Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Budapest, X. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb budapesti férfi társkeresők

József (43)
Társkereső Budapest, X.
7 napja tag
József vagyok, 43 éves. Társam keresem Budapestről, kivel jól érezhetem magam. Nyitott, őszinte és jó humorú férfinak tartom magam. Kedvelem a nagy sétákat, érdekes programokat, kiállításokat, mozifilmeket és a sportot. Jelenleg válófélben vagyok és egyedül élek. (Remélem már nem sokáig.:-) Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Szabi (35)
Társkereső Budapest, X.
12 napja tag
A mottó Bob Dylan egyik számából származik. Talán furcsa, hogy egy társkeresőn pont ebből a dalból idézek, de nekem azt üzeni, hogy végső soron mi döntjük el, miképp éljük meg az élet "jó" és "rossz" dolgait, és hogy semmin nem kell görcsölni. Igénylem a testi-szellemi karbantartást, sportolok és olvasok. Moziba is elmegyek, de azért ne a "Transformers"-t nézzük meg... Kutyákkal és macskákkal jóban vagyok.
Zoltàn (48)
Társkereső Budapest, X.
26 napja tag
Csak személyesen mondok bármit gyere ismerj meg engem!
András (63)
Társkereső Budapest, X.
35 napja tag
András vagyok, 63 éves, lakhelyem Budapest.X. Még csak lábadozom egy tíz éves kapcsolat után, ami ugyan kulturáltan ért véget, de ettől függetlenúl kell még idő, hogy" kiszellőzőn "és véletlen sem tévesszem a neveket. Akit keresek : Érzelmes, érzéki, a saját gondjaival megbirkózni képes okos hölgy aki szeret kirándulni, kerékpározni, lakókocsival bejárni az országot. Aki barátságos elfogadó, elfogadja önmagát a korát ki tudja és akarja is fizetni a saját számláját. Szeret értelmesen beszélgetni politikáról, kultúráról, művészetről zenéről esetleg maga is tevőleges résztvevője valamelyiknek. Tud csendben is szeretni akkor is ha nem beszélünk, a csendnek is komoly értéke van ha szeretet van minden van. ( Alapvetően jobboldali értékrendű vagyok de értelmes érvekkel képes vagyok más véleményét elfogadni, vagy tolerálni bármijen kérdésben) Szeretem a rendet, a tisztaságot, a nyugalmat,de az őrült rock koncerteket stb majdnem elfelejtettem és természetessen az állatokat, természetet. Talán ennyit ! :-) NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ TEHÁT HA NEM KAPOK ELÉRHETŐSÉGET mail--tel stb NEM TUDOK VÁLASZOLNI !!! :-(

Éppen online budapesti társkereső nők

Etelka (65)
Társkereső Budapest, X.
2 órája lépett be
Vidám természetű, de egyben komoly is vagyok Társaság kedvelő, zenét, romantikus film kedvelő. Szeretem az embereket. Becsületes, őszinte, szerethető, szeretni tudó nő vagyok! Röviden ennyit írnék magamról! Többit személyesen. Keresem a párom egy kiegyensúlyozott, békés, szeretetteljes hosszú távú kapcsolat reményében Akinek tetszik a személyem akkor várom a párom. \"Boldogság gyere haza\" még nem vagyok előfizető, ezért e-mail címet, vagy telefon számot kérek!
Ica (63)
Társkereső Budapest, X.
17 perce lépett be
Egészségügyben aktívan dolgozó nő vagyok.Van 2 felnőtt,önállóan élő lányom és 3 unokám.Rendezett körülmények között, sajnos 10 éve egyedül élek.
Andrea (44)
Társkereső Budapest, X.
32 perce lépett be
Andi vagyok, párom keresem egy magabiztos, kedves, nemdohányzó férfi személyében, aki átlagos vagy sportos fizikumú.
Anna (34)
Társkereső Budapest, X.
2 órája lépett be
Húúúúúú hogy nekem egy ilyet kéne írni? :) Na lássuk: életvidám, aktív életet élő, sokat sportoló nő vagyok. Három éve járok salsázni. Egyszer szeretnék magam mellé egy Férfit akivel együtt élvezhetem kedvenc elfoglaltságomat. Alapvetően nyugodt életet élek, nem járok már bulikba, megöregedtem :-). Az esti filmnézés, sétálás a városban, kedvenc könyveim olvasása nekem tökéletesen elég. Néha elfogy persze egy-két pohár bor mindeközben :-). Ja és persze a tánc!!

Diplomás budapesti társkereső nők

Kriszta (42)
Társkereső Budapest, X.
Egyetemet végzett
Gondolom, ide valami értelmeset vagy humorosat kellene írni. Szeretem a nevetést, a vicces és a komoly beszélgetéseket egy korsó sör vagy egy pohár bor mellett, szeretek TV-t nézve lazítani, vagy megnézni egy jó filmet a moziban. Néha csak úgy sétálok a városban, ha olyan kedvem van. Szeretem a kávét. Sőőőőőt, reggelente az első kávém előtt hozzám lehet szólni, de nem érdemes, úgysem fogom fel. Egyelőre ennyi, írj, ha gondolod.
Léda (41)
Társkereső Budapest, X.
Főiskolát végzett
Értelmes, értékes, kedves ember vagyok. Szeretem a jó humort, néha a rosszat is :) Szeretek utazni is de az otthon melegét még jobban. Egy kedves, humoros Férfit keresek, akivel jól érezhetjük magunkat. Engem nem érdekelnek az anyagiak, azonban azt elvárom, hogy legyél igényes magadra és udvarias. Imádom a filmeket, hátha egyezik az ízlésünk és jókat mozizhatunk.
Nikol (42)
Társkereső Budapest, X.
Egyetemi diplomás (Kertész mérnök)
Nem tudom, hogy mit keresek.... De azt tudom, hogy mit nem! Ez így elsőre nem mond sokat tudom... De egyszerűbbnek tűnt a "mit nemeket" kiemelni. Szóval... Nem szeretnék: önző, kompromisszumot nem ismerő, hazug, humortalan, iskolázatlan, nem felnőtt..., depressziós és egyéb pszichés problémával küzdő férfiakkal ismerkedni! Senkit nem szerettem volna bántani a fent leírtakkal.... De ugye akinek nem inge.. 😁
Csenge (24)
Társkereső Budapest, X.
Főiskolai diplomás (Óvodapedagógus)
Munkatársat keresünk \"Boyfriend\" pozícióba. Cégünk 24 éves múltra visszatekintő, dinamikusan fejlődő vállalat. Amit kínálunk: Kiemelkedő munkahelyi körülmények, homeoffice, könnyű előrelépési lehetőségek. A kiválasztási folyamat: - Személyes, kötetlen beszélgetés, ahol elsősorban a belő értékeidet mérjük fel - Próbanap, ahol meglátjuk mennyire kooperálsz a cégnél a "The cutest dog" pozíciót betöltő személlyel. - Teamfit interjú, ahol megismerheted a családomat Ha a hírdetés felkeltette érdeklődésed, jelentkezz!

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Bálint (41)
Társkereső Budapest, X.
Egyetemet végzett
Sziasztok! Bálint vagyok, építőmérnök, statikus tervező. Amikor dolgozom, épületek tartószerkezeteinek tervezésével foglalkozom, a családi házaktól az ismert középületeken át a műemlékekig. Büszkeséggel tölt el, amikor látom megvalósulni azt, amit addig csak a tervrajzaimon, vagy a számítógép monitorján láttam. És persze, ha nem dől össze, amit terveztem. Nem szokott. :-) Amikor nem dolgozom, szeretek kimozdulni otthonról, legyen ennek oka valamilyen sport, kulturális program, utazás, családi esemény, találkozás barátokkal, ismerősökkel... Nagyon szeretek és tudok is táncolni. Versenyszerűen is űztem a társastáncot. Műkedvelő szinten, főleg saját szórakozásomra zenélgetek, gitáron és billentyűs hangszeren. De előfordult már, hogy bosszantottam vele kisebb hallgatóságot is. :-) Szóval én egy ilyen kettős lélek vagyok: racionális, rendszerető, matekból a suliban mindig ötös, mára mérnökember és ugyanakkor érzékeny lélek művészi vénával. Hát tessék, lehet válogatni! :-)
Gabor Imre (67)
Társkereső Budapest, X.
Főiskolát végzett
Szia, Gabor Imre vagyok! Voltam már ilyen oldalon és alakult ki kapcsolatom régebben. Most újból ide "jutottam"..... Keresem korban hozzáillő társam. Nekem már ahogy a humorista mondta a "B" oldal játszik. Talán ott is az utolsó 2-3 szám.... Tehát kedves Hölgyek! Rajta! Én itt vagyok😁
Árpád (44)
Társkereső Budapest, X.
Egyetemi diplomás (jogi)
Szia! Légy természetes és ne görcsölj rá! Én sem teszem. :) Ez nem azt jelenti, hogy nem gondolom komolyan, csak nem hiszem, hogy néhány fénykép és pár sor alapján bárki el tudja dönteni már az első randi előtt, hogy öööö Ő, a nagy Ő. :))) Találkozzunk, aztán majd alakul! ;) (Az "alkalmazás" kuki használatát nem kell engedélyezni az első randin, ráér a másodikon! :) ) Ha jobb kedved lett, már megérte, hogy elolvastad. Találd meg önmagad és a másik feled!
Balázs (24)
Társkereső Budapest, X.
Egyetemi diplomás (Informatika)
Bemutatkozásból nehéz ítélni, de alapjában véve informatikával foglalkozom, teljes állásban. Szeretem a természetet/állatoka szabadidőmben természet/asztrofotózni szoktam, valamint tollasozni, kirándulni. Még minimálisan egyetemista is vagyok, órák nélkül. Csak komoly kapcsolatot keresek.

Keresztény budapesti társkereső nők

Gabriella (53)
Társkereső Budapest, X.
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Komoly kapcsolatot keresek sok humorral. Kedvenc időtöltésem az úszás. FÉRFIT keresek, lelkével összhangban élőt.
Ildikó (45)
Társkereső Budapest, X.
evangélikus vallású (rendszeresen gyakorlom)
Életvidám Istenfélő, Istenszerető, Istennel járó igényeas sportos hölgy vagyok. Szeretem a romantikát. Életenergiámat: Isten a vidámság és a sport adják. Szeretek sportos tevékenységeket folytatni, mozogni: futás, bringa, úszás, túrázás, korcsolyázás. Aktív életet élek. Nem vagyok az az otthon ülős, film nézős típus. De ugyanakkor szeretnék néha megpihenni egy igazi keresztény otthon melegében azzal a hozzám illő, hasonló beállítottságú Krisztusi férfivel: aki mellé rendel az Úr A személyiségi tesztnél amit írtak róllam az majdnem teljesen stimmel, kivéve, hogy olyan társat keresek akielfogadja írányitói ambicióimat, mert ez azért nem fedi a valóságót. Hiába vagyok kicsit impulzívabb az írányítást meghagyom a páromnak és én alámegyek a férfi tekintetnek.
Ica (63)
Társkereső Budapest, X.
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Vérkiadó asszisztens vagyok,aktivan dolgozom. 10 éve özvegy vagyok. Szeretnék valakihez tartozni,és hozzám is tartozzon valaki.Nem jó egyedül!
Erika (48)
Társkereső Budapest, X.
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Ismerkedjünk, beszélgessünk és mindketten rájövünk, hogy egymást keressük e?

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Blanka (28)
Társkereső Budapest, X.
Keresem a kalandot és az új lehetőségeket, megragadok minden alkalmat, hogy valami újat kipróbálhassak
Dorina (20)
Társkereső Budapest, X.
Nagyon ragaszkodó vagyok ha megkedvelek valakit. Sajnos nehezen nyílok meg de aki érdemes rá az úgyis megtud mindent rólam. Egy piknikre, egy sétára vagy egy kávéra szinte mindig vevő vagyok. nem keresek egyéjszakás kalandokat vagy barátsága extrákkal dolgot.
Timi (29)
Társkereső Budapest, X.
Nagyon kedves, néhol egészen hízelgő a személyiség teszt levonása, de az utolsó egy mondaton kívül igazán nem klappol :D Szóval! Üdvözlök minden kedves idetévedt hölgyet! Örülök a látogatásodnak: a nevem Timi, elég furcsa ez az oldal még nekem, nagyon nem tudom mit kell itt csinálni, de szorgalmasan kitöltök mindent. Ez a képes teszt.. oltári! érdemes meglesni, vicces néhol néhol. A húszezer tagú családos srác feje bearanyozta a napomat az "ideális család" választások közül, én is ilyen fejet vágtam a teszt kitöltése közben :) Szívesen ismerkedem barátkozom pozitív felfogású, humoros pörgős hölggyel. Akivel egy hullámhosszon pendülünk kívül belül egyaránt. Ha magadra találtál, várom az üzeneted :)
bella (19)
Társkereső Budapest, X.
Ha valaki érdeklődik irántam, vagy én valaki iránt, akkor majd minden ki fog derülni, úgyhogy ide most nem írnék túl sok mindent. Nagyon tudok ragaszkodni, hiszek a sírig tartó szerelemben. Fontos számomra a kiegyensúlyozottság, biztonság. Alapvetően igyekszem mindenkit elfogadni a környezetemben. Amúgy szerintem mindenki másképp lát egy-egy embert, eléggé szubjektív, hogy ki milyen.Azt hiszem, kissé romantikus alkat vagyok, jó lenne, ha benned is lenne egy kis szenvedély. *moderálva*

Középkorú budapesti társkereső férfiak

János (40)
Társkereső Budapest, X.
Szia, János vagyok, szeretem a meghitt, szellemes, nyitott beszélgetéseket. Ha benne vagy ebben, írj email címet, mert nem vagyok előfizető, és ha nem írsz, sose derül ki, mit szalasztottunk el.
Dani (44)
Társkereső Budapest, X.
Természetimádó, kreatív szemléletű vagyok. És imádom a csillagos égboltot!
Tamás (45)
Társkereső Budapest, X.
Húú Nem készült rólam még egyetlen egy normális kép sem, hidd el egészséges az önértékelésem, de még én is azt mondom, hogy élőben „jobb ’vagyok. Szeretem a spontaneitást, ha éppen úgy ébredek, de imádok otthon ülve végigtévézni egy napot. Igen van rajtam pár száz kilo felesleg, de hidd el nem olyan szörnyű. Mindig ülve pisilek, és lehajtom a wc deszkát. Nagyon szeretem a jó könyveket, és a kreatív dolgok mindig lenyűgöznek. Gyűlölöm a féltékenységet, és az ostobaságot. Van egy gyönyörű kislányom, aki már sajnos nem is olyan kislány. Nem csüngők rajta majomszeretettel, de az életem. Kaptam az élettől jót is rosszat is, így nem mindig tudok szuper pozitív lenni. Lehet hogy nincs kockahasam, de eltudok intézni mindent amit kell, van egy saját lakásom-csak azért mondom, mert senkin nem fogok lógni-, mindig pontos vagyok, és még egy csomó tulajdonságom van, ami szerintem pozitív, mégha ebben a kifordult világban nem is tűnik annak. Ja, és szeretem nagyon az intimitást. Mindenkitől elnézést kérek akiknek „bántotta” a szemét a fotóm.😀
Jenő (46)
Társkereső Budapest, X.
Érdeklődésként kerültem az okdalra.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • István (65), Budapest, III. Üdvözletem. Üdvözletem. Felkeltettem érdeklődésed, szeretnéd jól érezni magad ? Írj bizalommal. ELÉRHETŐSÉGET KÉREK, KÖSZÖNÖM.
  • Gyémánt (56), Szolnok Nincs mottóm Bármit írhatnék,de nem teszem.Ha valakivel szimpatizálok,bemutatkozom és eldönti lesz-e folytás.
  • Judit (47), Kiskunmajsa Élet Ismerkedem, közben kiderül, mi lehet belőle. A cél egy tartalmas, élettel teli, kölcsönösen elfogadó, támogató szeretetkapcsolat. Őszinteség, bizalom, nyíltottság alap, a többit közösen megoldjuk! ;)
  • Tibi (33), Debrecen Sziasztok! Sziasztok keresek egy hozzám illő szép hölgyet várom a jelentkezőket.pusy
  • Nóra (30), Budapest, XIII. Sziasztok! Sziasztok! Most vagyok túl egy négy éves párkapcsolaton. Szeretném újra megtalálni azt az embert, akivel újra élhetem boldogan az életemet.

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, X. kerületBudapest, X. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk