Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Zebegény

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb zebegényi női társkeresők

Ági (50)
Társkereső Zebegény
81 napja tag
Alapvetően hosszútávú kapcsolatra keresek társat, de a mai (el)rohanó és járványokkal terhelt világunkban lazább kapcsolat is szóba jöhet. Kizárólag függetlenekkel! (elvált, külön él, válófélben, stb.) Alsó tagozatos iskolás gyermeket nevelek, a válóperem folyamatban, kétlaki életet élek, Pesten van lakásom, de átmenetileg onnan kb. 45 km távolságra élek. Ezért csak olyan lovagok lájkoljanak, akik szívük hölgyéért néha akár még ezt az irdatlan távolságot is hajlandók megtenni... Klassz lenne újra megtapasztalni, hogy milyen is a család, ezért ha vannak gyerekeid, az egyáltalán nem akadály. Amit magánéletemben és munkámban teszek, szenvedéllyel és elkötelezettséggel teszem, s kitartóan követem a célomat. Megbízható, precíz, korrekt és szókimondó, időnként provokatív vagyok. Aki egyszerű, drámamentes nőre vágyik, ezen a ponton kénytelen lesz továbblapozni. Nagyon szeretem a társaságot, a zenét, a táncot, a könyveket, a nyelveket, az idegen kultúrákat, a filmeket, az állatokat, a természetet. Nem szeretek főzni, de szívesen a kezed alá dolgozom, amikor főzöl :) (nb: ez nem azt jelenti, hogy feminista vagyok....) Társammal az unalmas hétköznapok és a szabadnapok izgalmas eltöltésében is szívesen osztoznék, és persze fontos, hogy elfogadja, hogy van egy gyermekem. Ja, meg egy macskám… Pl. boldogan bóbiskolnék valakivel film alatt hosszú téli estéken, vagy nézném a Föld felé száguldó meteorokat (vagy műholdakat) nyári éjszakákon. De nagyon szeretek utazni és aktívan kikapcsolódni is. Mivel bármi lehetséges, és a szenvedélyek amúgy is mindent felülírnak, nincs értelme feltételek felsorolásának, mint például ilyen legyél, olyan legyél. Preferenciáim vannak, de kevés a kizáró tényező. Ha az életet komolynak, magadat fontosnak tartod, nem valószínű, hogy el tudnánk egymást viselni… Kedvelem a nem hétköznapi, szenvedélyes és bonyolult embereket. Az intelligencia mellett számomra a legvonzóbb emberi tulajdonság a nagyvonalúság (nem csak anyagaik, hanem érzelmek és gesztusok terén is). És ha még ízig-vérig úriember is vagy, ha van benned némi önzetlenség és segíteni vágyás, talán passzolunk egymáshoz. Itt majdnem mindenki azt állítja magáról, hogy van humorérzéke, de általában tényleg csak azoknak van, akik ezt nem írják le magukról - úgyhogy én sem írnék ilyet:) Sajnos a nem napszemüveges, kicsit homályos képemet leszedték, a napszemüvegest (amin jóval kevésbé látszom) viszont elfogadják. Így ez a közvécében készült szelfi lett a profilkép. Nem vagyok Facebook-on, Messengeren és Viberen, a többi fórum viszont működik! Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján fénykép nélküli profilokra nem kattintok...

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Niki (46), Szentes Sziasztok! Egyszerű Nő vagyok...Valakinek szép, valakinek csúnya, valakinek kedves, valakinek mogorva. Olykor csendes vagyok, máskor mindenkit túlkiabálok. Valakinek nyitott vagyok, valakinek zárkózott. Láthatsz okosnak, néha naívnak, érettnek, bölcsnek vagy gyerekesnek. Jelenthetek bármit az életedben, mégis ugyanaz maradok: egy Nő, aki Él, Remél, olykor Fél, de még mindig Hisz és Álmodik!!!
  • Györgyi (43), Kaposvár Sziasztok! Csak komoly kapcsolat érdekel!!!
  • Balázs (30), Németország A legrövidebb út mindig az egyenes! Türelmes, figyelmes, őszinte , céltudatos fiatal srác vagyok. Olykor túl vidám , olykor kissé mogorva, de nem vagyok nehéz eset. :D Könnyen ismerkedek a közvetlenségem miatt, és jó benyomást szoktam tenni. Sose élek vissza más bizalmával , és ezt én is el várom . A többi infoért nálam lehet érdeklődni! :D
  • Róbert (43), Miskolc Sziasztok! Párt keresni vagyok itt
  • Valéria (44), Erdőbénye Sziasztok! valéria vagyok, 44 éves. Társam keresem Erdőbénye környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

ZebegényZebegény

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk