Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Budapest, XIV. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Legújabb budapesti női társkeresők

Andrea (50)
Társkereső Budapest, XIV.
8 napja tag
Magamról most csak annyit, hogy vidám, mosolygós nő vagyok és hasonló beállítottságú férfival szeretnék ismerkedni. Kérlek írj elérhetőséget mert nem mindig tudok itt válaszolni. Köszönöm!
Enikő (58)
Társkereső Budapest, XIV.
15 napja tag
Enikő vagyok, 58 éves.Spirituális képzőművész vagyok. Rajzban tudom a leginkább megvalósítani önmagam . Nagyon figyelek arra, hogy a fizikai létem, a fizikai testem egyensúlyban legyen a szellemivel. A ember tényleges működési elvét igyekszem követni, nem vallás, parasztvakító hiedelmek, vagy régi bevésődések szerint, hanem a saját TUDATOS MEGTAPASZTALÁSAIM alapján. Odafigyelek a gondolataim teremtő erejére. Hisz nem mindegy mi zajlik a fejünkben. A célom hogy egyre jobban érezzem magam a bőrömben. Ezért soha sem dolgozom , mert a rajzolás az egyik legnagyobb élvezet az életemben. De imádok emberekkel foglalkozni. Az ember működési elvét életmód tanácsadásban tudom megosztani másokkal,de csak ha megkérnek rá. Egyébként tiszteletben tartom bárkinek bármilyen hitvallását.Max eldöntöm magamban ,hogy jól érzem e vele magam vagy sem. A másik legnagyobb élvezetem a tánc, bármikor bármilyen zenére. A zenében szinte minden evő vagyok ami megérint az jöhet. De szoktam jógázni is, mert az egy másfajta mozgás. Van egy törpe uszkár kutyusom egy cicám és egy király pitonom is. IMÁDÁSBÓL ÉLNEK VELEM. Szeretném, ha egy társsal is bővülne az életem.
Anna (67)
Társkereső Budapest, XIV.
19 napja tag
Liberális, ateista hatvanas vagyok.
Aranka (53)
Társkereső Budapest, XIV.
21 napja tag
Őrült dilis szerelmet!.. Erre vágyom! Szeretnék még egyszer rátalálni, rád találni. ..... Nem alkalmi kapcsolatban gondolkodom.

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Zoli (47)
Társkereső Budapest, XIV.
4 napja tag
Budapesti - i párom 🙂
Robi (52)
Társkereső Budapest, XIV.
4 napja tag
Nem vagyok előfizető! Kérlek küldj elérhetőséget, ha szimpatikusnak tartasz és fel szeretnéd venni a kapcsolatot.
Ádám (31)
Társkereső Budapest, XIV.
9 napja tag
Sziasztok csajok! Egy kedves , aranyos srác vagyok aki őszinte , vicces . Szeretnék boldog lenni valakivel aki őszintén szeret és úgy fogad el amilyen vagyok.
Zoli (37)
Társkereső Budapest, XIV.
13 napja tag
Én egy olyan férfi vagyok, aki nem követi a tömeget. 37 éves, kék szemű, átlagos testalkatú, de a sport és az aktív életmód fontos része az életemnek. Budapesten élek, ahol programozóként dolgozom. Mindig keresem az élet rejtett összefüggéseit és a technológia által kínált új lehetőségeket. Szeretek egyedül lenni a gondolataimmal, de értékelem az érett, gondolkodó nők társaságát, akik megértik ezt a fajta függetlenséget és elismerik az egyéni terek fontosságát. Szabadidőmben gyakran túrázom, hogy kapcsolatba kerüljek a természettel, és szeretem, ha van időm a gondolataim rendszerezésére. Van egy mopsz kutyám, aki hűséges társam a mindennapokban. Ha te olyan nő vagy, aki értékeli az intellektuális beszélgetéseket, a független gondolkodást, és a mély érzelmi kapcsolatokat, akkor szívesen megismernélek. Az őszinteség, becsületesség és tisztelet az én alapelveim közé tartoznak, és ezeket a tulajdonságokat keresem egy társban is.

Éppen online budapesti társkereső nők

Margó (69)
Társkereső Budapest, XIV.
6 perce lépett be
Egyszerű, vidám, humoros, optimista, dolgozó nyugdíjas nő vagyok. Szabadidős programokhoz keresek partnert. Kölcsönös szimpátia esetén, az összeköltözés lehetősége nélkül. Szeretek sétálni, piacra járni, beszélgetni, várost nézni, szeretem a nyüzsgést.
Erzsike (68)
Társkereső Budapest, XIV.
30 perce lépett be
Vidám, fiatalos, utazást kedvelő, barátságos Nő vagyok. Szeretnék ismerkedni korombeli férfiakkal, hátha párra találok.Zugloban lakom.
Kata (41)
Társkereső Budapest, XIV.
2 órája lépett be
Optimista, életvidám, békeszerető egyetemet végzett nő vagyok. Kedvelt időtöltéseim: olvasás, zene hallgatás, képzőművészeti tárlatok látogatása, kirándulás (elsősorban barátokkal)!
Márta (61)
Társkereső Budapest, XIV.
1 órája lépett be
Igényes NŐ vagyok, keresem a másik felemet aki szintén igényes magára és a környezetére, hogy milyen személy ? Egy pillantás műve, amit egy fénykép nem tud nyújtani, csupán ahhoz elegendő, hogy ajtó kinyíljon…valaki számára. Sajnos a bemutatkozó képek nem tükrözik a valóságot! Én viszont valóban így nézek ki, botox, plasztika nélkül! Koromnál sokkal- sokkal fiatalosabb vagyok, legalább 10 év mínusz ( mások állítása szerint). Vidám, energikus, pozitív beállítottságú, sok humorral fűszerezve. Hasonló adottságokkal rendelkező FÉRFIT keresek.

Diplomás budapesti társkereső nők

Kata (56)
Társkereső Budapest, XIV.
Főiskolát végzett
Nincs jobb dolog, mint szeretni és szeretve lenni.
Anna (45)
Társkereső Budapest, XIV.
Egyetemet végzett
Azt mondják aki nem keres, nem is talál és aki nem kockáztat, nem is nyer. Ezért vagyok itt, mert egy igazi nő kell az oldalamra, hogy az életem boldogabb legyen. 45 éves nő vagyok és társra vágyom. Elegem van az egy éjszakás kalandokból. Itt az ideje az igazinak! Tudnál szeretni egy pozitív gondolkodású, 158 cm magas nőt? Ez vagyok én!
Tündi (51)
Társkereső Budapest, XIV.
Főiskolát végzett
A szeretetnyelveim: minőségi idő és intimitás. A szavak embere vagyok (értsd: nem szeretek levelezni!) 😉 Korban hozzám illő Férfira vágyom. Teljességre vágyom. Magam is meg tudom élni az Élet örömeit, ugyanakkor hiszem, hogy még jobb valaki olyannal, aki szintén képes értékelni az együtt átélt élményeket. Sok mindent írhatnék, de igazából vágyom arra, hogy a Férfi merjen és tudjon, akarjon udvarolni. Imádok csókolózni - ez a "Kapu"
Gitta (67)
Társkereső Budapest, XIV.
Főiskolai diplomás (Több diplomám van: szervezőmérnök, mérnöktanár, költségvetési ellenőr, közgazdász-szakmérnök...stbz)
Tanult, sokoldalú/kreatív, empatikus stb. NŐ=EMBER vagyok. Rendezett és egyenrangú társat keresek... akit megismerni szeretnék beszélgetéssel, rácsodálkozással időt adva egymásnak ehhez és kérlek, csak akkor írj/jelezz ha többször "elolvastál" és "megérintettelek". A dohányzás kizáró ok, nem akarok visszaszokni!! [fiatalos vagyok az életben is, nemcsak a fényképeimen] A jó párkapcsolat 4 lábon áll. 1.Szeressék/tiszteljék egymást, érdeklődjenek és kicsit rácsodálkozzanak EGYMÁSRA. 2. Jó szex/intimitás, empátia. 3. Közös érdeklődési kör. 4.Megfelelő anyagi háttér. Köszönöm ha egyetértesz velem... és ezért akarsz megismerni.

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Béla (73)
Társkereső Budapest, XIV.
PhD végzettségű
Közzététel: a nevem Bruce nem Béla. Bélát kellett írnom, mert a Randivonal nem fogadta be Bruce-t amikor regisztráltam. Amerikai vagyok, aki negyven éve él Magyarországon, de az elmúlt 15 évben nem beszélt rendszeresen magyarul, ezért szükségem lenne egy kis segítségre, hogy a magyar nyelvtudásomat a szintre emeljem. Jól képzett (PhD) és írástudó vagyok. Blues gitáron játszom. Nagyon finom versikéket és néha jó verseket írok. Érdekel, hogy saját hangszereket készítsek. Mindenekelőtt játékos vagyok, és egy őszinte, érett, jó elméjű, jó humorú, nagy életörömöt viselő nőt keresek. A mottóm Dylan Thomas walesi költőtől származik, aki ezt írta: Ne légy szelíd abba a jó éjszakába, Az öregségnek égnie kell és tombolnia kell a nap végén; Düh, düh a fény haldoklása ellen.
Dávid (36)
Társkereső Budapest, XIV.
Egyetemet végzett
Becsületes, rendszerető, empatikus és segítőkész embernek tartom magam és mások is annak szoktak tartani, emellett azonban jó adag irónia-szarkazmus is jellemző rám. Általában inkább kisebb baráti, mint nagyobb társaságban érzem jól magam. Nem vagyok rámenős típus. Közigazgatásban dolgozom. Szabadidőmben olvasok, filmeket, sorozatokat nézek, ezenkívül szeretek kerékpározni, kirándulni, szívesen megyek moziba, színházba is; újabban salsát tanulok. A főzést és vasalást leszámítva a házimunkával nincs bajom. :)
Dani (34)
Társkereső Budapest, XIV.
Egyetemet végzett
Dani vagyok, Budapesten élek. Még nem írtam egyéni bemutatkozó szöveget, ezért az automatikus szöveg módosított változatát olvashatod :) Bármit írhatok ide, úgy is a chat és a személyes találkozás alkalmával dől el minden, hogy van a ding vagy nincs.
Dávid (27)
Társkereső Budapest, XIV.
Főiskolát végzett
Dávid vagyok, egy 27 éves Budapesten élő férfi. Azért regisztráltam ide, hogy megtaláljam azt a nőt akivel közösen élvezhetjük az életet. Szeretnék közös kirándulásokat, utazásokat. Nagyokat enni, nevetni, sétálni, programozni, és hatalmasakat szexelni. Roviden: minőségi időt tölteni. Ha te is hasonlót keresel, írj rám!:)

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Csaba (45)
Társkereső Budapest, XIV.
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Csaba vagyok, 45 éves, lakhelyem Budapest. Elváltam, van egy nagykorú lányom Londonba él. Épitőipari cégem van, festéssel és homokfuvással foglalkozok.Szeretek sportolni, utazni, étterembe járni, kirándulni, de otthon filmezni is. Igényes vagyok magamra és a környezetemre.Komoly kapcsolatot keresek.
Richárd (28)
Társkereső Budapest, XIV.
vallása: egyéb keresztény (a magam módján gyakorlom)
Nincsen konkrét ideálom, ha valakiben valami megfog akkor megfog, ha nem akkor nem. Szeretek mély és hosszú beszélgetéseket folytatni, persze hülyülni is. Szabadidőmben ha nem \"kockulok\" vagy sorozatozom akkor szeretek sétálni,kirándulni. Étterembe járni, mozizni, billiárdozni és olvasni. Megmutatom ki vagyok, gyere ismerj meg.
Béci (63)
Társkereső Budapest, XIV.
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Magamról röviden. Debrecenben születtem. Zuglóban élek. Alkalmazott vagyok. Szeretem a Dunát, a Balatont. A Margit-szigetet. Jó lenne egy tartós kapcsolat egy kifejezetten szép Hölggyel. Sosem voltam nős, nincs Gyermekem. Egyedül élek a zuglói kis lakásomban. Béci voltam, Zuglóból.
Tibor (44)
Társkereső Budapest, XIV.
hite: egyéb keresztény (a magam módján gyakorlom)
Mi az a szigma-hím? A szigma-hím olyan férfi, akinek nincs szüksége megerősítésre másoktól. Nem hangos és nem feltűnősködik, inkább higgadt és összeszedett. Introvertált, de magabiztos.. valami ilyesmi🙃

Középkorú budapesti társkereső nők

Viola (47)
Társkereső Budapest, XIV.
Köszönöm,hogy időt szánsz ezen sorok elolvasására,megpróbálom rövidre fogni a bemutatkozást,nem nagyon szoktam fényezni magamat. A barátok,ismerősök szerint,vidám,jó humorú vagyok,szeretnek velem eljárni moziba,kirándulni,étterembe beülni. Van egy 18 éves fiam. Az adatlapomon szerepel a családi állapotnál a "Más",ezt privatban szívesen kifejtem,mit is takar. Szeretek adni,szeretek(szeretnék) kapni..nem rejtem véka alá az érzéseimet. Van véleményem,amit ha kell,ki is/el is mondok,azt gondolom,az őszinteség fontos dolog,mégha néha fájdalmat is okoz... Szeretem az iróniát,a humort. Az olasz életfelfogást,ételeket,embereket. Az édes vörös bort vagy a rozét.. a naplementét...a tulipánt A rózsát utálom... Nem szexpartnert keresek,nem egyéjszakás kapcsolatban szeretnék gondolkodni... Ha egyszer elkezdünk ismerkedni,de meggondolod magad,és mégsem szeretnéd folytatni,legyen benned annyi tisztelet,hogy vagy elmondod,vagy legalább elköszönsz. A ghostingolás az egyik legundorítóbb dolog a világon,szerintem.
Rozàlia (49)
Társkereső Budapest, XIV.
Szia, Rozàlia vagyok! Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ágnes (44)
Társkereső Budapest, XIV.
Szia! Ezer színnel,szállal, gondolattal,érzelmekkel,szenvedéllyel teli kapcsolódásra vágyom. Ha neked is érett és harmonikus kapcsolat a célod, melyben megélheted a szeretetet, kiteljesedést a mi felé, lehet hogy egymást keressük.Derítsük ki!😊
Anita (49)
Társkereső Budapest, XIV.
Nem vagyok előfizető, ezért, ha írsz nekem, légszíves csatolj fotót, és elérhetőséget, és ha kölcsönös a szimpátia, akkor mindenképp válaszolok. Köszi, hogy elolvastad!

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Gusztáv (73)
Társkereső Budapest, XIV.
Gusztáv vagyok, 73 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, és többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gyuri (70)
Társkereső Budapest, XIV.
Mindenekelőtt amit tudni kell : a kép 10 évvel ezelőtt készült 60 éves koromban készült és jelenleg válófélben vagyok ! MUTASSON BE ENGEM HELYETTEM EGY DALSZÖVEGÍRÓ : ( érdemes meghallgatni a zenét is Kovács Kati - Hol van már ) "Mondd, mitől vált oly széppé az élet veled? Miért ragadom meg félőn a két kezedet? Nincs, ami visszatartson, ha hozzád megyek, Az élet vagy nékem, nélküled nincs miért élnem már. Hol van már az a szertelen, szívtelen ember, ki mindent elér? Hol van már, aki féktelen kedvvel csak játszott a szívvel, Aki nem hitte volna, hogy bárkit elveszthet? Most arra vár, hogy a céltalan, hasztalan útnak már vége legyen, Arra vár, hogyha reggel felébred már láthasson téged, S ha bánt majd az élet, ő harcoljon érted! Jó volna messze űzni a kétségeket, Őrizni míg csak élek a lépteidet, Érezni minden éjjel a lélegzeted, Örökké együtt járni, esténként otthon várni rád."
Imre (70)
Társkereső Budapest, XIV.
69 éves vagyok özvegy hobbim régi rádiókat gyűjtők sok szabad időm van társat keresnék
Lajos (73)
Társkereső Budapest, XIV.
Egyedül élő nyugdíjas vagyok és barátság extrákkal regisztráltam,amiből bármi kijöhet,csak rajtunk múlik.Én első perctől kezdve a személyes találkozó híve vagyok,mert ott pár órás őszinte tabuk nélküli beszélgetés után kiderül,hogy bejövünk e egymásnak.Nekem fontos,hogy lássam a partnerem szemét,halljam a hangját,érezzem a vibrációt közöttünk.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Emőke (55), Budapest, XI. Keresem társam , barátom, kedvesem, szerelmem, játszó pajtim természetesen mindezt egy személyben egy vidám humoros kapcsolódás reményében
  • Judit (60), Budaörs Írj nekem! Judit vagyok, 60 éves, lakhelyem Budaörs. Nem vagyok előfizető nem látom hogy ki kedvel, ki ír! Válaszolni nem tudok, csak a kék csillagos üzenetekre! Kérek elérhetőséget! *moderálva* így találtok meg a facén.
  • Mátyás (38), Budapest, IV. Amit valójában írni szeretnék, én egy csupaszív ember vagyok, nem tökéletes, de nagyon tudok szeretni. Nincs középút. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretem a természetet, vagy csak úgy elmélázni lelki dolgokon. Nem esek hanyatt az anyagi világtól, nekem többet számít az, hogy mindenki tisztelettel legyen az embertársa iránt. Ebbe beletartozik az is, hogy tisztelje azt, ha valakinek más a véleménye, mint az enyém. Szeretem a pszichológiát, a focit. A spirituális dolgokat is, de nem minden formáját. Szeretek kertészkedni. Ha valami nem tetszik, azt jelzem, de nem vagyok haragtartó. Szeretem a konstruktív vitát. Nem vagyok mindenről meggyőzhető, de én sem akarok mindenről meggyőzni mást arról, hogy én hogyan is gondolom a dolgokat. Fontos a kölcsönös szimpátia és egymás elfogadása. Nem szeretnék nagyon sokáig levelezni, mert a személyes találkozásban hiszek.
  • Anita (45), Budapest, VIII. Sziasztok, mellettem nem kell gondolatolvasónak lenned, igyekszem konkrétan, figyelmesen megfogalmazni, kommunikálni a kéréseimet, igényeimet. Megoldásra törekszem a helyzetekben, nem vitára. Figyelembe veszem, tiszteletben tartom a párom kéréseit, igényeit is. Nyugisabb típus vagyok, nem olyan akinek mindig csinálnia kell valamit. Szeretem ha van program, de a nyugis hétvégéket is, pl egy filmet megnézni, egy podcastet meghallgatni összebújva. Séta, utazás, wellness, gyógyfürdők, úszás, Balaton, színház, mozi, szívesen készítek bonbonokat de ha másmilyen programot javasolnál, arra is nyitott vagyok.
  • Karesz (51), Gyula Szia. Ha egy életvidám, pozitív és jó kiállású pasit keresel, akkor kérlek ne menj tovább, mert megtaláltad. Szeretek kirándulni, utazni, stb. és a sport sem áll tőlem messze. Bennem egy igazi kisszakács veszett el, hiszen tudom az alapokat. (Rántotta, szendvics, grillhusi es mindenfele gyorsfagyasztott dolgok) Alapvetően komoly kapcsolatot keresek, de ha mondjuk csak simán barátkozni van kedved, az sem akadály számomra. Ha többet szeretnél megtudni rólam, akkor kérlek vegyük fel a kapcsolatot. Keresek egy fiatalos, őszinte, önmagára és környezetére igényes partnert.

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, XIV. kerületBudapest, XIV. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]
Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk