság - győzd le, Az ÉLET dal - énekeld, Az ÉLET küzdelem - harcold meg, Az ÉLET kaland - vállald, Az ÉLET jutalom - érdemeld ki, Az ÉLET élet - éljed!

Középkorú egri társkereső férfiak

István, 42 éves
Társkereső Eger

Családszerető vagyok, sajnos az élet máshogy hozta, és elváltunk, de szeretek beszélgetni, utazni. Alapvetően optimista embernek mondanak a barátaim. Müszaki beállítottságú vagyok. Szeretném megtalálni a páromat, hosszú távra tervezem, remélem az élet is támogatni fog ebben engemet.
Tamás - társkereső Eger - 44 éves férfi
Tamás, 44 éves
Társkereső Eger

44 éves vagyok egyedül álló apa .19 évig párkapcsolatban éltem egyedüli gyümölcse a lányom akit én nevelek .Szakmunkásként dolgozom elég kevés szabad idővel de azt a kicsit :) igyekszem tartalommal feltölteni.Bár ez a tartalom sokszor filmnézést jelent :) bár én szeretem a házi munkát (de kérlek szeress vasalni mert azt nem kedvelem ) .Szeretek olvasni nagyon .Szeretem az állatokat főleg a kutyákat van is és családtag :).Szeretem a humort,az őszinteséget.Nem szoktam hazudni ha nincs más lehetőség inkább hallgatok de az igazságnál nincs sosem jobb megoldás igaz? Mivel a négylábú családtagunk szeret sétálni így én is :) .Viszont utálom a hazugságot csalárdságot .Kérlek idegen ha a fényképemből ítélsz (hisz nem vagyok igazán jó képű)akkor spóroljunk magunknak időt hisz abból van a legkevesebb .Én az őszinteséget a másik felem keresem és TE?
Barcsabesz - társkereső Eger - 46 éves férfi
Barcsabesz, 46 éves
Társkereső Eger

Csillagjegyem- ikrek a kutya évében.
Valentin, 40 éves
Társkereső Eger

Valentin vagyok, 39 éves. Társam keresem Eger környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

50 év feletti egri társkereső nők

Tünde, 53 éves
Társkereső Eger

Írhatnék magamról szépet, jót, de mint tudjuk tökéletes ember nincs. Épp úgy vannak hibáim, mint bárki másnak. Ismerj meg személyesen és dönts! *moderálva*
Gabriella - társkereső Eger - 63 éves nő
Gabriella, 63 éves
Társkereső Eger

Egerben élek egyedül. Van egy fiam, aki Miskolcon él és ott is dolgozik. Sok minden érdekel: olvasás, színház, kirándulás stb.
Léna - társkereső Eger - 63 éves nő
Léna, 63 éves
Társkereső Eger

Ide bármit írhatok, személyes találkozáskor derül ki a szimpátia. Egyenlőre nem vagyok előfizető, így csak szűk lehetőségem van kapcsolatfelvételre.
Mariann, 57 éves
Társkereső Eger

Mariann vagyok, 56 éves, lakhelyem Eger. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

50 év feletti egri társkereső férfiak

István - társkereső Eger - 65 éves férfi
István, 65 éves
Társkereső Eger

Szép napot mindenkinek! Talán azzal kezdem a bemutatkozásomat,hogy az idén lettem nyugdíjas. Szeretnék egy igaz társra lelni.Lehetne sokat írni!De először meg kell találni az igazit,és csak ez után jöhet a szép Élet! Üdv. István.
Péter, 52 éves
Társkereső Eger

Keresem azt akivel közösen megtudjuk élni,amit még tartogat,ill.tálcán kinál az élet !
Laci, 54 éves
Társkereső Eger

Szia, Laci vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Csaba - társkereső Eger - 51 éves férfi
Csaba, 51 éves
Társkereső Eger

Aranyos és kedves vagyok és szeretek értelmes dolgokról beszélgetni. Nekem a legfontosabb elfoglaltságom a számítógépezés, programok és tanulás.

Fényképes egri társkereső nők

Andrea, 46 éves
Társkereső Eger
8 fotóval

Ismerj meg. Vidam, hazias, stb.vagyok. DE barmit irhatok,tudod MESSZIROL JOTT EMBER........ KEDVES FERFIAK! A tarskereson mindenki szuper men. Rendezett anyagi korulmenyek kozt el. Mindenki vallalkozo. operaba jar. sportol, allatbarat. Onhibajan kivul vallt el. Ezekszerint en idetlenkedek, mert meg sem talaltam meg meg az igazit! (Bocsanat, senkit nem akarok megbantani!) Mindenkinek sok szerencset kivanok!
Kati, 56 éves
Társkereső Eger
5 fotóval

Mára megtanultam, hogy az Élet gyönyörű ajándék és minden pillanata abban támogat, hogy jobban megismerjem önmagam általa. Hiszem, hogy az emberek eredendően jók, mindenki vágyik a szeretetre és a maga módján tesz is érte, hogy megtalálja. Keresem a társam, aki önmagában is egész, teljes.
Ildi - társkereső Hatvan - 50 éves nő
Ildi, 50 éves
Társkereső Hatvan
4 fotóval

Ildi vagyok,50 éves,Hatvanban élek.Zeneiskolában zongorát tanítok.Két nagy lányom van.Ha jobban meg akarsz ismerni,kérlek írj,vagy jelölj kedvencnek!
Csilla, 50 éves
Társkereső Gyöngyös
23 fotóval

Fotóim mostaniak. Keresek valakit, akivel jól érzem magam. Akivel sokat lehet nevetni, vannak közös pontok, gördülékeny a kommunikáció. Egyelőre nem a jövőről, hanem a jelenről alkotott elképzeléseink kell, hogy találkozzanak. Természettudományos megközelítéssel: fő a kémia és a fizikai vonzalom. :) https://youtu.be/loWXMtjUZWM?list=RD9EHAo6rEuas https://youtu.be/bWo4jgneUoc Szeretem a zenét, a természetet, a napfényt, a vizet, az erdőket, hegyeket, barangolni zöld mezőkön, fenyvesek között. De szeretek autót vezetni, moziba menni, vagy együtt főzni veled, utazni, bejárni szép helyeket, élményt szerezni és ha tudok segítek másokon. Tudok főzni és süteményt sütni, gondolom nem hátrány. Szeretném megtalálni a hozzám illő férfit, akivel kéz a kézben sétálhatok romantikusan, boldogan, aki mellett ragyoghatok, érted..... ?

Fényképes egri társkereső férfiak

Istvan, 43 éves
Társkereső Eger
4 fotóval

Komoly kapcsolatot keresek ami egy életre szól.Őszinte ember vagyok és ezt el is várom.
Imre - társkereső Eger - 62 éves férfi
Imre, 62 éves
Társkereső Eger
5 fotóval

Még ma is aktív Cégvezetőként szeretem a kihívásokat. Hűséges és romantikus kos vagyok, szeretem a társamat kiszolgálni. Vallom, hogy feladat a férfi dolga, de a nő a lelke mindennek. Természetes olyan aktív játszótársra gondolok, akinek jó fizikai állapota, belső gazdagsága segíti megvalósítani terveinket. Jó tervem pedig sok lenne,síelés , wellness , nyelvi túrák, készülés egy kiállításra. Ismét lobogjon a vitorlánk a Balatonon, ahol egy kerékpározás, kis vacsora, egy romantikus tánc, séta az esőben, szerelmes összebújás mindig megérint. Belső harmónia fiatalos külsővel, együtt-veled az egészségünkért. Kérlek olvass bele a naplómba sokat megtudsz arról miért is maradunk mindig fiatalok és nem kérdezed majd meg mit fogunk játszani. A csodás életet!
Feri - társkereső Gyöngyös - 61 éves férfi
Feri, 61 éves
Társkereső Gyöngyös
4 fotóval

Egyedeül maradtam sajnos 60 évesen, a még hátralévő éveimre (20-25) keresek olyan Társat, aki nagyon tud szeretni, (amit visszakap tőlem többszörösen) ezt garantálom. Csak hosszú távra keresek, kalandok, sexpartner nem érdekel ! Személyes találkozásban bízom, mert egy mosolyt, egy pillantást, egy hangot, egy gesztust stb. nem pótolhat az írás! Elég romantikus alkat vagyok, elolvadok egy öleléstől! Nem dohányzom, csak alkalmanként iszom, nem csalom meg soha a páromat, nem vagyok gép-függő, viszont szeretek főzni, sétálni, kirándulni, zenét hallgatni,........meg ilyesmik! A "humor sosem hal meg". Sajnos sorszámot nem kell tépni, azonnal "fogadok"
László - társkereső Abasár - 56 éves férfi
László, 56 éves
Társkereső Abasár
1 fotóval

Szeretek utazni,zenét halgatni,jó filmeket nézni.Távolság nem akadály.

Most online egri párkereső nők

Marcsi - társkereső Verpelét - 26 éves nő
Marcsi, 26 éves
Társkereső Verpelét
2 órája lépett be

Az ember értékét nem az esze, a műveltsége, nem a hatalma vagy a tehetsége, hanem a lényéből áradó melegség minősíti. Vagy is a szeretetnek behunyt szemmel is érezhető jelenléte.
Ildikó - társkereső Mátraszentimre - 44 éves nő
Ildikó, 44 éves
Társkereső Mátraszentimre
2 órája lépett be

Keresem a másik felem,akivel kellemesen eltölthetem a szabadidőmet, szereti a természetet, a kirándulást.
Csilla, 50 éves
Társkereső Gyöngyös
3 órája lépett be

Fotóim mostaniak. Keresek valakit, akivel jól érzem magam. Akivel sokat lehet nevetni, vannak közös pontok, gördülékeny a kommunikáció. Egyelőre nem a jövőről, hanem a jelenről alkotott elképzeléseink kell, hogy találkozzanak. Természettudományos megközelítéssel: fő a kémia és a fizikai vonzalom. :) https://youtu.be/loWXMtjUZWM?list=RD9EHAo6rEuas https://youtu.be/bWo4jgneUoc Szeretem a zenét, a természetet, a napfényt, a vizet, az erdőket, hegyeket, barangolni zöld mezőkön, fenyvesek között. De szeretek autót vezetni, moziba menni, vagy együtt főzni veled, utazni, bejárni szép helyeket, élményt szerezni és ha tudok segítek másokon. Tudok főzni és süteményt sütni, gondolom nem hátrány. Szeretném megtalálni a hozzám illő férfit, akivel kéz a kézben sétálhatok romantikusan, boldogan, aki mellett ragyoghatok, érted..... ?
Marika - társkereső Füzesabony - 58 éves nő
Marika, 58 éves
Társkereső Füzesabony
4 órája lépett be

Füzesabonyban élek, Budapesten dolgozom,társamat keresem 50-65 év között.Komoly férfiak társaságát keresem. "nőcsábászok kerüljenek"Még annyit megjegyeznék.nem a külső szàmít.hanem a belső érték.

Most online egri párkereső férfiak

András - társkereső Gyöngyös - 52 éves férfi
András, 52 éves
Társkereső Gyöngyös
3 órája lépett be

Helló Andrásnak hívnak! Hűséges és őszinte tiipus vagyok. Ígéreteimet betartom. Bármit szívesen csinálok együtt a párómal. A lényeg hogy szeressük és kölcsönösen i elfogadjuk egymást,az élet minden pillanatában.
Tibor - társkereső Lőrinci - 41 éves férfi
Tibor, 41 éves
Társkereső Lőrinci
3 órája lépett be

Komoly kapcsolatot keresek. Szeretnèk egy Társat akivel mindent megosztok. Aki az èletem rèsze. Ès èn az Övè.
Attila - társkereső Visznek - 49 éves férfi
Attila, 49 éves
Társkereső Visznek
3 órája lépett be

Sziasztok! Attila vagyok, 45 éves, lakhelyem Visznek. Középiskolát végeztem, vagyok, dohányzom, . vagyok. 190 cm magas vagyok és 0 kg, testalkatom , a szemem , a hajam . Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot! (Ez egy automatikusan generált szöveg, mert Attila nem írt elfogadható bemutatkozást.)
János - társkereső Heves - 65 éves férfi
János, 65 éves
Társkereső Heves
4 órája lépett be

Sportos ember vagyok.Szeretem a jót a szépet. Hiányzik a szerető,szerethető tartós kapcsolat. Tanyán élek,most költöztem,olyan társat keresek ki szereti a természet közelségét. Dávid János
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Jani (26), Maklár
  Szia!
  A testépítés és a munkám tölti ki a hétköznapjaimat. A hétvégéket vagy itthon töltöm, vagy a barátaim társaságában. Szeretek olvasni, filmeket nézni, zenét hallgatni. Szeretek új emberekkel megismerkedni. Sok minden érdekel. Szeretem a természetet és a verseket. Személyiségem elég szélsőséges. A vicces és a nagyon komoly között helyezkedik el. Kitartó, céltudatos és hűséges típus vagyok. Tartós kapcsolatot keresek, elsősorban olyan nő mellett, aki elég intelligens és megértő. Az életem a sport, heti négy alkalommal járok edzőterembe. Ez mellet dolgozom és verseket írok. Szóval megvan a saját életem. De szeretnék benne valakinek helyet csinálni. :)
 • Péter (32), Besenyőtelek
  Nem kell a legjobbnak lenni, elég önmagadat adni.
  Félénk inkább visszahúzódó vagyok, de szeretek ismerkedni, barátkozni!Nem könnyű megérteni engem!
 • Zsuzsi (50), Heves
  Nem jó egyedül
  Az ideális társ legyen gyengéd, megértő, figyelmes. Olyannak fogadjon el amilyen vagyok, azaz barna nagy szemű, talpraesett, szeretetre vágyó és szeretetet adni is tudó nőnek.
 • Henrik (19), Átány
  komoly kapcsolatot szeretnèk
  Sziasztok *moderálva* Henrik vagyok. Külsőm átlagos, foglalkozásom:fix munka helyen dolgozok. Átányon lakok, 19 èves vagyok. Szeretem a zenèt, kirándulni szeretek. Szeretem a jó vicceket. Megèrtő,eggyütt èrző vigasztaló,hűsèges vagyok. Nem szeretem a hazugságot. Komolykapcsolatot szeretnèk. Aki ugyanígy èrez az írjon.sziasztok.
 • Endre (29), Eger
  Szia
  Csinos fiatal nokkel ismerkednek eger kornyekerol. Akar hosszabbtavon is.
Társkeresés Egerben

Társkeresés Egerben

A Heves-megyei Eger páratlan környezetbe kalauzol bennünket, a Mátra és a Bükk lábához. A gyönyörű természet, az egri vár és a finom borok, gyönyörű helyszínt biztosítanak bármilyen randevúhoz. Ha úgy érzed, hogy már mindent láttál és fogalmad sincs, hogy hova menjetek randizni, érdemes még egyszer körülnézned, hiszen Eger rengeteg meglepetést tartogat még.

Az Egri Bikavér Ünnep egy olyan életérzést nyújt, amit csak a helyszínen lehet átélni. Kellemes zene, kiváló borok és az Érsekkert árnyas, zöld idilli környezete tökéletes egy első randira. Két színpadon sokszínű programokkal készülnek, és ha gyerekkel érkeztek, állatsimogató is vár benneteket. Amíg ti elmerültök a finom borokban, na meg egymás szemeiben, addig őt lekötik az állatok, így talán az első csók varázsát sem fogja megzavarni.

Ha úgy gondolod, épp semmilyen érdekes program nincs Egerben vagy környékén, de nem akarsz egy étterem zsibongásában beszélgetni, merüljetek el a Szépasszony-völgyi borospincék színes forgatagában. Különleges borospincék, finom borok és a hatalmas fák árnyékában könnyen egymásra hangolódhattok.

Eger Ünnepén díszbe öltözik az egész város és minden lakó együtt ünnepli, milyen jó Egerben élni. Ha ti is így gondoljátok, bármelyik nap is van hozzá kedvetek, vegyétek nyakatokba a várost és keressetek egy kellemes zenei vagy kulturális programot, vagy nézelődjetek a kézműves vásárban. Az Édes titkok bemutatóján pedig a legfinomabb sütemények és édességek közül válogathattok kedvetekre.

Az Egri Vár Napján menjetek el a Dobó István Vármúzeumba, ahol ilyenkor olyan helyekre is bemehettek, amelyeket egyébként zárva tartanak. Ha érdekel titeket, hogyan is zajlott az egyik leghősiesebb magyarországi várvédelem, járjátok végig a kiállítást, ahol mindent megtudhattok Dobó Istvánról és csapatáról.

Ha épp semmilyen program nincs Egerben, mégis inkább sétálnál a jó levegőn, minthogy moziban próbáld túlkiabálni a filmet, sétáljátok körbe a várost. Érdemes ellátogatni a Bazilikához vagy a Minarethez és természetesen kihagyhatatlan célpont a vár is, ahonnan csodás kilátás nyílik Eger városára.

Akár a téli hideg elől menekültök, akár a nyári forróságban csobbannátok, látogassatok el az egri Törökfürdőbe, ahol nem csak kellemes termálvizekben, de elképesztő látványban is részetek lesz. Nem lesz könnyű választanotok, hiszen 6 féle medencével várnak benneteket, köztük a méltán híres „Tükörmedencével” és Pezsgő-fürdő medencével. Vegyetek részt egy páros masszázson vagy egy kellemes szauna szeánszon is.

Mindehhez már csak egy társ hiányzik, akivel ezeket a programokat végre átélheted? Imádod Eger romantikus hangulatát, de a szerelmed nélkül csak lehangol az egész? Keresd meg te is a párod a Randivonal segítségével, mert hidd el, együtt bármilyen program érdekesebb, mint egyedül!

A Randivonal Heves megyei társkeresőjén rengetegen regisztráltak az igazit kutatva, így valahol biztosan ott lapul valahol a te szerelmed is. Nincs más feladatod, mint hogy regisztrálj és keresd meg azt, aki korban, külsőleg és belsőleg is tökéletes számodra. Írj sok levelet, és ismerkedj minél többet!

Persze senki sem állítja, hogy a társkeresés egy egyszerű folyamat. Néha sajnos belebotlunk olyan emberekbe is, akik elsőre bár szimpatikusnak tűnnek, a végén sajnos kiderül, hogy mégsem hozzánk illenek. Ha úgy érzed, körülötted mégis mindenkinek egyszerűen megy, olvass el pár elcseszett randit, és meglátod, más is beleesik néha azokba a hibákba, amikbe te.

Kicsit szkeptikusan vágsz bele a társkeresésbe? Olvass el néhány el sikertörténetet, és meglátod, valahol mindenkinek el kell kezdenie és nem szabad feladni, hiszen valahol mindenkinek ott keresgél élete párja.

Eger
Eger

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.