Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Budapest, X. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Zsolt (46)
Társkereső Budapest, X.
3 napja tag
Add önmagad, a többi csak rajtunk múlik... Őszintén, tisztán, játszmák nélkül...
János (28)
Társkereső Budapest, X.
6 napja tag
Keresem az igazit, akivel sokat kirandulhatunk, otthon bekuckózva filmezhetnénk, akivel mindig jóízűen nevethetnénk.
Geri (33)
Társkereső Budapest, X.
37 napja tag
Ezeket tudom adni: szerelem, szeretet, őszinteség, hűség, bizalom, biztonság, támasz, empátia, tisztelet, nyugodt természet, megbecsülés, gyengédség, törődés, lelki társ, önzetlenség, érzelmi intelligencia, nagy szív és nagy lélek, testi-lelki harmónia Komoly hosszútávú párkapcsolatot szeretnék és hűséges típus vagyok bármennyire is hihetetlen ez manapság a mai világban egy férfitől. A külső és belső tulajdonságok közül a belső értékek nekem sokkal fontosabbak egy nőben, de természetesen a külső vonzalom is elengedhetetlen. Szeretem, ha a nő szép, csinos és igényes magára és törődik magával, de a belső értékek számítanak igazán. Ha párkapcsolatban vagyok valakivel, akkor a szívemet, lelkemet beleteszem a párkapcsolatba és arra törekszem, hogy a párommal közösen harmonikus, kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolatot tudjunk felépíteni együtt, amiben nagyon boldogok lehetünk mindketten. Nálam egyértelmű és alap dolog az, hogyha van párkapcsolatom, akkor a párom az első és a legfontosabb. Ha párkapcsolatban vagyok valakivel, akkor a páromat nagyon őszintén tudom szívből szeretni és nem félek kimutatni az érzéseimet a párom iránt, tehát éreztetem a párommal a szerelmemet, a szeretetemet és a vonzalmamat. Érzelmesebb és empatikusabb vagyok, mint a legtöbb korombeli vagy nálam pár évvel fiatalabb vagy pár évvel idősebb férfi, viszont nem vagyok se nagyképű, se öntelt, tehát nem szeretem dicsérni magam. Azzal együtt, hogy nagyon jól ismerem magamat szeretem, ha a másik fél szabadon és önállóan alakítja ki rólam a véleményét. Nekem a legnagyobb vágyam, hogy egy nőt nagyon boldoggá tehessek és, hogy ugyanezt én is megkaphassam a leendő páromtól, aki őszintén önmagam miatt szeret és önmagam miatt akar velem lenni. Szeretnék rengeteg szeretetet, törődést és gyengédséget adni a leendő páromnak és ugyanezeket én is szeretném megkapni a leendő páromtól. Szeretek tervezni, de ez nem azt jelenti, hogy néha ne tennék spontán dolgokat. Komoly, tisztességes és felelősségteljesen gondolkodó ember és személyiség vagyok, de ugyanakkor felszabadult, vidám, jókedvű és humoros is vagyok. Ha párkapcsolatban vagyok, akkor a páromat megbecsülöm, vigyázok rá, mellette állok mindenben és megóvom minden rossztól. A mai férfiak túlnyomó többségére jellemző használjuk ki, majd végül, amikor már meguntuk dobjuk ki a nőket ezzel megalázva őket viselkedésmódot és hozzáállást teljes mértékben elutasítom és mélyen elítélem és a lehető legnagyobb mértékben elhatárolódom az ilyen emberektől. Az a férfi, aki képes ilyet tenni egy nővel az rendkívül visszataszító és gyáva. Én nagyon nem ez a férfitípus vagyok és soha nem is tudnék ilyen lenni. Az, aki nem képes hűséges lenni a párjához, az nem elég érett egy komoly párkapcsolathoz.
Dávid (35)
Társkereső Budapest, X.
39 napja tag
Szia Dávid vagyok, felnőtt önálló férfi, gyermeteg hobbikkal, szeretek filmezni, sorozatozni, és nagyokat sétálni/kirándulni. Fontos számomra a család, és mindenképpen szeretnék saját kis családot alapítani. Ja és van egy kutyám is, egy szép fehér bichon, enyhe antiszociális tendenciákkal, de idővel nagyon barátságos tud lenni, de a lényeg ha nem szereted a kutyákat, akkor szerintem nem biztos, hogy egymást keressük.
Zoli (44)
Társkereső Budapest, X.
43 napja tag
Sziasztok Hölgyek. Vidám természetű vagyok .Van két kis termetű kutyusom .Nem csak kutyák hanem család tagok .Kedves hűséges őszinte vagyok .Ha meg ismersz rá fogsz jönni.
Ernő (51)
Társkereső Budapest, X.
82 napja tag
Komoly kapcsolatot keresek hosszú távra.

Éppen online budapesti társkereső nők

Mária (60)
Társkereső Budapest, X.
12 órája lépett be
szeretve bízni a legfontosabb, melyet adni és kapni lenne jó
Erika (55)
Társkereső Budapest, X.
1 órája lépett be
Magam tökéletlenségével létezem. Szeretek jönni-menni, adni és elfogadni, szeretni és szeretve lenni. Jellemzően energikus vagyok, de jó néha lustán lógatni a lábam. Lelkesít minden kreatív tevékenység, szeretem a könyveket, a kirándulást, az utazást, a színházat, a zenét, a finom falatokat.
Judit (43)
Társkereső Budapest, X.
2 órája lépett be
Keresem a tűt.
Zsuzsa (61)
Társkereső Budapest, X.
2 órája lépett be
A személyes találkozás után kiderül lesz-e folytatás
Ágnes (38)
Társkereső Budapest, X.
28 perce lépett be
Őszinte vagyok, ami a szívemen az a számon, sajnos néha többször is mint kéne. Légy Te is őszinte mert bizalom nélkül nem működik egy kapcsolat. Nem dohányzom, és csak alkalmakkor iszom. Remélem Te is így vagy ezzel. Van rajtam mit fogni, rég nem vagyok nádszálvékony alkat, ezért ha nem tetszenek a gömbölydedebb lányok, rossz helyen kopogtatsz. Igazából nekem is jobban tetszik ha Te se a sovány kategórába esel (és jóízűen eszel). Légy humoros, én is az vagyok. Az átsegít mindenen és megfűszerezi az életet. Gondoskodó vagyok, és nagyon tudok szeretni. Komoly kapcsolatot keresek, nem csak ágymelegítőt, így osztozkodni se szeretnék Rajtad mással. Én se fogok kifelé kacsintgatni, ezt megígérem Neked. Szeretnék utazni, tengerparton naplementét nézni, de eddig még nem találtam hozzá megfelelő útitársat. Remélem hamarosan ennek is eljön az ideje... Egyedül semmi sem az igazi.

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Zoltán (63)
Társkereső Budapest, X.
2 órája lépett be
63 éves férfi. fiatalos tenniakarással és gondolkozásmóddal keresi a következő 30 évre élete párját. A fotóim tavaly nyáriak. Olyan hölgyet keresek, aki a fotóin nem a világ egzotikus tájait mutatja be, hanem saját magát és környezetét.
Zoltan (43)
Társkereső Budapest, X.
3 órája lépett be
Zoltán vagyok, 43 éves. Régen szórakozóhelyen ismerkedtem, de mostanság ritkábban járok ilyen helyekre. Ezért gondoltam megpróbálkozok az online társkeresèssel, adok neki egy esélyt. Célom! Találni egy társat.Remélem itt jó helyen járok. Az életet élni és élvezni kell.
László (87)
Társkereső Budapest, X.
2 órája lépett be
Kívánom hogy szebb és boldogabb legyen körülöttem a világ és benne a saját és leendő társam élete. Kedves hölgy ha rám találsz és a szíved azt súgja talán én vagyok az akit keresel ne tétovázz és írj. Kölcsönös szimpátia esetén össze kapcsolhatjuk életünket Mit szeretek: Szeretek sétálni. gyalogolni. úszni,kocogni, kirándulni, cukrászdába, kávézóba, és néha templomba menni.Sokan mondják a kor csak egy jelző szám,én is úgy érzem.
László (56)
Társkereső Budapest, X.
2 órája lépett be
Szia! László vagyok, 56 éves, Budapest szívében élek. 178 cm magas vagyok, néhány kiló plusz van rajtam, de rendszeresen futok, hogy formában maradjak. Szeretem a jó ételeket és a kellemes társaságot, alkalmanként bort is szívesen kortyolok. Zöld szemű vagyok és bár nincs tetoválásom, nem zavar, ha neked van. Az építőiparban dolgozom, és szeretek új helyeket felfedezni, legyen szó itthonról vagy külföldről. Magyar vagyok, de beszélek olaszul és románul is. Református vallású vagyok, amit alkalomadtán gyakorolok is. Dohányzom, de mindig nyitott vagyok egy kellemes beszélgetésre vagy közös programra. Ha szeretnél jobban megismerni, írj bátran!
Ákos (51)
Társkereső Budapest, X.
39 perce lépett be
22 éve abból él, amit szeret(sport és zene)!🙏 195cm, 🚭
Laci (52)
Társkereső Budapest, X.
21 perce lépett be
Szia,Laci vagyok,52 éves van egy lányom nem velem él,de minden remek.Konkrét elfoglaltságom a szabadidőnben nincs, szeretek bármit csinálni amit bárki más is.Ezer dolog...

Diplomás budapesti társkereső nők

Kati (33)
Társkereső Budapest, X.
Főiskolát végzett
Kávé függő vagyok Ritkán sminkelés Baromi bénán parkolok
Katalin (72)
Társkereső Budapest, X.
Főiskolai diplomás (Népművelés-könyvtár, Kandó, kézművesség)
Katának szeretem, ha szólítanak, de a Katalint is szeretem. Eljött az idő, hogy megjelenjek itt. Pedagógus, és sok egyéb hivatásom van, szeretem a jó humort, a jó filmeket, a sportot, a táncot, a jó beszélgetést, az ölelést. Olyan társat keresek, aki hozzájárulás lehet az életemhez, és akinek hozzájárulás ehetek az életéhez. Mi kellene ahhoz, hogy te legyél az?
Réka (39)
Társkereső Budapest, X.
Főiskolát végzett
Valójában magam sem tudom, hogy mit is keresek itt, de idővel biztos minden kiderül!
Ági (64)
Társkereső Budapest, X.
Egyetemet végzett
Sportos nagyi vagyok, Szeretek utazni és szeretem a munkám is. Gyermekeim már felnőttek, a fiam és a lányom révén is van egy-egy unokám. Ők jelentik az igazi inspiráló erőt számomra. Az edzőterem, a futó ösvények és túra ösvények mellett szívesen járok színházba, koncertekre is.
Julianna (74)
Társkereső Budapest, X.
Egyetemi diplomás (Közgazda)
Őszinteség, humor, nyitottság, korrektség, intimitás, amit szeretnék, cserébe ugyanezeket adom.
Gabriella (44)
Társkereső Budapest, X.
Főiskolát végzett
Érzelmi beállítottságú ember vagyok. Harmonikus, szeretetteljes párkapcsolatra vágyom. Kiegyensúlyozott, jó kapcsolatra. De párra szeretnék itt találni, nem barátra vagy csevegőtársra. Hiszek a Jóistenben. A személyes találkozást preferálom, tehát személyesen szeretném megismerni a leendő Szerelmemet. Megjelenésemet tekintve: Inkább természetesen csinos vagyok, mint divatmániás.

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Péter (20)
Társkereső Budapest, X.
Főiskolát végzett
*moderálva*
Tamás (40)
Társkereső Budapest, X.
Egyetemet végzett
Sziasztok! Komoly szándékkal ismerkedem: keresem őszinte, kedves, megértő és nem mellesleg nőies párom! Sok sikert kívánok mindenkinek!:))
Tibor (59)
Társkereső Budapest, X.
Főiskolai diplomás (Befektetések)
Urbánus, szerintem humoros, hobó, gentleman, gondozás mentes, 193/94. 22 éves egyetemista fiammal és egy mopsszal osztom meg az ingatlanomat.
Attila (48)
Társkereső Budapest, X.
Egyetemet végzett
Attila vagyok, 48 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást.
György (52)
Társkereső Budapest, X.
Főiskolai diplomás (informatika)
Fiatalos apuka vagyok, szeretek kimozdulni, horgászni, kirándulni; nem zavarnak a hosszú autóutak, az ország és az országhatáron kívül is szivesen kirándulok bármikor,de szeretek otthon is üldögélni,tv-nézni,játszani a családommal, moziba, kávézóba járni.A múltat lezártam. Mivel gyermekeim már színte önállóak, így szeretném már magamat előtérbe helyezni. Komoly, őszinte hosszútávú kapcsolatot keresek.
Csabi (34)
Társkereső Budapest, X.
Egyetemet végzett
Szeretek új dolgokat felfedezni és mély témákról beszélgetni. Igyekszem egészségtudatos életet élni, a redszeres testmozgást végezni, de azért nem vetem meg a jó kajákat :) Leginkább olyan nőt keresek akinek szintén fontosak a valódi értékek, a család, illetve az intelligencia és érzelmi intelligencia sem hátrány, ha ismerősek számodra. :)

Keresztény budapesti társkereső nők

Andrea (49)
Társkereső Budapest, X.
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Együtt szebb az élet, te is így gondolod? Andrea vagyok, lakhelyem Budapest. Szeretem a zenét, kirándulást, utazást, kulturális programokat. Két felnőtt lányom van. Szeretnék egy olyan társat találni, aki elfogad, akivel kölcsönösen megértjük egymást és akivel még lehetnek közös terveink. Számomra nagyon fontos az őszinteség, megbízhatóság. Legszívesebben külvárosban élnék. Jelenleg nem vagyok előfizető. Várom jelentkezésed, ha felkeltettem az érdeklődésed.
Erika (66)
Társkereső Budapest, X.
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Ami az adatlapon a kitöltendő rublikákból nem derül ki rólam: Vidám, nyugodt, házias, rendszerető, edzőterembe járó, világot látott, természetkedvelő, önmagamra és környezetemre igényes diplomás nő vagyok. Szívesen töltöm a szabadidőmet kulturális programokkal (mozi, olvasás, színház, kiállítás, rendezvények, bel és külföldi utazások). Érdekel más népek kultúrája. A zene területén mindenevő vagyok, leggyakrabban a népszerű sláger dalokat hallgatom, amelyekre házimunka végzése közben mozgok is. Keresem korban +/- hozzám illő (55-70) budapesti, velem hasonló érdeklődésű, diplomás, káros szenvedélyektől mentes monogám férfi ismeretségét közös/szebb jövő eltöltésére életünk hátralévő idejében. Most éppen nem vagyok előfizető, kérlek írj elérhetőséget, ha felkeltettem az érdeklődésedet.
Anna (62)
Társkereső Budapest, X.
evangélikus vallású (alkalmanként)
TÁRSAT keresek, nem jó egyedül. Szeretem a természetet, ezen belül a hegyeket, még pontosabban az ALPOK-ot. Én is a személyes találkozóban hiszek. Ide bármit lehet írni.
Betti (37)
Társkereső Budapest, X.
református vallású (nem gyakorlom)
Azt gondolom a hosszú távú, boldog párkapcsolat titka az egymás tisztelete, sok beszélgetés, közös célok. Céltudatos lánynak tartom magam, ami megriasztja a legtöbb férfit. Szakmailag sikeres vagyok, de az élet nem csak a munkáról szól és nagyon szeretném ha a feltöltődéshez társam is lenne. Szabadidőmben erkély kertészkedéssel foglalkozok, hely hiányában leginkább fűszernövények és paradicsom élvez elsőbbséget. Most hogy a hideg idő beállt, visszavonultam a konyhába és kiflivel, fahéjas tekerccsel próbálkozok, van még mit gyakorolnom. :-) Tavasszal munka után szeretek futni, most, hogy beállt a korai sötétedést, ezt hanyagolom. Korábban salsáztam és imádtam, de valahogy elkopott. A latin zene még most is felpörget, de leginkább a konyhai tartózkodásom során rázom a rongyot. Vigyázat, mert ilyenkor megy a fakanálba éneklés és forgások- pörgések. Minden bizonnyal vicces látvány és füldugó szükségeltetik hozzá, mert fülesen keresztül megy a zene így a jó ízlés és dobhártya is károsodhat... A bulik nem igazán az én világon, jobban kedvelem a borozós estéket szűkebb baráti társaságban. Szívesen vagyok házigazda is, mert szeretek gondoskodni másokról és a mosogatás ténye sem zavar... tudod az is a konyhában van és akkor megint jön a füles és a hangulathoz kapcsolódó zene :) Szombat reggelente megfordulok a piacon, mert jobb érzés ott vásárolni egy öreg bácsitól vagy nénitől, aki még 1-2 történetet is mesél a virág/hagyma/répa/bármi mellé, mint fele annyi idő alatt a szupermarket neoncsövei alól felmarkolni a húsleveshez valókat. Viszont az ideális szombatot úgy képzelem el, hogy 9-10 órakor ébredek. Reggeli/kávé a konyhában. Természetesen saját kifli, vajjal és lekvárral. Majd hármasban (te, én és a kutya) be a kocsiba és távol a város zajától sétálunk a természetben. A kutyát neked kell hozni, mert nekem nincs és lakásban sajnálnám is. Imádok nevetni és hajlamos vagyok a csipkelődésre is. Persze ez oda vissza működik szerintem egy jó kapcsolatban. Nem zavar, amíg egészséges évődésről van szó és nem a másik kárára történik. Hirtelen most ennyi jutott eszembe... ha van kérdésed keress meg és üljünk be valahová egy forró csokira. A hosszú levelezéseket nehezen viselem, mert elég élénk a fantáziám és hajlamos vagyok az illetőt felruházni nem létező tulajdonságokkal, ugyanakkor időre van szükségem, hogy megnyíljak. A fenti sorok hét éve íródtak. 2024-ben még mindig rólam szólnak, de az idő sok mindent megváltoztatott, nem minden úgy alakult, ahogyan elképzeltem. Más is van ezzel így? Jelenleg egy pici baba társaságát élvezem egyedül. Köszönöm, ha még mindig olvasod de talán megérted, hogy most vele szeretném tölteni az időmet. Ha rendeződött a helyzetünk, akkor újra jövök, mert a társas univerzumban nem lehet társ nélkül élni.
Éva (76)
Társkereső Budapest, X.
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
átlagos megjelenésű, fiatalos gondolkodású, természetkedvelő, állatszerető, aktívan kertészkedő.. reális igényekkel bíró egyén vagyok, igyekszem hasznosan tölteni a szabadidőmet, kiállításokat, múzeumokat is szívesen látogatok, kell az azonos gondolkodás, értékrend, türelem, kedvesség, testi. lelki harmónia, intelligencia
Zsuzsanna (61)
Társkereső Budapest, X.
hivő: református (alkalmanként)
NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ, CSAK A PREMIUM PLUSZ TAGOKNAK TUDOK VÁLASZOLNI! CARPE DIEM! Szeretni és szeretve lenni. Komoly kapcsolatot keresek, csak értelmiségi partnerrel. .

Keresztény budapesti társkereső férfiak

János (60)
Társkereső Budapest, X.
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Állandó kapcsolatot keresek !
Zoltán (63)
Társkereső Budapest, X.
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
63 éves férfi, a fiatalabbik fajtából, keresi a hátralévő 30 évre társát.
Gábor (37)
Társkereső Budapest, X.
hite: református (nem gyakorlom)
Őszinte, kedves és intelligens pasi keresi a párját. Ha ismersz érdeklődőt, kérlek a like gomb megnyomásával vagy üzenet küldésével jelezd 😉. Szia Kedves Olvasó. Gábor vagyok, egy határozott és nyugodt természetű férfi, aki úgy döntött ad egy esélyt a Randivonalnak. Most, hogy megvolt az önreklám, egy-két érdekesség rólam, hogy az se maradjon el 🙂. Éltem korábban Amerikában és eljutottam Japánba is. Voltam hip-hop táncos és tanultam bűvésztrükköket is. És szeretem mind az otthoni és a kinti programokat, mikor melyikhez van kedvem, úgyhogy biztos lesz közös érdeklődésünk Remélem, ha még ezt is olvasod, akkor jól gondolom, hogy szimpatikus vagyok és hamarosan beszélünk 😉. Szia!
Tomi (33)
Társkereső Budapest, X.
hite: református (rendszeresen gyakorlom)
Kérem gyakran vezetését, hogy azt az utat járhassam, amit nekem szán. Barátságos vagyok, és mindenkire testvéremként gondolok. Sokat kerestem az igazságot, a jó utat; teljes már az öröm, mert megtaláltam. :) Volt előtte útkeresés, önfejlesztés, new age dolgok, teológiák megismerése. Szeretek a természetben lenni, kirándulni, bringázni, kosarazni. Érdeklődöm a klímavédelem iránt, és a munkámban is szeretnék minél jobban hozzájárulni a teremtett világ megóvásához. Vegán vagyok az állatok és a környezetkímélés miatt.
Péter (48)
Társkereső Budapest, X.
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Tág érdeklődési körű vagyok. Szeretek kirándulni, utazni, új helyeket felfedezni (lásd a Kérdezz-felelek című részt). Vagy éppen csak sétálni. Szeretem a tavakat, az erdőket, a hegyeket. Érdekelnek a sportok is, legfőképpen a labdajátékok (amik közül kiemelkedik a tenisz) és az atlétika. Szeretek olvasni, mind érdekes könyveket, mind színvonalas magazinokat (pl. National Geographic, Geo, A Földgömb). Ezeken kívül még szeretem a jó filmeket (itt is lásd a Kérdezz-felelek című részt), a jó színdarabokat, a jó zenéket (lásd lejjebb, a Szabadidejében című részt). Érdekelnek a világban zajló események. Szeretek beszélgetni, de nem vagyok a társaság középpontja típus. És fontos számomra a humor is. Minél hosszabb távra keresek kapcsolatot.
György (50)
Társkereső Budapest, X.
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Kedves, figyelmes, sőt, érzékeny férfi vagyok. Fiatalosan sportos, természetes, aki szeretne szeretnivaló szabadidőpartnert, akit megölelhet, szeretgethet. Talán hihetetlen - világunkban -, de udvarias, romantikus vagyok is és van humorom. Nehezen nyílok, de nem vészes...

30-as budapesti társkereső férfiak

Gábor (38)
Társkereső Budapest, X.
Élj úgy, ha lepereg előtted életed filmje...Érdemes legyen végignézned!
Ricsi (37)
Társkereső Budapest, X.
Üdvözletem! Ismerkedni szeretnék 25-40 év közötti hölgyekkel Budapest és környékéről.
István (32)
Társkereső Budapest, X.
Szeretem a mozgás minden formáját, gyakorlom a főzést sütést, kirándulást, utazást, minden ami megmozgat és amivel lehet élvezni az életet,mert csak 1 van belőle és rövid.
Árpád (36)
Társkereső Budapest, X.
Imádom a tengert, a napfényt, a jó bort és kávét, a szabadságot, a latin zenét, a vezetést, az utazást. A vágyam pedig minél több helyet megismerni a világban. Természetes külsejű, életvidám társam keresem. ;)
László (36)
Társkereső Budapest, X.
László vagyok, 35 éves sportos testalkatú . Intelligens komoly kapcsolatot szeretnék. A Szerelem kialakulásában fontosnak tartom az őszinte beszélgetést, mit sem törődve a percek múlásával. A szemek ingerek ,érzelmek kifejezésére szolgál . A test tudatos érintése ,egy kézfogás, egy ölelés mindent elmond. A férfi igazsága a szívébe van, érzelmileg értett és minden helyzetben megtudja hozni a jó döntést. A lélek tanulása megtartó férfit alkot Mindenkinek van saját akarata ettől lesz egyedi és különleges. Ha eltudod fogadni,hogy van egy erősebb akarat akkor lesz tisztelet és alázat. Száz szónak is egy a vége Szeretnék egy olyan Nőt aki igényli a támogatását egy érzelmileg intelligens Férfitől. Ha tetszem írj.
Tamás (37)
Társkereső Budapest, X.
EQ|IQ|életöröm|utazás|sport|élet kedv|kerékpár|sorozat|könyv|célok|💪🧑‍💻🚴🏋️🐕🐈🏘️🚅✈️⛱️🎫📷🎧 Impulzív személyiség vagyok de én is szeretek pihenni és lustálkodni. Érdekel az önismeret és az Önfejlesztés. Imádok sportolni és élni. Keresem aki hasonló egyéniség és közösen tudunk fejlődni és felfedezni egymást és az egész világot. Utazni is szeretek. Főként sportoló hölgyek jelentkezését várom.

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Norbert (44)
Társkereső Budapest, X.
Hiszem hogy mindenki számára megvan a tökéletes de az nem a chat szobába derül ki! A személyes találkozás híve vagyok ott úgy is minden valóságos lessz!!!🔱😘❤️ puszi Írjatok meg az email címetek vagy az Instagram elérhetősegiteket vagy Viber!
Roland (49)
Társkereső Budapest, X.
Sokak szerint egykedves és szerethető személy vagyok, aki a szeretteiért a végletekig el tud menni. De egy makacs, akaratos, és önfejű énem is van.
Attila (40)
Társkereső Budapest, X.
Sziasztok. Jól működő őszinte kapcsolat érdekel,megtalálsz "bárhol" ha itt nem tudunk írni "becenevem" parkettas atis 1 éve kezdtem újra az életem, eddig magától nem jött össze így gondoltam regisztálok és felgyorsítom a társkeresést.
Csabi (43)
Társkereső Budapest, X.
43 éves kicsit magának való, de nyitott pasi vagyok. Alapvetően egy komolyabb, hosszabb távú kapcsolatot keresek, első körben valakit, akivel jó beszélgetni, élvezzük egymás társaságát, és akivel tudunk közös programokat csinálni. Jelenleg elég sok időt töltök a számítógép előtt, de szívesen kimozdulnék ide-oda. Ha van kedved ismerkedni, írj :)
Róbert (49)
Társkereső Budapest, X.
Alapvetően vidám és kedves személyiség vagyok. Fontosnak tartom a közösen eltöltött minőségi időt. Állítólag jó humorézékkel vagyok megáldva. Szeretek olvasni, az ismeretterjesztő cikkeket kedvelem. Szeretem a filmeket, a Gladiátor a kedvencem. Rendszeresen sportolok, heti 2-3 alkalommal spinningelek.
Attila (47)
Társkereső Budapest, X.
Hogy is kezdjem el! Magamról nem igazán szeretek írni! Talán annyit, Ha elhiszitek vagy sem! Aki ismer az tudja ,hogy én egy kedves, lelkiismeretes, őszinte vidám ,de ugyanakkor komoly személyiség vagyok… Persze vannak hullámvölgyek de próbálok pozitív lenni!És a realitás talaján maradni! Szeretnék ismerkedni kedves ,komoly és vidám lánnyal /hölggyel vagy ahogy szólíthatom aki hosszútávon kapcsolatban gondolkodik! Üdvözlettel :Attila

50 év feletti budapesti társkereső nők

Évi (59)
Társkereső Budapest, X.
Nem tudom van e még olyan férfi,aki kapcsolatra vágyik,én örülnék ha lenne! Szerintem a többit majd személyesen. Szép napot!Küldj elérhetőséget,nem vagyok előfizető, köszönöm.
Etus (75)
Társkereső Budapest, X.
Etus vagyok.74.éves, nyugdíjas. Keresek korban hozzám illő Budapesti férfit. Szabad idő eltöltéséhez, aki szereti a természetet, napsütést, kirándulást, jókat beszélgetni a többit személyes találkozás híve vagyok.
Kata (70)
Társkereső Budapest, X.
Erdeklodo, nyugodt, kiegyensúlyozott, onallo, igenyes hölgy vagyok. 70 fele haladok, de egeszsegugyi problema nincs. Nem koltozom senkihez es a lakasomba sem koltozhet senki. A személyes szimpatia határozza meg kapcsolataikat, valamint a belso es külső ertekek felfedezése, a kisugarzas. Csak szexet keresők kimeljenek meg, kerem. Magas es szalagos testalkatú vagyok, megjelenesemre mindig adok. Modern felfogású, de kissé konzervatív is.
Zsuzsa (63)
Társkereső Budapest, X.
Zsuzsa vagyok, 62 éves. 1984-ben végeztem a PSZF-en. Jelenleg még aktívan dolgozom, mint könyvelő egy Könyvelőirodában, a XI. kerületben. Van egy 34 éves fiam, aki jelenleg velem él. Szeretek utazgatni, kirándulni. Főleg belföldön felfedezni az ismeretlen helyeket. Jó a barátokkal, ismerősökkel találkozni, sokat viccelődni és nevetgélni. Alapjában véve egy víg kedélyű, empatikus, lojális ember vagyok.
Márta (73)
Társkereső Budapest, X.
Márta vagyok, fotós. Örökmozgó, pörgő, maximalista minden téren. A szépet kereső, a napot kedvelő. Fotó, fotó, fotó...ez az életem.
Margó (62)
Társkereső Budapest, X.
Fiatalos, energikus, vidám, pozitív életszemléletű nő vagyok. Széles érdeklődési körrel rendelkezem, nyitott vagyok a világ dolgaira. Szeretem a természetet, szívesen utazom, túrázom, a fotózás az egyik hobbim. Kedvelem a kulturális programokat, sőt annyira, hogy egy kórus tagjaként időnként én is ott állok a színpadon. Önmagammal és a környezetemmel harmóniában vagyok. Mindent meg tudok oldani saját magam is, de már nem szeretném! Jó lenne, ha itt és most megtalálnám a társamat, akivel az elkövetkező évtizedeket szeretetben együtt élhetnénk meg. A fotóim 1-2 éven belül készültek, a profilképem 2023. októberi.

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

János (65)
Társkereső Budapest, X.
Sportos ,igényes magamra és a leendő társamra!
László (63)
Társkereső Budapest, X.
Sziasztok, László vagyok egyedülálló.Keresztény hitvallásu,nyugodott szeretetteljes ember. Szeretem a természetet,az állatokat és természetesen az embereket is. Nagyon őszinte típus vagyok,és szókimondó. Felfogásomat tekintve fiatalos,ám de komoly vagyok. Vidám személyesség jellemez.Keresem hasonló életfelfogásu,és korú társamat.
Laci (64)
Társkereső Budapest, X.
Szinte minden érdekel, de legfőképpen az utazás és a fotózás, történelem. Tudom, hogy ez közhely, de mindent elolvasok, szakmámtól függetlenül. Két diplomával rendelkezem, és 3 gyerekkel, akik már önjáróak. Miért is keresek bárkit???? Mivel a környezetemben eltűntek azok az emberek akikkel jól éreztem magam. Sajnos meghaltak, illetve a gyerekek felnőttek. Elnézést kérek mindenkitől, de csak az 50-61-ig jöhetnek szóba. Nem szeretnék senkit se megbántani, de legalább legyen nálam fiatalabb, és az érettségi se ártalmas. Nem félek az egyedül léttől, de hosszútávon nem túl jó. Sokszor vagyok úgy, hogy most éppen mehetnékem van. Nem szeretem ha például egy férjhez, vagy élettárshoz is igazodnom kell, tehát ha lehet, ezek a hölgyek ne keressenek. ..és békesség mindenkinek!:-)
József (61)
Társkereső Budapest, X.
Szia, József vagyok...pozitív szemléletű...kellemes intelligens férfi ...
Imre (67)
Társkereső Budapest, X.
Imre vagyok, 65 éves, lakhelyem Budapest X. Elég régóta özvegy vagyok , néhány hónapja nyugdíjas. Két gyermekem már a saját életét éli akiket szinte egyedül neveltem fel . Az előzmények miatt is szoros a kötődésünk egymáshoz .Liberális értékrend szerint élek , de a párkapcsolatban konzervatív vagyok ! Minden káros szenvedélytől mentesn élek , de egy közös ebéd , vagy vacsora után jól eshet egy pohár bor vagy sör . Ami érdekel: Színház , mozi , kirándulás (egyedül ez nem túl jó) , szinte bármilyen zene és a sport is .
Csaba (65)
Társkereső Budapest, X.
Tisztít hölgyek Budapesten élek dolgozom szeretek utazni új tájakat felfedezni olvasni barkácsolni romantikus filmeket nézni kerteszkedni stb. röviden ennyi ha megtettszett a profilom kérlek írj elérhetőseget. Köszi!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Judit (42), Veszprém sziasztok én kedves jószívű vagyok aki a párját keresi
  • Gábor (40), Martfű Sziasztok! Szívesen beszélgetnék, ismerkednék, randiznék, találkoznék és majd kialakul a továbbiakban hogy mit hoz a sors. :)
  • Zsolt (37), Tordas -Pont jókor jössz, mert ez a nap legjobb része. -Melyik az a rész? -Az, amikor te meg én mi leszünk. (micimackó) Szeretem ezt az idézetet. Azért is választottam, mert ezt szeretném, hogy te meg én mi legyünk :)
  • Adri (29), Budapest Vidám, őszinte, társaságot, utazást kedvelő, klasszikus nő vagyok. Szeretem az életem, csak a boldog párkapcsolat hiányzik. Hogy mi a boldogság? Szeretni és szeretve lenni.
  • Csaba (51), Budapest, XI. Szeretnék ismerkedni meg találni azt a nőt aki ugyan arra vágyik mint én !!

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, X. kerületBudapest, X. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]
Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk