Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Budapest, XIX. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb budapesti női társkeresők

Ildi (46)
Társkereső Budapest, XIX.
6 napja tag
Szia, Ildi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Anna (43)
Társkereső Budapest, XIX.
7 napja tag
Közös jövőbeli célok, hasonló értékrend, jó kommunikáció... na meg persze az a bizonyos vonzalom. Szeretem, ha nőként valaki motivál, és szeretem magam valaki mellett nőnek érezni. Hiszek a hagyományos férfi-női szerepek leosztásában. Szeretném megtalálni életem párját. Szeretnék hagyományos értelemben vett normális családot, házasságot, gyermekeket. Van egy kilenc éves kislányom, ennek ellenére vágyom még saját gyermekre, gyermekekre. Akinek ez a jövőképében, álmaiban nem egyértelműen szerepel, azzal egészen biztosan nem egymást keressük.
Marica (62)
Társkereső Budapest, XIX.
10 napja tag
Marica vagyok, 62 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Betti (45)
Társkereső Budapest, XIX.
13 napja tag
Normális, hagyományos értékrendek. Szeretek nő lenni egy kapcsolatban:) Futás, úszás, biciklizés stb... vagy néha csak ketten, összebújva filmet nézni. Vidám vagyok, néha gyerek, máskor tűsarkús NŐ. Tartozék: 2db önálló, elfogadó, értelmes gyerek. 2db szőrüket nem hullajtó kiskutya és nincs kutyaszaguk. Szeretem őket, de nem ők a prioritás. Update a ti elvárásaitokra:) saját szemöldököm van és nem csinálok vele semmit:) nem kenek magamra vakolatot, nincs jógás képem, nem csücsörítek, mint egy kacsa. Mindenem a sajátom, se feltöltve, se felfújva nincs:))))) Ennek tudatában írj kérlek:)

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Béla (54)
Társkereső Budapest, XIX.
40 órája tag
Szia, Béla vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Szabolcs (40)
Társkereső Budapest, XIX.
3 napja tag
Kedves, figyelmes, vidám, családcentrikus, rendezett körülmények között élő férfi keresi társát akivel megoszthatja mindennapjait. Sajnálom, hogy nincs jó fénykép arcom. :) Viszont tudom mi az, hogy szeretni, tisztelni és megbecsülni valakit! Az őszinteség és az emberi jellem megmutatja, hogy kik vagyunk! Szeretek motorozni és ezt az élmény szeretném megosztani a leendő párommal is! Van egy kisfiam aki már nem is olyan kicsi 12 éves, részt veszek a minden napi életében. "Kérdés nélkül nincs válasz"!?
Balázs (21)
Társkereső Budapest, XIX.
6 napja tag
Balázs vagyok, 21 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gàbor (49)
Társkereső Budapest, XIX.
8 napja tag
Köszöntelek az adatlapomon! Van egy kedvenc idézetem: “Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk.”Ernest Hemingway Ha van kedved velem ismerkedni, szívesen elàrulok többet is magamról..

Éppen online budapesti társkereső nők

Andrea (48)
Társkereső Budapest, XIX.
2 órája lépett be
Szia, Andrea vagyok vidám, kiegyensúlyozott önálló ember vagyok. Igazából egy olyan férfit szeretnék aki megnevettet, időt tud rám szánni (nem az összes idejét) akivel jól érzem magamat
Erika (56)
Társkereső Budapest, XIX.
38 perce lépett be
Nem írtam egyéni bemutatkozást, mert az olyan bla bla bla szöveg, ezért az adatlapomon találsz meg minden olyan infót ami lényeges lehet számodra. Ha meg szeretnél ismerni, írj! Amúgy egy életvidám nő vagyok, szeretek sportolni, és szeretem az élet minden jó oldalát kihasználni. Ehhez keresem a megfelelő partnert. "Amikor megszületsz mindenki mosolyog, csak te sírsz. Élj úgy, hogy, amikor meghalsz körülötted mindenki sírjon, csak te mosolyogj."
Orsi (36)
Társkereső Budapest, XIX.
19 órája lépett be
Ismerkedjünk, csináljunk közös programokat, nevessünk sokat, aztán majd meglátjuk. Adjunk egy esélyt itt is. Komoly kapcsolatot keresek, nem kalandot. Nagy utazó vagyok, és a jövőben még jó néhány úti cél szerepel a terveim között. Nem bánnám, ha a partnerem ezen a téren bevállalós lenne és osztozhatnánk a felejthetetlen élményekben. Természetbarát és azon belül különösképpen állatbarát vagyok. Ahhoz, hogy jól kijöjjünk egymással elengedhetetlen, hogy szeresd a kutyákat, mert van egy kutyám, aki fontos számomra. Bizonyos helyzetekben ez lemondásokkal illetve kompromisszumokkal jár. Akinek ez elfogadhatatlan azzal egészen biztosan nem egymást keressük.
Marcsika (60)
Társkereső Budapest, XIX.
3 órája lépett be
Bízni jó, de szeretni még jobb. Ha szeretnél egy őszinte, víg kedélyű,, kellemes társaságot, akkor ...megtaláltad. A személyes találkozás mindent eldönt ezért nem akarok itt, hangzatos dolgokat írni magamról. Szeretnék egy érzelmeken alapuló kapcsolatot.

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Zoli (43)
Társkereső Budapest, XIX.
1 órája lépett be
Tartalmas társaságot keresek. Olyan értelmes, rugalmas, szellemes, derűt vadászó lelket, akivel lehet együtt rezegni ebben a mai kiégett, felszínes, értékvesztett, rohanó, sablonos társadalomban. Jómagam konstruktív, sokoldalú, tartalomigénylő személyiség vagyok. Olyan srác, aki egy találkát követő elválás után visszanéz, hogy lásson még egyszer. Aki odafigyel az apróságokra, mert tudja, hogy ez az élet. Ha van benned szív, van benned késztetés az alkotásra, kacagásra, ha nem csupán társadalmi szinten élsz, hanem gondolkodni is, megismerni is vágysz, akkor lesz bennünk közös. :) Én azt keresem, aki mer lépni. Nem csak várakozik mint a toronyba zárt királylány, hanem kutat, mint éhes gyerek, aki túró rudit lop a hűtőből ebéd előtt.. :) Lételemem minden lelki, szellemi, fizikai finomság és az érintés. Aki saját elhatározásából alázattal figyel a világra. Aki felfedez mielőtt ítél. Aki megismer mielőtt véleményt formál. Aki tud tárgyilagos lenni. Aki tudja, hogy egyszer meghalunk, és ezt szeme előtt tartva él. Kifacsarja amit lehet, közöset keres, tartalmat alkot. Aki rendelkezik széleskörű humorvilággal és elszántan alkalmazza is azt. :)
Feri (44)
Társkereső Budapest, XIX.
10 órája lépett be
Kedves Hölgyek! Egy lehetőségnek tartom a netes ismerkedést. Mivel korábban pozitív tapasztalatot szereztem, így újra megpróbálom. Stabil, rendezett egzisztenciával rendelkező, érzelmileg kiegyensúlyozott, nyugodt férfi vagyok. Tudom mit szeretnék és ehhez keresem gyönyörű Kedvesemet. Házasságban gondolkodom, ha gyermeked van, szívesen veszem.🙂 Nőies, tudatos, ugyanakkor cserfes, vidám és szelíd hölgyet keresek! Ha magadra ismersz, kérlek írj, vagy jelölj kedvencnek!
Józsi (47)
Társkereső Budapest, XIX.
1 órája lépett be
Az életnek nem kell tökéletesnek lennie ahhoz, hogy csodálatos legyen.
Gábor (55)
Társkereső Budapest, XIX.
13 perce lépett be
Édes november................. Ház a tónál........ Szerelem a végzetem.... Kutyátlanok kíméljenek.... Régimódi romantikus alkat vagyok. Utazás, kirándulás, túrázás, bicajozás......

Diplomás budapesti társkereső nők

Judit (58)
Társkereső Budapest, XIX.
Főiskolai diplomás (magyar-angol szak)
Szia, Judit vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Sarolta (44)
Társkereső Budapest, XIX.
Főiskolát végzett
Elvált, vidám természetű nő vagyok. Dolgozom és mellette nevelem 2 lányomat, akik már 23-24 évesek, de még velem laknak. Szabadidőmben eddig sokat kirándultam. A sportot most igyekszem újból bevinni az életemben, szeretek asztali teniszezni, biciklizni, igazából szinte bármit szívesen csinálok, ha jó társaságban vagyok. Nem vagyok plázába járós, csak akkor megyek, ha nagyon szükséges. Bármit írhatok még, de ha szeretnél megismerni, akkor majd meglátod és megtudod, milyen vagyok.
Klaudia (48)
Társkereső Budapest, XIX.
Főiskolát végzett
Olyan ez, mint egy rossz torpedó... nem találom az utolsó 1-es hajót ... és köszönöm, ha írtál nekem. nem vagyok előfizető, kérlek, ne haragudj, ha nem írok azért e-mailt, hogy leírjam, valami miatt nem érzem, hogy egymást keressük. sok sikert a további kereséshez!
Napsugár (58)
Társkereső Budapest, XIX.
Főiskolát végzett
Szeretnék egy komoly kapcsolatot, barátságot jó esetben szerelmet találni. Gondolom aki itt van mind ezt keresi, de tudom nem könnyű a hasonló értékrendet, érdeklődést megtalálni. Számomra az a mondás igaz, hogy \" Hasonló a hasonlónak örül.\" :) Naturista életformát élek, leginkább ilyen társat keresek. Szeretem a könyveket, gondolatokat, nagy beszélgeteséeket, vidámságot. Erre nagy szükség van a rohanó életünkben. Ne csak a munkából álljon az életed, tudj örülni minden másnak is. 

Keresztény budapesti társkereső nők

Zsanett (34)
Társkereső Budapest, XIX.
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Szia, Zsanett vagyok.Imádom a kamionokat, repülőket, zenét, táncot, humort, állatokat, haditechnikát, természetet.Hosszú távú kapcsolatot keresek. Romantikus alkat vagyok. Szeretek olvasni, főleg szakkönyveket. Rendes nő vagyok, nem pláza cica, nem egy éjjeles kaland! Szeretnék utazni, világot látni egy kamionos úti társaként, ez van a bakancslista első helyén. Jószívű, toleráns, szerethető, barátságos, segítőkész, kedves, aranyos nő vagyok. Hűséges vagyok, nem iszom, nem cigizem, Nem vagyok Pesti, nem ismerem Pestet. Vidéki vagyok, falun nőttem fel. Pesten csak munka miatt élek. Kedvenc zenei ízlésem: Aifara tatár művészek, Valeriy Dayneko fehérorosz művész, Elen Cora orosz énekesnő, Anasztaszija Petruk ukrán énekesnő, Yuriy Shatunov orosz szinti pop. Philip Kirkorov, Vadim Kazachenko, Thomas Anders, Bad Boys Blue, Everly Brothers, Spacial Vox, Dystans együttes, Modern Talking, DJ White, Szóval eurodisco, szinti, pop zene, nép zene, világi zene. De egyéb slágerek 1950- től napjainkig. Inkább külföldi zenét hallgatok. Magyar: Dolly Roll, Step, Hoffer Gyuri. Kedvenc könyveim: Háy György: Repülők, műszerek, emberek Tanuljunk nyelveket sorozat könyvei, Lingea kiadó nyelv könyvei, Öveges József: A fegyverek fizikája Repülésmeteorológia című könyv, 1000Automobil lexikon 1000Kamion lexikon Pons kiadó nyelv könyvei, Repülőgép szerkezettan című könyv, Nyelveket tanulok autodidakta módon. Pld orosz, ukrán, fehérorosz, mongol, angol, német, lengyel, cseh, spanyol, bolgár, szerb, horvát, szlovák, szlovén... Érdekel grafologia, kvantummechanika, csillagászat, természettudományi dolgok, Repülő- kamionos videoklip nézés, kosárlabda, szánkózás, csocso, pingpong, bowling, darts. Biológia, mélytengeri állatok, cápák. Szeretek hógolyózni. Szeretek hímezni kézzel. Megrajzolom az anyagra pld lepke, cica, kamion, virág és hetekig, hónapig hímzem, mikor mennyire van idő, kedvem rá. Van amit kép keretbe ki teszek, van ami terítő lesz. Verset, könyvet írok. Verseim egy újságban jelenetek meg. Van pár cicám, akiket imádok. Szeretek kirándulni, sétálni, fotózni, télen hóesésben sétálni, főleg autós, repülős, harckocsi múzeumba járni. De szívesen járok akvarisztikai, hüllő, bogár, lepke, és ásványi anyagok kiállításra is. De érdekel festészet, építészet, pszichológia. Szóval nyitott vagyok új dolgokra. Nem vagyok tipikus nő. Nem megy sminkelés, nem járok fodrászhoz és egyéb női helyekre. Az Aeroparkba szoktam ki járni. Ott csak jelenleg szovjet utasszállító gépek, és egy MiG van. Nem olvasok női magazint. Aranysast szoktam olvasni, és efféle cikkeket.
Anna (55)
Társkereső Budapest, XIX.
hivő: református (a magam módján gyakorlom)
Egy kaotikus rendszerben minden időegység szimulációjával felnagyítódnak a "hibák", míg a hibaszázalék el nem éri a százat. Ily módon az előrejelzések egy bizonyos idő után hasznavehetetlenek. A pillangó hatás, a kaoszelmelet nem azért került bemutatkozásomba, mert okostojas vagyok. Azért sem, hogy élmény fényezem. Egyszerűbb az oka: aki érti, úgyis tudni fogja, miért kezdtem ezzel. Aki nem érti, utánanéz. Ez természetes reakció. Nem tudunk mindent, mégha fél életünk tanulasból állt. Bár szerintem tanulunk egész életünkben, ha akarunk, ha nem. Rólam. Bármit írhatnék, ami eltereli a figyelmet a lényegről és mást mutat, mint a valóság. Talán akkor is ez történik, ha a legőszintébb leírást adom magamról. Teszek mégis néhány erőfeszítést: 55 éves csinos, szép arcú ( kivétel, amikor nem); vidámságra törekvő diplomás nő vagyok. Hajam szőke, szemeim zöldek. 170 cm magas vagyok, és jellemzően jóval vékonyabb, mint most. Megéltem csalódást, lángolást, kaptam pofont jobbról is, balról is. Különben, mit keresnék itt Tehát túl a nehezén, nem vagyok rossz, talán ellenkezőleg. Aki szeret, szeret velem lenni. Ahhoz meg kell ismernie, mivel a külsőm bevonzott jó néhány tévedést; így nem szívesen húzom az időt, és legkevésbé kockaztatok. Nem azt keresem milyen voltál, hanem együtt milyenek leszünk, hiszen kölcsönösen formáljuk egymást, és ez így van rendjén. Toleráns vagyok a látszat ellenére, bújós, Nő, aki ráadásul nőies, és nem ostoba. Igaz, szőke. Bárcsak itt lennél! Bárcsak értenél, és külön hercehurca nélkül máris Veled, melletted vagyok! Életre szóló "ajánlat". PS.: Ideál kergetése óhatatlanul csalódáshoz vezet.
Mariann (46)
Társkereső Budapest, XIX.
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Társat keresek.. Egyszerűt, de nagyszerűt, akit érdekel a világ, a politika, az emberek, a vallások... KB. Minden.. Egyszerűen él, de igaz szívvel.. Sosem hazudik... 👍😅 Soha..
Rita (48)
Társkereső Budapest, XIX.
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Független vagyok, barátot keresek, és ahogy alakul komoly kapcsolatot. Szabadidőmben sportolok, kirándulok, utazok. Szeretem a zenét. Van egy 15 éves gyerekem. Nem vagyok előfizető ezért kérek elerhetoseget. Köszönöm

Keresztény budapesti társkereső férfiak

István (58)
Társkereső Budapest, XIX.
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
István vagyok, 58 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gabex (44)
Társkereső Budapest, XIX.
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Nem fizettem elő, ezért írj elérhetőséget. Merj kérdezni!
Tom (75)
Társkereső Budapest, XIX.
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, Tom vagyok. Csak email cimre tudok válaszolni. Köszönöm a lehetőséget ! Szeretnék egy öszinte baráti kapcsolatot , cigaretta és össze költözés nélkül . Érzelem ,értelem ,testi-lelki kapcsolat .tisztaság , igényesség ( nem anyagi ) egymás elfogadása a jó kapcsolat szükséges kelléke ! Szeretem az álatokat ,de a lakásban kizárt. Csak Budapesti hölgyet keresek . Délpestiek elönyben . Rendezett nyugodt körülmények között élek . Egészségesen ( teljesen gyogyszer nélkül ) vidáman élem a sajnos gyorsan futó éveket. Hihetetlen ? Gyözödj meg személyesen . Személyes találkozás szükséges az ismerkedéshez. Pársoros megbeszélés ,egyeztetés után . A politika kizárt a kapcsolathoz !!!
Lehel (30)
Társkereső Budapest, XIX.
református vallású (nem gyakorlom)
Főállásban egy bankcsoportban dolgozom, mellette jogásznak tanulok. Komoly kapcsolatot céljából regisztráltam. (180/75)

30-as budapesti társkereső férfiak

Dávid (37)
Társkereső Budapest, XIX.
Az élet egy mámoros keringő ,mely feltáncol az égig. A boldogság csak attól függ, hogy kivel táncolod végig!
Zsolt (39)
Társkereső Budapest, XIX.
Egy budapesti természetet és kirándulást ,túrázást,ezotériát kedvelő férfi vagyok.Imádok olvasni, filmet nézni és zenét hallgatni.Ha lehetőségem van szivesen táncolok humoros vidám és pozitiv személyiség lennék.Párom keresem kedves Hölgy személyében.
Zoli (34)
Társkereső Budapest, XIX.
Zoli vagyok, 33 éves. Társam keresem Budapest és környékéről. Természetesen nem zárkózom el ha távolabb laksz. Nem szeretnék irni ide egy regényt mert ha megszeretnél ismerni akkor ugy is irsz üzenetet.Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Csabi (37)
Társkereső Budapest, XIX.
Minden téren független, önálló, felnőtt férfiként azzal az apró céllal regisztráltam, hogy az életemnek nevezett, óriási puzzle-hoz megtaláljam az utolsó hiányzó, ám annál fontosabb darabot: egy hozzám illő, teljes értékű társat. Minden más már adott, vagy együtt építendő tovább. Autókozmetikázom, szeretem, ez a szenvedélyem. Nem stresszes, napi 9-10 óra, tisztességesen keresek vele, inspirál s még a hétvégéim is szabadok. Szabadidőmben futni járok, lakberendezek, tervben van konzol beszerzése is ;) Van egy kis kertem is. Mozi, színház, grill, baráti-családi összejövetelek. Inkább a kultúrális, "nagyvárosi" szabadidős tevékenységek érdekelnek, mint a természeti. Ugyanakkor nem vetem meg a strandokat, vízpartokat sem. Rossz idő estén Netflix, HBO, ÉS a közös főzőestek!!! Állatbarát hölgyek előnyben (saját érdeketekben 😀)

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Gábor (46)
Társkereső Budapest, XIX.
Vidám vagyok és játékos, szeretem hallani a csilingelő hangod, ahogy kacagva rohanunk fel a hegyre, kergetjük a bárányfelhőket, majd fekve eltűnődve 1-1 hullócsillagon egymás szemébe feledkezve gyönyörködünk. Máskor meg megülni a kétkerekű lovat egész az Adriáig, ahol vitorlással kergetjük a lemenő napot. Igényes az öltözködésem sportban, munkában és a hétköznapi életben is. Sport az életem, és a munkám is sportos. Szeretem a természetet, erdőt, mezőt, hegyeket. Kikapcsol és feltölt energiával. Szeretek túrázni, barlangászni (ferrata, canyoning) ezenkívül, acroyoga, vitorlázást pedig most kezdtem. Igyekszem úgy élni, hogy mindenben megtaláljam a szépet. Fontos számomra a tanulás, a fejlődés, szeretem tudni, mitől és hogyan működnek a dolgok. Ez azért is fontos, mert szeretném, hogy boldog légy, mert ha boldog vagy és látom az élettel teli szemeidet, én is boldog vagyok. Fontos számomra, hogy együtt fejlődjünk, inspiráljuk egymást. Tudok beszélni az érzéseimről, vágyaimról, gondjaimról, és örülök, ha elmondhatom neked. Boldoggá tenne, ha te is megosztanád, mit érzel, mivel tudlak még boldogabbá tenni. Tudatosan élek, így fontos számomra az egészséges életmód, jó minőségű ennivalók, italok. Szeretlek meglepni egy gyertyafényes vacsorával, amit én készítettem, vagy közösen főzőcskézhetünk. Szívesen megyek veled éttermekbe, ahol új ízeket próbálhatunk ki, elveszve a kulináris élvezetekben. Egy kellemes esti sétával, kézenfogva andalogni a parton és a nap végén összebújva átölelni egymást. Nagyon szeretek őszintén beszélgetni, szeretem meghallgatni a másikat. Örömmel tölt el, ha hallhatom a gondolataid, az álmaidat, céljaidat, érzéseidet, mert így jobban megismerhetlek. Az életemhez tartozik két gyönyörű Maine Coon cica is. Ha magadra ismersz, hogy téged kereslek ejtsd el zsebkendődet, hogy felvehessem neked
Laci (40)
Társkereső Budapest, XIX.
A hagyományos férfi-női szerepekben hiszek és ilyen kapcsolatot is szeretnék kialakítani egy kedves hölgy személyében. Pár szóban rólam: Jelenleg Budapesten élek és biztonságtechnikai mérnökként dolgozom. Szabadidőmben szeretek sportolni, sport eseményekre járni. Ami leginkább jellemez engem azt egy idézetben találtam meg amit Victor Hugo írt: "Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél." Üdvözlettel Laci
Szabolcs (46)
Társkereső Budapest, XIX.
Nőtlen középkorú mozgáskorlátozott férfi vagyok,és hosszútávú komoly elkötelezett kapcsolatot szeretnék kialakítani. A Keresztény Erkölcsiséget Kiválónak találom,a Demokráciát tartom a legalkalmasabb társadalmi berendezkedésnek Véleményem szerint a legnagyobb hatalom a tettekben megnyilvánuló SZERETET Hatalma. Fontosnak tartom a kölcsönös bizalmat,a biztonságot,a tisztaságot és egészséget Rendes,őszinte,kedves,segítőkész,figyelmes vagyok.Szeretek alapos és pontos munkát,tevékenységet végezni. A hibáimmal kapcsolatban:lakva ismeri meg az ember a másikat. Kedvelem a romantikát,a természetet és a verseket,a zenét,a naplementét és az összebújós estéket. "Szabad tekintet, szabad szív, szabad Szó, kézbe kéz és szembe szem, - minálunk így szokta a szerelmes"
Zoltán (47)
Társkereső Budapest, XIX.
Zoltán vagyok Szeretek kirándulni a természetbe sétálgatni. Szeretek zenét hallgatni. Szeretek moziba járni. Szeretek szórakozni . Szóval szeretem az életet élni és meg élni minden pillanatát. Komoly határozott szókimondó őszinte vagyok komoly társat keresek aki őszinte nyitott . Egy kapcsolat alapja az őszinteség nyitottság megbízhatóság számomra. Nem királylányt keresek hanem a boldogságot szeretetet őszinteséget. Olyan társat aki mellett boldog lehetek és ő is boldog lehet,akit magamhoz ölelhetek,aki hozzám bújik akit szerethetek és viszont szeret. Szerintem a boldogság a szeretet nem a pénz függvénye szeretetet boldogságot nem lehet meg venni azt érezni és át élni kell. Ha boldog vagy gazdag vagy .

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Ági (50), Balassagyarmat Nagyon szeretnék már boldog lenni ! Nem vagyok elő fízetö😔
  • Andi (43), Akasztó Komoly kapcsolatot keresek!
  • Olga (66), Farmos Komoly kapcsolatot keresek nyugdíjas vagyok szeretek kirándulni többit személyesen
  • Feri (46), Kiskunfélegyháza Feri vagyok, 46 éves, lakhelyem Kiskunfélegyháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Márió (19), Pápa Szia, Márió vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, XIX. kerületBudapest, XIX. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk