Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Budapest, I. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb budapesti női társkeresők

Marti (47)
Társkereső Budapest, I.
14 órája tag
Mit is írjak,Vidám természetű vagyok.Viszont rák a horoszkópod ha vàlaki nem intelligensen beszél hozzám csípni is tudok az ollómmal.
Ildikó (42)
Társkereső Budapest, I.
28 napja tag
Német-földrajz tanárként dolgozom egy általános iskolában. Szeretek utazni, világot látni, más tájakat és kultúrákat megismerni. Szívesen túrázok, kirándulok, szeretem a természetet. Jól beszélek németül, tanulom az angol és a spanyol nyelvet. Régebben sokat sportoltam (futás, aerobik, úszás), amit egy hosszabb kihagyás után szeretnék folytatni. Romantikus alkat vagyok, érdekelnek a lelki dolgok.
Virág (41)
Társkereső Budapest, I.
51 napja tag
Egy kedves, intelligens férfit keresek!
Éva (61)
Társkereső Budapest, I.
57 napja tag
Éva vagyok, 61 éves. Életemben elôször vagyok ilyen fórumon , soha nem hittem benne. Amiben hiszek az a személyes varázs, hogy bele nézek a zöld szemeimmel a kék vagy zöld szemedbe és a lelkedig látok. Látom a stílusod, cipôd , igényességed , mosolyod és hallom a hangod.. A találkozás hatására annyira vagyok Nô amennyire Te Férfi… Soha nem okozott problémát ismerkedni ha akartam, de amiért mégis itt vagyok az az, hogy negyvenes fiúk szólítanak meg ismerkedés céljából, mert 10-15 évvel fiatalabbnak gondolnak a koromnál (ami nincs a homlokomra írva) , de ennél többre vágyom mint amit egy 40_es „ferfi „ adni tud. Nem panaszkodom, büszke vagyok rá, hogy az unokáimat (3 és másfél évesek) a sajátomnak gondolják az idegenek. Ha megtetszett a profilom, és többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot. Kedves Kedvenceim! Október 18-án kiszállok innen az oldalról, mert borzasztó, kiábránditó, mindenki hazudik.. Viszont addig, ha akartok üzenjetek, mert utána soha az életben nem találtok meg semmilyen hasonló fórumon!!! Én annyit megtettem, hogy Kedvencnek jelöltelek, de a következő lépés a Tiéd!!! Én Nő vagyok, Neked Férfinek kellene lenned!

Keresztény budapesti társkereső nők

Petra (36)
Társkereső Budapest, I.
vallása: római katolikus (alkalmanként)
Petra vagyok, 36 éves. Komoly kapcsolatot keresek. Gondoskodó, jó humorú vagyok. Szeretek tiszta lapokkal játszani! Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ildikó (59)
Társkereső Budapest, I.
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Vidám nő vagyok.Szeretek emberekkel foglalkozni.Szerintem jár még boldogság nekem is.
Edina (45)
Társkereső Budapest, I.
református vallású (a magam módján gyakorlom)
Szia kedves látogató! Most sikerült hosszú idő után az adatlapommal foglalkozni. Röviden rólam: ahogy látod az adatlapomon 44 éves, 2 gyermekes anyuka vagyok (már nagyok). Nem keresek apukát nekik. :D És már nem is szeretnék szülni :D Kit is keresek? Annyi közhely elhangzott már a nők szájából, hogy ha azt írom, hogy "igazi férfit", akkor az már visszás, igaz? Mivel teljesen szűz vagyok az online társkeresés útvesztőjében, nézd el nekem, ha többet nem írok magamról. Ha szimpinek találsz írj rám, és meglátjuk kialakul-e bármiféle közös pont. Órákig lehetne ecsetelni milyen vagyok, mit és kit szeretnék, de annyira száraz és merev lenne így leírva, főleg, hogy a sokszor nem tudjuk megfogalmazni miért tetszik a másik, csak úgy egyben tökéletesen tökéletlenül :D Előre elnézést mindenkitől, ha nem rögtön válaszolok.
Zafir (45)
Társkereső Budapest, I.
vallása: református (alkalmanként)
Szép Napot 🌞 Társam keresem. Önmagára és környezetére igényes ,nőies nőben szeretném megtalálni . Ismerj meg🌞 ,,Olyan embert válasz … Aki ha zuhansz megtartja a vállad,ha megbotlasz fel segít ,betakar ha fázol; Akivel a némaság is megszólal magától … Ilyen társat keresek ,akinek Énis kölcsönösen tudnék ilyen társa lenni …

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Bence (51)
Társkereső Budapest, I.
hite: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Szerető, gondoskodó és romantikus férfi vagyok, könnyed, nagyon tisztelettudó mindenkivel szemben, nem rámenős, nyitott gondolkodású, és bármilyen helyzetben kényelmes. Csak szeretek boldog lenni, és minden nap izgatottan ébredek az életből. szeretni akarok és szeretve lenni
Istvan (36)
Társkereső Budapest, I.
hite: evangélikus (alkalmanként)
Jo vilag van, bôség és szeretet. Néha megesik hogy felnyitom a szemem és latom az élet csoda gyônyôrét. Akkor mikor a legkisebb dolgok erzések is fel tudnak tôlteni bàtorsàggal. Szeretek dolgozni, kerteszkedni igaz hogy mostanaban màs az ami foglalkoztat de tudom hogy Minden jo ugy mint ezelôtt...Szép es jo megy tovabb..
István (41)
Társkereső Budapest, I.
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
István vagyok, 40 éves. Szeretek társaságba járni, kirándulni, levegőn lenni, vagy a kiállításokat, de nincs extra hobbim. Leginkább olvasni szeretek. Szeretem a munkámat is. Szívesen ismerkednék olyasvalakivel, aki szeret pörögni is, de aztán belassulni. Házilag eszkábált mottóm: a fontos dolgokat megtervezni, a többit rögtönözni.
Jákób (58)
Társkereső Budapest, I.
hite: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
én csak egy egyszerű és vidám jó fickó vagyok. remélem, hogy újra megtalálom az igaz szerelmet.

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Doma (21)
Társkereső Budapest, I.
Szeretem az új helyeket, és zenéket felfedezni.
Róbert (29)
Társkereső Budapest, I.
Az a baj, hogy sokan rosszúl ültetik a dughagymát!😡 Aztán utána csodálkoznak, hogy nincs meg a megfelelő ágyazása, túl mélyre ültetik nem nő ki vagy alig tesznek rá földet és elfujja egy nagyobb szél, vagy kimosa az eső. Aztán mindenki kéri a tanácsot és, ha adsz akkor azt mondják, tudom így csinaltam. Pedig nem is így csinálták. Azt...azt hiszem, ezt nem ide akartam. 🤔
Gábor (24)
Társkereső Budapest, I.
Hali, programtervező informatikus doktorandusz vagyok, jelenleg kutatással és oktatással is foglalkozom az egyetemen. Szabad időmben régi és új filmeket, illetve sorozatokat és animéket nézek. Ezen felül haverokkal szoktunk gépen együtt játszani, és discordon szocializálódni. Legjobb pozitív tulajdonságom, hogy nagyon figyelmes és kedves vagyok. :D Most hogy vége a bezártságnak el kéne kezdeni megint sportolni csak lusta vagyok és kéne valaki aki rávenne és jönne velem.
Gábor (24)
Társkereső Budapest, I.
Hali, informatikus egyetemista vagyok, szabad időmben régi és új filmeket, illetve sorozatokat és animéket nézek. Ezen felül haverokkal szoktunk gépen multiban játszani, ha gamer vagy akkor jöhetnél játszani velünk mert mindig kell plusz ember. Legjobb pozitív tulajdonságom, hogy képes vagyok végig hallgatni bármit is modassz. Most hogy vége a bezártságnak el kéne kezdeni megint sportolni csak lusta vagyok :D

Középkorú budapesti társkereső nők

Emôke (43)
Társkereső Budapest, I.
Ahogy magamat jellemeznem.. vidàm, aktív, -bár néha becsùszik pár lusta nap is - âllatszeretô es spiritualis gondolkodàsù vagyok Imádom a termèszetet ès szeretek utazni is. Akit el tudnék képzelni velem hasonlò erdeklôdésû, korù legyen.
Linda (49)
Társkereső Budapest, I.
Szia nem vagyok előfizető és nem tudok reagálni🤝🧚🏼👼😎🐯🐇👼👰‍♀️🤦🏼‍♀️💁‍♀️
Roberta (47)
Társkereső Budapest, I.
Jelenleg a bizonytalanok táborába tartozom. Nem tudom, hogy ez -e a jó út az ismerkedésre. Olykor azt se tudom, hogy akarok -e ismerkedni.... Tudom, hogy egy nőtöl szokatlan, de mingli kapcsolatot keresek. Közös programokkal, élvezve egymás társaságát utána a boldog elválással a következő találkozóig. Nem szeretném elfoglalni a fürdőszobapolcod. Csúnya, vagy nem, de a gyerekeidre se vagyok kíváncsi (sem az anyjuk, se a barátjuk nem akarok lenni), az enyémek se Rád tartoznak. Élvezzük egymásban a jót és legyünk annyit együtt, hogy ne ismerjük meg a rosszat. Nőies nő vagyok, mindig miniben és magassarkúban.... Nem értem, hogy egy társkeresőn, miért nem lehet annyi időre előfizetni amennyire szeretnél?! 2-5-10 nap 5 év tudomisén,de az mindenesetre bosszantó, hogy, ha elfelejtem lemondani automatikusan hosszabbodik.....Ezért aztán....nem fizetek elő... Ja az életkorod nem fontos (illetve annyiban, hogy idősebb légy nálam....borzongok a nekrofil huszonévesektől). Viszont hiába vagyok alacsony nő, de a magas férfiakat szeretem (szeretek elveszni a karjaikban). Az adatlapomon lakóhelyenek Budapestet jelöltem azért, mert nem akartam, hogy 'röcsöge' 200 fős lakosságából kelljen választanom De baromira messze lakom Pesttől (160 km) A zenei ízlésem hagy némi kívánnivalót maga után: https://www.youtube.com/watch?v=FT-F4322-Yw https://www.facebook.com/szkitonproductions/videos/1309137559516741
Virág (44)
Társkereső Budapest, I.
Egyedül álló, értelmi és érzelmi intelligenciával rendelkező hölgy vagyok.

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Imre (48)
Társkereső Budapest, I.
Netes guru nem vagyok. A virtuális marketingem vacak. Nem is törekszem jobbra. Nem készíttetek profi fotót és trendi szöveget sem írok. A valóságban bízom, a találkozásban, az életben. Amíg semmit sem tudok Rólad, még azt se válaszolsz-e egyáltalán, nem fogok egyedi hú de menő szöveget írni. Aki csak arra kiváncsi, amit a neten lát és az alapján dönt, az valószínűleg ott éli az életét. Én nem. Kérdésekre szívesen válaszolok. Sok dolog érdekel: az ember, a világ, ezek kapcsolata, a természet, a mozgás, a történelem, a tánc, a gasztró... Sokat láttam már: kis céget, nagyot, alkalmazotti világot, tulajdonosit, pilot projektet, multit... Sok dolgot láttam, de még mindig kiváncsi vagyok. :) Fontos a család, ahonnan jövök és majd a saját is. Tisztelem az ősök tudását, szívesen tanulok belőle. Újító is vagyok, keresem az újat, a többet, de nem a mennyiség vonalán. Hiszem, hogy a felelősségvállalás fontos. Elsősorban magunkért, majd a szűkebb és a tágabb környezetünkért is. Ezt vallom, így élek. Gyengeségeim nekem is vannak, igyekszem javítani. Az igazi társ, az változó társ! Nem csak most passzolunk, hanem együtt is haladunk, egy irányba, egy ütemben... A merevség nem jó dolog, de vannak dolgok amelyek mellett, ha szükséges a végsőkig is érdemes kitartani. ... sokáig folytathatnám. Pár könyvet kitöltenek. Fontos, hogy a végén ne Kányádi sorai jöjjenek szembe: “hja közben élni is kellett volna bizony így igaz”
Balázs (44)
Társkereső Budapest, I.
Szeretek kikapcsolódni, jókat beszélgetni, ehhez keresem partnerem.
David (49)
Társkereső Budapest, I.
I like outdoor life such as hiking, hiking in the woods, swimming, canoeing, possibly accommodation .. Music, concerts, photography, downhill skiing, traveling both at home and abroad, and riding a bicycle ..
Kornél (46)
Társkereső Budapest, I.
Cinkostársat barátot, szerelmet, szeretőt keresek, utolsó elsőcsókra egy személyben. Munka után sétákhoz, Balatonra szökéshez mólón vagy stégen csillagnézéshez, esti bevackoláshoz bor mellett, vagy baratokkal nyáresti beszélgetésekhez. Hétvégi kirándulásokhoz, evezésekhez, kerékpározáshoz. .közös jövő építéshez, sok nevetéssel, vidámsággal. Szeretném ha végetérne a keresés. Nem vagyok hibátlan, sokat kinőttem már, pár észrevehetetlen. :)

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Feri (65), Ózd Sziasztok! Feri vagyok nyugdijas Ozdon élek A madarammal foglalkozok ha nem dolgozok mert néha még teszek veszek
  • Mária (74), Tatabánya Sziasztok! Szeretek táncolni, salsa visszafele, meleget, hideget bírom, úszni, sulyzozni,kerteszkedni, főzni
  • Tamás (52), Budapest, XI. Sziasztok! \"Immár aligha változom meg: minden vonásom végleges. Mi eddig eszmém s mámorom lett, eztán sorsom törvénye lesz. Aláaknázott terepen lépkedek feszes nyugalomban. Dühöm csak jelentéktelen legyek dünnyögésére robban: a folytonos életveszély morajától szemem se rebben; minden reményem benned él, halálomnál véglegesebben.\"
  • Marci (19), Miskolc Sziasztok! 20 éves életvidám fiu vagyok.Komoly kapcsolat céljábòl azt a kedves aranyos lányt aki szintén komoly kapcsolatot szeretne .Kalandokat ,vagy kalandot keresõ lányt nem szeretnék.
  • Niki (29), Tolna Sziasztok! 29 éves vagyok. Van egy 5 éves kislányom akit imádok.

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, I. kerületBudapest, I. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk