Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Forró

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb forrói férfi társkeresők

Tibor (52)
Társkereső Forró
1234 napja tag
Elvált, egyedülálló ( páratlan ) Társat keresek hosszútávra. fb. vitéz Balázs Tibor Fehér lovam már nincs, sajnos - kimúlt. De, valamikor volt. -Letéped-e lovam szárnyát ? vele együtt lovasának összes álmát. Gyalog járok most már régen, bolyongva a tündér kertben Keresem szép szavakat, mit elmondanék ékes szóval. Válaszolj a kérésemre, ha soraim meg igéztek. Simogasd a fehér lovam, vele együtt a megtört lovast. Sokat, ültem a hátasomon. Sebzett szívem vérzik nagyon. - A válaszadás, nem kötelez ( semmire,) de, a ló lovasának, jelentheti a mennyeket. tartózkodási helyem: Borsod megye Kis ketyegőd foglalatja, gyémántból van össze rakva. Kemény acél kazettában. arany kulccsal le is zárva. - Ha, én azt a kulcsot megszerezném, kicsi szíved dédelgetném. Becézném is szép szavakkal ... !
Tivadar (47)
Társkereső Forró
1722 napja tag
RENDES ÁTLAGOS ÉLETET ÉLEK.SZERETEK OTTHON LENNI.ÁLLATAIM NINCSENEK ÉS KERTES CSALÁDI HÁZBAN ÉLEK.
Csaba (48)
Társkereső Forró
2075 napja tag
Szeretnék társat akivel meg oszthatok dolgokat !!!
László (71)
Társkereső Forró
3208 napja tag
nem dohányzom szeretek kertészkedni szórakozni,kirándulni szeretem a jó zenét és a jó filmeket,anyagi helyzetem jó és független vagyok.Az olyanok akik csak a kirándulást és a szórakozást keresik azok kíméljenek,mert más komolyabb dolgok is vannak és én komoly kapcsolatot szeretnék.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Melinda (27), Budapest, XI. Sziasztok! Szeretem az angol nyelvet, olvasni, zenét hallgatni és néha sütni. Jegeskávé télen-nyáron jöhet. Régi vágyam egy sarokszekrény tulajdonosává válni és amint lehet ellátogatni egy Dürer kiállításra külföldön, de vevő vagyok más programra is. ;) Keresem azt az embert akivel hosszútávon együtt tudunk kirándulni, utazni és eredeti nyelven filmet nézni. Plusz pont ha te is korán kelő vagy :)
  • ERZSÉBET (73), Budapest, XXI. Sziasztok! Erzsébet vagyok,Budapestenn élek a XXI-kerületben,Özvegy, Nem iszom, Nem dohányzom,,160-magas,63-kiló,és 73-éves,,Szeretem a régi slágereket,74-80 ,év közötti uri embert keresek, egyenlöre csak egy jó beszélgetös partnert, és az idö majd ki forja,hogyann tovább,mivel nagyonn nehéz magány,,nem politizálok,csak Özvegy urat, vagy teljesenn fügetlent,család nem akadály,,az állatokat szeretem, de nekem nincs,mivel én panelban élek,Szeretek sétálni,elöadásokra járni,,jogositványom nincs,csak magyarúl beszélek, Diplomám nincs,,de úgy érzem, hogy én is értékes ember vagyok,,el lehet velem, több mindenről is beszėlgetni,, Üdvözlettel,,,Erzsébet
  • Karesz (50), Győr Életemnek B oldala forog. Őszinte, nyílt szívű férfi vagyok. Kölcsönös szereteten alapuló, hosszútávú kapcsolat a célom. Nincs hibátlan ember, én sem vagyok az. Néha nincs legközelebb, néha csak most vagy soha van.
  • Gábor (65), Békéscsaba Soha nem késő!!! Társat keresek nem kalandot!!Aki nem a múlt vélt vagy valós sérelemein kesereg ha nem boldogan éli a jelent és hittel tekint a jövőbe!Aki jó érzi magát családikörbe baráti társaságba .de szereti és igényli a csendet a nyugalmat!Aki jó érzi magát a hegyekbe az erdőkbe a vizek partján!
  • Anita (45), Polgár Szia! Nem kívánok ide írni, inkább pár levélváltás után majd szóban. Elérhetőséget is adj meg, hogy válaszolni tudjak. Szélhámosok, csalók kerüljenek.

ForróForró

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk