Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Budapest, VII. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Lóránd (41)
Társkereső Budapest, VII.
2 órája lépett be
Egyedülálló vagyok, nem voltam nős, nincs gyerekem sem. Szeretek futni, kerékpározni, grafikusként dolgozom egy szoftveres cégnél. Hangulatomtól és szabadidőmtől függően szeretem a sétákat, mozizást, tekergést. A munkám az egyik hobbym is. Nem dohányzom, ha a társaság olyan, akkor olykor borozgatás belefér :) P.S.: nem vagyok prémium tag, nem tudok beszélgetést kezdeményezni!
Dénes (47)
Társkereső Budapest, VII.
2 órája lépett be
Személyes bemutatkozás személyes találkozás alkalmával.. Addig is megelőlegezett bizalom a kölcsönösség jegyében..
János (58)
Társkereső Budapest, VII.
24 perce lépett be
“...hiányosságom váljék jósággá benned...” a mottó vége, oda nem fért ki... 😉 ...vízöntő vagyok, minden “tipikus hibájával és erényével”; céltudatos, kitartó, néha szeszélyes, gyakorlatias, ötletes, időnként könnyelmű, szabad, nem szeretem a bezártságot, a katonás rendet, a semmitmondót, a középszerűt, de szeretek szárnyalni gondolatban, szóban, cselekedetben... …régóta kétlaki életmódot folytatok, Bécsben dolgozok, masszírozok rendszerint 3 napot, Budapesten pedig élek, ha tehetem táncolok, sportolok, nem foglalkoztat, és semmiben nem gátol a korom, a lányaim már önállóak, az igazi felelősségem feléjük, hogy egészséges, vidám és boldog lehessek még sokáig, hogy nekik ne legyen rám gondjuk, ezt igyekszem is megvalósítani, élvezem az életem, az Élet áramlását, nem agyalok sokat, és már semmitől sem félek, olyas valakit keresek, aki ezt el tudja fogadni, főleg, mert hasonlóan él és gondolkodik, és egymás örömére ezt az életérzést megduplázhatjuk azzal, ha kísérhetjük egymást ebben… 😉
Tamas (46)
Társkereső Budapest, VII.
4 órája lépett be
Az élet szép....Ha , mégse lenne az ,akkor csak annyit kell tenned ,hogy megtörölgeted a nézőpontod szemüvegét , s máris minden Ok. A mottót ,s a bemutatkozást felcseréltem ,hely hiányában... Nos , bővebben : Tényleg....hogyan is kell bemutatkozni ? Soroljam a tényeket ,számokat ,lak- és munkahelyeket , mint anno az iskolában , a történelem órán ? Vagy inkább egy pszichiáter precizitásával jellemezzem magam ,mint egy kívülálló ? Régebben ,amikor megszülettem , ill. egy darabig ezután is , kicsi voltam , szinte gyerek....sőt nemcsak szinte ,hanem az is. Szerintem ezzel vagyunk így néhányan. :D Utána elkezdtem nőni...mind testbe ,mind elmében . Ez , utóbbinak köszönhetően megtanultam olvasni , és meg is szerettem a könyveket . Rejtő Jenő könyvei sorsfordító hatással voltak rám....bár , ez csak később derült ki . Rövidtávú kapcsolatot keresek....tehát , számoljuk csak ki ! Most vagyok 44 éves , s a terveim szerint 102 éves koromig fogok élni , tehát ,egy röpke 58 évre keresem a párom . :)

Keresztény budapesti társkereső nők

Kati (64)
Társkereső Budapest, VII.
vallása: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Nyugdíjas mérnök-tanár vagyok. Szeretek télen színházba járni, nyáron utazgatni. Pozitív gondolkodású vagyok. Elsősorban diplomás urak társaságát keresem.
Kriszta (39)
Társkereső Budapest, VII.
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Komoly kapcsolat céljából keresek vidám, utazást, kirándulást kedvelő férfit. Szeretek olvasni, sportolni (amatőr szinten). Hobbim a kézműveskedés. Angol cégnél, pénzügyi területen dolgozom. Azokat a természetes, magukat vállalni tudó férfiak jelentkezését várom akik hűséges, megbízható társra vágynak és ezt akarják egy nőnek nyújtani.
Eva (78)
Társkereső Budapest, VII.
vallása: református (a magam módján gyakorlom)
"Minden nap élj míg nem látlak barátom. " Shakespeare". Budapesten élek. Vidám természetű, nyitott, konfliktus kerülő. Humán érdeklődésű. ember vagyok. Elég széles érdeklődéssel.kedvencem a Classzikus zene , Irodalom, költészet. Személyes ismeretség esetén , többet magamról. Nem vagyok fizető tag, így az érdeklődésre elérhetőséggel tudok reagálni. Az első fotom 2018 júni, 2020 júni, az egész alakos 2020 szept. Az ember sok mindenre teremtetett, de arra biztosan nem, hogy magányos legyen.Az elérhetőségre küldjön **, vagy Telefon számot.Tiszteletem. .
Zsuzsanna (65)
Társkereső Budapest, VII.
hivő: egyéb keresztény (hiszem, de nem gyakorlom)
Normális nőként keresem, normális férfi páromat. Középfokú végzettségű, optimista, nyílt, jó-kedélyű, szociális területen aktív(an dolgozó), jó kondiban lévő, fiatalos nő vagyok, némi spirituális beütéssel, és persze sok rossz tulajdonsággal, beidegződéssel. Ám tudom, ami tanult, az átírható. Nem feltétlenül összeköltözős, de érzelmileg elköteleződött kapcsolatot keresek elsősorban. Dohányzom, ezért olyan férfit keresek, aki dohányzik vagy nem zavarja, ha én igen. Tudnod kell, autoimmun probléma miatt hajam kihullott, tehát parókát hordok már 6 éve, elfogadom, van akit ez zavar. Kedves Uraim! Figyelmetekbe ajánlom az asszertív kommunikációt, én e szerint létezem, és elvárnám/ elvárom, hogy Ti is ezen elvek mentén keressetek! Nem vagyok most előfizető, hiába írsz, NEM tudok válaszolni!! Adj elérhetőséget, oldd meg okosan!

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Dávid (42)
Társkereső Budapest, VII.
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia! Dávid vagyok, 42 éves, Budapesten lakom. Együttérző, figyelmes és könnyen barátkozó, társasági embernek tartom magam. Család orientált, határozott és szeretem a humort. Írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
László (65)
Társkereső Budapest, VII.
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, László vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zoltán (27)
Társkereső Budapest, VII.
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Zoltán vagyok, 27 éves, lakhelyem Budapest. Olyan partnert keresek magam mellé akivel mindent meg tudok élni beleértve jó és a rosszat is és az életben mindig ott legyünk a másiknak. Eléggé sokat utazokok akár belföldön, akár külföldön vagy spontán vagy megtervezettem.
György (47)
Társkereső Budapest, VII.
római katolikus vallású (rendszeresen gyakorlom)
Akkor tudjuk meg, hogy milyen szerencsések voltunk/ vagyunk, amikor teszünk egy lépést (látszólag vissza) és egyfajta távolságból tudjuk szemlélni mindazt, ami megtörtént velünk. Néha csak elég meghallgatnunk a másikat. Van, hogy olyat adunk neki, ami számára "nagyobb" kincs lesz, mint a szerelem. Mert sokan (talán tudat alatt) lebecsülik egy kapcsolatban a barátság jelentőségét, pedig ha ezzel indulna minden, akkor több ember fordulna a társa felé megértéssel a bajban. Barátnak lenni méllyebb - most persze megkövezhettek ezért a kijelentésemért -, de a szerelem elmúlik. Ekkor derül ki, hogy valójában számíthatunk-e a másikra. Nem lesz ettől kevesebb a kapcsolat, csak új szakaszába lép. Sőt, inkább azt mondanám, hogy ilyenkor tud elmélyülni. Ilyenkor, vagy szétmennek a kapcsolatok, vagy megerősödnek. És ez még csak az első igazi próba.

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

György (64)
Társkereső Budapest, VII.
Szeretem a szépet
Sanyi (66)
Társkereső Budapest, VII.
Alex vagyok, 66 éves, nyitott vagyok a világra, és próbálok pozitív maradni! Lételemem a humor a vidámság! Foglalkozásom: nyugdíjas vendéglátós. Van autóm, és szeretek kerékpározni is. Jelenleg saját lakásban élek. Testalkatom átlagos. Nem dohányzom. Hogy milyen vagyok? Mint tudjuk, kölcsönhatásban élünk, mindenki mást hoz ki a másikból. Sok mindenre kapható vagyok, szeretek autóval kirándulni felfedezni a természet csodás adottságait számomra még nem ismert helyeket városokat, vonzanak a hegyek és a tenger. Írj, ha úgy gondolod, hogy megismerkednél velem! Nincs kreditem elérhetőséget kérek, köszi!
Ervin (64)
Társkereső Budapest, VII.
I am always satisfied with the best. Életem elkövetkező jó negyven évéhez (csak tovább ne tartson…) keresem az egyetlen, igazi, magát és párját komolyan vevő Társat, aki érti ennek a nagy kezdőbetűnek a mindent eldöntő jelentőségét és tartalmát. Időm van – felkutatom és megtalálom, mert tudom, hogy létezik. Megállapodott, határozott, céljait ismerő és megvalósító férfiként haladok utamon, készen minden újra és a legjobbra, a szépségre, harmóniára és a szerelemre nyitottan. Tudom, honnan jöttem, hová tartok és tudom, hogyan és kivel (!) akarom az odáig vezető utamat megélni. Az értelem, a szárnyaló intelligencia, az empátia a legfontosabb – ez mindent visz nálam. Csak a legjobb lehet eléggé jó! Nem túrázok, nem sportolok naponta/hetente, naponta egyszer étkezem, éjszakai bagoly vagyok, nem szeretem a háziállatokat, nem iszom alkoholt, meggyőződéses ateista vagyok, balközép liberális. Érzékeny, empatikus, odafigyelő, társa gondolatait kitaláló, kizárólagos hűséggel szeretni képes Férfiként keresem azt a NŐ-t, aki a nyugalmat és a szerető csöndet ugyanúgy kéri, mint a kedves és üdítő kalandokat, a teljes szellemi, intellektuális partnerséget, tudást, tájékozottságot és a magasrendű humort (erre különös tekintettel kéretik figyelni!). Megismerni, megnyitni, megkedvelni, megszeretni – ez a legjobb út, hogy Veled egy PÁR lehessünk végtelen időnkre! Ha ebben részt szeretnél venni, bátran küldj egy jelzést!
Sanyi (68)
Társkereső Budapest, VII.
keresem barátnőm aki a korához képest vélony testalkattal rendelkezik a szabadidőnk közös eltöltéséhez kezdetnek.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Tamás (36), Ausztria Tamás vagyok, 36 éves, lakhelyem Ausztria. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Attila (24), Sóskút Gaming, anime, edzegetes, kocsikazgatas, részletesebb infó élőben :D
  • Zoli (47), Vác Zoli vagyok, 47 éves. Társam keresem Vác környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Liza (18), Budapest Hali *moderálva* Liza Szófia vagyok 🖐️ Mit is kell rólam tudni? Szeretek sportolni de leginkább focizni, imádom a huskyikat, szeretek utazni enyi de ha szeretnél többet tudni akkor írj!😘
  • Krisztina (42), Pomáz Ne ítélkezz, ismerj meg! Szia, Krisztina vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, VII. kerületBudapest, VII. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk