Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Budapest, VI. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Máté (25)
Társkereső Budapest, VI.
24 órája tag
Valószínűleg meglehetősen unalmas lenne egy konvencionális bemutatkozás, így remélem megengeded, hogy tömör, illetve marketingorientált legyek. Észérvek amellett, hogy válaszolj a levelemre: -Szeretek nehéz dolgokat felemelni és lerakni. -Büntetlen előélet. -Együtt élünk Alfréddal, egy egyéves angolbulldoggal- ő is a csomag részét képezi. -Nem horkolok. -Főzök; gyakran, jól. -A kutyád szeretni fog. -A barátaid is. -Jól bánok a számokkal. Hálásan köszönöm, hogy végighallgattad a prezentációm!
Ferenc (55)
Társkereső Budapest, VI.
28 napja tag
Nem vagyok szép sem fiatal ha azt keresed olyan nő keresem aki tudja mit szeretne tőllem is azt gondolya hogy lehet valami komoly kapcsolatunk.A kérdés azt hogy ki lesz azt a bátor nő és nem fél tőlem.Itt 90% nő fél de mért és ?,
Csaba (42)
Társkereső Budapest, VI.
36 napja tag
Sziasztok, Komoly kapcsolatot keresek, melyben akár a családalapítás is összejöhet a későbbiekben. Egészségesen táplálkozó Séf, kiránduló, 2 cica boldog tulaja és egyebek... vagyok:). Entrepreneur Chef, who loves cycling, hiking and many more:)) Owner of to cats:) Reading is also one of my likes. Interested in blockchain technology and computer science as hobbies. A healthy lifestyle is important to me as well as a lifelong education. Best wishes/Alles Gute/Üdvözlet🤗 🏃🏻‍♂️🚴‍♂️♓️🚮🏳️‍🌈📚🍽🍷🍳🥑2x🐈
Szabi (25)
Társkereső Budapest, VI.
40 napja tag
INTP Főleg a személyes találkozókat preferálom. Egy jó sör/bor/kávé mellett azért jobbakat lehet beszélgetni :) Azért vagyok itt, mert több erőfeszítés egy ilyen profilt megcsinálni, mint eg ytinder-t és talán az emberek aktívabban is használják. Olyan embert keresek aki tudja mit akar az élettől, vagy legalább sejti :D

Éppen online budapesti társkereső férfiak

István (68)
Társkereső Budapest, VI.
12 perce lépett be
68. éves özvegy férfiként szívesen ismerkednék. Olyan társat szeretnék akivel kölcsönösen segíthetnénk egymást.Sokoldalú érdeklődésű, jó erőben lévő, megbízható vagyok. Bővebbet, fotókat e-mailben küldök érdeklődés esetén.
Tamás (50)
Társkereső Budapest, VI.
2 órája lépett be
Sportos diplomás férfi vagyok , keresek egy nőiesen vonzó hölgyet egy hosszantartó szellemi szinkronúszáshoz! Ne aggódj a kudarcok miatt. Azokért a lehetőségekért aggódj, amelyeket elszalasztottál." /Jack Canfield/
László (43)
Társkereső Budapest, VI.
19 perce lépett be
Sziasztok :) Elsősorban komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra,de szívesen barátkozom is.Mindenféle káros szenvedélytől mentesen élem a hétköznapjaimat a két kiskutyámmal,nincs gyermekem.Sajnos nem vagyok egy hatalmas termet csak 170 cm magas vagyok,így leginkább az alacsonyabb,vékonyabb testalkatú hölgyeket kedvelem :) Folyamatosan próbálom magam jó kondiban tartani,heti rendszerességgel edzek. Mivel hogy lakásfelújítással foglalkozom,így az a fajta férfi vagyok,aki nem ijed meg egy kis munkától és amit csak lehet,saját magam csinálok,javítok meg az otthonomban. Egyelőre többet nem írok magamról,aki kíváncsi rám,az előbb utóbb úgyis mindent tudni fog rólam. Mindenkinek jó keresgélést kívánok,Laci ;)
Róbert (55)
Társkereső Budapest, VI.
34 perce lépett be
Nekem nem az a fontos,hogy az első legyek,hanem az,hogy az egyetlen.

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Csaba (33)
Társkereső Budapest, VI.
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Budapesten Születem 1988.10.25 Szia én Csaba vagyok. A munkám Ebéd Szállítás, Zöldség előkészítő, Kertészkedés meg sok mást is szoktam csinálni. A szabad időmben sétálni zenét hallgatni filmet nézni meg sok mást is !
Ferenc (55)
Társkereső Budapest, VI.
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Erdélyi férfi akinek a szíve a helyen van nem vagyok sem szép sem fiatal ha azt keresed akkor nem jó helyen vagy,vannak hibáim a hogy neked is és remélem hogy annak elenére elfogadsz engem a hogy én is téged. Elvárom hogy légy őszintén velem és nyilt mindenre ami egy kapcsolat illet.Azért sportos vagyok és nem vékony mert úgy gondolom hogy szép test felépitésem van a sok múnkától,soha nem hátraltam a nehéz fizikái munkátol amit sokszor öröm okoz.
Bence (29)
Társkereső Budapest, VI.
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Lehetnék én is az aki egy csomó szellemes kulcsszóban próbálja felhívni a magára a figyelmet.....Kalandvágyó, elegáns, inteligens, gáláns. Mesélhetnék arról, hogy szeretek sétálni a naplementében, mennyit önkénteskedek állatmenhelyeken, vagy hogy milyen jó a humorom. De hadd legyek őszinte. Cak egy egyszerű figura vagyok. Elég komolyan veszem a munkámat, és szeretem a rendezettséget az életemben. Elég sokat bambulom a telefonomat... Ezt talán el lehet nézni nekem :) Olyan valakit keresek, akivel esténként el tudok menni vacsorázni, ki tudjuk tölteni az üres hétvégéken, aki elkísér a baráti összejövetelekre. Akivel el lehet menni megnézni a legújabb A+ kategóriás filmeket ugyanúgy, ahogy egy színházi előadást is. Aki leül velem társasjátékozni ugyanúgy ahogy ledarálni a legújabb sorozatévadokat. Üzenj rám és beszéljünk!
Gabor (45)
Társkereső Budapest, VI.
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Amikor literes bugyiban és egy kinyúlt pólóban kikászálódsz az ágyból és én gyönyörködöm benned, miközben szól a Cure-tól a Lovecats, na az a szerelem.

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Ernő (66)
Társkereső Budapest, VI.
Ernő vagyok szeretném meg találni életem párját szeretném ha szeretnél nem tudok üzenetet küldeni mert nem vagyok tag imél címre szeretném ha írnának
József (66)
Társkereső Budapest, VI.
Budapesti független füst és alkohol mentes férfi vagyok.Minden téren rendezett körülmények között élek. Mind kettőnk számára kellemes kapcsolatot szeretnék
jozsef (73)
Társkereső Budapest, VI.
Nyugdíjas villamosmérnök, informatikus
László (62)
Társkereső Budapest, VI.
Az biztos, hogy olyan társat keresek, akitől nem elmegy az életkedvem, hanem megjön! Válasz jelenleg csak e-mail címre lehet, mert mostanában, ahogy elnézem, változtak az irányelvek! Dohányzás kizáró ok, de most még füstölgök, bár ez változhat. A kevésnek mondott szabadidő is érzékelhető traumát okoz. A veszélyhelyzet sem tarthat örökké, mert én is sajnos az idegenforgalomból éltem sokáig, de most rottyon van a szállodaipar. A nyitás húzódik, a Remixhez hasonló helyeket kedvelem, az Opera helyett. Nem szeretnék iszákos párt, mert absztinens vagyok, a vendéglősök nagy bánatára. Aki a képek alapján nem jön be, az a belső értékek vagy a személyiségével sem tud " megfogni". Nem a tökéletes társat keresem, inkább a tökéletlent, akivel összeillünk. Nem egyszerű, mert nem vagyok vak. Meg hülye sem, aki össze - vissza rohangál az országban, hátha belebotlik álmai asszonyába. Kissé szkeptikus vagyok, de még nem jött el az idő, hogy feladjam!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Angéla (50), Budapest, XIV. Sziasztok! Azt a valakit keresem, aki miatt törölhetem magam innen. :-).
  • Szilvi (46), Budapest, XII. Sziasztok! Keresem eletem utolso szerelmet
  • Feri (65), Ózd Sziasztok! Feri vagyok nyugdijas Ozdon élek A madarammal foglalkozok ha nem dolgozok mert néha még teszek veszek
  • László (21), Debrecen (*_*) Szia, ha érdekelnek az érdekes gondolatok, perspektívák az életről, halálról, a szerelemről és mindenről, tehát szeretsz mélyen beszélgetni, akkor jó helyen jársz. Ellenkező esetben se jársz rossz helyen, tanulni érdemes a másiktól. Viszlát!
  • Tamás (52), Budapest, XI. Sziasztok! \"Immár aligha változom meg: minden vonásom végleges. Mi eddig eszmém s mámorom lett, eztán sorsom törvénye lesz. Aláaknázott terepen lépkedek feszes nyugalomban. Dühöm csak jelentéktelen legyek dünnyögésére robban: a folytonos életveszély morajától szemem se rebben; minden reményem benned él, halálomnál véglegesebben.\"

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, VI. kerületBudapest, VI. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk