Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Budapest, XXII. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Diplomás budapesti társkereső nők

Anikó (48)
Társkereső Budapest, XXII.
Egyetemet végzett
Kedves, többé kevésbé normális, gyermekei kamaszkorát már úgy néz ki, hogy túlélő északi boszorkány keresi békáját, akiből királyfit csókolva boldogan élnek, míg meg nem halnak. #mentskiinnen Iqos!
Éva (70)
Társkereső Budapest, XXII.
Egyetemet végzett
Humanista, kulturált, életszerető nő vagyok. Csak komoly szándékú, értelmiségi értékrenddel rendelkező Úr ismeretségét keresem. A férfiasság már nem feltétlenül fontos szempont, fiatalabbak se keressenek... Kedves, empatikus, átlagnál csinosabb embernek tartanak ismerőseim. Hobbim a testi-lelki egészségvédelem...
Ildi (47)
Társkereső Budapest, XXII.
Főiskolai diplomás (Közgazdász)
Szeretek utazni, világot látni, kávéházban ülni és nézni az embereket, parkban pokrócon feküdni és olvasni. Szeretek mesélni, de hallgatni is tudok. Mensa tag vagyok. Szerencsés vagyok, mert sokféle eljutottam már a világban. Lisszabon elvarázsolt, Ausztriába és Olaszországba is szívesen megyek. Sütni jobban tudok, mint főzni. Inkább színház, mint mozi. Ezer éve nem römiztem, hiányzik.
Anna (70)
Társkereső Budapest, XXII.
Főiskolát végzett
Csak lopd magad a szívembe...Nem olyan nehéz, hegyeket is mozditottak már el. - Vidám, optimista a természetem - Van hitem, jó egészségem. Semmiféle kényszer alá nem vetem magam.. TV-m nincs, elvből.. Ja, és Vegán életmódot folytatok.. - A minőségek nem zárhatják ki egymást - A zene, tánc, utazás (ami most korlátozott) lételemem. .. A leírtakból kitűnik.. lélek társamat keresem..

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Ákos (56)
Társkereső Budapest, XXII.
Főiskolai diplomás (műszaki)
Egy percet sem töltöttem egyedül 40éve. Ráérek élni, stabil kapcsolatot építeni. A személyes találkozást preferálom, de odáig el kell jutni, bár nem vagyok egy fotogén alkat. Diplomával, IQ-val, intelligenciával, egy 30 éves önálló különélő gyerekkel, elég jó egzisztenciával és 3 elvált feleséggel rendelkezem. Aktívan dolgozom, kötetlen munkaidőben két céget vezetek. 178cm, 103kilo vagyok néha sportolok, válogatott voltam, de ez ma már nem látszik. Többezer kilométeres túrákat motorozom, megszokott csapattal elég sűrűn. Ha nem a szedett szemöldök, a sixpack és a borotvált mellkas az elsődleges, akkor egy villámrandi mindig segíti a döntéshozatalt.
Bálint (24)
Társkereső Budapest, XXII.
Egyetemi diplomás (Számvitel, Adózás)
Regényekbe nem kezdenék bele hiszen idővel úgyis megismerik egymást a felek beszélgetés közben. Röviden magamról: Egyetemet végeztem (számvitel/könyvelés/adózás), sportolok ami nálam a darts-ot jelenti és ezt verseny szinten űzöm. Ez a hobbi tükrözi is a precizitásra való törekvésem. Minden nap azt tervezem és azért teszek hogy jobb legyek abban amiben jó akarok lenni legyen az a munkám vagy a hobbim. Időnként kell nekem hogy elvonulhassak és egyedül legyek a gondolataimmal viszont szeretek társaságban is lenni, illetve a társasági életre buzdítani a környezetemet amíg ez őket nem zavarja. Párkapcsolatban odafigyelek a másik igényeire és szeretem ha a társam is ilyen. Mindig próbálom keresni azokat a megoldásokat hogy mindenki jól jöjjön ki belőle. Elfogadó, türelmes, őszinte, megbízható vagyok, bár sajnos előfordul hogy szétszórt is mivel előfordul hogy elég sok felé járnak a gondolataim egyszerre, de ha valamit ígérek azt be is tartom, ha hibáztam törekszem annak jóvátételére. Hosszú távú kapcsolatot keresek aminek alapja a kölcsönös őszinteség, becsület, bizalom és szeretet.
István (62)
Társkereső Budapest, XXII.
Egyetemet végzett
62 éves építőmérnök vagyok, aktívan vezetem a kis építő vállalkozásomat. Egyedül elek egy dél Budai kertes családi házban.Két fiam és két unokám van velük jó kapcsolatot ápolók.Szeretek sportolni és a kertben rendezkedni mert elég szorgalmas vagyok.
Máté (40)
Társkereső Budapest, XXII.
Főiskolát végzett
Én tudom miért vagyok itt. a kérdés te tudod hogy te miért vagy itt!? Ha kíváncsi vagy írj! mert én biztos írok ha megtalállak és tetszel! ha nem csók és jó vadászatot.

Keresztény budapesti társkereső nők

Marica (65)
Társkereső Budapest, XXII.
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Egyetlen 1 vágyam van, találni egy olyan férfit, aki félt elveszíteni! Na jó, maradjunk a földön! Örömmel töltene el, ha egy korban és gondolkodásban hozzám hasonló férfivel összesodorna az élet! ......vagy ez a társkereső oldal. Fotóim 1 kivétellel (legyen az a kakukktojás), ebben az évben készültek. Előfizetésem megszűnt, ezért kérlek ha írsz, ne várj választ itt, nem vagyok tapintatlan, de csak mail címre tudok válaszolni jelenleg.
Orsi (52)
Társkereső Budapest, XXII.
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szabadidőmben Diamand képeket készítek ,néha konditeremben is járok.Szeretek kirándulni, kikapcsolódni. Őszinte, barátságos vagyok,jó humorú, nem szeretem ha átvernek..és az ilyen hozzám hasonló jelleműeket keresem.Hosszú távú komoly kapcsolatra
Ilona (69)
Társkereső Budapest, XXII.
görög katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Nem vagyok előfizető így kérlek írjál elérhetőséget ! (tel.sz.és Email címet) köszönöm. Határozott ,talpraesett őszinte független nő ,független társát keresi. Ne a tökéletest keresd olyan nincs.
Gyöngyi (48)
Társkereső Budapest, XXII.
református vallású (a magam módján gyakorlom)
:) Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. Szeretem ha a férfi lovag és Ő kezdeményez . :) Amúgy szeretek nézelődni , de... És mit írhatnék magamról ? Inkább beszéljen helyettem a fotóm ...s aztán kedves szóra én is beindulok ...:) Szép ragyogó napocskát kívánok! Mostanság nem vagyok előfizető , így ha írnál és látod nem tudok reagálni akkor ne gondolj rám negatív jelleggel hanem írj elérhetőséget . Köszike ! :)

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Gyuri (47)
Társkereső Budapest, XXII.
hivő: római katolikus (alkalmanként)
188/95 Egy jól karbantartott 40-es keresi párját. A személyes találkozásban hiszek. Sportos lányok előnyben! :-)
Benedek (57)
Társkereső Budapest, XXII.
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Másfél tinédzsert nevelek egyedül. 🤣 Nem vagyok előfizető, nem tudok üzenni, nem látom a képét annak, aki esetleg kedvel vagy aki nekem ír, csak az üzenetben küldött kép jelenik meg nekem és csak e-mail címes üzenetekre tudok reagálni...
Mátyás (58)
Társkereső Budapest, XXII.
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Mátyás vagyok, 57 éves, lakhelyem Budapest. Független vagyok, nem voltam nős. Egyedül lakom saját házban. Van 2 lányom , nem velem élnek. Társat keresek, lehetőleg Budapest, vagy vonzás körzetében. De lehet messzebbről is, megbeszélés kérdése. Kórban 45-60 éves legyen. De nyitott vagyok ettől eltérő korosztályú hölgyekkel ismerkedni. Köszönöm a figyelmet. Mindenkinek sok sikert !
István (53)
Társkereső Budapest, XXII.
vallása: református (alkalmanként)
Idegenforgalomban dolgozom, két hop on hop off városnéző buszos cég ügyvezetője vagyok. Alkoholt nem iszom. A kor ne zavarjon, a második feleségem is 12 évvel fiatalabb nálam. Egyedül élek 2 éve. A gyerekeim felnőttek. Dohányzom rendszeresen. Az utazás a hobbim. 5 kontinens 44 ország eddig… Külföldre fetish party-ra is ki-ki látogatok Berlinbe, Londonba, Amszterdamba, Párizsba. Télen nyaralok (nekünk itthon akkor a legkevesebb a munka) el szoktam látogatni az Egyenlítő környékére 2-4 hétre. Az életmódomon e tekintetben nem akarok változtatni. Hedonista vagyok. Alkalmi találkozásoknak is örülök, bár hosszabb távú “útitársat” keresek…

Középkorú budapesti társkereső nők

Tündi (47)
Társkereső Budapest, XXII.
Hosszútávú, akár életreszóló őszinte kapcsolatot keresek. 3 nagy gyermekem van (20, 22, 26 évesek). Két kisebbel együtt élek. Családcentrikus, fiatalos, igényes vagyok magamra és környezetemre. Szeretem a zenét, táncot, természetet, utazást és a jó programokat. A feltett képeim ideiek. Csak fényképes levélre válaszolok. Ha nincs fent képed, kérlek csatolj az üzeneted mellé ( amin látható Vagy, ne napszemüveges legyen). Köszönöm! 🙂 Ha nem Vagy előfizető, abban az esetben is tudsz írni nekem!
Tündi (47)
Társkereső Budapest, XXII.
3 nagy gyermekem van (20, 22, 26 évesek). FONTOS! Nem vagyok előfizető, ha szimpatikus vagyok és ismerkedni szeretnél velem, kérlek írj és adj e-mail címet, (ne telefonszámot) ahol tudok válaszolni. NE JELÖLJ kedvencnek, mert mivel nem vagyok előfizető, így nem láthatom aki kedvel, visszakedvelni se tudlak, ha nem kapok elérhetőséget, nem tudok válaszolni, nem tudlak elérni. Ha én kedvencnek jelöllek és szimpatikus vagyok Számodra, kérlek ebben az esetben is írj itt elérhetőséget, ahová tudok írni Neked. Írásod mellé megköszönöm, ha mellékelsz fotót Magadról, mivel sok esetben nem látom az adatlapodat sem, így s képedet sem.
Ildikó Anna (47)
Társkereső Budapest, XXII.
Szívesen találkoznék egy művészetet kedvelő, intelligens, szórakoztató pasival, aki minden körülmények között mosolyt tud csalni az arcomra!
Eszter (43)
Társkereső Budapest, XXII.
Szeretem az életet megélni, humor, kommunikáció nagyon fontos számomra.Az egymás iránti tisztelet, figyelem elsődleges minden emberi kapcsolatban bár ezek manapság sajnos nem divatosak. Budapesten élek, imádok utazni itthon és a nagyvilágban. Van egy 22 éves szinte felnőtt lányom aki már elkezdte építeni a saját kis életét. Rendkívül fontosak számomra az igaz őszinte emberi kapcsolatok, társam keresem akivel mindent megoszthatok.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Rozália (67), Szolnok Szeretni, és szeretve lenni! Minden ember erre vágyik..
  • Gyöngyi (61), Nagykanizsa Személyes találkozáskor minden eldől.Sok szépet jót lehet írni.Ha a kép alapján szeretnél.Többet tudni rólam írj és beszélgessünk!
  • Robi (29), Tatabánya Sziasztok ! Nyilt vagyok a komoly, hosszú tàvu kapcsolatra, illetve ismerkedès baràtkozàs alkalmi kiruccanàs is szòba jöhet ! Szeretek jönni ,menni èlni az èletet !! Nem vagyok kedvetlen lehangolt tìpusu (Hàla istennek) ha teszem neked keress bizalommal ! Csuma
  • Tibor (50), Budapest, VII. Elsősorban komoly kapcsolat a cél , de nem vagyok semminek az elrontója.
  • Piroska (69), Budapest, XVIII. Táncolni nagyon szeretek(egy kicsit tudok is), táncos programokhoz keresek társat.

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, XXII. kerületBudapest, XXII. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]
Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk