Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Budapest, V. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb budapesti női társkeresők

Dóra (21)
Társkereső Budapest, V.
5 napja tag
Dóra vagyok, 21 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Krisztina (49)
Társkereső Budapest, V.
11 napja tag
Szia, Krisztina vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Anna (50)
Társkereső Budapest, V.
16 napja tag
Anna vagyok, 49 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Krisztina (35)
Társkereső Budapest, V.
16 napja tag
Üdv a kivetített világomban .) Ki itt belépsz hagyj fel minden reménnyel, de tényleg. És ha felkészültél, akkor is messze túl fogom szárnyalni a fantáziádat minden értelemben...Sokat beszélek(most fusss -én szóltam...), akinek bármit mond direkt intelligenciás vagyok :).Barátilag is ismerkedem, ha érdekelnek az alábbiak:távol kelet, pszichológia,filozófia, alternatív gyógyászat, csillagászat,kvantumfizika, neurobiológia, 1800as évek, hagyományőrzés,fantasy,mmorpg. Ezekről szeretek eszmét cserélni töménytelen mennyiségben és órában :) Olyan társat és barátokat keresek, akik ezzel jól tudnak kooperálni, nem kell hozzájuk vallatólámpa és harapófogó( amúgy van és használni is tudom xDD), tudnak összetett teljes mondatokat kreálni és hosszabb választékos véleményt formálni adott dologról. Értsd ne 200 év legyen mire kiizzadsz egy értelmes mondatot magadból, mert akkor naaaagyon nem egymást keressük. Ezt leszámítva lökött könyvbolond mini házisárkány vagyok annak minden jó és rossz oldalával együtt. A macskám velem alszik,, nem fog gyertyát tartani, de ha ez nálad kiveri a biztosítékot szintén nem leszünk őszülő hajú majd idős házaspár.) Vagyis lehet de hogy nem egymáséi az is biztos... Rengeteg minden érdekel, sok mindenre nyitott vagyok, így szívesen hallgatlak téged is, ha eltérő világod van...Ha beköszönsz, kérlek rendesen mutasd be magad, ha nem így teszel nem fogsz reagálást kapni, ez nem az ovi... Mivel számomra nagyon fontos a kommunikáció, és mindennek az alapja haVALÓBAN velem szeretnék ismerkedni, akár csak barátilag is, kérlek ezt vedd figyelembe és ne egy 2 soros körlevéllel bombázz be, mert számomra a személyiség(nem a statisztikai adataid meg a hobbid!) mérvadóbb, mint a külső!

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Ròbert (38)
Társkereső Budapest, V.
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
A személyes találkozás híve vagyok, szerencsére kèrdezni is és beszélni is tudok;-) Imádok utazni, ugyanakkor tökéletes program beülni egy reggelire, vacsorára vagy egy kávèra/ bambira. Egy jò pezsgö bàrmikor;-) 193cm / tenisz / golf / vitorlázás
Balázs (20)
Társkereső Budapest, V.
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Programozóként dolgozom saját vállalkozásomban, de hétvégente visszafejlődök lovas gyerekké. Egy állatkerten élek, van két kutyám, két macskám és egy lovam; Herceg. Gondolkozom azon, hogy adjak az állatorvosinak egy próbát, ha már teljesen kiégtem a fejlesztésből - ami elég gyakran megtörténik. A szakáll jön megy; nem tudom eldönteni, hogy 16-nak nézzek ki vagy 25-nek.
László (41)
Társkereső Budapest, V.
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Nem ismerkedtem még így soha, de minden dolog okkal történik. Lehet, hogy most miattad kell itt lennem. Ami talán fontos, hogy tartós kapcsolatot keresek. Írhatnék magamról sok mindent, de majd ha eljutunk odáig (közös szimpátia), legalább lesz mit kérdezned, ezért legyen most elég ennyi. Ne félj írni, nem harapok! 🙂
Gyuri (35)
Társkereső Budapest, V.
római katolikus vallású (rendszeresen gyakorlom)
Gyuri vagyok, 34 éves, és a munkámból adódóan sokat utazom - jelenleg az USA és Magyarország között ingázom. Producerként és reklámszakemberként dolgozom, emellett viszont zenével és látványsporttal is foglalkozom. Szabadidőmben főleg a munkámtól független karrierem építésével foglalkozom, illetve sok időt töltök a családommal. A vallásom nagyon fontos a számomra, de ugyanakkor csupán annyit várok el a páromtól, hogy ezt tartsa tiszteletben - nem fontos, hogy hasonló nézeteket valljon. (Asztrológia, new age belefér, démonidézés a konyhában kevésbé...) Szeretek beszélgetni, viszont a munkámból adódó állandó lótás-futás miatt szívesebben töltöm a maradék pár órámat otthon, kivéve ha sétáról, kirándulásról vagy egy nyugisabb közösségi programról van szó. Olyasvalakit keresek, akivel együtt önmagunk lehetünk és jól érezzük magunkat a hétköznapokban, illetve akivel megfelelően tudunk egymáshoz alkalmazkodni. Egy dologban nem tudok jelenleg kompromisszumot vállalni, ez pedig az állandó magyarországi élet. Egy olyan nőt keresek, aki tiszteletben tartja a karrierambícióimat és a kétlaki életemet, cserébe pedig én is rugalmas leszek az ő elvárásaival szemben. Középhosszú távon a családalapítás a célom, tehát előnyben részesítem azokat, akik nem keresik, hanem már megtalálták önmagukat.

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Daniella (21)
Társkereső Budapest, V.
Szia, Daniella vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Barbi (29)
Társkereső Budapest, V.
Jelenleg Budapesten lakom. Imádok sétálni (városban, természetben egyaránt), hobbiból fotózok, többnyire épületek apró részleteit vagy bármit ami megfog az adott pillanatban. Ha olvasok szórakoztató irodalmat választok. Folyton szól valami zene. Pop,rock chill hopp vagy éppen klasszikus. Szívesen tanulnék gitározni (csak mert a zongora drága és nagy helyet igényel) és tanulnék új nyelvet is (norvégot vagy mondjuk olaszt). Szeretem a gyertyákat, az eső és a cukrászda illatát. A képpel ellentétben a hajam már nem kék, hanem barna szóval ez ne tartson vissza. Szeretem a háborús filmet, thrillert, romantikust, vígjátékot (de az alpári humor nem jön be). Kávépárti vagyok, imàdok beszélgetni és nagyokat nevetni. Bújós, ölelgetős vagyok, fontosnak tartom az apró érintéseket, csókokat. Ugyanakkor nem leszek rögtön mindenki barátja, szükségem van egy kis időre hogy feloldódjak. Biciklizni sajnos nem tudok így nem velem fogod körbetekerni a Balatont. Helyette főzhetünk közösen aztán remélhetjük ehető lesz a végeredmény. 161 centi vagyok, és válófélben lévő. Nem szórakozást, komoly kapcsolatot szertnék. Ha szimpatikus lennék írj (de mivel nem vagyok előfizető, kérlek csatolj hozzá elérhetőséget).
Dorka (21)
Társkereső Budapest, V.
** nevet vagy e-mail címet küldjetek, a telefonszám túl privát, ** pedig családnak van.:)
Hanna (26)
Társkereső Budapest, V.
Jelenleg pszichológusként dolgozom, szóval az életem nagy része emberek körül forog. Úgy gondolom mindenkiben egy kicsit más fog meg, ezért nem tudnám leírni, hogy pontosan milyen személyiségű embereket keresek. Talán épp téged.

Középkorú budapesti társkereső nők

Brigitta (48)
Társkereső Budapest, V.
Szia, Brigitta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.Írj elérhetőséget. Köszi 😊
Eszter (46)
Társkereső Budapest, V.
Szia, Eszter vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. EMAIL címre tudok csak válaszolni.
Ági (48)
Társkereső Budapest, V.
Az újrakezdés a “felség fenekénél” kezdődik. Egyszerűen csak ellibbenünk mellettetek és egy pillanatra megáll a létezés. Igen. Ennyi idő alatt lefut a program, mely elemez valami mély, több százezer éves kód alapján és a végén meghozza a döntést. IGEN/NEM. Biztos érted…  Történt egyszer, hogy a Buckingham palotában álarcos bált rendeztek. Mindenki meg is érkezett szépen sorban a maga kis álarcában és jól érzete magát. Éjfél után, már sokkal kevésbé volt feszélyezett a sok vendég és egy kissé kapatos, ámde ismerkedni vágyó lovag mellett ellibbent egy formás női fenék. A lovag nem is tudta pontosan felmérni a helyzetet, de valami megmozdult benne és nem bírta megállni, hogy ne csapjon egy afféle huszárosat arra popsira. Az elbűvölő női gömbölyűség gazdája megállt, lassan odafordult a lovaghoz, akit eltöltött a férfias jóérzés, hogy ez a kis “jelzés” megtette a hatását. A hölgy állt még egy másodpercig az álarcban, majd lassan elvette az arcától… A királynő volt az… Egy pillanatra a lovagban meghűlt a vér, majd így szólt: “Fenség…! Ha szíve is oly kemény, mint a feneke, akkor elvesztem!” – majd meghajolt. A királynő elnevette magát, majd kinevezte a lovagot az éjszakai testőrség váltásparancsnokává…

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Ati (42)
Társkereső Budapest, V.
Kulfoldon élő magyar vagyok, keresem a páromat! Jo lenne ha kesz lennel kikoltozni hozzam persze addig még hosszu az út!
Zoli (47)
Társkereső Budapest, V.
Szia, Zoli vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Csaba (48)
Társkereső Budapest, V.
Szia, Csaba vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Laci (45)
Társkereső Budapest, V.
Hűséges, hosszútávon kitartó, önzetlen típus vagyok. Felvállalom érzéseimet és saját magamat, képes vagyok osztozni a másik érzéseiben. Partneremet tisztelettel kezelem. Ami hangulatot és életszituációkat illeti rugalmas, támogató vagyok. Bizonyos fokig alkalmazkodok is. Toleráns vagyok, nem ítélkezem. Jó hallgatóság vagyok. Szívesen utazok, kisebb nagyobb túrákat is bevállalok, de értékelem az édes semmittevést, a megpihenés, feltöltődés szakaszait is. Hobbim a csillagászat, szívesen olvasok. Rajongók a sci-fi-ért, Fel lehet ébreszteni bennem a szenvedélyt, megvan a hajlamom a romantikára. Kölcsönösség esetén sokat tudok adni lelkednek, testednek. Stabil háttérrel és egzisztenciával önállóan, egyedül nevelem 10 éves fiamat és vezetem háztartásunkat. És még oly sok minden vagyok, mit megismerni érdemes inkább élőben....

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Attila (24), Sóskút Gaming, anime, edzegetes, kocsikazgatas, részletesebb infó élőben :D
  • Zoli (47), Vác Zoli vagyok, 47 éves. Társam keresem Vác környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Csilla (32), Miskolc Csilla vagyok, 32 éves, lakhelyem Miskolc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Liza (18), Budapest Hali *moderálva* Liza Szófia vagyok 🖐️ Mit is kell rólam tudni? Szeretek sportolni de leginkább focizni, imádom a huskyikat, szeretek utazni enyi de ha szeretnél többet tudni akkor írj!😘
  • Tamás (36), Ausztria Tamás vagyok, 36 éves, lakhelyem Ausztria. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, V. kerületBudapest, V. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk