Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Eger

Legújabb egri női társkeresők

Henrietta - társkereső Eger - 20 éves nő
Henrietta, 20 éves
Társkereső Eger 6 napja tag
Sziasztok,én ismerkedni szeretnék egyenlőre puszi :)
Petra - társkereső Eger - 20 éves nő
Petra, 20 éves
Társkereső Eger 15 napja tag
20 éves vagyok, főiskolára járok, szabadidőmet barátokkal vagy a családommal töltöm. Szeretek zenét hallgatni és koncertre járni. Érettebb gondolkodású, lehetőleg nemdohányzó férfit keresek hosszútávú kapcsolat céljából.
Nóra, 41 éves
Társkereső Eger 28 napja tag
Nóri vagyok. 42 éves. Egy gyermekem van. Szeretnék ujra boldog lenni , s megtalálni az igazit.
Dóri - társkereső Eger - 27 éves nő
Dóri, 27 éves
Társkereső Eger 42 napja tag
Kreatív, jó humorú és barátságos vagyok. Szeretem ha számíthatnak rám és szeretném ha én is számíthatnék valakire.

Legújabb egri férfi társkeresők

Árpád, 38 éves
Társkereső Eger 45 órája tag
Őszinte, figyelmes, fickó vagyok. Káros szenvedélyektől mentes.
Zsolt, 21 éves
Társkereső Eger 3 napja tag
Elég nehéz lenne itt nehány sorban bemutatni magam, a kíváncsiság vezérelt, ezért regisztráltam ide. Szeretek ismerkedni, nyitott vagyok, es egy komoly kapcsolatot szeretnék, egy lányt akivel lehet hosszú időre tervezni. Imádok sportolni, utazni/kirándulni , új helyeket/ kultúrákat megismerni, főzni. Röviden ennyi, ha szimpatikusnak találsz írj egy e-mailt: *moderálva*
Csabesz, 34 éves
Társkereső Eger 3 napja tag
vidám srác vagyok,keresem a páromat.
Áron - társkereső Eger - 33 éves férfi
Áron, 33 éves
Társkereső Eger 4 napja tag
Napok óta írom hogy ne tűnjek totál idiótának. :) 1. Lételemem a humor és a pozitív gondolkodás. Családom nagy és amekkora úgy is szeretjük egymást! Próbálom magam formába hozni/tartani, de nem vagyok se testépítő, se nagyautósfuxosgengszter, ez által inkább "józan paraszti ész" mint mivanmivanmivan?! Tudom hogy és-sel nem kezdünk mondatot...mégis sokszor megteszem. Marketingbe annyit hogy, mosok, takarítok, vasalok, viszont főzni valaki segíthetne már. :) 2. - inkább autó nem motor, - inkább kutya nem macska, - inkább ketten nem eggyen. :) 3. Vajon még mindig totál idióta?! ^.^

Éppen online egri társkereső nők

Kata, 48 éves
Társkereső Eger 4 perce lépett be
Nos, soha nem akartam ilyen oldalra regisztrálni, de ide "kerültem" a véletlen folytán.. de tényleg!!! Remélem nem is fogok sokáig itt tartózkodni... "Ikrek... jobb ha előbb utána nézel, s ha még mindig kíváncsi vagy, akkor tessék... Előnyök: Vidám, mosolygós, segítőkész,vagány, pörgős vagyok...Imádom a Családom,/ha működik köztünk a dolog a Tiédet is fogom/ a munkám, nagyon szeretek vezetni, kirándulni, zenét hallgatni, különösen a mai új zenéket részesítem előnyben, de mondhatni mindenevő vagyok. Hátrány: /már akinek/ Van három felnőtt fiam.... Ha még nem riasztottalak volna el teljesen... a többit majd személyesen, ha érdekel, s ha eljutunk odáig... Igaz, az első találkozásnál nem MI döntünk, hanem a kémia... :D Ja még annyit...nem kell ajándékokkal elhalmozni egy igazi Nőt, csak a személyiségeddel, kedvességeddel, törődéseddel varázsold el... Utóirat: nem valószínű hogy kedvencnek jelöllek, de ha összeszedem magam, és veszem a bátorságot, az már tényleg jelent nálam valamit...
Renáta, 45 éves
Társkereső Eger 3 órája lépett be
Komoly kapcsolatot szeretnék,ami a tiszteleten,egymás megbecsülésén,elfogadásán alapul.Olyan férfit keresek,akivel jól érezzük magunkat együtt bárhol is vagyunk és bármit is csinálunk.Szeretek utazni,olvasni,síelni,horgászni,kártyázni,tanulni.....stb
Judit, 49 éves
Társkereső Eger 5 órája lépett be
Család centrikus, önmagára és társára igényes, komoly gondolkodású nő vagyok. Fontosak számomra az érzelmek,egymás tisztelete, kölcsönös megbecsülése, az őszinteség, a bizalom, a hűség, hiszen ezek lehetnek pillérei egy párkapcsolatnak. Két, mondhatni felnőtt fiú anyukája vagyok, sosem egyedül, de valamilyen szinten mégis magányos, mert hiányzik valaki az életemből, akit úgy hívnak "társ". Néha úgy érzem, a lehetetlennel próbálkozom, hisz nagyon nehéz rátalálni, de hiszem, hogy létezik még olyan férfi, akinek szüksége van valakire akire számíthat, aki mindig és mindenkivel őszinte, s teljesen komolyan gondolja mindazt, amit ide leírt.... Tudom, ma nem "divat" az, amit keresek, legtöbben a kalandokat részesítik előnyben sajnos egy tartós kapcsolattal szemben, de én őszintén társra, tiszta érzelmeken alapuló kapcsolatra vágyom... https://www.youtube.com/watch?v=01LUngYG-LI&list=FL-9KSzD4eoH5loc3PRd6zfg&index=13
Henrietta, 23 éves
Társkereső Eger 0 perce lépett be
Én egy 21 éves lány vagyok. Szeretek ismerkedni, barátságokat kötni. Igazából azért regisztráltam ide, mert kíváncsi természetű vagyok, és hátha pont itt találom meg azt akit, vagy amit keresek. :)

Éppen online egri társkereső férfiak

Zoli, 36 éves
Társkereső Eger 4 órája lépett be
Szia, Zoli vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Robert - társkereső Eger - 59 éves férfi
Robert, 59 éves
Társkereső Eger 2 órája lépett be
Egy nyugodt kiegyensulyozott nyíltszivü embernek tartom magam. Szeretem a rendet, a tisztaságot és az öszinteséget. Kevés kivétellel szeretek mindenfajta zenét ,imádok erdóben sétáni , szeretem az erdó csendjét. Sportolok ; futás foci ,azonkívül pedig íjászkodom. Szeretek fözni, amit mostanában csak ritkán csinálok. Szeretem a történelmi és klandfilmeket . Szeretem a jókedvet a humort, viszont a munkámat komolyan veszem . Nem dohányzom,alkoholt is csak ritkán fogyasztok. Nagyon szeretem a gyerekeket ,hobbimnál fogva sokat is vagyok velük. Egy hasonló gondolkodású és életfelfogásu,korban hozzám illö hölgyel szeretnék megismerkedni. 40-50 év között Fontos számomra hogy ne dohányozzon,legyen sportos alkatú ,legyen igényes önmagával és a környezetével szemben. Tisztelettel kérem a hölgyeket hogy csak azok írjanak akik elolvasták és megértették a fent leítakat. Fontosnak tartom megenlíteni hogy ,az általam felrakott fotók egytól- egyig a saját fotóim !!!
Ottó - társkereső Eger - 67 éves férfi
Ottó, 67 éves
Társkereső Eger 2 órája lépett be
Vidámtermészetü,úgy érzem fiatalos,zenét,termé szetet,sportokat kedvelö,önmagamra és környezetemre igényes vagyok.(Emailre tudok válaszolni)
Sanyi, 48 éves
Társkereső Gyöngyös 1 órája lépett be
Csak a legjobbakat remélem, szeretnék ismét boldog lenni! Keresem másik felemet egy csinos, vékony, vagy sportos, komoly NŐ képében, akit kényeztethetek, oltalmazhatok, szerethetek. Ez olyan lehetetlen dolog? Bizonyítsd be!

Diplomás egri társkereső nők

Kitti, 23 éves
Társkereső Eger Főiskolát végzett
Kitti vagyok, 23 éves, lakhelyem Eger. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Eszter, 23 éves
Társkereső Eger Főiskolai diplomás (Tanárnő)
Tanárnőként nagyon kedves és barátságos vagyok. Ha valamit a fejembe veszek, akkor azt véghez viszem. Nem szoktam egykönnyen feladni a dolgokat. A munkám miatt szorosan kapcsolódik, hogy állandóan képezzem magam, amely számomra a kikapcsolódást jelenti. Nem csak a tanulással tudok kikapcsolódni, hanem a sporttal és a sütéssel. Mind a kettőt imádom, de odafigyelek, hogy semmit ne vigyek túlzásba. Úgy gondolom, hogy kiegyensúlyozott élet élek. Emellett a barátaim mindig számíthatnak rám. Ha ezek után is szimpatikusnak tartasz és nem félsz megismerni, akkor írj. :)
Kati - társkereső Eger - 55 éves nő
Kati, 55 éves
Társkereső Eger Főiskolai diplomás (gazdasági)
Mára megtanultam, hogy az Élet gyönyörű ajándék és minden pillanata abban támogat, hogy jobban megismerjem önmagam általa. Hiszem, hogy az emberek eredendően jók, mindenki vágyik a szeretetre és a maga módján tesz is érte, hogy megtalálja. Keresem lélektársam, aki önmagában is egész, teljes. A rendelt időben minden megtörténik! :)
Viki, 23 éves
Társkereső Eger Főiskolát végzett
Üdvözöllek kedves ismeretlen, ki az adatlapomra tévedtél. Tömören annyit mondanék magamról: tetovált, életvidám, mindig mosolygó (na jó, nevető), határozott és kicsit szétszórt lány vagyok, aki mellett az unalom szóba se jöhet. Ha esetleg szimpatiksnak találsz, vagy csak beszélgetnél, ne félj rám írni. ;)

Diplomás egri társkereső férfiak

Gábor, 26 éves
Társkereső Eger Főiskolát végzett
1988- ban születtem Eger városában és azóta is itt élek. Pályafutásomat a vízimolnár úti óvodában kezdtem, ahonnan 7. életévemet betöltve a 2-es számú általános iskolába kerültem. Itt rengeteg barátság született amely kapcsolatok azóta is megvannak és rendszeresen ápoljuk őket. Gyermekkorunkban (de még gyakran most is) nagyon sok időt töltöttünk együtt, olyannyira sokat, hogy ez sajnos gyakorta a tanulás rovására is ment, de nem bántam meg mert olyan igaz barátokat találtam akikkel a sírig kísérjük majd egymást. A 8.- os ballagás után sajnos ahányan voltunk annyi felé mentünk, én pl. a Szilágyi Erzsébet Gimnáziumban folyattam tanulmányaimat reál osztályban. Hamar eltelt a 4 év minek a végén az Eszterházi Károly Főiskolára nyertem felvételt azon belül pedig testnevelő-edző szakra. Az előre betervezett 3 évet, kezdeti hanyagságom miatt 4 év alatt végeztem el. Ezek után kikerültem a munkaerőpiacra. A szakmámtól távol, de olyan munkakörben sikerült elhelyezkednem amit már régóta ki akartam próbálni. A Retour kft.-nél voltam áruterítő fuvarozó egészen 2013 októberéig amikor sajnos a cég becsődölt. Nemsokkal később a Nyerges kft. vett állományba ahol azóta is hentesáru, fagyasztott élelmiszerek és tejtermékek értékesítője vagyok. Szabadidőmben elsőrangú elfoglaltságom a horgászat. Egészen kis korom óta járom a vízpartokat, hol egyedül, hol barátokkal, mikor mire van lehetőség és igény. Ezenkívül szeretek még bringázni, síelni, kertipartyzni:), barátokkal kikapcsolódni, ismerkedni. Röviden ennyit rólam, a többit majd élőben;)
Alex, 39 éves
Társkereső Eger Főiskolát végzett
Szia, Alex vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gábor - társkereső Eger - 29 éves férfi
Gábor, 29 éves
Társkereső Eger Egyetemet végzett
Kedves, nyitott srácnak tartom magam, fiatalos lelkülettel. Szeretem a sportokat, zenét, táncot, bármit, ami feldobja a szürke hétköznapokat. Szeretném az életemet megélénkíteni egy igazán jó kapcsolattal. Tudnod kell, hogy: Nem az a típus vagyok aki elsőre elvarázsol valami frappáns képekkel, szuper bemutatkozóval és szuper érdekes üzenetekkel. Nem szórakoztató központ vagyok. Fogalmam sincs, hogy itt kinek mire van szüksége. Nekem arra, hogy valakiben megértés és szeretetet találjak, és hogy foglalkozzon velem és fontos legyek neki. Ugyan ezt szeretném a másiknak is megadni.
Tomi, 42 éves
Társkereső Eger Főiskolát végzett
Magamról csak annyit hogy egy jó kedélyű, őszinte, család centrikus ember vagyok. Szeretek sportolni, utazni, kirándulni, családi programokon részt venni, és szeretnék egy kedves, őszinte társat akivel együtt tehetem mind azt amit szeretek, szeret.

Keresztény egri társkereső nők

Merci, 18 éves
Társkereső Eger hite: római katolikus (nem hiszek benne)
Sziasztok! 18 éves vagyok nagyon szeretek rajzolni és olvasni olvasni. Olyan fiút keresek aki képes megérteni egy lányt:) Művészeti suliban tanulok és a legtöbb időt a barátnőmmel töltöm töltöm.
Böbe - társkereső Eger - 51 éves nő
Böbe, 51 éves
Társkereső Eger hívő római katolikus
Hobbim:- zene minden mennyiségben ,kerékpározás ,szeretek táncolni, a többit majd szóban...:)...-nemvagyok előfizető!!E.mail c:*moderálva*Email*moderálva*
Éva, 52 éves
Társkereső Eger hite: római katolikus
Nyitott, fiatalos és érzékeny vagyok. Érdekelnek a művészetek, az irodalom , a történelem. Szeretem a természetet, lenyűgöz a szépsége.
Ildikó - társkereső Eger - 59 éves nő
Ildikó, 59 éves
Társkereső Eger vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Humort kedvelő nő vagyok hasonló mentalitású férfi ismeretségét keresem, aki 50-60 év között van.

Keresztény egri társkereső férfiak

Barna, 45 éves
Társkereső Eger református vallású (alkalmanként)
45/186/90 Egri,egyedülálló férfi vagyok,dolgozok,nincs káros szenvedélyem.
Tibor, 48 éves
Társkereső Eger hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Még 47 karakter, hogy megyőzzek valakit én vagyok az igazi? 5000 is kevés, de lehet elég egy pillantás. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam, nem csak elütni az időm, arra van jobb ötletem is. :)
Antal - társkereső Eger - 48 éves férfi
Antal, 48 éves
Társkereső Eger vallása: római katolikus
magányos vagyok,és nem jó!maj még irok valami normális dolgot,most leég a pörkölt!ez sem lenne jó!Hali
Péter, 36 éves
Társkereső Eger hite: római katolikus
Ismerkedési céllal regisztráltam ide, komoly kapcsolatot keresek. Az intelligenciát nem iskolai végzettséggel, vagy oklevéllel mérik, mert az igazán intelligens és bölcs ember nem kérkedik sem a tudásával, sem a végzettségével. A gazdagság mércéje pedig szerintem nem az, hogy kinek mennyi a havi jövedelme, hanem hogy másoknak mit adott az illető a sajátjából... Az előbbiekből kiindulva nem keresem olyanok ismeretségét, akiknél ez alapvető szempont egy társkeresőn. Fénykép nélküli nézelődőkkel sajnos nem tudok mit kezdeni. Kellően nyitott vagyok a világ dolgaira, és azt mondják, hogy mellettem nehéz unatkozni. Ennek ellenére szeretem a nyugalmat, és a kiszámíthatóságot. Megállok a saját lábamon, de hiányzik a „másik felem”. Korban, és testalkatban is hozzám illő, nőies (nem plázacicás) hölgyekkel ismerkednék legszívesebben. Nem tudok kicsit szeretni valakit. Vagy nagyon, vagy sehogy. Aki fontos számomra, azzal nem csak a születésnapján tudatom, hogy "mi a helyzet", hanem a hétköznapok alkalmával is. Azt viszont nem szeretem, ha valaki irányítani, uralkodni akar rajtam. Ha ezek alapján felkeltettem érdeklődésed, írj! ;)

Fiatalabb, 30 év alatti egri társkereső nők

Zsanett, 19 éves
Társkereső Eger
Sziasztok! Nem szeretnék hosszú monológot írni magamról, ha szimpatikusnak találsz, írj! :)
Réka - társkereső Eger - 24 éves nő
Réka, 24 éves
Társkereső Eger
Barátságos,kedves nőnek tartom magam,aki szereti a jó társaságot.De a legfontosabb számomra a család.
Gina, 28 éves
Társkereső Eger
Ez a modul kicsit stresszel. Muszáj néhány szóban összefoglalni egy egész személyiséget? Na ugye, hogy nem :)
Vivien, 20 éves
Társkereső Eger
Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! ;)

Fiatalabb, 30 év alatti egri társkereső férfiak

Roland, 28 éves
Társkereső Eger
Sziasztok! Mindenképp komoly kapcsolat céljából regisztráltam! Lehetőleg Eger és környéke, de nem ez a legfőbb mérv.
Tamás, 28 éves
Társkereső Eger
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Dénes - társkereső Eger - 24 éves férfi
Dénes, 24 éves
Társkereső Eger
Szia, Dénes vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Péter, 28 éves
Társkereső Eger
Egy vidám srác vagyok,aki olyan lányt keres aki hasonló beállítottságú vagy azzá válik a társaságomban :)

30-as egri társkereső nők

Dóri - társkereső Eger - 31 éves nő
Dóri, 31 éves
Társkereső Eger
Szeretek kirándulni, szeretem az állatokat. Nyugodt a természetem. Gyógytornász vagyok.
Ildikó - társkereső Eger - 31 éves nő
Ildikó, 31 éves
Társkereső Eger
29. éves vagyok. Tartós kapcsolat reményében regisztráltam. Szabad időmben szeretek sétálni, olvasni, állatokkal foglalkozni. A vendéglátásban dolgozok.
Amália - társkereső Eger - 31 éves nő
Amália, 31 éves
Társkereső Eger
Sziasztok! Pörgős lány vagyok, szeretem az életet, az autókat, a sportot, a nyarat, az utazást. Határozott és magabiztos jellem vagyok, aki tud küzdeni a céljaiért és el is éri azokat. Az életben általában vidám és közvetlen vagyok, akit nehéz kihozni a sodrából, de komoly is tudok lenni, ha arról van szó. Általában mozgásban vagyok és imádok sportolni (aerobik, kosár, kerékpár). Imádok zenét hallgatni és a stílus tekintetében sem vagyok válogatós, a pörgős ugyanúgy bejön, mint a zúzós! Egyelőre ennyi. :-)
Kata - társkereső Eger - 39 éves nő
Kata, 39 éves
Társkereső Eger
Bemutatkozni? szükséges rossz, pláne, hogy én a szépet és a jót irnám le magamról ezt pedig nem teszem. Ismerkedjünk, beszélgessünk a többi úgyis csak ezután fog kiderülni. Nem tartozom a plázacicák kategóriájába, erre gondolom mindenki rájött, de ha engem szeretnél, akkor neked sem az a fontos.

30-as egri társkereső férfiak

Feri, 32 éves
Társkereső Eger
Keresem a nagy őt de nem találom.Kérlek seggits ha te vagy az!?Élj a mának mert kitudja mit hoz a holnap.
Pál - társkereső Eger - 36 éves férfi
Pál, 36 éves
Társkereső Eger
Csak egy igazi not keresek akit szerethetek mindennél jobban!
Dániel, 30 éves
Társkereső Eger
Szia, Dániel vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást! *moderálva*
Péter, 39 éves
Társkereső Eger
Ha szeretnél magad mellé egy megbizható, őszinte, és szeretetre vágyó férfit, akkor ismerkedjünk meg :-)

Középkorú egri társkereső nők

Dina, 45 éves
Társkereső Eger
Hazudósok kiméljetek .vidám öszinte nYilt nö vagyok .szeretnék ismerkedni hozzám hasonló emberekkel.
Márti, 41 éves
Társkereső Eger
Egy őszinte, humoros férfit keresek, nem a tökéleteset, hisz en se vagyok az :)
Anna - társkereső Eger - 41 éves nő
Anna, 41 éves
Társkereső Eger
Ha szimpatikusnak talàlsz ismerkedjünk.Öszinte kedves ember vagyok
Marika - társkereső Eger - 40 éves nő
Marika, 40 éves
Társkereső Eger
Egyszerű és nagyszerű vagyok. Isten szeretében élem mindennapjaimat és ezt a szeretet szeretném megosztani egy olyan társsal, akit már nem kell keresnem, mert Isten áldásával megtaláltam

Középkorú egri társkereső férfiak

Laci - társkereső Eger - 44 éves férfi
Laci, 44 éves
Társkereső Eger
Egy átlagos, normális fazon vagyok, ki leginkább a személyes találkozásban hisz.
Péter - társkereső Eger - 45 éves férfi
Péter, 45 éves
Társkereső Eger
Geocaching! Szeretnék végre egy olyan társat akivel ,mehetek mindenfelé! Nagyon fontos, hogy legyen "Társ". Nem akarok sex partnert 1 napra. Az könnyű! Én kölcsönösen kialakított kapcsolatot tudok elképzelni!
Gabi - társkereső Eger - 41 éves férfi
Gabi, 41 éves
Társkereső Eger
keresem az igazit.őszinte vagyok,és szeretem ha velem is őszinték
Attila - társkereső Eger - 40 éves férfi
Attila, 40 éves
Társkereső Eger
Írhatnék itt bármit de a lényegen nem változtat a képen én vagyok.

50 év feletti egri társkereső nők

Éva - társkereső Eger - 53 éves nő
Éva, 53 éves
Társkereső Eger
Vidám természetű anyuka vagyok.Szeretek,túrázni,kertészkedni,úszni.Finom ételeket főzni,sütni. :)
Margit - társkereső Eger - 61 éves nő
Margit, 61 éves
Társkereső Eger
Én vagyok a böjti Boszorka, bár nagyon sokan szeretnek - hála Istennek. Állítólag kedves, türelmes, empatikus, jószívű,szeretetteli emberke vagyok. Ki kell próbálni!
Zsóka - társkereső Eger - 64 éves nő
Zsóka, 64 éves
Társkereső Eger
Csinos, fiatalos, szőke hosszú hajú, jó kedélyű, romantikus alkattal rendelkező, dinamikus hölgy vagyok. Nem dohányzom, rendezett körülmények között élek. Szeretek olvasni, kirándulni, utazni, zenés műfajokat hallgatni, szinházban megnézni. Semmi jónak nem vagyok az elrontója! Keresem párom Eger és vonzáskörzetéből, talán nekünk sikerül. Véleményem az, hogy aki csak várja a jószerencsét, nem biztos, hogy nála kopogtat. A SZERENCSÉHEZ is kell egy kis rásegítés, ezért kérlek küldj üzenetet!
Márti - társkereső Eger - 59 éves nő
Márti, 59 éves
Társkereső Eger
Azt akarom, hogy legyen valaki, aki minden este mondja, hogy szeretlek és bizonyítja mindennap.

50 év feletti egri társkereső férfiak

Gábor - társkereső Eger - 63 éves férfi
Gábor, 63 éves
Társkereső Eger
Már egy ideje egyedül élem az életem, de nem érzem magam magányosnak. Időm legnagyobb részét szeretem hasznosan tölteni. Ez lehet munka a ház körül, vagy épp a kutyámmal való kellemes időtöltés. Két nagy fiam van, akikkel a jó kapcsolat fenntartását fontosnak tartom. Bár külön élnek, amikor idő és lehetőség engedi találkozok velük. Úgy gondolom, egy kapcsolat csak még színesebbé tenné az amúgy se szürke napjaimat.
Pali, 51 éves
Társkereső Eger
Carpe diem...Szeretném megtalálni a páromat, egy nem dohányzó, csinos hölgy személyében.E-mail címre tudok válaszolni.
Gyula - társkereső Eger - 62 éves férfi
Gyula, 62 éves
Társkereső Eger
lányom,anyukám nekem is van.nem csipkerózsikát keresek,de nem a banyát.egy átlagos férfi.
László, 59 éves
Társkereső Eger
Egyedül álló vagyok ezért ismeretséget szeretnék kötni.

Fényképes egri társkereső nők

Éva - társkereső Sirok - 37 éves nő
Éva, 37 éves
Társkereső Sirok 1 fotóval
Komoly kapcsolatot keresek! Alkoholisták kíméljenek! Az a legfontosabb számomra, hogy elfogadd a 6 hónapos kisfiamat, és engem is olyannak, amilyen vagyok. Ha érdekellek, írj, várom jelentkezésedet.
Valéria - társkereső Gyöngyös - 52 éves nő
Valéria, 52 éves
Társkereső Gyöngyös 2 fotóval
Ha barát kell a legjobb barátod leszek,ha magányra vágysz, csönded leszek, és ember leszek, mert emberre vágysz, ki szeret , ki elfogad, s kit igaznak látsz.

Fényképes egri társkereső férfiak

Istvan, 42 éves
Társkereső Eger 2 fotóval
Komoly kapcsolatot keresek ami egy életre szól.Őszinte ember vagyok és ezt el is várom.
Béla, 52 éves
Társkereső Eger 1 fotóval
Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
László - társkereső Adács - 52 éves férfi
László, 52 éves
Társkereső Adács 2 fotóval
“Ne a külsőt nézd, az megtéveszthet. Ne a gazdagságot nézd, az elveszhet. Keress valakit, aki megnevettet, mert gyakran egy egyszerű mosoly a legsötétebb napot is bearanyozhatja. Keress valakit, aki a szívedben mosolyt kelt. Ebben talán benne van minden, ami vagyok, és ami számít nekem.”
Laci, 48 éves
Társkereső Egerbocs 2 fotóval
Szia kedves látogató! Laci vagyok,47 éves.Heves megyében élek,Egerbocson. 1 vidám,jó humorú embernek könyvelt el a környezetem,szeretem a természetet,az állatokat,ezért (is) lettem "hegylakó"! Fontos számomra az őszinteség,a tisztelet,a megbecsülés,és a másik fél elfogadása - szerintem ezek egy érzelmekre épített kapcsolat alapja...e nélkül legfeljebb "társas magányt" kapsz - többet nem..... Alapvetően romantikus beállítottságú vagyok-szeretem a tartalmas beszélgetéseket épp úgy,mit kézen fogva egy céltalan esti csavargást,vagy éppen otthon összebújva szótlanul-érezni a másikat...ha megismersz,meg fogod tudni! Nem vagyok egy gasztronómiai gyöngyszem,bár általában feltalálom magamat a konyhában.Viszont szívesebben tetszelegnék a "másod hegedűs"szerepében...(akkor volna,akinek a keze alá dolgoznék) :) A házi munka nem gond,régen sem volt kihívás,most sem az. Van egy fiam,13 éves.Nem velem lakik,de szoros a kapcsolatunk,és nagyon sokat jelent a számomra - ezt tudnod kell,ha belépünk egymás életébe!!Ha neked van gyermeked,ez számomra nem akadály,azon leszek,hogy elfogadjon! Tudom,hogy sok ember számára amit eddig itt leírtam,az ellentmondásos lesz mindazzal,amit most olvasni fog - Nekem nagyon sokat jelent a ZENE! - a zene,ami az én életemben nem más,mint a rock,és a metal!!Lehet ezen mosolyogni,lehet erre legyinteni,de ez van!Már kölyök korom óta szeretem ezt a műfajt,évekig aktívan zenéltem is.Ezt is fontosnak tartottam leírni neked-hidd el,ha nem azonos a zenei ízlésünk,rengeteg konfliktus,és vita forrása lenne.... Nem vagyok se szép,se tökéletes.Vannak hibáim,mint ahogy másoknak is,de ha valaki elfogad,azt nagyon fogom szeretni! Ha felkeltettem az érdeklődésedet,és úgy gondolod van bennünk közös,akkor írj pár sort,ígérem válaszolni fogok!

Most online egri párkereső nők

Piroska - társkereső Hatvan - 47 éves nő
Piroska, 47 éves
Társkereső Hatvan 19 perce lépett be
10 éve váltam el,a gyerekeimmel élek akik időközben már felnőttek.Szerintem az első találkozás sok mindent elárul a másik félről.Itt tartom fontosnak az őszinte beszélgetést,az igényeket,elvárásokat megbeszélni.
Erika - társkereső Pétervására - 42 éves nő
Erika, 42 éves
Társkereső Pétervására 2 órája lépett be
Kedves tagok,Egyedül èlő magas vèkony rövid hajù kèk szemű fiatal nő vagyok,Èrdeklődési jelleggel regisztràltam az oldalra. Adok egy esèlyt,ki tudja lehet itt talàlok tàrsra.
Marianna - társkereső Gyöngyös - 45 éves nő
Marianna, 45 éves
Társkereső Gyöngyös 2 órája lépett be
Azért vagyok itt, mert valamiért sehogy sem költözöl be a szomszéd házba, nem löksz fel az utcán, nem koccanunk egymásnak bevásárlás közben... Újrakezdeném... Olyan férfit keresek, akire felnézhetek... Kifejezetten megbízható, normális férfira vágyom. Komolyan...
Andrea - társkereső Tarnaörs - 25 éves nő
Andrea, 25 éves
Társkereső Tarnaörs 2 órája lépett be
Szia kedves látogató!!:-) Hát hol is kezhetném el ... elsősorban komoly kapcsolat híve vagyok . Szeretek sétálnni húlyéskednni de ha úgyalakul komoly is lenni .vidám természetű vagyok pogramokat nagyon szeretem főleg családi pogramokat mert hisz van egy 8 éves kisfikam .Egy családcentrikus tásra vagyok akkimellet joba rosszba mellete lehetek és tamogathasuk egymást .szóval röviden tömmören ennyi a többit majd személyesen. Írj ha szipinek talàsz . :-):-)

Most online egri párkereső férfiak

István - társkereső Domoszló - 43 éves férfi
István, 43 éves
Társkereső Domoszló 2 órája lépett be
Normális értékrenddel, rendezett háttérrel keresem korban hozzám illő hölgy társaságát.
János - társkereső Hatvan - 51 éves férfi
János, 51 éves
Társkereső Hatvan 2 órája lépett be
vidám,jó kedéjü humoros vagyok,ilyen a természetem ,elvált,2gyermek apja,1 velem él.keresem a párom,lehet hogy te vagy ,emilre is válaszolok,a személyes talalkozókban hiszek
Ferenc - társkereső Csány - 65 éves férfi
Ferenc, 65 éves
Társkereső Csány 3 órája lépett be
Szeress hogy szerethesselk! A legjobb érzés ha szeretnek és szerethetek őszintén önzetlenül! Szeretnék még szerelmes lenni őszintén tisztán önzetlenűl!
László - társkereső Gyöngyös - 46 éves férfi
László, 46 éves
Társkereső Gyöngyös 5 órája lépett be
Szeretek figyelmes, odaadó és őszinte ember lenni és azt is szeretem ha mindez kölcsönös és nem csak tőlem várják el. :-) Nem fogom a születésnapodat elfelejteni, a virág és hozzá néhány dicsérő szó számomra természetes. Szeretem az önálló, pozitív gondolkodást ha valaki optimistán látja a világot, ha a pohár félig mindig tele van. A pesszimizmus, lehangoltság, szürke mélabús tekintet a halálom! Egy-két gyerkőccel még "elbírok" egyáltalán nem gond számomra. Csak anyagiaktól mentes kapcsolatot keresek. ( Három gyerek három apától, tele hitellel a végletekig eladósodva, nehezen hihető, hogy előbb utóbb nem a pénzről szól ) Ez persze nem volt egy szimpatikus gondolatsor, viszont fontos, hogy megértsd. Azt mondják, egy jó nőért a világ végére is elmegy az ember, de én mégis jobban szeretném ha valahol itt élnél a közelemben. Ha magadra ismertél e kis bemutatkozásomban, írj magadról, szeretnélek megismerni vagy "dobj egy kedvencnek jelölést. Puszi neked drága!
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Dénes (31), Eger
  Nem hiszem, hogy tudod, ki vagy, amíg el nem veszíted azt, aki v
  Aki a következő sorokat érti, érzi jöhet! :) "Van a zene... A csodálatos. Mindent elmond neked, és mindent elmond rólad. ...Ettől kezdve a barátod. Beszél hozzád, mesél neked, végigvisz tájakon, érzelmeken, életeken. Ha szeretsz valakit, elmondja neki. Ha félted őt, helyetted beszél. Szavakkal, vagy akár szavak nélkül mutatja meg érzéseidet neki. Mesél, mesél, mesél. Igen a zene él, életet ad. És összeköt embereket, szíveket, lelkeket. Amikor a másikkal együtt hallgatod és tudod, érzed, hogy számára is ugyanazt mondja, ugyanazt meséli.. amikor a zenében megértitek egymás gondolatait, érzéseit, ugyanazt élitek át, élitek meg, abban a pillanatban a zene híddá válik, és így köt össze. Vele." ?
 • Roland (29), Eger
  Élj úgy,mint nem akárki és úgy halj meg,mint bárki!
  Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni, csak legyél neki: 1. barát 2. társ 3. szerető 4. kisöcsi 5. bátyus 6. apa 7. tanár 8. nevelő 9. gyóntatópap 10. lelki barát 11. szakács 12. autójavító 13. szerelő 14. villanyszerelő 15. sofőr 16. hordár 17. takarító 18. lakáj 19. fafaragó 20. modell 21. lakberendezési mérnök 22. szexológus 23. pszichiátriai szakorvos A természeted is fontos. Legyél: 1. kedves 2. sportos 3. okos 4. erős 5. jólnevelt 6. határozott 7. gyengéd 8. érzékeny 9. romantikus 10. férfias 11. Móka Miki 12. vidám 13. de mégis komolyan veendő 14. bátor 15. Micimackó 16. energikus 17. gondoskodó 18. ideákban gazdag 19. ügyes 20. szerény 21. megértő 22. elegáns 23. egyértelmű 24. szeretetteljes 25. hidegvérű 26. szenvedélyes 27. engedékeny 28. becsületes 29. adakozó 30. gyakorlati 31. igazságos 32. bármire legyél kész érte (akár bankot rabolni is) 33. reménytelen (a szerelemtől) 34. nyugodt 35. sármos 36. hűséges 37. álmodozó 38. karrierista 39. megbízható 40. mindenki felnézzen rád 41. legyél kész áldozatokra, és mindenek elött gazdag. Ugyanakkor ne legyél: a) féltékeny, de mégis aggódó b) jöjj ki a rokonaival, de ne tölts velük több időt mint a növel c) adj a nőnek szabadságot, de mégis mindig érdeklődj, hol és kivel volt d) öltözz elegánsan, de legyél kész mindig a hátadon hazacipelni a nőt térdig sárban, majd bemászni az erkélyen ha otthon felejtette a kulcsát. Vagy elkapni és megverni a tolvajt, aki ellopta tőle a ridiküljét, amiben olyan fontos dolgok voltak, mint a tükör és ajakrúzs. Nem szabad elfelejtened: 1. születésnapját 2. névnapját 3. házassági évfordulót 4. az első csók évfordulóját 5. menstruációját 6. a fogorvosnál foglalt idejét 7. a legjobb barátnőjének és a kedvenc nagynénijének a születésnapját. Sajnos a fent említettek tökéletes betartása sem biztos, hogy eredményre vezet. A nő ugyanis belefáradhat a tökéletes férfi jelenlétébe és megszökhet az elsö gitárossal. És most a másik oldal: A férfi boldoggá tétele sokkal nehezebb. Ez azért van, mert a férfinak szüksége van: 1. szexre 2. kajára A nők nagy része ezt a borzasztó igényességet rabszolgatartásnak érzi. Ezeknek az igényeknek a kielégítése meghaladja a nő erejét. Végeredmény: Az együttélés teljesen lehetséges, ha a férfiak végre megértik, hogy teljesen túlkapó követeléseiket korlátozniuk kell!
 • Judit (28), Eger
  Csak Pozitívan!!:)))))))))
  Van egy kislányom.:)))Egerben lakunk.:))))Mindig vidám, pozitív szemléletű vagyok.:)))Komoly kapcsolatot keresek.:))Remélhetőleg létezik az igazi aki őszinte, hűséges, empatikus, pozitív.:))Ha megakarsz ismerni írj és ha kölcsönös a szimpátia akkor megismerkedhetünk.:))
 • Tibi (44), Eger
  Talán
  Sziasztok! Nyugodt,megfontolt,család centrikus pasi vagyok. Szeretem a rendet,tisztaságot. Milyen társat keresek? Nincs nő ideálom, kezdetben a szimpátiára és a megérzésre hagyatkozom.Legyen határozott és irányítsa a családot. Belőlem talán ezek a tulajdonságok hiányoznak.
 • istván (49), Egerszalók
  keresem a társam
  44-éves vagyok,épitöipari vállalkozásom van. most elég jól megy.keresek valakit,aki megértő,kedves,és mindenben társ. Csak komoly kapcsolat érdekel.
Társkeresés Egerben

Társkeresés Egerben

A Heves-megyei Eger páratlan környezetbe kalauzol bennünket, a Mátra és a Bükk lábához. A gyönyörű természet, az egri vár és a finom borok, gyönyörű helyszínt biztosítanak bármilyen randevúhoz. Ha úgy érzed, hogy már mindent láttál és fogalmad sincs, hogy hova menjetek randizni, érdemes még egyszer körülnézned, hiszen Eger rengeteg meglepetést tartogat még.

Az Egri Bikavér Ünnep egy olyan életérzést nyújt, amit csak a helyszínen lehet átélni. Kellemes zene, kiváló borok és az Érsekkert árnyas, zöld idilli környezete tökéletes egy első randira. Két színpadon sokszínű programokkal készülnek, és ha gyerekkel érkeztek, állatsimogató is vár benneteket. Amíg ti elmerültök a finom borokban, na meg egymás szemeiben, addig őt lekötik az állatok, így talán az első csók varázsát sem fogja megzavarni.

Ha úgy gondolod, épp semmilyen érdekes program nincs Egerben vagy környékén, de nem akarsz egy étterem zsibongásában beszélgetni, merüljetek el a Szépasszony-völgyi borospincék színes forgatagában. Különleges borospincék, finom borok és a hatalmas fák árnyékában könnyen egymásra hangolódhattok.

Eger Ünnepén díszbe öltözik az egész város és minden lakó együtt ünnepli, milyen jó Egerben élni. Ha ti is így gondoljátok, bármelyik nap is van hozzá kedvetek, vegyétek nyakatokba a várost és keressetek egy kellemes zenei vagy kulturális programot, vagy nézelődjetek a kézműves vásárban. Az Édes titkok bemutatóján pedig a legfinomabb sütemények és édességek közül válogathattok kedvetekre.

Az Egri Vár Napján menjetek el a Dobó István Vármúzeumba, ahol ilyenkor olyan helyekre is bemehettek, amelyeket egyébként zárva tartanak. Ha érdekel titeket, hogyan is zajlott az egyik leghősiesebb magyarországi várvédelem, járjátok végig a kiállítást, ahol mindent megtudhattok Dobó Istvánról és csapatáról.

Ha épp semmilyen program nincs Egerben, mégis inkább sétálnál a jó levegőn, minthogy moziban próbáld túlkiabálni a filmet, sétáljátok körbe a várost. Érdemes ellátogatni a Bazilikához vagy a Minarethez és természetesen kihagyhatatlan célpont a vár is, ahonnan csodás kilátás nyílik Eger városára.

Akár a téli hideg elől menekültök, akár a nyári forróságban csobbannátok, látogassatok el az egri Törökfürdőbe, ahol nem csak kellemes termálvizekben, de elképesztő látványban is részetek lesz. Nem lesz könnyű választanotok, hiszen 6 féle medencével várnak benneteket, köztük a méltán híres „Tükörmedencével” és Pezsgő-fürdő medencével. Vegyetek részt egy páros masszázson vagy egy kellemes szauna szeánszon is.

Mindehhez már csak egy társ hiányzik, akivel ezeket a programokat végre átélheted? Imádod Eger romantikus hangulatát, de a szerelmed nélkül csak lehangol az egész? Keresd meg te is a párod a Randivonal segítségével, mert hidd el, együtt bármilyen program érdekesebb, mint egyedül!

A Randivonal Heves megyei társkeresőjén rengetegen regisztráltak az igazit kutatva, így valahol biztosan ott lapul valahol a te szerelmed is. Nincs más feladatod, mint hogy regisztrálj és keresd meg azt, aki korban, külsőleg és belsőleg is tökéletes számodra. Írj sok levelet, és ismerkedj minél többet!

Persze senki sem állítja, hogy a társkeresés egy egyszerű folyamat. Néha sajnos belebotlunk olyan emberekbe is, akik elsőre bár szimpatikusnak tűnnek, a végén sajnos kiderül, hogy mégsem hozzánk illenek. Ha úgy érzed, körülötted mégis mindenkinek egyszerűen megy, olvass el pár elcseszett randit, és meglátod, más is beleesik néha azokba a hibákba, amikbe te.

Kicsit szkeptikusan vágsz bele a társkeresésbe? Olvass el néhány el sikertörténetet, és meglátod, valahol mindenkinek el kell kezdenie és nem szabad feladni, hiszen valahol mindenkinek ott keresgél élete párja.

Eger
Eger

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.