Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Budapest, VII. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Legújabb budapesti női társkeresők

Emese (45)
Társkereső Budapest, VII.
25 órája tag
Kedves Idegen! Olyan férfivel ismerkednék, aki magas!!/184-től/,szeret sportolni, belső értékrend tekintetében, majd privátban😊😉/ nem vok előfizető,így nem tudok mindenkinek válaszolni/
Zsófia (51)
Társkereső Budapest, VII.
22 napja tag
Szép napot uraim!Én elutaznék egy másik dimenzióba,aki velem tart,írjon bátran!🙃Legyünk szabadok,mint a madár,minden felesleges tehertől szabaduljunk meg,"tiszta szívvel",ahogy a költő megírta,úgy repüljünk el innen.Csak szeretni szabad,gyűlölködésre nincs idő,se energia.Van egy hely mellettem,ami üres,ha valaki szeretne csatlakozni,súgja meg nekem.💙Barna haj és barna szem,ez volna a belépő.Minden jót uraim,sok sikert kívánok!Ui.Rengetegen írnak fotó nélkül,válaszolni sem lehet,igaz meghagyják elérhetőségüket,de én nem tudok ezzel mit kezdeni.Csak fotóval rendelkező urak üzenetét várom.Köszönöm megértésüket!Viszlát uraim,hajrá,túl rövid az élet,nem szabad bizonytalankodni,félni!Minden ember értékes!
Zita (39)
Társkereső Budapest, VII.
34 napja tag
A mozgás szeretete, a tánc és sport két éves koromtól kísér a napi rutin elmaradhatatlan részeként marathon futásokkal, úszással, jogával, kirándulással - minél közelebb tehát földhöz, vízhez, viharhoz, naphoz, hegyekhez. Két éve költöztem haza Londonból. Vágyom a társra és családalapításra, a következő és egyben legszebb, legteljesebb kihívásra. Keresem hozza a társam, a férfit, akivel más irányból támogatjuk és kísérjük egymást az úton. :)
Eva (80)
Társkereső Budapest, VII.
50 napja tag
Eva vagyok. Szeretek sütni-főzni, utazni, jönni menni. Humán érdeklődésű vagyok. Szeretek beszélgetni.

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Tibor (50)
Társkereső Budapest, VII.
10 órája tag
Elsősorban komoly kapcsolat a cél , de nem vagyok semminek az elrontója.
János (49)
Társkereső Budapest, VII.
3 napja tag
Ide most valami frappánsat kellene írnom, ami támpont lehet, hogy eldöntsd, írnál-e nekem bármit. Azt hiszem a szeretem a lovaglást, a kenuzást és az úszást nem ilyen. Talán ha elárulok magamról néhány dolgot, mint például, hogy nagyra értékelem az őszinteséget, az segít. Szeretem a természetességet. A valódi dolgokat. A kinyúlt pulóveremet meg a kalapjaimat. A régi zakómat, aminek a zsebében elfér Krúdy Vadszőlő című karcolatainak kötete. A korai harmatot, a legszebb ébredéseket Herceg Novi mellett, amikor a Lovtyen mögül kel a nap. Montenegrót, a Kotori-öböl kékségét, meg a dél-alföldi pusztaság délibábját. A friss levegőt, a csillagokat, a kutya bundáját, a megizzadt ló édeskés szagát, a parasztkenyér héját és a szecesszió építészetét. Szeretek bőrig ázni, és az sem zavar, ha nyakig sáros leszek. Ülni a tenger partján, pirkadatkor hallgatni az ismerős bárkák búgását, amikor nem tudok aludni. Régóta nem érzem kínosnak csöndöt, viszont szeretem a tartalmas beszélgetéseket.
Liza (19)
Társkereső Budapest, VII.
5 napja tag
Sziasztok, Liza vagy egy transznemű nő vagyok, kérlek evel tudatával írj és nem , nem szexre keresek pasit!
Dani (21)
Társkereső Budapest, VII.
13 napja tag
Hello. A nevem Dani, 21 éves vagyok. Mechanikai műszerészként dolgozok nagyjából hat éve. Nem rég költöztem Budapestre önállóan egymagam. Szabadidőmben, ha tehetem, barátaimmal vagyok. Szeretek emberek között lenni, új ismeretségeket kötni. Hobbijaim: Egyedi késmarkolatok készítése, makett építés, preparálás, műgyanta ékszerek és használati tárgyak készítése, jó időben szeretek túrázni/kirándulni és az elengedhetetlen: mindent is meg javítok. Jelenleg hosszútávú kapcsolatot keresek.

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Attila (37)
Társkereső Budapest, VII.
16 perce lépett be
Szia :-) Hobbim a Foci,testépítés, jóga.Kommunikatív,energikus, optimista karakter és Életvidàm vagyok. Mindig vannak céljaim amik előre visznek az életben. Számomra ugyanolyan fontos a párom boldogsága,teszek is ezért.Az elvem, hogy az élet egy lehetőség arra,hogy minden nap több lehess mint tegnap 🙂 🙂 Ha szereted az életet, ne vesztegesd az időt, mert az idő maga az élet.” Bruce Lee
Péter (47)
Társkereső Budapest, VII.
1 órája lépett be
Péter vagyok, 47 éves. Ha kíváncsiak vagyunk egymásra, akkor ismerkedjünk! Ide jót nem tudok írni magamról, rosszat meg nem szeretnék, így derüljön ki minden a privát beszélgetésből...:)
Tibor (58)
Társkereső Budapest, VII.
33 perce lépett be
Szeretnélek megismerni amennyiben Budapesten, vagy Budapest közelében élsz - 100 km-en belül -, karcsú, vagy sportos nő vagy, és nem zavar ha naponta, írok, zenélek és meditálok. Ha olyan nő vagy akinek fontos az érintés, a gondolatok és az érzések őszinte kifejezése. Azt az egy szenvedélyes nőt keresem aki bátor, felnőtt, tudatosan éli mindennapjait, befogadó és elfogadó. A huszonegyedik század a kápráztatásról és csillogásról szól, és mi emberek ebben a világban olyanok vagyunk, mint a szarkák: Elcsenünk innen valamit, aztán onnan is, csak arra nem figyelünk, ami számít, ami bennünk van. Pedig igényeljük a szeretetet, amikor a szívünk túlcsorduhat, és könnyes szemmel, hálás szívvel megköszönhetjük az Unverzumnak, hogy itt lehetünk. De csak itt lenni, nem élet. Az igazi élet fátyolos tekintettel fedezhető fel, önazonos, és elfogadó. Nem látok ebben semmi szégyellnivalót, mert az érzés, és a könny emberi. Nem akarok keményebbnek látszani, mint amilyen vagyok, és soha többé nem palástolom érzelmeimet. Köszönet és hála érzése van az összes sejtemben, és jó napi szinten újra meditálni, táplálkozni, eggyé válni a mindenséggel, lenyugodni és szeretni. Hiszek magamban, és hiszek a szeretetben, mert ez az élet lényege! A szerelem és szeretet az élet sava, borsa, és ugyan tudunk nélkülük létezni, de minek? Amennyiben szimpatikusnak találsz és független férfit keresel, kérlek tetszikelj és ha teheted írj üzenetet. Köszönöm!
Barnabás (33)
Társkereső Budapest, VII.
4 perce lépett be
Kedves, vidám, nyugodt természetű srác vagyok. Törekszem a rendre, és tűzzel-vassal irtom az idegességet a hétköznapjaimból. A játék bármely formáját kiemelkedő időtöltésnek tartom. Ha vallásos lennék, azt mondanám, hogy azon keresztül jutunk el Istenhez. Kedvencem a Mars Terraformálása társasjáték. Egy állatkerti látogatásra mindig vevő vagyok. Leginkább Tasmániába vágyok, ahol nem evilági simogatók várnak ránk.

Keresztény budapesti társkereső nők

Márta (57)
Társkereső Budapest, VII.
vallása: római katolikus (alkalmanként)
56 éves vagyok 15 éve vagyok özvegy Danyi Mártának hívnak Az egészségügyben dolgozom Van egy 30 éves fiam aki már kirepült itthonról Tartós kapcsolatot keresek nem pedig futó kalandot Nem vagyok előfizető Így nem tudok itt válaszolni sajnos Küldjél elérhetőséget!!
Linda (45)
Társkereső Budapest, VII.
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Sziasztok 45 éves klasszikus nő vagyok aki még hisz a regi értékekben érzékeny szenvedélyes kaland és egy éjszaka nem érdekel
Nóra (42)
Társkereső Budapest, VII.
hite: egyéb keresztény (a magam módján gyakorlom)
Na drágájim 😍! Keresem társam, aki elhúzna velem ebből a vármegyés posványból! 🤷🏽‍♂️🙄👽🦞😆Több opció is van,ha kell egyedül is megyek, nekem tényleg extra tököm tele itt mindennel! 🙈🤬Olyan társat keresek magam mellé, aki tudja mit jelent szabadnak lenni, aki érti, hogy mit jelent együtt szabadnak lenni! 🥰Félig-meddig önellátó életet tervezek, nem árt ezt is számításba venned, mielőtt felelőtlenül rámnyomkodnád a szívecskés gombot 😉❤️ Igen, kapálni kell 😆ÉS!!!NYOMATÉKOSAN MEGKÉREK MINDEN KEDVES URAT, HOGY HA ELMÚLT 42-43 ÉVES NE ÍRJON! HA MÁR A RANDIVONAL NEM KÉPES FELFOGNI, HOGY MIT SZERETNÉK, AKKOR MAJD ÉN MEGMONDOM ÚJRA ÉS ÚJRA! VELEM EGYKORÚ VAGY PÁR ÉVVEL FIATALABB PÁROM KERESEM!!! LEHET EZÉRT ELÍTÉLNI, DE HIDEGRÁZÁST KAPOK A PAPIKTÓL! IGEN NEKEM MÁR AZ 50 ÉVES IS AZ!! BOCSI! KÖSZ A MEGÉRTÉST!
Edit (69)
Társkereső Budapest, VII.
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Barátságos,társaságot kedvelő,vidám alaptermészetű vagyok. Eddigi életemben jelen volt a kölcsönös szeretet,a boldogság,az egymásra figyelés,megértés. Újból ezen az úton szeretnék járni.

Keresztény budapesti társkereső férfiak

András (42)
Társkereső Budapest, VII.
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Partnert keresek, egy társat, akit meghallgathatok és aki meghallgat. Fejlődő képesnek gondolom magam és a személyiségemet. Szeretem az egyenes beszédet és nem vagyok a barkóba híve egy párkapcsolatban. Úgy gondolom, hogy egy sikeres kapcsolat két személy folyamatos küzdelme egy közös célért.
Csaba (59)
Társkereső Budapest, VII.
református vallású (nem gyakorlom)
Egyszerű ember vagyok, picivel több jó, mint rossz tulajdonsággal! :) Keresem a társam(mindenben) de nem görcsösen. Jelenleg sokat dolgozom, de szeretnék picit visszább venni, de ehhez Te is kellesz! Úgy látom az idei nyaralás már elmarad, bár a szállást már kifizettem..... :( Ilyen az élet! Egyes Nők a " rossz " fiúkat szeretik, szerintem ők lapozzanak tovább! :-) Próbálok előfizetni, de mivel csak külföldi bankkártyáim vannak, és nem dombornyomottak, egy kicsit macerás! Megoldom, ígérem! :)
Józsi (63)
Társkereső Budapest, VII.
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Naturista, nem dohányzó, ápolt, bi passzív férfi, ismerkedne. A rosszalkodásról privátban. Sajnos előfizetés hiányában nem tudlak megnézni, de ha gondolod, írj üzenetet...köszönet.
Zoltàn (52)
Társkereső Budapest, VII.
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Az idegenforgalomban dolgozom már kb 20 éve,ez is olyan szakma főleg a vírus óta/alatt,hogy nagyon lutri,de mióta újra indult úgymond az èlet,én nem panaszkodom!

30-as budapesti társkereső nők

Beatrix (37)
Társkereső Budapest, VII.
Update: Nem szeretnék alkalmi, sem hosszútávú szexuális kapcsolatot,köszönöm, kedves férfiak. Szeretnék egy okos, talpraesett pasit, nem egy "hm, gyössz egy fagyira" típust. Továbbiakban: Sziaaaaa Egyszerűen nem hiszem el, hogy kb. 2 éve fent vagyok ezen az oldalon, de eddig 3 ember érte el a 150 üzenetből, hogy válaszoljak. 2 munkahelyen dolgozom, nem szeretnék egy erdőben sétálni, nem szeretnék kirándulni az első randin. Szerintem jó lenne beszélgetni és sokat nevetni. Ha nem tudsz nevetni, ne is írj! Az élet egyszerű, ne bonyolítsuk! Szeretem a sört,nyáron a Duna parton.... Jó úgy hazaérni, ha a párom főz, mindig jól esik egy rántotta.:) Ui.: én is szeretek főzni, sőt, tök jó ha nem diétával és még eszel is belőle. :)
Kati (38)
Társkereső Budapest, VII.
Sokoldalú életvidám lány vagyok, szeretek kirándulni, vagy este borozgatni és megvitatni a világ dolgait.
Erika (35)
Társkereső Budapest, VII.
Személyes találkozások, tartalmas beszélgetések híve vagyok. Fontosnak tartom a humort, a hasonló értékrendet, a műveltséget és két ember között a kémiai vonzalmat is. Jó, ha van közös erdeklődési pont is. Harry Potter fan vagyok, nagyon szeretem a musicaleket, a kastélyokat, a szabadulószobákat, a tematikus éttermeket, a szép épületeket, kastélyokat, az izgalmas, kalandos regényeket, filmeket, a jó zenéket, finom ételeket, az intimitást, érintést, a cosplayt. Kérlek, csak akkor írj, ha van képed. Elnézést kérek, ha nem válaszolok egyből.

Középkorú budapesti társkereső nők

Ildikó (47)
Társkereső Budapest, VII.
Kedves, igényes nőies, életvidám, odaadó házias típus vagyok, szeretek főzni, táncolni, koncertekre, színházba, moziba, múzeumokba járni. A wellness a kedvenc kikapcsolósásom, a szaunában engedem ki a gőzt..)) A Tengerpart, a napsütés, tavak, patakok, hegyek, friss és jó levegő feltölt, szeretek utazni. Nem vagyok otthon ülő típus, a spontán dolgokban is nyitott vagyok, nem tervezek mindig előre. A rosszban is sokszor megtalálom a jót optimizmusomnak köszönhetően. Hosszútávú kapcsolatot keresek, és nem kalandot. Nem vagyok előfizető, e-mail címre tudok válaszolni, kezdetnek megfelel, ha küldesz magadról 1-2 képet és 2-3 mondatot. Szívesen elfogyasztanám a reggeli kávémat másodmagammal a kertben és a gyümölcsöt is leszedném nem csak a fáról. Nem vagyok előfizető e-mail címre tudok válaszolni.
Borka (48)
Társkereső Budapest, VII.
Keresek valakit, aki szeret élni, lehet vele sokat nevetni, kirándulni, tüzet rakni. Én mindezeket is szeretem. Ja és legyél azért magasabb nálam. Még nem fizettem elő a tagságra így bárgyú szívekkel tudok válaszolni.
Erzsébet (41)
Társkereső Budapest, VII.
Van egy 12 éves lányom. Szeretem a természetet. Nemrég élünk Budapesten.
Anett (47)
Társkereső Budapest, VII.
Anett vagyok, 46 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

50 év feletti budapesti társkereső nők

Erzsike (77)
Társkereső Budapest, VII.
Optimista természettel rendelkezem. Amit nem tolerálok az a veszekedés stb. Véleményem szerint mindent el lehet intézni békésen, csak akarni kell. Szeretek utazni, kirándulni. Szeretem a komolyzenét. Két gyermekem van, akik nem élnek velem. Egy unokám van.
Zsuzsanna (64)
Társkereső Budapest, VII.
Nem vagyok már előfizető, ezért bocsánat mindenkitől, de nem tudok levelet írni, és nem látom, aki nekem ki ír! Nagyon aktív életet élek, és ez boldoggá tesz. Szerencsére az egészségem és a lehetőségeim ezt meg is engedik számomra, és el sem tudnám képzelni, hogy a napjaimat egy nyugágyban heverve töltsem. Számomra minden nap ideális, ha van miért felkelni, ha változatos és izgalmas. Mindegy, hogy munka, vagy szórakozás, csak ne legyen egyhangú! Sportos vagyok és társaságkedvelő. Ha tehetem, SUP-olok, úszom, biciklizek. Szeretek utazni, világot látni, új dolgokat megismerni. A szabadidőmet főleg a Balaton déli partján szeretem eltölteni, de szívesen utaznék egy kedves társsal egy mediterrán ország tengerpartjára, távol-keletre, Afrikába, vagy bárhová! Leghőbb vágyam egy olyan férfi, akinek az enyémhez közeli az érdeklődési köre és fel szeretné váltani az egyedül töltött időket kellemes közös programokra, utazásra, vagy bármire, ami boldogságot okoz mindkettőnk számára.
Gyöngyi (65)
Társkereső Budapest, VII.
Pozitív, őszinte ember vagyok. Szeretnék még teljes éltet élni. Szerintem az életben az egészségen kívül a szeretet a legfontosabb dolog.
Tündi (59)
Társkereső Budapest, VII.
Tündi vagyok, 58 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Nem azt keresem, akivel együtt tudok élni, hanem aki nélkül neemmm.🙂

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Gyöngyi (61), Nagykanizsa Személyes találkozáskor minden eldől.Sok szépet jót lehet írni.Ha a kép alapján szeretnél.Többet tudni rólam írj és beszélgessünk!
  • Rozália (67), Szolnok Szeretni, és szeretve lenni! Minden ember erre vágyik..
  • Károly (63), Kecskemét Sziasztok Kedves Társkeresők! Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalon. Vékony ,átlagos vagy sportos hölgyet keresek de természetesen a belső értékek sem mellékesek számomra...sőt , nagyon is fontosak! A személyes találkozást részesítem előnybe...ott kiderülhet ,működik -e a kémia köztünk , megvan -e az a bizonyos szikra. Néhány gondolat magamról....Alapvetően vidám természetű ,minden újra nyitott ,nagyfokú empátiával megáldott ...néha még a szárnyaló fantáziát sem mellőző , de az élet legkisebb örömeit is értékeli tudó , két lábbal a földön álló ember vagyok! Kérlek ismerj meg ,ismerjük meg egymást.
  • Piroska (69), Budapest, XVIII. Táncolni nagyon szeretek(egy kicsit tudok is), táncos programokhoz keresek társat.
  • Péter (36), Győr Komoly kapcsolat megtalálása céljából regisztráltam az oldalra. Győrben élek és dolgozom. Szabadidőmben szeretek futni, kirándulni, barátaimmal találkozni. Nem dohányzom, nem iszom.

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, VII. kerületBudapest, VII. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]
Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk