Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Mikebuda

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Norbi (46), Dunaújváros SZIA ESZTER!! SZERETEM AZ ESZTER NEVŰ HÖLGYEKET, FŐLEG, HA KECSKEMÉTI LAKOSOK!! HA MAGADRA ISMERSZ, KÉRLEK SZÉPEN JELENTKEZZ!! KÖSZÖNÖM 😉
  • Nikolett (23), Hódmezővásárhely Sziasztok! Niki vagyok szeretek olvasni, a hobbim a festés és az ideális férfi számomra olyan aki elfogad olyannak amilyen vagyok, jó kondiban van.
  • Ildi (57), Dunaharaszti Sziasztok! Elvált vagyok, egy felnőtt gyerekkel.
  • Zsófia (71), Kazincbarcika Sziasztok- Ahogy egyre inkább megismersz valakit,minden külső tulajdonsága apránként elhalványul. Már nem számít milyen színű a haja,vagy,hogy milyen magas.Idővel sokkal inkább a lelkét figyeled,nem a külsejét. Ezért mondják azt, hogy igazán a másik ember lelkébe szeretünk bele,a külseje után persze vágyakozhatunk,tetszhet nagyon a szeme vagy az izmos hasa,de ezeket csak a szemeddel szereted nem a szíveddel !Mikor úgy igazán megismersz és meg szeretsz valakit,minden külső hiányossága vagy hibája eltűnik!! Ez a szeretet lényege-a tökéletlenségek mögött meglátni valakiben a szépséget!!!!
  • Zsolt (54), Budapest, XIV. Sziasztok! Pesten dolgozom 1 cégnél 2éve!

MikebudaMikebuda

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk