Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Budapest, XIX. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Éppen online budapesti társkereső nők

Melinda (43)
Társkereső Budapest, XIX.
2 órája lépett be
Idővel úgyis minden kiderül.
Mária (66)
Társkereső Budapest, XIX.
2 órája lépett be
Jó kedélyű, társaságkedvelő stílusos tanárnő vagyok, keresztyén értékrenddel és hagyomány tisztelettel. Nagyon szeretem a hivatásomat, értek is hozzá. A tanítványaim szeretnek, bizalommal fordulnak hozzám, s én is szeretem őket. A szeretet még mindig meghozta számomra a gyümölcsét...hit, remény, szeretet, e három, ezek között legnagyobb a szeretet(1Kor13). Odaadó szeretettel boldoggá akarom tenni a páromat, hiszen én is akkor leszek boldog.
Marika (73)
Társkereső Budapest, XIX.
1 órája lépett be
Keresem a párom,akivel hátra lévő életemet boldogságban,tartalmasan tölthetem el.Szeretek kirándulni,sétálgatni,színházba és koncertekre járni.
Edit (68)
Társkereső Budapest, XIX.
1 órája lépett be
Edit vagyok, 64 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! Őszintén szólva én jobban félek attól , hogy szegényebb leszek lelkileg , ha valamit nem próbálok ki , mint attól , hogy mi lesz , ha kipróbálom ! Engem jobban zavar , hogy korlátot állítok magamnak , mint az , hogy az újdonságban benne van a kudarc lehetősége . Ha nem próbálom ki , soha nem fogom tudni , hogy képes vagyok-e rá , vagy sem .

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Zoli (74)
Társkereső Budapest, XIX.
1 órája lépett be
Mit is?,
István (49)
Társkereső Budapest, XIX.
2 órája lépett be
Kedves Hölgyeim! Én Pisti vagyok Kispesten lakom. Magamról: nem dohányzó, őszinte, mosolygós, kedves, segítőkész, antialkoholista férfi vagyok. Szeretek sétálni, moziba, kiállításra, színházba, koncertre menni...de nem egyedül :-) Velem tartasz? Sok sikert kívánok Mindenkinek a társkereséshez!!! Szép Napot!!! Üdv: Pisti U.i: megköszöném,ha valaki megszeretne ismerni e-mail címet küldene.
Péter (53)
Társkereső Budapest, XIX.
2 órája lépett be
Ide bármit írhatok,de nem sok értelmét látom ,inkább a személyes találkozások híve vagyok.
Laci (64)
Társkereső Budapest, XIX.
2 órája lépett be
Szia! Laci vagyok, eddig nem írtam bemutatkozást, de most kaptam egy rúgást amitől megírom. Nem lesz tökéletes mert én sem vagyok az... Attól azért agytötyit kaptam amikor egy társkereső hölgy, aki nagyon szép képet rakott fel Tóti hegy, vagy Kakukk hegy háttérrel egy pipacsmező közepén. Nekem az Óz mint mese jött be a gyermeteg lelkembe. Írtam neki tán Ő az egyik jó boszorkány a történetben, mert akkor lenne pár kívánságom... Erre visszaírt talán ha elválsz esetleg... Na ettől picit kiakadtam! 30+ év után több mint egy évvel ezelőtt nem kis vívódás után elköltöztem a feleségemtől, miután már két éve közünk nem volt egymáshoz, de mint két gyermekem mamáját azért nem inzultálom fölöslegesen. (Őt jobban megviselte mint engem, pedig voltak jelek előtte azért, de ez neki úgy jött le milyen vicces vagyok...) Ha valaki akkor kedvel engem ha papírral igazolom hogy elváltam, akkor Ő az akit nem keresek!!! Azért nekem sem könnyű, építési területen élek, főzök mosok takarítok, túlélek. Szóval nem várok irányítást, amit egyébként elfogadok, mert én vagyok a tolerancica. Igen, nem váltam el... fogtam magam és külön költöztem, nem hiszem ha hozzáfognék egy végeláthatatlan pernek, az emelné bárki komfortérzetét! Illetve igen 2 db válóperes ügyvéd jólétét nagyban növelné a dolog... Csak ha lehetne ne ez legyen a megszólítás, mert a körülmények ismerete nélkül még azt is mondhatnám vicces, pedig inkább siralmas... Szóval miért is vagyok itt: Keresek valakit: A háborús vészhelyzetre tekintettel olyat aki multifunkciós, Élettárs, Lelkitárs, Túratárs, ha a háromból kettő meg van már jobb mint döntetlen.

Diplomás budapesti társkereső nők

Orsolya (57)
Társkereső Budapest, XIX.
Főiskolát végzett
Szervusz, Szeretem a közös gondolkodást, kirándulást, utazást, egymásra figyelést és egymás támogatását. Sok dolognak már utánajártam, és Rád is kíváncsi vagyok, ha mesélsz. Akár németül, vagy angolul. Legyen szép a napod!
Ibolya (57)
Társkereső Budapest, XIX.
Főiskolát végzett
MINDENKEPEN egyedül álló legyen.Iteliges És komoly kapcsolatot szeretnék. Szakacs vagyok.
Helga (40)
Társkereső Budapest, XIX.
Főiskolát végzett
Küld el az elérhetőséged, hogy vissza tudjak írni Neked! Hasonló társat keresek. Hasonló a hasonlónak örvend... :) Nem leszek itt sokáig,mert nem ez a célom. Nagyon ritkán nézek tv-t, híradót. Szeretek kirándulni, túrázni, a természet tölt fel. Igyekszem pozitív maradni az életben, bár időnként ez egy nehéz feladat :) Mindennek megkeresem a jó oldalát, és abból táplálkozom. Szeretem a humort, jókedvet, a természetben töltöm fel magam! Úgy érezném jól magam, ha kirándulnánk, vagy sétálnánk, illetve új helyeket fedeznénk fel. Szeretnék egy kutyust! A sport, fontos számomra gyermek korom óta, erre neveltek a szüleim. Főzni is szoktam, de jó lenne ezt kettesen tenni, jó kis közös program . Imádok közösen filmet nézni,túrázni is. Bújós vagyok! Keresem a hozzám hasonló férfit, hogy teljesebb legyen az életünk! Gondoltam megér egy próbát.... Nem leszek itt sokáig,ha ez nem sikerül más vizekre evezek :), de kár lenne elmennünk egymás mellett. Sajnos ez idáig nem sikerült gyermeket vállalnom, olyan férfiak írjanak,akiknek ez a céljuk. Pár mondat rólam. Nem vagyok kapcsolat függő (ezért is vagyok egyedül :) ), de szeretnék egy társat,akivel tervezhetünk az elkövetkezendő időben. Van értékrendem, fejlesztem magam, mentálisan is. Szeretem, ha valaki vállalja a hibáit, és nem másokat hibáztat. Vállald a hibáid, azzal együtt kell egyben lenned.
Reni (43)
Társkereső Budapest, XIX.
Főiskolát végzett
Vidám, derűs, ugyanakkor elég zárkózott nő vagyok. Ha ez utóbbival nem riasztottalak el ;) , akkor várom leveledet. Ha számodra az őszinteség nem a kapcsolat fő alapja, akkor biztosan nem egymást keressük. Friss regisztrálóként egyelőre nem rendelkezem előfizetéssel, így válaszolni akkor tudok, ha küldesz leveledben e-mailes elérhetőséget. "Már minden helyen kerestelek, ahol nem vagy, csak azt a helyet nem találom, ahol vagy. Csak azt tudom, hogy ott vagy, ahol én nem vagyok. De hol vagyok én? Azt kívánom, bár itt lennél, hogy megmondd. Esetleg ha nagyon-nagyon erősen kívánnám, akkor itt lennél?" :D

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Gyuri (57)
Társkereső Budapest, XIX.
Egyetemet végzett
Vidám, köteles,komoly,szexes vagyok (szakállas)
Gergely (27)
Társkereső Budapest, XIX.
Egyetemet végzett
-(goal)keeper -(board)gamer -(bad)jokes -(not that type of)adventurer Csak annyit kell beletenni, amennyit te is elvársz és minden rendben lesz Véleményem van, de a tiedre is kiváncsi vagyok Szerintem sose kell felnőni, csak jókor komolynak lenni A legrosszabb ami történhet, hogy beszélünk egy jót Lehet csalódást okozok, de próbálok pozítivat (Ha ismered az Antifaces-t plusz pont) Ha szeretnéd a demó verziót kipróbálni, tudod mit kell tenned.
Attila (78)
Társkereső Budapest, XIX.
Egyetemet végzett
Fizikailag és mentálisan jó állapotban lévőnek tartom magam, s bár képzettségem szerint közgazdász lennék, elsősorban az irodalom, a művészetek, s főként a filmek világa érdekel. Ha gazdag lennék, állandóan utaznék, így viszont csak olykor engedhetem meg magamnak, hogy más kulturák iránt az autentikus helyszíneken érdeklődjek behatóan. Kedvenceim a mediterán országok, elsősorban Olaszország és Portugália, de nyáridőben a skandináv tájak, s a hegyek sokkal jobban vonzanak.
Áron (26)
Társkereső Budapest, XIX.
Egyetemet végzett
Olvasás. Utazás. Tervszerűség. Ezek mentén igyekszem élni és létezni, és toleránsan kezelni, ha ez a csapongó és sokszor bizonytalan világunkban nem sikerül. A múltból annyit tettem el, amennyire okvetlenül szükség volt, s amennyi a mostra formált. Egyébiránt előre nézek, és igyekszem két lábbal a Föld nevű bolygón járni.

Keresztény budapesti társkereső nők

Kata (54)
Társkereső Budapest, XIX.
hite: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Életvidám talpra esett nő vagyok, fontos számomra az értelem és az érzelem. A múlt az életem része ugyan, de nem abban élek! Vannak céljaim és nem félek a holnaptól sem! Szeretem az élet szép és jó dolgait, de igyekszem megoldani a felmerülő problémákat is! Olyan kapcsolatot keresek ahol , mindketten jelen vagyunk és dolgozunk mindennap azon , hogy a lehető legjobban fent tudjuk tartania boldog hétköznapokat! Nem hajtok anyagi javakra meg van mindenem, már csak egy őszinte szeretni tudó társra van szükségem! Egy boldog kapcsolatra vágyom!
Dóra (36)
Társkereső Budapest, XIX.
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Sziasztok! Kizárólag komoly kapcsolat lenne a célom..más nem!! Kérlek akkor írj ha a képed valós, és ami a legfontosabb őszinte vagy... Írni bármit lehet, ezt pedig már megtanultam! Kérlek nagyon szépen, hogy 50-60 évesek ne írjatok,feltüntettem az adatlapomon a korhatárt. Legalább annyi időt szánj rá, hogy elolvasod...Szórakozásra vágyók, és elmebetegek kerüljetek.. 😊 Már nincs előfizetésem, így ha szeretnél velem beszélgetni írj email címet, köszönöm 😊
Kinga (37)
Társkereső Budapest, XIX.
református vallású (a magam módján gyakorlom)
Kinga vagyok, 36 éves, lakhelyem Budapest. Egy 7 éves kapcsolatomnak lett nem rég vége,sokat dolgozom,sok ember közt így a kevesebb szabadidő miatt itt is próbálkozom ismerkedni sose lehet tudni alapon.... Alkalmazkodó,társas ember vagyok aki vágyik a nyugira munkán kívül és nem szereti ha erőltetnek neki bármit is.Szeretnék kérni előre mindenkit ha találkára kerül sor legyen őszinte és ha első ránézésre nincs meg a szikra(biztos velem van a baj de nekem nem igazán szokott első alkalomra ez jönni,nyilván a másik hozzáállásától is függ)akkor ha nem is mondja meg a szemembe,minimum a randi után tudassa velem,nem fog a világ összedőlni. 😉
Ildikó (63)
Társkereső Budapest, XIX.
vallása: református (nem gyakorlom)
Nem vagyok prémium tag így nem tudok minden üzenetre válaszolni Az őszinteség, bizalom az fontos. Szeretek utazni szórakozni, moziba, színházba járni. Olvasni, tvt nézni, csavarogni. Nem dohányzom és alkalmanként iszok ha társaságba vagyok.

Keresztény budapesti társkereső férfiak

István (42)
Társkereső Budapest, XIX.
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Egy normális igényes férfi vagyok ! Kedves vagyok romantikus nagyon szeretek és tudok szeretni ! Ha véletlenül rád írok vagy te írsz rám én visszaírok de ugyanúgy elvárom hogy nekem is írjál vissza ha pozitív ha negatív !!!!
Ágoston (39)
Társkereső Budapest, XIX.
hite: római katolikus (alkalmanként)
Ágoston vagyok, 38 éves, vezető hídtervező mérnökkent dolgozom. Szeretek edzeni, lazán sportolni, utazni, kirándulni, várost nézni, koncertre járni, rajzolni, zenélni, olvasni, tanulni, gasztró élményeket szerezni, wellnesszezni. Megbízható, türelmes, határozott, gondoskodó, családcentrikus, empatikus vagyok.
Zoli (28)
Társkereső Budapest, XIX.
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szeretném a világot bejárni életem szerelmével, amíg nem korlátoznak minket a metaverzumok virtuális világába. Az online társkeresőt szeretném minél hamarabb töröltetni azáltal, hogy összejövök életem szerelmével.
Béla (58)
Társkereső Budapest, XIX.
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Rendezett anyagi körülmények között élek. Teljesen független, önellátó és pozitív gondolkodású. Havonta pár napot Olaszországba töltök (Milánó, Roma, Pisa). Fiatalos, jókedvű és jó humorú társasági ember. Olasz habitusú. Könnyen ismerkedem, közvetlen vagyok, de hűséges és monogám. Szeretek utazni, moziba-színházba járni, baráti társasággal szórakozni-bográcsozni-grillezni. Szeretem még a jó filmeket a zenéket, koncerteket. Telefonos beszélgetés és az utána történő személyes találkozás híve vagyok. Nem írok vissza csak, akit érdekesnek és szimpatikusnak találok, tehát valamilyen pozitív érzést vált ki belőlem. Ha ezek után is úgy gondolod, hasonló elképzelésünk van az életről és szívesen megismerkednél velem légy szíves írj vagy jelölj kedvencnek. Mosollyal teli, szép napot kívánok!

30-as budapesti társkereső nők

Kata (36)
Társkereső Budapest, XIX.
Írhatnám, hogy jó a humorom, szeretek kirándulni, társaságban lenni, jókat nevetni, imádom a zenét főleg amikor "kint kell hagyni a valóságot"......🙃 ÉS TÉNYLEG!!! 😆 Vidám, pörgős csaj vagyok, hozzám hasonló srácot keresek.😉 Otthon ülők kíméljenek! 🤭 Nincs előfizetésem, ezért kérlek írj elérhetőséget!
Lívia (31)
Társkereső Budapest, XIX.
Lívia vagyok, 31 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsanett (35)
Társkereső Budapest, XIX.
Szia, Zsanett vagyok.Imádom a kamionokat, repülőket, zenét, táncot, humort, állatokat, haditechnikát, természetet.Hosszú távú kapcsolatot keresek. Romantikus alkat vagyok. Szeretek olvasni, főleg szakkönyveket. Rendes nő vagyok, nem pláza cica, nem egy éjjeles kaland! Nem megyek csak azért Viberre, messengerre, hogy képet küldjek. Nem vagyok emancipált nő. Ha ilyet keresel ne nekem írj. Itt a kép tetszik, nem tetszik el lehet dönteni. Kép gyűjtőkre nem vagyok kíváncsi! Aki csak hazudik az jobb ha tovább áll, mert nem kell hülyének nézni a nőket. Szeretnék utazni, világot látni egy kamionos úti társaként, ez van a bakancslista első helyén. Jószívű, toleráns, szerethető, barátságos, segítőkész, kedves, aranyos nő vagyok. Hűséges vagyok, nem iszom, nem cigizem, Nem vagyok Pesti, nem ismerem Pestet. Vidéki vagyok, falun nőttem fel. Szemüveget hordok. Pesten csak munka miatt élek. Kedvenc zenei ízlésem: Aifara tatár művészek, Valeriy Dayneko fehérorosz művész, Elen Cora orosz énekesnő, Anasztaszija Petruk ukrán énekesnő, Yuriy Shatunov orosz szinti pop. Philip Kirkorov, Vadim Kazachenko, Thomas Anders, Bad Boys Blue, Everly Brothers, Spacial Vox, Dystans együttes, Modern Talking, DJ White, Szóval eurodisco, szinti, pop zene, nép zene, világi zene. De egyéb slágerek 1950- től napjainkig. Inkább külföldi zenét hallgatok. Magyar: Dolly Roll, Step, Hoffer Gyuri. Kedvenc könyveim: Háy György: Repülők, műszerek, emberek Tanuljunk nyelveket sorozat könyvei, Lingea kiadó nyelv könyvei, Öveges József: A fegyverek fizikája Repülésmeteorológia című könyv, 1000Automobil lexikon 1000Kamion lexikon Pons kiadó nyelv könyvei, Repülőgép szerkezettan című könyv, Nyelveket tanulok autodidakta módon. Pld orosz, ukrán, fehérorosz, mongol, angol, német, lengyel, cseh, spanyol, bolgár, szerb, horvát, szlovák, szlovén... Érdekel grafologia, kvantummechanika, csillagászat, természettudományi dolgok, Repülő- kamionos videoklip nézés, kosárlabda, szánkózás, csocso, pingpong, bowling, darts. Biológia, mélytengeri állatok, cápák. Szeretek hógolyózni. Szeretek hímezni kézzel. Megrajzolom az anyagra pld lepke, cica, kamion, virág és hetekig, hónapig hímzem, mikor mennyire van idő, kedvem rá. Van amit kép keretbe ki teszek, van ami terítő lesz. Verset, könyvet írok. Verseim egy újságban jelenetek meg. Van pár cicám, akiket imádok. Szeretek kirándulni, sétálni, fotózni, télen hóesésben sétálni, főleg autós, repülős, harckocsi múzeumba járni. De szívesen járok akvarisztikai, hüllő, bogár, lepke, és ásványi anyagok kiállításra is. De érdekel festészet, építészet, pszichológia. Szóval nyitott vagyok új dolgokra. Nem vagyok tipikus nő. Nem megy sminkelés, nem járok fodrászhoz és egyéb női helyekre. Az Aeroparkba szoktam ki járni. Ott csak jelenleg szovjet utasszállító gépek, és egy MiG van. Nem olvasok női magazint. Aranysast szoktam olvasni, és efféle cikkeket.
Éva (38)
Társkereső Budapest, XIX.
Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet élvezni az életet. Amit én tudok adni:szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon,önzetlenség. Amúgy pedig egy igazi nőnek tartom magam, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel,egy csomó kreativitással, szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, sütni, főzni, vagy elmenni egy jó étterembe, egy süti mellett megváltani a világot, beülni egy kocsiba, és csak céltalanul autókázni. Várom leveled, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről, és ha szívesen meghódítanál egy nőt, aki arra vágyik,hogy valakinek ő legyen a legfontosabb a világon.

Középkorú budapesti társkereső nők

Andi (43)
Társkereső Budapest, XIX.
44 éves vagyok, egyedül élek, vidám természetű vagyok. Szeretek olvasni, kirándulgatni, utazni, barátaimmal tölteni az időt. Nem iszom, nem dohányzom, nem bulizom. Komoly kapcsolatot keresek, hasonló érdeklődésű férfival.
Móni (47)
Társkereső Budapest, XIX.
Szia, Móni vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Anna (43)
Társkereső Budapest, XIX.
Közös jövőbeli célok, hasonló értékrend, jó kommunikáció... na meg persze az a bizonyos vonzalom. Szeretem, ha nőként valaki motivál, és szeretem magam valaki mellett nőnek érezni. Hiszek a hagyományos férfi-női szerepek leosztásában. Szeretném megtalálni életem párját. Szeretnék hagyományos értelemben vett normális családot, házasságot, gyermekeket. Van egy 9 éves kislányom, ennek ellenére vágyom még saját gyermekre, gyermekekre. Akinek ez a jövőképében, álmaiban nem egyértelműen szerepel, azzal egészen biztosan nem egymást keressük.
Sarolta (45)
Társkereső Budapest, XIX.
Elvált, vidám természetű nő vagyok. Dolgozom és mellette nevelem 2 lányomat, akik már 23-24 évesek, de még velem laknak. Szabadidőmben eddig sokat kirándultam. A sportot most igyekszem újból bevinni az életemben, szeretek asztali teniszezni, biciklizni, igazából szinte bármit szívesen csinálok, ha jó társaságban vagyok. Nem vagyok plázába járós, csak akkor megyek, ha nagyon szükséges. Bármit írhatok még, de ha szeretnél megismerni, akkor majd meglátod és megtudod, milyen vagyok.

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Tibor (67)
Társkereső Budapest, XIX.
Tibor vagyok, 66 éves. Egyenes. őszinte, becsületes embernek tartanak. Ezért is nem esik nehezemre felvállalni az erényeim mellet a hibáimat is. Ide írhatnám, hogy mennyire imádok kirándulni, túrázni, de nem fedi az igazságot, nálam ez kimerül egy Balaton parti sétában, vagy egy vidéki rendezvény meglátogatásában. Írhatnám, hogy szeretek új országokat, tájakat felfedezni de valójában egy új kávéházat, éttermet, vagy egy új színdarabot most már szívesebben felfedeznék. Ha nem a következő Indiana Jones-t vagy a szőke herceget keresed / hiszen se lovam, se hajam / akkor fogjunk bele. :)
Mihály (71)
Társkereső Budapest, XIX.
Özvegy vagyok és nem bírom elviselni az egyedüllétet, a magányt valamint szeretném tartalmasan, élménydúsan és boldogan eltölteni, leélni a hátralevő életemet egy hozzám illő társsal, aki ebben partner lenne. Családommal nagyon jó a viszonyom, de a párkapcsolatot az nem tudja helyettesíteni, pótolni. Szeretnék még sokat kirándulni, utazni, eljutni olyan helyekre, ahová mindig is vágytam, de az otthon, családdal vagy anélkül kettesben eltöltött időt is szeretem, kettesben sokszor elég összebújva beszélgetni, tervezgetni, zenét hallgatni, olvasni. Bár néha még dolgozom, de csak azért, mert szeretek és nem azért, mert rászorulok, azonban szívesen lemondok erről, ha ezáltal több időt tölthetek el kellemesen a társammal, kedvesemmel. Alapvetően optimista, életszerető ember vagyok, bár ebben kissé megváltoztam mostanában, de egy inspiráló társ mellett hamar visszanyerném korábbi önmagamat. Az utóbbi időben szerzett negatív élményeim hatására biztosan még jobban megbecsülném, szeretném a társamat, ha megtalálnám!, mind eddig bárkit! Ha szimpatikus és elvárásaidnak megfelelő vagyok a profilom alapján, akkor írj és írd meg az elérhetőségedet is (legjobb az e-mail), hogy áttérhessünk egy részletesebb ismerkedésre!
Karcsi (60)
Társkereső Budapest, XIX.
Szia, Karcsi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.A *moderálva*-ra tudsz küldeni üzenetet.
Gábor (79)
Társkereső Budapest, XIX.
Özvegy vagyok, rendezetten élek,nem dohányzok, nem iszok, szeretem anyugalmat és szeretnék találni valakit akivel ezt megoszthatnám,.*moderálva*

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Norbert (33), Miskolc Fight always and never give up! Komoly kapcsolatott keresek..😉
  • Gábor (42), Budapest, IV. Gábor vagyok, 42 éves, kezdő az oldalon. Sajnos nincs sok időm böngészni, de minden tőlem telhetőt megteszek, hogy válaszoljak és kérdezzek. :) Fontos az őszinteség és nyitottság számomra, cserébe én is ezt tudom nyújtani. Nem vagyok az a levelezős tipus, de nem zárom ki. A személyes találokzást/ismerkedést előbbre tartom.
  • Klára (51), Mezőkövesd Inkább barátkoznék, de nincs kizárva kapcsolat sem.
  • Anti (65), Budapest, VIII. Özvegy, nyugdíjas vagyok. Szeretek kirándulni,színházba járni.
  • Mária (68), Debrecen Sziasztok! Keresem a hozzám illő társamat! Szeretnék szeretni és szeretve lenni!!! Rendezett háttérrel anyagiakkal rendelkezem!!Szeretem a természetet?Család centrikus vagyok!Olyan társat keresek akivel közös egyet értéssel formáljuk az közös életünket! akivel kölcsönös lehet a szeretet,bizalom,megértés megbecsülés!Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj!

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, XIX. kerületBudapest, XIX. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk