Társkereső Pátka

Legújabb pátkai női társkeresők

Anita, 25 éves
Társkereső Pátka
397 napja tag
Anita vagyok, 23 éves. Társam keresem Pátka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Legújabb pátkai férfi társkeresők

Gábor, 33 éves
Társkereső Pátka
161 napja tag
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Viktor, 32 éves
Társkereső Pátka
313 napja tag
Szia, Viktor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zoli, 39 éves
Társkereső Pátka
559 napja tag
Szia, Zoli vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Máté, 27 éves
Társkereső Pátka
804 napja tag
Ahogy egyre inkább megismersz valakit, minden külső tulajdonsága elhalványul. Már nem számít, milyen színű a haja, vagy hogy milyen magas, idővel sokkal inkább a lelkét figyeled, nem a külsejét. Ezért mondják azt, hogy igazán a másik ember belsejébe szeretünk bele; a külseje után persze vágyakozhatunk, tetszhet a szeme vagy az izmos hasa, de ezeket csak a szemeddel szeretheted, nem a szíveddel! Mikor úgy igazán megismersz és megszeretsz valakit, minden külső hiányossága vagy hibája eltűnik.

Fiatalabb, 30 év alatti pátkai társkereső férfiak

Ramón, 28 éves
Társkereső Pátka
Sziasztok párkapcsolatot keresek szeretek barátokkal lenni kirándulni

Középkorú pátkai társkereső férfiak

Norbert, 47 éves
Társkereső Pátka
Komoly kapcsolatra keresek egy csinos Nőt akivel kölcsönös a szimpátia,nagyon szeretem a sportot a természetet sok séta kirándulások.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Vali (30), Kereki Az élet keringőjét az igazival táncold végig! Ha szimpatikusnak találsz, ismerkedjünk meg! A személyes találkozás híve vagyok.
  • Zoli (46), Tatabánya Csak ha valoba ezt akarod Csak azok irjanak akik elfogadnak az adatlapom alapján jo szivű érzéki szexi kedves
  • László (61), Szolnok Hmm Ha TÖKÉLETES pasit keresel az az előttem , vagy utánam lévők a sorban !................................remélem tudtam segíteni........
  • Anna (55), Győr Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek.
  • János (41), Gyula Sziasztok! Egy sport kedvelö , ezer mester szerú , káros szenvedelyektöl mentes férfi vagyok ! ( a tobbit meg beszéljük )

Társkeresés Pátka-n

PátkaPátka

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk