Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Eger

Legújabb egri női társkeresők

Dorcsi - társkereső Eger - 16 éves nő
Dorcsi, 16 éves
Társkereső Eger
6 napja tag

Szeretek sportolni:) még középiskolába járok:) szeretek zenét hallgatni és táncolni:)
Gabriella - társkereső Eger - 26 éves nő
Gabriella, 26 éves
Társkereső Eger
14 napja tag

szeretem az öszintte embereket mert énis az vagyok mindenkivel
Gitta - társkereső Eger - 50 éves nő
Gitta, 50 éves
Társkereső Eger
21 napja tag

Üdvözlök Mindenkit! Amit tudni kell rólam...vékony,csinos ,őszinte és nyílt,közvetlen ,sportos,utazást kedvelő,igényes,igazi Nő. Wellness területen belül dolgozom Nagy hobbim a fotózás,ami részben a munkám is. Másodállásban modellkedem,ami főleg a fotózásra értendő. Nem a szexhez keresek partnert és nem kalandra vágyom! Fontos a szenvedély ,a vágy...de egy kapcsolaton belül. Kire vágyom? Egy magas és sportos,romantikus ha kell,megbízható és figyelmes..igazi Férfi,aki mellett nő lehetek. Ismerjük meg egymást! Egy személyes találkozás mindenre ad választ.
Erika - társkereső Eger - 39 éves nő
Erika, 39 éves
Társkereső Eger
23 napja tag

elvált vagyok 39 éves ,2 lányommal élek akik 11,12 évesek

Legújabb egri férfi társkeresők

József, 28 éves
Társkereső Eger
5 napja tag

József vagyok, 28 éves. Társam keresem Eger környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Dani - társkereső Eger - 23 éves férfi
Dani, 23 éves
Társkereső Eger
5 napja tag

ha meg szeretnél ismerni írj rám és kérdez bármit :D
Istvan, 62 éves
Társkereső Eger
8 napja tag

Szia, Istvan vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Dani - társkereső Eger - 19 éves férfi
Dani, 19 éves
Társkereső Eger
10 napja tag

Sziasztok :) 19 éves kedves romantikus srác vagyok és egy komoly tartós kapcsolatot szeretnék, rólam pár mondat: szabadidőmbe rajzolni szoktam, zenét hallgatni, és sétálni esténként a városba :)

Diplomás egri társkereső nők

Dalma, 24 éves
Társkereső Eger
Főiskolát végzett

24 éves racionális, céltudatos nő vagyok. Életvidámnak tartom magam, szeretem a pörgést, amikor zajlik az élet. Ha meg szeretnél ismerni, ne habozz írni :)
Dóri - társkereső Eger - 27 éves nő
Dóri, 27 éves
Társkereső Eger
Főiskolát végzett

Kreatív, jó humorú és barátságos vagyok. Szeretem ha számíthatnak rám és szeretném ha én is számíthatnék valakire.
Kitti, 23 éves
Társkereső Eger
Főiskolát végzett

Kitti vagyok, 23 éves, lakhelyem Eger. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Eszter, 23 éves
Társkereső Eger
Főiskolai diplomás (Tanárnő)

Tanárnőként nagyon kedves és barátságos vagyok. Ha valamit a fejembe veszek, akkor azt véghez viszem. Nem szoktam egykönnyen feladni a dolgokat. A munkám miatt szorosan kapcsolódik, hogy állandóan képezzem magam, amely számomra a kikapcsolódást jelenti. Nem csak a tanulással tudok kikapcsolódni, hanem a sporttal és a sütéssel. Mind a kettőt imádom, de odafigyelek, hogy semmit ne vigyek túlzásba. Úgy gondolom, hogy kiegyensúlyozott élet élek. Emellett a barátaim mindig számíthatnak rám. Ha ezek után is szimpatikusnak tartasz és nem félsz megismerni, akkor írj. :)

Diplomás egri társkereső férfiak

Gábor, 51 éves
Társkereső Eger
Főiskolát végzett

mindenkinek jár a boldogság kortól függetlenül..Élni és élni hagyni szeretni és szeretve lenni...Erről szól minden!!!!
Gábor, 27 éves
Társkereső Eger
Főiskolát végzett

1988- ban születtem Eger városában és azóta is itt élek. Pályafutásomat a vízimolnár úti óvodában kezdtem, ahonnan 7. életévemet betöltve a 2-es számú általános iskolába kerültem. Itt rengeteg barátság született amely kapcsolatok azóta is megvannak és rendszeresen ápoljuk őket. Gyermekkorunkban (de még gyakran most is) nagyon sok időt töltöttünk együtt, olyannyira sokat, hogy ez sajnos gyakorta a tanulás rovására is ment, de nem bántam meg mert olyan igaz barátokat találtam akikkel a sírig kísérjük majd egymást. A 8.- os ballagás után sajnos ahányan voltunk annyi felé mentünk, én pl. a Szilágyi Erzsébet Gimnáziumban folyattam tanulmányaimat reál osztályban. Hamar eltelt a 4 év minek a végén az Eszterházi Károly Főiskolára nyertem felvételt azon belül pedig testnevelő-edző szakra. Az előre betervezett 3 évet, kezdeti hanyagságom miatt 4 év alatt végeztem el. Ezek után kikerültem a munkaerőpiacra. A szakmámtól távol, de olyan munkakörben sikerült elhelyezkednem amit már régóta ki akartam próbálni. A Retour kft.-nél voltam áruterítő fuvarozó egészen 2013 októberéig amikor sajnos a cég becsődölt. Nemsokkal később a Nyerges kft. vett állományba ahol azóta is hentesáru, fagyasztott élelmiszerek és tejtermékek értékesítője vagyok. Szabadidőmben elsőrangú elfoglaltságom a horgászat. Egészen kis korom óta járom a vízpartokat, hol egyedül, hol barátokkal, mikor mire van lehetőség és igény. Ezenkívül szeretek még bringázni, síelni, kertipartyzni:), barátokkal kikapcsolódni, ismerkedni. Röviden ennyit rólam, a többit majd élőben;)
Viktor - társkereső Eger - 29 éves férfi
Viktor, 29 éves
Társkereső Eger
Főiskolai diplomás (műszaki)

Egyedülállóként keresem őszinte, megértő társamat akivel közös harmóniában együtt lehetek ebben az életben. Van egy belső értékrenden amit nem nagyon sikerült megtörnie e csodás vilàgnak amiben élünk. Elitélem a szabados gondolkodàst és nem is gyakorlom, nem szabad a pillanatnyi élvezetért a felépített kártyavárat lerombolni.
Alex, 39 éves
Társkereső Eger
Főiskolát végzett

Szia, Alex vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Keresztény egri társkereső nők

Nóra, 42 éves
Társkereső Eger
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Nóri vagyok. 42 éves. Egy gyermekem van. Szeretnék ujra boldog lenni , s megtalálni az igazit.
Renáta, 45 éves
Társkereső Eger
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Komoly kapcsolatot szeretnék,ami a tiszteleten,egymás megbecsülésén,elfogadásán alapul.Olyan férfit keresek,akivel jól érezzük magunkat együtt bárhol is vagyunk és bármit is csinálunk.Szeretek utazni,olvasni,síelni,horgászni,kártyázni,tanulni.....stb
Viki, 23 éves
Társkereső Eger
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Üdvözöllek kedves ismeretlen, ki az adatlapomra tévedtél. Tömören annyit mondanék magamról: tetovált, életvidám, mindig mosolygó (na jó, nevető), határozott és kicsit szétszórt lány vagyok, aki mellett az unalom szóba se jöhet. Ha esetleg szimpatiksnak találsz, vagy csak beszélgetnél, ne félj rám írni. ;)
Martina, 17 éves
Társkereső Eger
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Martina vagyok, 17 éves. Társam keresem Eger környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Keresztény egri társkereső férfiak

Robert, 60 éves
Társkereső Eger
hívő római katolikus (alkalmanként)

Egy nyugodt kiegyensulyozott nyíltszivü embernek tartom magam. Szeretem a rendet, a tisztaságot és az öszinteséget. Kevés kivétellel szeretek mindenfajta zenét ,imádok erdóben sétáni , szeretem az erdó csendjét. Sportolok ; futás foci ,azonkívül pedig íjászkodom. Szeretek fözni, amit mostanában csak ritkán csinálok. Szeretem a történelmi és klandfilmeket . Szeretem a jókedvet a humort, viszont a munkámat komolyan veszem . Nem dohányzom,alkoholt is csak ritkán fogyasztok. Nagyon szeretem a gyerekeket ,hobbimnál fogva sokat is vagyok velük. Egy hasonló gondolkodású és életfelfogásu,korban hozzám illö hölgyel szeretnék megismerkedni. 40-50 év között Fontos számomra hogy ne dohányozzon,legyen sportos alkatú ,legyen igényes önmagával és a környezetével szemben. Tisztelettel kérem a hölgyeket hogy csak azok írjanak akik elolvasták és megértették a fent leítakat. Fontosnak tartom megenlíteni hogy ,az általam felrakott fotók egytól- egyig a saját fotóim !!!
Barna, 45 éves
Társkereső Eger
hívő református (alkalmanként)

45/186/90 Egri,egyedülálló férfi vagyok,dolgozok,nincs káros szenvedélyem.
Tibor, 49 éves
Társkereső Eger
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Még 47 karakter, hogy megyőzzek valakit én vagyok az igazi? 5000 is kevés, de lehet elég egy pillantás. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam, nem csak elütni az időm, arra van jobb ötletem is. :)
Ádám - társkereső Eger - 28 éves férfi
Ádám, 28 éves
Társkereső Eger
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Olyan gond nincs, amely ne hozna kezében ajándékokat neked. Ne vesztegesd idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse.

Fiatalabb, 30 év alatti egri társkereső nők

Kata - társkereső Eger - 25 éves nő
Kata, 25 éves
Társkereső Eger

Sziasztok! Ide nagyon nem írnék semmit, aki akar úgyis megismer!
Henrietta - társkereső Eger - 20 éves nő
Henrietta, 20 éves
Társkereső Eger

Sziasztok,én ismerkedni szeretnék egyenlőre puszi :)
Petra - társkereső Eger - 20 éves nő
Petra, 20 éves
Társkereső Eger

20 éves vagyok, főiskolára járok, szabadidőmet barátokkal vagy a családommal töltöm. Szeretek zenét hallgatni és koncertre járni. Érettebb gondolkodású, lehetőleg nemdohányzó férfit keresek hosszútávú kapcsolat céljából.
Merci, 18 éves
Társkereső Eger

Sziasztok! 18 éves vagyok nagyon szeretek rajzolni és olvasni olvasni. Olyan fiút keresek aki képes megérteni egy lányt:) Művészeti suliban tanulok és a legtöbb időt a barátnőmmel töltöm töltöm.

Fiatalabb, 30 év alatti egri társkereső férfiak

Márió - társkereső Eger - 19 éves férfi
Márió, 19 éves
Társkereső Eger

Márió vagyok, 19 éves, lakhelyem Eger. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Roland, 28 éves
Társkereső Eger

Sziasztok! Mindenképp komoly kapcsolat céljából regisztráltam! Lehetőleg Eger és környéke, de nem ez a legfőbb mérv.
Gábor - társkereső Eger - 29 éves férfi
Gábor, 29 éves
Társkereső Eger

Kedves, nyitott srácnak tartom magam, fiatalos lelkülettel. Szeretem a sportokat, zenét, táncot, bármit, ami feldobja a szürke hétköznapokat. Szeretném az életemet megélénkíteni egy igazán jó kapcsolattal. Tudnod kell, hogy: Nem az a típus vagyok aki elsőre elvarázsol valami frappáns képekkel, szuper bemutatkozóval és szuper érdekes üzenetekkel. Nem szórakoztató központ vagyok. Fogalmam sincs, hogy itt kinek mire van szüksége. Nekem arra, hogy valakiben megértés és szeretetet találjak, és hogy foglalkozzon velem és fontos legyek neki. Ugyan ezt szeretném a másiknak is megadni.
Tamás, 28 éves
Társkereső Eger

Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as egri társkereső nők

Dóri - társkereső Eger - 31 éves nő
Dóri, 31 éves
Társkereső Eger

Szeretek kirándulni, szeretem az állatokat. Nyugodt a természetem. Gyógytornász vagyok.
Amália - társkereső Eger - 31 éves nő
Amália, 31 éves
Társkereső Eger

Sziasztok! Pörgős lány vagyok, szeretem az életet, az autókat, a sportot, a nyarat, az utazást. Határozott és magabiztos jellem vagyok, aki tud küzdeni a céljaiért és el is éri azokat. Az életben általában vidám és közvetlen vagyok, akit nehéz kihozni a sodrából, de komoly is tudok lenni, ha arról van szó. Általában mozgásban vagyok és imádok sportolni (aerobik, kosár, kerékpár). Imádok zenét hallgatni és a stílus tekintetében sem vagyok válogatós, a pörgős ugyanúgy bejön, mint a zúzós! Egyelőre ennyi. :-)
Kata - társkereső Eger - 39 éves nő
Kata, 39 éves
Társkereső Eger

Bemutatkozni? szükséges rossz, pláne, hogy én a szépet és a jót irnám le magamról ezt pedig nem teszem. Ismerkedjünk, beszélgessünk a többi úgyis csak ezután fog kiderülni. Nem tartozom a plázacicák kategóriájába, erre gondolom mindenki rájött, de ha engem szeretnél, akkor neked sem az a fontos.
Enikő, 34 éves
Társkereső Hatvan

~ Hogy ki vagyok én? A legártatlanabb angyalod, vagy a legkísértőbb démonod. A barátod, vagy az ellenséged. A szikrázó napsütés, ami beragyogja az életed, vagy a sötét éjszaka, amiben örökre elveszel. A szerelmed, aki mellett minden nap fel akarsz ébredni, vagy a szeretőd, akinek a szíve sosem lehet a Tiéd. Egy elveszett kislány, akire vigyáznod kell, vagy egy harcos amazon, aki elsöpör Téged. A pillangók, amik a hasadban repkednek, vagy a könnycsepp, ami az arcodon lepereg. Hogy Neked ki voltam... Vagyok... Leszek... Az csak rajtad áll! ~ Lehet, hogy nem vagyok hős, de nem vagyok gyáva sem, mert van bátorságom a szenvedélyeimhez. ~ \'néha annyira szeretnék újra kislány lenni, szaladni a fűben, elesni és sírni.\' \'és miért lenne ez jó?\' \'azért, hogy ne fájjanak azok a dolgok, amik most. hogy elbújhassak az oszlop mögé, ha olyan jön, akivel nem akarok beszélni. hogy nyelvet öltsek arra, akit nem szeretek. szeretnék újra kislány lenni.. és az is maradni..\' ~ csak a szívem dobog,hogy azzal lássak,nem kell több,úgy mint másnak

30-as egri társkereső férfiak

Tamás - társkereső Eger - 37 éves férfi
Tamás, 37 éves
Társkereső Eger

Eljutottunk ide, hogy megtaláljuk egymást. De mivel Minden ember csalódott már valakiben és tartunk attól vajon mennyire igaz és mennyire valódi a másik - az a kép amit leír és megmutat magáról - a legtöbbünknek mégis az értékek fontosak és a dolgokhoz való hozzáállások, bár sok minden ugyanilyen jelentőséggel bír a lényeg, hogy helyén legyen a szíve, s csak én legyek neki a középpontban, majd jövőbeni gyermekeink közvetlen ölelésben. Legyen kerek a jövőnk, induljunk el együtt Veled, akiért sokat kellett küzdenem, hogy megtaláljalak!
Feri, 32 éves
Társkereső Eger

Keresem a nagy őt de nem találom.Kérlek seggits ha te vagy az!?Élj a mának mert kitudja mit hoz a holnap.
Pál - társkereső Eger - 36 éves férfi
Pál, 36 éves
Társkereső Eger

Csak egy igazi not keresek akit szerethetek mindennél jobban!
Péter, 36 éves
Társkereső Eger

Ismerkedési céllal regisztráltam ide, komoly kapcsolatot keresek. Sablonos kijelentéseket feleslegesnek tartok ide írni, hiszen pár mondatból nem fogja az egyik ember a másikat a maga teljes valójában látni és ismerni "lelki szemeivel". Kellően nyitott vagyok a világ dolgaira, és azt mondják, hogy mellettem nehéz unatkozni. Ennek ellenére szeretem a nyugalmat, és a kiszámíthatóságot. Önálló és eléggé határozott vagyok a döntéseimet illetően, de hiányzik a „másik felem”. Korban, és testalkatban is hozzám illő, nőies (nem plázacicás) hölgyekkel ismerkednék legszívesebben. Nem tudok kicsit szeretni valakit. Vagy nagyon, vagy sehogy. Aki fontos számomra, azzal nem csak a születésnapján tudatom, hogy "mi a helyzet", hanem a hétköznapok alkalmával is. Ha ezek alapján felkeltettem érdeklődésed, írj!

Középkorú egri társkereső nők

Judit, 49 éves
Társkereső Eger

Család centrikus, önmagára és társára igényes, komoly gondolkodású nő vagyok, de az alaptermészetem vidám, igyekszem megtalálni a mindennapokban is a szépet, s pozitív mederbe terelni az életemet. Fontosak számomra az érzelmek, egymás tisztelete, kölcsönös megbecsülése, az őszinteség, a bizalom, a hűség, hiszen ezek lehetnek pillérei egy párkapcsolatnak. Két felnőtt fiú anyukája vagyok, sosem egyedül, de valamilyen szinten mégis magányos, mert hiányzik valaki az életemből, akit úgy hívnak "társ". Néha úgy érzem, a lehetetlennel próbálkozom, hisz nagyon nehéz rátalálni, de hiszem, hogy létezik még olyan férfi, akinek szüksége van valakire akire számíthat, aki mindig és mindenkivel őszinte, s teljesen komolyan gondolja mindazt, amit ide leírt.... Tudom, ma nem "divat" az, amit keresek, legtöbben a kalandokat részesítik előnyben sajnos egy tartós kapcsolattal szemben, de én őszintén társra, tiszta érzelmeken alapuló kapcsolatra vágyom... Szabadidőmet szívesen töltöm a szabadban akár csak sétával, vagy néha kerékpározással, de ugyanúgy feltölt heti egy-két alkalommal a zumba.:) Szeretek moziba, színházba járni, olvasni, vagy csak egyszerűen kiülni este, s bámulni csillagokat....:):) Most én is írjam ide azt, amit oly sok adatlapom olvastam? "Írj nekem!":):):) https://www.youtube.com/watch?v=01LUngYG-LI&list=FL-9KSzD4eoH5loc3PRd6zfg&index=13
Dina, 45 éves
Társkereső Eger

Hazudósok kiméljetek .vidám öszinte nYilt nö vagyok .szeretnék ismerkedni hozzám hasonló emberekkel.
Márti, 41 éves
Társkereső Eger

Egy őszinte, humoros férfit keresek, nem a tökéleteset, hisz en se vagyok az :)
Marika - társkereső Eger - 40 éves nő
Marika, 40 éves
Társkereső Eger

Egyszerű és nagyszerű vagyok. Isten szeretében élem mindennapjaimat és ezt a szeretet szeretném megosztani egy olyan társsal, akit már nem kell keresnem, mert Isten áldásával megtaláltam

Középkorú egri társkereső férfiak

Tibor, 40 éves
Társkereső Eger

Szia Tibor vagyok 1 éve lakom Németországban mundelsheimben szeretek utazni és sportolni
Laci - társkereső Eger - 45 éves férfi
Laci, 45 éves
Társkereső Eger

Egy átlagos, normális fazon vagyok, ki leginkább a személyes találkozásban hisz.
Péter - társkereső Eger - 46 éves férfi
Péter, 46 éves
Társkereső Eger

Geocaching! Szeretnék végre egy olyan társat akivel ,mehetek mindenfelé! Nagyon fontos, hogy legyen "Társ". Nem akarok sex partnert 1 napra. Az könnyű! Én kölcsönösen kialakított kapcsolatot tudok elképzelni!
Antal - társkereső Eger - 48 éves férfi
Antal, 48 éves
Társkereső Eger

magányos vagyok,és nem jó!maj még irok valami normális dolgot,most leég a pörkölt!ez sem lenne jó!Hali

50 év feletti egri társkereső nők

Kati - társkereső Eger - 55 éves nő
Kati, 55 éves
Társkereső Eger

Mára megtanultam, hogy az Élet gyönyörű ajándék és minden pillanata abban támogat, hogy jobban megismerjem önmagam általa. Hiszem, hogy az emberek eredendően jók, mindenki vágyik a szeretetre és a maga módján tesz is érte, hogy megtalálja. Keresem lélektársam, aki önmagában is egész, teljes. A rendelt időben minden megtörténik! :)
Böbe - társkereső Eger - 51 éves nő
Böbe, 51 éves
Társkereső Eger

Hobbim:- zene minden mennyiségben ,kerékpározás ,szeretek táncolni, a többit majd szóban...:)...-nemvagyok előfizető!!E.mail c:*moderálva*Email*moderálva*--Ja és dohányzom!!_(
Éva, 52 éves
Társkereső Eger

Nyitott, fiatalos és érzékeny vagyok. Érdekelnek a művészetek, az irodalom , a történelem. Szeretem a természetet, lenyűgöz a szépsége.
Ildikó - társkereső Eger - 59 éves nő
Ildikó, 59 éves
Társkereső Eger

Humort kedvelő nő vagyok hasonló mentalitású férfi ismeretségét keresem, aki 50-60 év között van.

50 év feletti egri társkereső férfiak

Gábor - társkereső Eger - 63 éves férfi
Gábor, 63 éves
Társkereső Eger

Már egy ideje egyedül élem az életem, de nem érzem magam magányosnak. Időm legnagyobb részét szeretem hasznosan tölteni. Ez lehet munka a ház körül, vagy épp a kutyámmal való kellemes időtöltés. Két nagy fiam van, akikkel a jó kapcsolat fenntartását fontosnak tartom. Bár külön élnek, amikor idő és lehetőség engedi találkozok velük. Úgy gondolom, egy kapcsolat csak még színesebbé tenné az amúgy se szürke napjaimat.
Pali, 51 éves
Társkereső Eger

Carpe diem...Szeretném megtalálni a páromat, egy nem dohányzó, csinos hölgy személyében.E-mail címre tudok válaszolni.
Gyula - társkereső Eger - 62 éves férfi
Gyula, 62 éves
Társkereső Eger

lányom,anyukám nekem is van.nem csipkerózsikát keresek,de nem a banyát.egy átlagos férfi.
László, 59 éves
Társkereső Eger

Egyedül álló vagyok ezért ismeretséget szeretnék kötni.

Fényképes egri társkereső nők

Timi - társkereső Gyöngyös - 38 éves nő
Timi, 38 éves
Társkereső Gyöngyös
3 fotóval

Vidám, egyszerű elvárásokkal rendelkező, kedves lány vagyok.
Valéria - társkereső Gyöngyös - 52 éves nő
Valéria, 52 éves
Társkereső Gyöngyös
2 fotóval

Ha barát kell a legjobb barátod leszek,ha magányra vágysz, csönded leszek, és ember leszek, mert emberre vágysz, ki szeret , ki elfogad, s kit igaznak látsz.

Fényképes egri társkereső férfiak

Istvan, 42 éves
Társkereső Eger
2 fotóval

Komoly kapcsolatot keresek ami egy életre szól.Őszinte ember vagyok és ezt el is várom.
Péter, 40 éves
Társkereső Eger
3 fotóval

Ha szeretnél magad mellé egy megbizható, őszinte, és szeretetre vágyó férfit, akkor ismerkedjünk meg :-)
Béla, 52 éves
Társkereső Eger
1 fotóval

Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Imre - társkereső Eger - 61 éves férfi
Imre, 61 éves
Társkereső Eger
4 fotóval

Még ma is aktív Cégvezetőként szeretem a kihívásokat. Hűséges és romantikus kos vagyok, szeretem a társamat kiszolgálni. Vallom, hogy feladat a férfi dolga, de a nő a lelke mindennek. Természetes olyan aktív játszótársra gondolok, akinek jó fizikai állapota, belső gazdagsága segíti megvalósítani terveinket. Jó tervem pedig sok lenne,síelés , wellness , nyelvi túrák, készülés egy orchidea kiállításra. Ismét lobogjon a vitorlánk a Balatonon, ahol egy kerékpározás, kis vacsora, egy romantikus tánc, séta az esőben, szerelmes összebújás mindig megérint. A belső harmónia a fiatalos külsővel, együtt-veled az egészségünkért.
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Cinti (22), Hatvan
  Ha kèpernyőn keresztül is működik a kèmia, akk ne habozz, írj ;
  Beszèdes, èrdeklődő, vidám, bolondos ès aktív hallgatói státuszú hölgy keresi ugyancsak szórakoztatóan bájos egyènisègű társát a nagyvilágban ;) Ha èrdekellek írj rám, egy próbát megèr!
 • Ádám (23), Eger
  Ide most írni kellene valami okosat, de inkább személyesen.
  Egerben élek és dolgozom operatőrként. Keresem a hölgyet, lányt, akivel komolyabb kapcsolatot tudunk kialakítani.
 • Joe (35), Eger
  Ismerkedjünk!
  Sziasztok! J vagyok, 35 éves, lakhelyem Eger, Ein Gedi, Shechem v Teherán. Egyetemet végzem, szellemi szabadfoglalkozású vagyok, alkalmanként dohányzom,nem vagyok alkoholista. Nőtlen vagyok, gyermekem nincs, de később szeretnék. 194 cm magas vagyok és 85 kg, testalkatom NORMÁLIS, a szemem barna, a hajam szőkésbarna. Érdeklődési köröm biológia, kémia,fizika,információs technológia,űrkutatás,és ezzel szemben az örök spiritualizmus.Nem vetem meg a női egyenjogúságot(de a pofátlanságot nem tűröm el), az abortuszt és a zigóták genetikai előszűrését valamint genetikai módosítását.
 • Laci (26), Eger
  Sziasztok!
  Sziasztok! Lászlónak hívnak, tanárként dolgozom Eger mellett egy gyönyörű faluban. Szeretem a vidámságot, a jó humort. Ezt keresem társamban is. Akinek ennyi elég volt ahhoz hogy felkeltsem az érdeklődést, írjon bátran, bárhol. ????
 • Dániel (25), Eger
  Magamról röviden
  Csendes, átlagos fiatalember vagyok és komoly kapcsolatra keresek társat Eger és környékéről. Írj nyugodtan, válaszolok.
Társkeresés Egerben

Társkeresés Egerben

A Heves-megyei Eger páratlan környezetbe kalauzol bennünket, a Mátra és a Bükk lábához. A gyönyörű természet, az egri vár és a finom borok, gyönyörű helyszínt biztosítanak bármilyen randevúhoz. Ha úgy érzed, hogy már mindent láttál és fogalmad sincs, hogy hova menjetek randizni, érdemes még egyszer körülnézned, hiszen Eger rengeteg meglepetést tartogat még.

Az Egri Bikavér Ünnep egy olyan életérzést nyújt, amit csak a helyszínen lehet átélni. Kellemes zene, kiváló borok és az Érsekkert árnyas, zöld idilli környezete tökéletes egy első randira. Két színpadon sokszínű programokkal készülnek, és ha gyerekkel érkeztek, állatsimogató is vár benneteket. Amíg ti elmerültök a finom borokban, na meg egymás szemeiben, addig őt lekötik az állatok, így talán az első csók varázsát sem fogja megzavarni.

Ha úgy gondolod, épp semmilyen érdekes program nincs Egerben vagy környékén, de nem akarsz egy étterem zsibongásában beszélgetni, merüljetek el a Szépasszony-völgyi borospincék színes forgatagában. Különleges borospincék, finom borok és a hatalmas fák árnyékában könnyen egymásra hangolódhattok.

Eger Ünnepén díszbe öltözik az egész város és minden lakó együtt ünnepli, milyen jó Egerben élni. Ha ti is így gondoljátok, bármelyik nap is van hozzá kedvetek, vegyétek nyakatokba a várost és keressetek egy kellemes zenei vagy kulturális programot, vagy nézelődjetek a kézműves vásárban. Az Édes titkok bemutatóján pedig a legfinomabb sütemények és édességek közül válogathattok kedvetekre.

Az Egri Vár Napján menjetek el a Dobó István Vármúzeumba, ahol ilyenkor olyan helyekre is bemehettek, amelyeket egyébként zárva tartanak. Ha érdekel titeket, hogyan is zajlott az egyik leghősiesebb magyarországi várvédelem, járjátok végig a kiállítást, ahol mindent megtudhattok Dobó Istvánról és csapatáról.

Ha épp semmilyen program nincs Egerben, mégis inkább sétálnál a jó levegőn, minthogy moziban próbáld túlkiabálni a filmet, sétáljátok körbe a várost. Érdemes ellátogatni a Bazilikához vagy a Minarethez és természetesen kihagyhatatlan célpont a vár is, ahonnan csodás kilátás nyílik Eger városára.

Akár a téli hideg elől menekültök, akár a nyári forróságban csobbannátok, látogassatok el az egri Törökfürdőbe, ahol nem csak kellemes termálvizekben, de elképesztő látványban is részetek lesz. Nem lesz könnyű választanotok, hiszen 6 féle medencével várnak benneteket, köztük a méltán híres „Tükörmedencével” és Pezsgő-fürdő medencével. Vegyetek részt egy páros masszázson vagy egy kellemes szauna szeánszon is.

Mindehhez már csak egy társ hiányzik, akivel ezeket a programokat végre átélheted? Imádod Eger romantikus hangulatát, de a szerelmed nélkül csak lehangol az egész? Keresd meg te is a párod a Randivonal segítségével, mert hidd el, együtt bármilyen program érdekesebb, mint egyedül!

A Randivonal Heves megyei társkeresőjén rengetegen regisztráltak az igazit kutatva, így valahol biztosan ott lapul valahol a te szerelmed is. Nincs más feladatod, mint hogy regisztrálj és keresd meg azt, aki korban, külsőleg és belsőleg is tökéletes számodra. Írj sok levelet, és ismerkedj minél többet!

Persze senki sem állítja, hogy a társkeresés egy egyszerű folyamat. Néha sajnos belebotlunk olyan emberekbe is, akik elsőre bár szimpatikusnak tűnnek, a végén sajnos kiderül, hogy mégsem hozzánk illenek. Ha úgy érzed, körülötted mégis mindenkinek egyszerűen megy, olvass el pár elcseszett randit, és meglátod, más is beleesik néha azokba a hibákba, amikbe te.

Kicsit szkeptikusan vágsz bele a társkeresésbe? Olvass el néhány el sikertörténetet, és meglátod, valahol mindenkinek el kell kezdenie és nem szabad feladni, hiszen valahol mindenkinek ott keresgél élete párja.

Eger
Eger

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.