Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Forró

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb forrói férfi társkeresők

Dávid (36)
Társkereső Forró
108 napja tag
Dávid vagyok, 36 éves, lakhelyem Forró. Számomra fontos a család, és bár szeretem, ha valakinek van humora, jó ha lehet vele komolyan is beszélgetni. Azt én többre értékelem. Főleg mivel szeretek belemenni mélyebb témákba. Sok mindenre kíváncsi vagyok és örülök, ha valakivel megoszthatom, min gondolkodom. Mindent összevetve egy vagyok az emberek közül, és mivel mindenki másmilyen, úgyis csak úgy derül ki én milyen vagyok, ha beszélgetni kezdünk.
József (52)
Társkereső Forró
257 napja tag
Ismerkedni szeretnék és komoly kapcsolatot keresek.
Tibor (53)
Társkereső Forró
1616 napja tag
Társat keresek *moderálva* Fehér lovam már nincs, sajnos - kimúlt. De, valamikor volt. -Letéped-e lovam szárnyát ? vele együtt lovasának összes álmát. Gyalog járok most már régen, bolyongva a tündér kertben Keresem szép szavakat, mit elmondanék ékes szóval. Válaszolj a kérésemre, ha soraim meg igéztek. Simogasd a fehér lovam, vele együtt a megtört lovast. Sokat, ültem a hátasomon. Sebzett szívem vérzik nagyon. - A válaszadás, nem kötelez ( semmire,) de, a ló lovasának, jelentheti a mennyeket. Kis ketyegőd foglalatja, gyémántból van össze rakva. Kemény acél kazettában. arany kulccsal le is zárva. - Ha, én azt a kulcsot megszerezném, kicsi szíved dédelgetném. Becézném is szép szavakkal ... ! - kérlek, jelezz vissza !
Csaba (49)
Társkereső Forró
2457 napja tag
Szeretnék társat akivel meg oszthatok dolgokat !!!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Ágnes (61), Budapest Szeretném,ha valaki megfogná a kezem,s én boldogan tartanám kezét a kezemben! Nézz a szemembe,s lásd mosolyom! Próbáljuk meg,hiszem hogy sikerülhet!
  • András (43), Budapest, III. Szia, András vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Ferenc (57), Ajka Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Rozália (55), Nagykanizsa Szia, Rozália vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Anna (44), Dabas Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

ForróForró

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk