Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Kálló

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zoltán (48), Vértesboglár Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Mátyás (25), Románia Szia, Mátyás vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Balázs (38), Karcag szeretném potolni az elveszet élet társamat minél hamarabb megtanálni a szerelmemet mert 12 éve 2 családos egyedül állo aPUKA VAGYOK ÉS TULSÁGOSAN LELKILEG ÖSSZETÖRT ÉS MAGÁNYOS FOLYAMATOSAN ISMERKEDEK ÉS JOPÁR ODALAM VAN AMI SAJNOS SIKERTELENÜL ZÁROL NEKEM A LEWGFONTOSABB ELVÁRÁSAIM AZ ÖSZINTESÉG MEGÉRTÉS SZERETET HÁZIAS ÉS FOGADJON EL AMILYEN VAGYOK ENGEM A KOR AZ ANYAGI HÁTTÉR NEM SZÁMIT ÉS AMI MÉG LÉNYEG AZ ELÖZŐ HÖZ KÉPES AZ EDÉSÉG ÉS A HIGÉNIA MIVEL ÉN AZ VAGYOK IDÖTÖLTÉSEM A KEDVENC UTAZÁS BULI HORGÁSZAT ÉS A TZENE MEG A RAJZ HA EZT FENT TARTOD ÉS EGYÜTT MÜKÖDSZ VELEM MNEG VÁLTOZIK AZ ÉLETED A LEG BOLDOGABB ASSZONYA LESZEL ÉS ÚJJÁ SZÜLETSZ VÉGE LESZ A SZÖRNYÜ MULTATBOL
  • Krisztina (47), Budakeszi Krisztina vagyok, 47 éves. Társam keresem Budakeszi környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Melánia (43), Románia Melánia vagyok, 43 éves. Társam keresem Románia környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

KállóKálló

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk