Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest

Legújabb budapesti női társkeresők

Jutka - társkereső Budapest - 42 éves nő
Jutka, 42 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
25 órája tag

Keresem a szép szőke herceget, aki meglovasította a fél pár lyukas papucsomat. Hamupipőke
Andrea, 21 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
26 órája tag

Andrea vagyok, 21 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Dorottya - társkereső Budapest - 54 éves nő
Dorottya, 54 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
27 órája tag

Világjáró nő vagyok. Sok tapasztalattal. Egyszer fent, egyszer lent. Már belenyugodtam. Csak sosem tudom feladni. Mióta visszajöttem Magyarországra, volt egy év boldogság, 10 év alatt.Van egy idő, amikor látod, hogy hiába szeretsz teljes erővel, Ő már nem érdemli meg. nagyon csinos nő vagyok, 10 évet letagadhatnék. Sajnos igényes vagyok és más mint egy átlagos nő. Én nem tartom magamnak Magyarnak, ergo nincs még barátnőm sem. Azon is dolgozni kell. Nem fogok édességtől csurrogó álmokról beszélni. Álmodozni jó, de vigyázz ha megvalósul. Én csak keresek egy barátot.
Krisztina - társkereső Budapest - 29 éves nő
Krisztina, 29 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
27 órája tag

Mindig nehezemre esik írni magamról. Művészettörténész vagyok, de megannyi helyen dolgoztam és éltem már. Tökjó lenne ha munka helyett folyton kirándulhatnék és kertészkedhetnék.. Ha ennél többet szeretnél tudni, inkább kérdezz és én igyekszem mielőbb válsszolni :)

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Tamás, 16 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
17 órája tag

Sziasztok tamás vagyok!!!! :) Társat keresek!!!!!!
Szabi - társkereső Budapest - 38 éves férfi
Szabi, 38 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
18 órája tag

39 eves egyedulalo ferfi vagyok , pontos es szavatarto embernek tartom magam es a kornyezetem is !
Alex - társkereső Budapest - 31 éves férfi
Alex, 31 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
19 órája tag

A tegnap volt.. a holnap lesz.. a mai nap pedig éppen alkalmas egy mosolyra.
Patrik - társkereső Budapest - 17 éves férfi
Patrik, 17 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
21 órája tag

Szeretem az örült bulizos nem unalmas nem átlagos lányokat akik a pillanatnak élnek nem terveznek előre nem depiznek nem idegeskednek és minden szép és jó mindig mosolyognak szeretik a vicces embereket társaságot és még gönyörü is és ha talira kerül a sor akkor azért merjen meg mukkanni! Nem harapok! :))

Éppen online budapesti társkereső nők

Ildikó, 48 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
8 perce lépett be

Magamról egyelőre csak annyit elvàlt fúggetlen nő vagyok Alaptermeszetem vidàm es optimista ?Ezért is hiszek abban hogy még megtalâlhatom a tàrsam és lehet hogy époen ezen az oldalon ??Ha Te is hasonlóan gondolod írjàl bàtran lehet hogy egymàst keressük ?
Éva, 45 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
33 perce lépett be

Vidám mosolygós pozitív szemléletű nő vagyok. Egy kedves jó humorú férfit keresek akivel jó esőben és napsütésben is.
Kata, 45 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
17 perce lépett be

Kevés szabadidővel megáldva hazudnék ha nem annak minőségi eltöltésére törekednék most. Ez nem jelenti azt, hogy idővel nem alakulhatunk át nagyon intenzív párkapcsolattá, de itt a kapuban nem dobálóznék olyan nagy szavakkal, mint a "társamat keresem egy életre". Jön a holtomiglan ha akar, mert van az életnek humorérzéke. Nem tervezem a jövőmet, terveztem, nem jött be. Most kell jókat enni, jókat bolondozni, szerelmesen összebújni, a lakást magunkra gyújtani, nagyokat csatangolni a világban. De nem minden áron. Ez egy negyvenes nőnek már megy egyedül is, pont ahogy egy negyvenes férfinak is, ám két érett negyvenes alaposan ki tudja élvezni az életet ha jól találkoztak.
Kinga, 33 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
2 órája lépett be

Szeretem az életem, csak a Párom keresem, akivel teljessé válhat!

Éppen online budapesti társkereső férfiak

László, 41 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
3 órája lépett be

41 éves , független, komoly kapcsolatot keresek... Igaz komoly hosszútávú párkapcsolatot keresek. Vele lenni... Szerelmesen A húség nálam elengedhetetlen... (sexuális kalandot nem keresek)
Gábor, 46 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
3 órája lépett be

Munkám mellett szeretem élvezni az életet :-) imádok utazni, sportolni, társaságba járni, zenélni, kirándulni. Nem szeretek viszont egyedül lenni és unatkozni :-( Nem rég múltam 20 mehet a móka kacagás bolondozás :-) de azért komolyan is tudok gondolkodni és megfelelő egzisztenciával is rendelkezem már. Szeretem a gyerekeket két nagyobbacska nekem is van, de külön élünk. Nincs tapasztalatom a netes ismerkedésben de most véget ért kapcsolatom után miért ne. Amúgy meg ilyen sok szép Hölggyel más helyen nem is találkozhatnék. Hasonló beállítottságú jó humorú fiatalos csinos élet vidám hölgy ismeretségét keresem akár tartós kapcsolatra is.
Bálint - társkereső Budapest - 36 éves férfi
Bálint, 36 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
15 perce lépett be

*moderálva*. Fiatalos, a kultúrát és tudományokat, underzenét, underfilmeket, kedvelő pasas vagyok, aki tudja, hogy a csücsörítés és pózba való beragadás nem más mint a divatnak való behódolás, ami szerintem elég béna és fantáziátlan dolog, de aki ezt teszi, nem érdekel.
Péter - társkereső Budapest - 51 éves férfi
Péter, 51 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
2 órája lépett be

Vidám .dekoratív,ápolt . hölgyet keresek közös programokhoz- a többi pedig úgy is kialakul közös akarat alapján. Köszönöm a válaszodat. Elérhetőséget kérek nem vagyok egyenlőre előfizető. Felvételt magamról szívesen küldök.

Diplomás budapesti társkereső nők

Barbara - társkereső Budapest - 45 éves nő
Barbara, 45 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Főiskolát végzett

Váci Mihály: És mi élünk! Élni, élni, élni, élni...-élni kell! Félni, sírni, könyörögni, menekülni nem lehet! Élni bátran, szembenézve, csak azért is, dacosan vagy összetörve! Betegen és elhagyottan, városokban, börtönben vagy föld alatt, szerelmessel együtt sírva, gyermekekbe kapaszkodva - élni kell! Élni kell, mikor kimondják:-"Rák!"-"Gümokór!" Élni kell és állni kell és nem lehet ott összerogyni, felzokogni! Élni kell, ha tudatják:-"Létszámfeletti!" Élni kell, ha sziszegik:"Már nem szeretlek!" Élni kell, ha zokogják Anyánk ágyánál:-"Későn jöttél!" Élni kell, ha hirdetik:-"Életfogytiglan!" Élni kell, ha dob pergeti:-"Golyó által!" Élni kell még, élni kell még pár óráig! Élni kell, bár tudjuk jól,hogy a világon mindenütt halálunk készül. Élni kell, bár tudjuk azt, hogy most is, most is többen halnak hasztalan és értelmetlen, mint ahány rózsa lehervad! Élni kell, mikor tudjuk, hogy embereket most is ölnek! Élni kell, mikor már sokszor érezzük: - nem lehet élni! S élni kell, ha kuporgatva napot napra; élni kell, ha könyörögve, reménykedve: - egy tavaszt még! Élni kell, ha tudjuk azt: alázat, szégyen félelmünk és rettegésünk még egy évért, még egy évért! Élni kell, így, alkudozva, megalkudva, mindenáron! És mi élünk! Jaj, mi élünk! Így is, bárhogy, élünk, élünk! Szembenézve, dacosan és összetörve, reménykedve, betegen is, elhagyottan, városokban, börtönökben vagy föld alatt, szerelmessel együtt sírva, gyermekekbe kapaszkodva - élünk, élünk! Élünk, bár tudjuk, hogy most is többen halnak hasztalan és értelmetlen, mint ahány rózsa lehervad. Élünk, élünk, bár sokszor már érezzük - nem lehet élni! Mégis élünk, semmi másért, csak mert úgy szeretünk élni! Élünk, jaj, mert úgy szeretjük, szeretjük az életet! Mert annyira élők vagyunk, és annyira emberek!
Klaudia - társkereső Budapest - 43 éves nő
Klaudia, 43 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Egyetemet végzett

Igényes ,céltudatos ,optimista , sokoldalú , nyitott gondolkodású ,empatikus ,jó humorú ,életvidám nő vagyok , aki imád utazni ,idegen nyelveket tanulni,táncolni,kúlturális eseményekre járni.
Bea, 36 éves
Társkereső Budapest, Budapest ker.
Egyetemet végzett

Bea vagyok, 36 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Trixi, 34 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Egyetemet végzett

Hello. írhatnék bàrmit....de inkàbb ismerj meg...

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Csaba - társkereső Budapest - 57 éves férfi
Csaba, 57 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Egyetemet végzett

Tisztelt Hölgyeim !! Keresem társam Barátom és jo szeretöm egy személyben
Géza, 41 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Egyetemi diplomás (spanyol nyelv ès irodalom, újságírás, tolmácsolás)

Ha elpusztulna a világ, egy telefonfülkéből hívnálak.
Zoli - társkereső Budapest - 49 éves férfi
Zoli, 49 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
Egyetemi diplomás (jog)

Kedves Hölgyeim! Vannak dolgok az életben amit egyedül kell megtenni és vannak olyanok amelyeket meg lehet tenni egyedül is csak nem érdemes.... Társra vágyom egy párra.... Szeretem a környezetem a kertem és benne a vizslám. Az utóbbi igen csak hatékony fittnes edzőpartner...:-))) Mellesleg szeret kirándúlni jelenleg biciglizni tanul, ha nem vagyok itthon a házat örzi és a neten lóg… Szeretek utazni, belföldön és külföldön egyaránt , Olaszországban, Horvátországban, a volt Jugoszláviában sok időt töltöttem, de Europa más tájaira is szívesen utazom... Imádom a vizet (természetesen szénsav mentesen)és a vizi sportokat, kenu, kajak és más hajók is érdekelnek, persze nem csak a partról.... Nagyon szeretem a mozi filmeket amelyek közül, nem csak a drámákat, Clint Eastwood, Tom Hanks, Robert de Niro,Michael Caine Harvey Keitel filmjeit, hanem a vígjátékokat és természet filmeket az animációs és rajz filmeket ( Sreck) is szívesen megnézem....Mivel férfi vagyok a piros karikás filmek sem teljesen tabuk számomra….. Színházba is szívesen járok, olykor táncolni is.... de mindenkit el kell keseritsek aki abban reménykedik egy Travoltát talált.... Vannak még terveim az életben és ezek megvalósítására kellő erőm, ami még szükséges és biztos vagyok benne, hogy nem soká várat, az egy társ, egy kedves csinos bájos hölgy.. A többit szóban vagy írásban, de leginkább személyesen
Ezékiel, 47 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
Egyetemi diplomás (ELTE BTK)

Tégla, tető, hold a harmadik házban. Na ezt tudjuk pontosan, hogy mit jelent. Pláne ha Annuska kiöntötte már az olajat. Várom hát a Komszomolnyicát, bár lehet fehér terrorista, vagy szabadkőműves zongorista is, egy személyben.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Viki, 38 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Platina előfizető

Where are you? Here! What time is it? Now! What are you? This moment!
Andrea - társkereső Budapest - 33 éves nő
Andrea, 33 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Platina előfizető

Kizárólag komoly férfiaknak való főnyeremény lennék. :)
Márta, 76 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Platina előfizető

Kétszeresen özvegy vagyok tàrsasàgot szeretnék találni.
Katalin, 30 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
Platina előfizető

IGAZI FERFIT KERESEK MERT 100%IG IGAZI NŐ SŐT HÖLGY VAGYOK! CSAK AKKOR IRJ HA A VALÓ ÉLETBEN IS MEGMERNÉL SZÓLÍTANI!!! Olyan férfit keresek aki tudja mit akar és hajlandó is tenni érte! Nem vagyok “plaza baba” nem szeretek vásárolni, nem tudok óra hosszákon át sminkről, sztárokról vagy ruhákról dumálni. Tudom mi az ha azt mondod hogy “és hany lóerős a kicsike” vagy mi az hogy TDI SRI, V8, csillag csavarhúzó, 100as szög, bux index, GDP, jogutód nélküli megszűnés és még sorolhatnám......TV-t nem nézek mert nincs rá időm, híreket csak hallgatok vagy olvasok. Nyitott, széles látőkörű, vidám, kedves, energikus, extrém sportokat, spontaneitást kifejezetten kedvelő nő vagyok. Szeretem a sebességet, a naplementét, éjszakai tengerparti mezítelen fürdőzést,finom ételeket, szenvedélyes szeretkezést, összebújós borózós,filmezős estéket, hegyi túrázást, szinházat, koncertet, biliárdozást, pókerezést és még folytathatnám Olyan Társat keresek akivel megoszthatom az élet apró és nagy örömeit, akivel együtt összhangban és harmóniában tudunk élni, aki nem csak a párom de a barátom is. Akivel egymást támogatni és tisztelni tudjuk és nem tulajdonként kezelni.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Zsolt, 37 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Platina előfizető

Szeretek új helyekre utazni, új ételeket kipróbálni... Az sem baj, ha ez egyszerre jön össze. :) Kicsit konzervatív vagyok, legalábbis mostanában már annak számítok, mert nem szeretem az alkoholt vedelő, káromkodó, egy kapcsolatban a férfi szerepét játszani akaró nőket. "Nagyon sajnálom", de én már csak ilyen vagyok. Viszont szeretem, ha egy nő tudja mi kell egy férfinek és szereti, ha egy férfi nőként bánik vele. Hol mackós, hol izmos mackós alkatom van... Ha többre vagy kíváncsi, akkor kérlek írj és mesélek... ezt...azt... ;)
Péter, 36 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

Pár karakterben bemutatkozni hiteltelen lenne,de ha az érdeklődésem viszonzásra talál, nagyon szívesen bemutatkozok :)
Jani, 34 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
Platina előfizető

Ide most egy személyes hangvételű, frappáns, jól megírt bemutatkozást kellene írnom, ami megsokszorozza az esélyeimet a párkeresésben. Remélem sikerült :D Viccet félretéve: humoros(nak mondott), nyitott, jófej fiú vagyok, és ezt a lányok szokták gyakrabban írni (bár eddig még nem néztem férfi profilokat), de komoly kapcsolat reményében regisztráltam ide.
Attila, 36 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

Komoly, normális, hosszú távú kapcsolatot keresek, egy önmagára igényes, életrevaló, határozott, célokkal rendelkező, intelligens lány személyében aki tudja mit akar az élettől és aki képes szeretni és képes arra, hogy szeressék... Szívesen válaszolok minden kérdésre, amennyiben szimpatikusnak találsz, írj, jelölj kedvencnek, pontozz, küldj füstjelet...

Keresztény budapesti társkereső nők

Alexa - társkereső Budapest - 28 éves nő
Alexa, 28 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Furcsa módja ez az ismerkedésnek, de azért teszek egy próbát... nos, talán az első dolog, hogy én kifejezetten azt szeretem, ha egy férfiban van annyi, hogy ha egy nő tetszik neki, akkor ő megy oda, ő kezdeményez... én egyébként elég határozott vagyok és makacs, szeretek a saját hibámból tanulni. Nagyon érzelmes vagyok, így könnyen össze tud törni, aki igazán közel áll hozzám, viszont sokat tudok adni... Vendéglátásban dolgozom (tehát állandóan :) és imádom! Ha éppen nem dolgozok, akkor szeretek a természetben lenni (séta, futás, cél nélküli lődörgés:), zenét hallgatni (szinte bármi jöhet a komolyzene,pop,rock,mindenféle alter, stb. Kispál a kedvencem), olvasni, filmezni. Ja, igen és régi-új szerelmem a jóga.
Kriszta - társkereső Budapest - 34 éves nő
Kriszta, 34 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
vallása: római katolikus (alkalmanként)

A legfontosabb a tisztelet, a megbecsülés, a segítségnyújtás és a szeretet. És, hogy hű legyek a mottómhoz, természetesen a humor!
Ildikó - társkereső Budapest - 39 éves nő
Ildikó, 39 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Kedves Ismeretlen! Komoly kapcsolatot keresek, szeretek színházba járni, olvasni. Sport nem az erősségem, de szeretem nézni. Egyszerű, csendes életet élek, ilyen férfira vágyok! Köszi, hogy elolvastad, írj bátran, ha érdekellek :D
Kriszta - társkereső Budapest - 36 éves nő
Kriszta, 36 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
vallása: református (a magam módján gyakorlom)

Hamarosan írok, most újra itt vagyok :-) Remélem, megtalálsz :-) A hajam színe nem festett, eredetiben ilyen, de mindig változik a színe a környezetemtől és a hangulatom tartósságától függően. Nagyon érzékeny vagyok az őszinteségre, és a szelídségre. Nme csinálok nagy perpatvart a PMSből, szeretem a csendet, és nyitottnak érzem magam sok dologra, kivéve az alacsony IQ és EQt :-) Nem kell, hog yrámenős legyél, de tudd mit szeretnél, és ebben én hogyan legyek társad. a Többi jön... ..... bízom benne.....

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Zoltán - társkereső Budapest - 57 éves férfi
Zoltán, 57 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.
hívő római katolikus

Németországban dolgozom..szeretnék meg ismerni olyan hölgyet akivel megértenénk egymást..egyenlőre távkapcsolatban is..!!!
István, 37 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Önmagára és környezetére igényes,szeretni tudó,mindenféle káros szenvedélyektől mentes,többek szerint romantikus típusú férfi vagyok. A személyes találkozásban hiszek!:-)
Gábor, 33 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
vallása: római katolikus

Egy intelligens, igényes nőt képzeltem páromul, lehetőleg hosszabb távú kapcsolatra
Zoltán, 55 éves
Társkereső Budapest, XIX. ker.
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Zoltán vagyok, keresem a párom akivel szeretetben és harmóniában tudnánk élni!

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Gabriella, 16 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Ismerj meg és megtudod. De röviden tömören 8 éve röplabdázom orvosnak készülök és élek halok a versekért .
Réka, 29 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Még sosem loptam tollat a munkahelyemről. Képes vagyok férfi szem számára teljesen hasonló ruhákból többet is beszerezni. Időben el tudok készülni és bárhová pontosan oda tudok érni. Egész sok kérdésre tudok frappánsan válaszolni.
Betti, 28 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.

Pozitív szemléletű ember vagyok! Szeretem a sportkocsikat és imádok bármit csinálni! :) Kapcsolatot keresnék, egy játszótársat, barátot és szerelmet egyszemélyben! :)
Alexa, 18 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Sziasztok Alexa vagyok. Szeretnék párt találni *moderálva*

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Sámuel, 27 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.

Ha van rá mód jobban szeretek személyesen beülve valahová ismerkedni mert az sokkal közvetlenebb :) A XIII. kerületben dolgozom, Csobánka - XIII. ker. - X. ker. útvonalon közlekedem. Ikrek csillagjegyében születtem. Nem vagyok egy tömeg ember ezt sokan szeretik bennem mások nem. Mindenkinek nem lehet megfelelni. Szeretek mindent megjavítani, a barátaim ezermesternek is hívnak :) Vidám, humoros, önzetlen, segítőkész vagyok. Szeretek sportolni, kirándulni, kerékpározni, fotózni, étterembe járni, moziba menni, zenélni/zenét hallgatni, utazgatni, sétálni... Szeretek másoknak örömet szerezni.
Alexander - társkereső Budapest - 28 éves férfi
Alexander, 28 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Alexander vagyok, 28 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Bence - társkereső Budapest - 24 éves férfi
Bence, 24 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Bencének hívnak, 25 éves egyedülálló fiú vagyok. Egy olyan lányt keresek aki kiegészítene engem egy egésszé.
Barny - társkereső Budapest - 27 éves férfi
Barny, 27 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Sziasztok! Én egy 28 éves férfi vagyok. Keresek kapcsolatot.

30-as budapesti társkereső nők

Mia, 32 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

opera, szinhaz, musical, fotozas, csavargas, sqash, tanc Amitol falnak megyek : "Szimpatikus vagy az ...." Ezt NE!!!! Ettől meg nem leszek motivalt sem egyeb ..... valami frappans segitene ebben ;-) Tele a padlás a sablonlevelekkel.....
Bernadett, 30 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Szia! :) Hosszasan kár is lenne ecsetelni a dolgokat, így a legfontosabbak. Ezeket nyújtom, így el is várom: -őszinteség -hűség -megbízhatóság -megbecsülés -szavahihetőség -kommunikatívság. Nagyon szeretek sétálni, új helyeket felfedezni, de ugyanakkor egy otthoni jó kis filmezés is jó program. Soha nem voltam bulizós típus, nem is leszek. Nyáron 1-2 koncert, ami nem egyenlő egy fesztivállal és annyi. Minden érdekel, ami rajz, grafika, webdesign. Rendszeresen sportolok, ami heti 4 alkalmat jelent. Ami még fontos, imádom a kutyákat, nekünk is van 2. És hogy kiderüljön, kinek sikerült végig elolvasni, az üzenet első felébe kéretik bele írni, hogy tizenegy, így legalább tudni fogom, kit kell komolyan vennem ;) Szép napot!:)
Vera, 35 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

sztem full normalis vagyok. a pilota kekeszet egyben eszem, a banant azon vegen bontom meg ahol log a farol - az elet egyeb fontos dolgairol szivesen diskuralok szemelyesen is, imadok turazni via ferratazni es tollasozni, nagyon ritkan szoktam otthon uldogelni
Judit - társkereső Budapest - 37 éves nő
Judit, 37 éves
Társkereső Budapest, X. ker.

Ismerj meg! Vidám természetű lány, bár néha nehezen kezelhető. Szeretem a vígjátékokat, zenében bármi jöhet minden evő vagyok. Olvasás a kedvenc elfoglaltságom. Röviden ennyi.

30-as budapesti társkereső férfiak

Bandi, 38 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Bandi vagyok, 38 éves. Párom keresem.Gyermekem nincs de szeretnék. Utóbbi években a rendszeres sportolás és a német nyelv tanulása veszi el szabadidőm.Szeretek horgászni bringázni főzögetni.Egyszerüen élek.
Anti, 32 éves
Társkereső Budapest, Budapest ker.

Anti vagyok, 32 éves, lakhelyem Budapest. Kérlek, írj e-mail címet vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! Physical attractions are common but a real mental connection is rare. :)
Krisz - társkereső Budapest - 38 éves férfi
Krisz, 38 éves
Társkereső Budapest, I. ker.

A munkám, sport, kimozdulások kapcsán nem találkozhattam még Veled, azért regisztráltam ide, hogy egymásra találjunk. Mivel mindketten érett személyiségek vagyunk, a játszmák, körök futtatása helyett az egyenes kommunikációban hiszünk..sokat mosolygunk, szívesen mozdulunk ki, ami közben nem ciki egymás kezét fognunk. Ha magadra ismersz, fontos számodra a mozgás, nem riaszt el egy kis borosta, akkor ne habozz szólni, hogy itt vagy :)
Ferenc - társkereső Budapest - 34 éves férfi
Ferenc, 34 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Kevés online gyakorlattal adnék egy esélyt annak, hogy előbb megtudjam rólad a fontos dolgokat, mint, hogy végigstírölnélek. Ennek a sorrendnek is meg vannak az előnyei - próbáljuk kihasználni. Önjellemzést inkább ne, az is érdekel, hogy te hogy akarsz megismerni. Minden kérdésre válaszolok.

Középkorú budapesti társkereső nők

Andrea - társkereső Budapest - 41 éves nő
Andrea, 41 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Őszinte,humoros,életvidám nő vagyok.Szeretem a természetet,sportot(foci,foci,foci)Tudom ritka dolog:) Hasonló gondolkodású társat keresek.Ha magadra ismersz,írj bátran.:)
Magdolna, 47 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.

Budapesten dolgozok, albérletben élek. Három felnőtt fiam van. Komoly párkapcsolathoz keresek egy reálisan gondolkodó férfit. :-)
Éva, 47 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.

Független nőként keresem páromat.
Irma - társkereső Budapest - 41 éves nő
Irma, 41 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Vidám kiegyensúlyozott csaj vagyok egy gyerekkel rendelkezem aki ugyan olyan vidám cserfes mint èn mindenem a munkám es a gyerekem több dologgal foglalkozom egyszerre de szeretem ha a hètvege a pihenèsé....nem vagyunk otthon ülő típusok de ha van egy jo mese dvdnk egy tàl pattogatott kukoricával is elvagyunk dèlutan .... szeretek főzni igaz csak hetvegen szoktam de azt mondjak jo vagyok benne ....

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Klein, 40 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

The one thing I am most passionate about: taking care of others, helping people, and making people smile. Yes – I know that sounds cheesy – but I try really hard to brighten the day of everyone I meet, even if that’s just by asking a cashier how they are or holding the door open for someone. I try to always think of that quote by the Dalai Lama: “Be kind whenever possible. It is always possible.” The most influential person in my life has been: My father. He lived until his 70s and was beloved by everyone he met. He gave me my curious nature and taught me to always think of others first. He and my mother were married for over 60 years until he died, and he always said she was the most precious and important part of his life. The way he treated her – with respect, kindness and gratitude – has really shaped the way I conduct myself in all my relationships – My friends describe me as: warm, generous, thoughtful and caring. The one thing I wish people would notice more about me: I can be forthright and direct when I need to be. Not in a bar-fight kind of way… but I do know how to get what I want. I am looking for: I love intimacy and getting swept up in a new relationship – that whirlwind when you meet someone and fall for them instantly. I think true romance is about getting to know someone and connecting on a deep level – it’s more than just chemistry and attraction.
Tamás, 42 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.

Makk egészséges és koromhoz képest már-már szemtelenül fiatal vagyok és a szó szerint nem csak létezem, hanem megélem pillanataim. Van egy csodálatos 8 éves nagyfiam akit én magam nevelek így egyedülálló szülőként olyan élményekben van részem amelyet általában az apák sosem élhetnek át. Viszont egy kergetett majom lendületével kellett jobb emberi válnom, hogy példát is tudjak mutatni. Az élet nagy dolgairól általában mást gondolok, mint a tömeg. Legyen az gyereknevelés, párkapcsolat, egészség.
Tamás - társkereső Budapest - 44 éves férfi
Tamás, 44 éves
Társkereső Budapest, XIX. ker.

Tamás vagyok, 44 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Kornél - társkereső Budapest - 44 éves férfi
Kornél, 44 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Elvált pasi vagyok, mindent szeretek, ami boldoggá tesz. Olyan kapcsolatot keresek, ami nekem is és a jövendőbeli hölgynek is egybehangzóan megfelel. Szeretem az utazást, a nyarat és a karamell fagyit! Na, azért mást is...

50 év feletti budapesti társkereső nők

Katalin - társkereső Budapest - 63 éves nő
Katalin, 63 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Vidam holgy vagyok aki a munka utani szabadidejet kellemes tarsasagban szeretne tolteni.
Erzsébet, 52 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Kedves, mosolygós és élet vidám nőként élem minden napjaim!
Bella, 51 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Szia, Bella vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Margit - társkereső Budapest - 63 éves nő
Margit, 63 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Margit vagyok, 63 éves és özvegy. Férjem 6 éve hunyt el , isten nyugasztalja, vágyom az ölelésekre és boldogságra. Néha Pajzán gondolataim támadnak , de sajnos nincs kivel megosztani, van 2 unokám , de nem itt laknak, sajnos , egyébként Panni és Emese. Szívesen bemutatom őket, nagyon aranyosak a kis husik. Ősz hajam lenne, de festem barnára. 163 cm magas vagyok szeretek lazulni az unokáimmal, kirándulni, és főzni. isteni meggyes rétest csinálok. Szeretnék olyan emberekkel megismerkedni minden korhatárban akikkel örökre összetudom kötni az életem , az utolsó évekre. Ha felkelttem érdeklődésed kérlek írj . Üdvözlettel.: *moderálva* Margit

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Laca - társkereső Budapest - 51 éves férfi
Laca, 51 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Függetlenné váltam. Már évek óta elváltam, mostani kapcsolatom békében és szeretetben ért véget. Persze én is úgy szeretnék meghalni, mint viccben a nagyapám: álmomban, békében, csendben. Nem sikoltozva, rémüldözve, ordítozva... mint az utasai. Már jártam ezen az oldalon és szerelmet, társat, barátot találtam - de tapasztalatot is szereztem bőven. És mivel férfitársaim imádnak böhöm nagy autóknak támaszkodni (valami kicsit, vagy kisebbségi komplexust kompenzálni?), ezért én is követem a példát: ide nekem az oroszlánt! Az a divatból kiballagott cowboy vagyok, aki nem féltékeny, aki ha ígér azt betartja, aki sokat menne és szívesen maradna, aki... és vetíthetnék itt még sokat, de a szimpátia úgyis kézfogásban, egymásra nézésben, kézfogásban rejtőzik. Majd ha eljő az idő, megtaláljuk egymást az új Kedvesemmel, akivel mehetünk színházba, koncertre, kirándulni, bicajozni, síelni, vitorlázni. Aki úgy számíthat rám, hogy nem megyek az agyára. Akivel imádunk ágyba bújni és örülünk együtt ébredni, a többi úgyis a részletekben rejtőzik. Tudván persze, hogy az ördög sohasem alszik. Kivéve, ha körmöt lakozik : )
Iván - társkereső Budapest - 63 éves férfi
Iván, 63 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Keresem a Nőt, aki nem akar megváltoztatni, ám örömmel csiszolódom a közös boldogságért. A lángot lobbantó szikra egy pillanat, a tűzért tenni kell és bennem van még tettvágy. Amire vágyom: jó hangulatú beszélgetések, kellemes séták, kirándulások, közös utazás, múzeumlátogatás, mozi, színház, koncert. Érezni mikor több a hallgatás, figyelni a másikra, szeretve szeretni, boldognak lenni.
Ferenc - társkereső Budapest - 55 éves férfi
Ferenc, 55 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Sziasztok! Csepelen élek, esztergályosként dolgozom. Két felnőtt lányom, és egy kisunokám van. Komoly kapcsolat céljából keresem a párom.
Péter - társkereső Budapest - 55 éves férfi
Péter, 55 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

Budapesten lakom, a belvárosban. Elváltam, 4 éve egyedül élek. Szeretnék újra állandó társat találni. Regényírással és tanítással foglalkozom, de a nyári szünetben üdülőházat vezetek és a bio-gyümölcsöskertemet gondozom a Balatonnál. Olyan társat keresek, aki szívesen részt venne ebben.

Elit budapesti társkereső nők

Andrea - társkereső Budapest - 46 éves nő
Andrea, 46 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Középvezető

Pozitív beállítottságú vagyok. Hosszútávú, harmonikus kapcsolat érdekel. Fontos számomra az intellektualitás, hasonló érdeklődési kör
Edina, 34 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Középvezető

Kedves Ismeretlen! Remélem nem csak véletlenül tévedtél az oldalamra.. Ha már a képem és ez a néhány jellemző felkelti az érdeklődésed, akkor személyes bemutatkozót inkább személyesen ejtsünk meg :)
Judit - társkereső Budapest - 40 éves nő
Judit, 40 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Középvezető

Igényes, művelt, intelligens partneremet keresem. Egy bizonyos szint alá semmiképp nem szeretnék menni, és ezt ne vegye senki se sértésnek. Keserű tapasztalatok mondatják ezt velem.
Regina - társkereső Budapest - 28 éves nő
Regina, 28 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Középvezető

Kavezzunk , ott majd meselek :)

Elit budapesti társkereső férfiak

András - társkereső Budapest - 45 éves férfi
András, 45 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Felsővezető

Ami számomra különösen fontos: Odafigyelni egymásra, szeretetet, szerelmet adni - kapni! Párunkkal közös életet éljünk, ne egymásét! Stabilitás, biztonság megteremtése, fenntartása! A sport napi szinten része az életemnek! Imádok utazni, új tájakat felfedezni! A természet csodáival soha nem tudok betelni. Imádom a tengert, annak a partját, a hegyeket, a repülést, a búvárkodást! Bármire kapható vagyok, főként ha Te inspirálsz! Nem ismerem az a szót, hogy lehetetlen, soha nem adom fel! Nincs sem idő, sem távolság korlátom! Céltudatos, életvidám, energikus, örök optimista és szenvedélyes pasi vagyok. Imádom, ha mellém bújsz, éjszakánként egymást átkarolva, összefonódva alszunk, s reggel is úgy ébredünk! Tudom, hogy mindenkinek megvan a "saját igazsága", ha leülünk és megbeszéljük, közelebb kerülünk egymáshoz! Mindent meg lehet velem beszélni! Mindig önmagam adom, saját gondolataim, őszinte véleményem. Ezt elvárom Szerelmemtől, és a Barátaimtól is! Mindaddig amíg valaki nem játssza el a bizalmat, minden körülmények között számíthat rám, bármiről is legyen szó! Vannak dolgok, melyekhez kell egy Társ! Egy nem akármilyen Partner! Közösen izgalmasabbá tenni az életet, s többet elérni mint egyedül. Mindezt szenvedéllyel, őszinteséggel, kreativitással, tisztelettel fűszerezve! Egyformán adni - kapni! Ha megvan köztünk a "varázs", akkor "felforgatom az életed"! Nyári éjszakákon boldogan nézem Veled a csillagos eget, miközben a lágy meleg szellő símogatja orcánk, s mélyreható gondolatokkal elemezzük az élet értelmét, megfejtjük csodálatos világunk rejtelmeit, összefüggéseit! E mellett bort szürcsölgetünk, melynek gyümölcsös illata áthatja lelkünket, s enyhén csersavas íze öblíti tova a megőrölt dió, mandula és sajt karakteres ízét! .....
Gyuri, 24 éves
Társkereső Budapest, Budapest ker.
Középvezető

Életvidám, aktív srác vagyok, 187 magas, sportoló alkat. Budapesten lakom/dolgozom, utobbit médiatervezőként. Kapcsolat remenyeben regisztraltam. Szabadidőmben sokat vagyok a természetben a kutyámmal, Rozival, imádok kreatívkodni, barkácsolni, főzni, filmet nézni. Kedvenc ünnepem a Halloween, olyankor előbújik belőlem a kisördög. Tavaly Freddy Kruger bújt elő...
Istvan - társkereső Budapest - 58 éves férfi
Istvan, 58 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Felsővezető

Természet, mozgás, sport,utazás, igényes szex,......meg mindent kedvelő vagyok. Úgy kényeztetnélek ahogy szeretnéd!
Andor - társkereső Budapest - 55 éves férfi
Andor, 55 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
Középvezető

Új dolgokra nyitott, aktív, sportkedvelő figura vagyok. Túrázás, hegymászás, kerékpározás, lovaglás, vízi sportok, síelés utazás. De ezeket csak kellemes időtöltés és élményszerzés szintjén csinálom. Gyakran járok koncertekre, ma már inkább a klasszikusok és a jazz érdekel. Fontos nekem, hogy a programokat közösen éljük meg, sok mindent együtt csináljunk, azzal, hogy a szabadságod, saját programjaid is meglegyenek, megmaradjanak. Stabil hátterem van. Érzelmi, anyagi egyaránt. A tolerancia, a segítőkészség alap nálam. Számíthatsz rám mint társra, ha elesel, felemellek, viszlek tovább.

Fényképes budapesti társkereső nők

Zsu, 40 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
3 fotóval

Szia! Örülök, hogy idetévedtél az adatlapomra :-) Magamról kulcsszavakban: jéghoki, futás, bringázás, motorok, gasztro élvezetek. Általában felvidítom/megnevettetem a környezetem. Ha többet szeretnél rólam megtudni, vedd a fáradtságot és ismerj meg ;)
Dina - társkereső Budapest - 37 éves nő
Dina, 37 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
3 fotóval

Kedves, szellemes, kellő önismerettel rendelkező felnőtt férfit keresek. Kedves, szellemes, hűséges, játékos természetű, intuitív, a társát kereső bölcsész végzettségű nő vagyok. Komoly kapcsolatban gondolkodom, így alkalmilag ismerkedők, vagy párkapcsolatban élők kérem, ne írjanak levelet. Ami fontos lehet: ha ismered és elfogadod a rilkei táguló köröket, akkor talán hasonlóan gondolkodunk az életről. :)
Erzsi - társkereső Budapest - 30 éves nő
Erzsi, 30 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
8 fotóval

Sziasztok! Erzsi vagyok, szeretek főzni, a cicákat, az őszinte, korrekt embereket, ha valakivel intelligensen lehet beszélgetni, a zenét, embereken segíteni, bár ezt mindig megszívom. Nem szeretem az aljas, hazudozó embereket, a kétszínűséget, ezek kihozzák belőlem az aggressziót, mert annyira felháborítanak. Nem szeretek továbbá takarítani, csak másnál (mert ot mindig nagyobb a kosz). A végzettségem gyógymasszőr, amit szerettem is, egész addig, amíg meg nem próbáltam benne elhelyezkedni. Továbbá nagyon szeretem a gyerekeket, könnyen szót értek velük. Jó humorom van, de ez általában nyugodt helyzetekben jön elő, vagy ha alkalom van rá. Olyan férfit keresek, aki hűséges, őszinte, intelligens, bármiről lehet vele beszélgetni, érdeklődő, humoros. Nagyon tetszik a nyugodt személyiség, az olyan, aki semmi nem idegesíti fel magát, és mindent nyugodt eleganciával, és megfelelő önbizalommal kezel. Illene is hozzám egy ilyen személyiség, mert én nem vagyok ilyen, legalábbis nem mindig. Külsőre annyi az elvárásom, hogy ápolt legyen (fürdjön, mosson fogat, ne járjon szakadt ruhákban). ha ennél ápoltabb, az se baj. Most viccesnek hangzik, de ez nem mindenkinek evidens sajnos. ewww Egyéb külső elvárásom nincs, mert úgyis az összhang és a szimpátia alapján alakul ki a vonzalom (vagy pedig ezektől függetlenül, teljesen logikátlanul), nem attól, hogy valaki szőke, vagy barna. A másik, amit szeretnék, hogy fogadjon el olyannak, amilyen vagyok, mindennel együtt. És nyilván viszont. Jelenleg a helyzetem teljesen kilátástalan egészségügyi, karrier, családi, és anyagi szempontból is. Bár egy társkeresőben nem szoktak ilyet leírni, de én úgy gondoltam, hogy úgy korrekt, ha nem árulok zsákbamacskát. Természetesen nem ehhez keresek társat, vagy megmentőt, hanem ennek ellenére, és ettől függetlenül vágyom valakire, mint általában a legtöbb egészséges ember. Persze nem várom el senkitől, hogy így elfogadjon, csak nagyon szeretném...
Laura, 37 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
3 fotóval

Érdeklődő, nyitott, őszinte személyiség vagyok. Fontos számomra az elfogadás a kölcsönös szeretet, tisztelet és figyelem. Szeretek moziba, színházba járni. Szeretem a természetet és modern konyha ízeit. Komoly kapcsolatot keresek.

Fényképes budapesti társkereső férfiak

Lajos - társkereső Budapest - 50 éves férfi
Lajos, 50 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
2 fotóval

Őszintén, vidáman, a gondokat, örömöket megosztva, megbeszélve, így éltem. Abban hiszek, hogy a szeretet ne csak üres szó legyen, a mindennapok egyszerűségét ünnepé teheti egy kedves szó, egy érintés, meghitt beszélgetés, meglepetések, apróságok…. Szókimondó vagyok, de igyekszem evvel nem megbántani s az igazságérzetemmel harcolok azért akit szeretek. Az mondják, a külső „nem számít” csak a belső értékek, de ez csak a bicikli szerelésénél igaz. A külsőmhöz tartozik egy kerekesszék is, amit csak közlekedéshez használok. „ Meteor” csapott be az életembe, mindent felrobbantva, az érzelmim csillagait szétszórva, keresek egy másik „csillagot” akivel együtt új galaxist építhetünk.
Péter - társkereső Budapest - 54 éves férfi
Péter, 54 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
1 fotóval

Több oldalon keresztül tudnám magamat dicsérni, de inkább a személyes találkozóban hiszek. Nekem tudsz levelet írni mert előfizető vagyok.
Laci - társkereső Budapest - 60 éves férfi
Laci, 60 éves
Társkereső Budapest, X. ker.
3 fotóval

AZ ÉLETBEN CSALODTAM ÉS MÉG VAN BENNEM ANNYI ÉRŐ, HOGY ÚJAT KEZDJEK !!!!!
Feri - társkereső Budapest - 61 éves férfi
Feri, 61 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
1 fotóval

62 eves ferfi vagyok.keresem azt a holgyet akivel szabadidonket tartalmasan eltudjuk tolteni.

Most online budapesti párkereső nők

Gabriella, 16 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
2 órája lépett be

Ismerj meg és megtudod. De röviden tömören 8 éve röplabdázom orvosnak készülök és élek halok a versekért .
Bernadett, 30 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
7 órája lépett be

Szia! :) Hosszasan kár is lenne ecsetelni a dolgokat, így a legfontosabbak. Ezeket nyújtom, így el is várom: -őszinteség -hűség -megbízhatóság -megbecsülés -szavahihetőség -kommunikatívság. Nagyon szeretek sétálni, új helyeket felfedezni, de ugyanakkor egy otthoni jó kis filmezés is jó program. Soha nem voltam bulizós típus, nem is leszek. Nyáron 1-2 koncert, ami nem egyenlő egy fesztivállal és annyi. Minden érdekel, ami rajz, grafika, webdesign. Rendszeresen sportolok, ami heti 4 alkalmat jelent. Ami még fontos, imádom a kutyákat, nekünk is van 2. És hogy kiderüljön, kinek sikerült végig elolvasni, az üzenet első felébe kéretik bele írni, hogy tizenegy, így legalább tudni fogom, kit kell komolyan vennem ;) Szép napot!:)
Éva, 47 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
40 perce lépett be

Független nőként keresem páromat.
Judit - társkereső Budapest - 45 éves nő
Judit, 45 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
3 órája lépett be

ŐT keresem! Ha te vagy az írj , a többit majd személyesen csak Neked! Teljesen mindegy mit írok ide! Nem vagyok előfizető nem tudok válaszolni!

Most online budapesti párkereső férfiak

Feri - társkereső Budapest - 61 éves férfi
Feri, 61 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
11 perce lépett be

62 eves ferfi vagyok.keresem azt a holgyet akivel szabadidonket tartalmasan eltudjuk tolteni.
Norbi - társkereső Budapest - 39 éves férfi
Norbi, 39 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
2 órája lépett be

Szia! Sokoldalú, intelligens, kiegyensúlyozott, megbízható férfinak tartom magam. Szeretem a humort, a minőséget, az igényességet. Nyitott vagyok a világ dolgaira, szeretek „barkácsolni”, kitalálni, alkotni. Egy étteremben mindent végigkóstolok, egy előadáson biztosan kérdezek. Ambiciózus típus vagyok, saját vállalkozást vezetek, a divat és az építőipar területén dolgozom. Szabadidőmben család, barátok, sport, tánc (salsa, bachata). Mostanában fotózni tanulok. Szívesen megyek a természetbe, szeretem a koncerteket, fesztiválokat: szigetfesztivál, balatonsoundfesztivál, borfesztivál, kolbászfesztivál, pálinkafesztivál, csokoládéfesztivál, akármilyenfesztivál.. :) Egy kapcsolatban fontosnak tartom a bizalmat, a tiszteletet, azt hogy hasonlóak legyünk, hogy mindenről tudjunk úgy beszélgetni mit ha a legjobb barátok is lennénk. Amennyire a mai világban lehetséges, próbálok egészséges és teljes értékű életet élni, ehhez keresek egy hasonló beállítottságú, életvidám hölgyet. Ha szimpatikusnak találsz írj bátran! :)
Sámuel, 27 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
3 órája lépett be

Ha van rá mód jobban szeretek személyesen beülve valahová ismerkedni mert az sokkal közvetlenebb :) A XIII. kerületben dolgozom, Csobánka - XIII. ker. - X. ker. útvonalon közlekedem. Ikrek csillagjegyében születtem. Nem vagyok egy tömeg ember ezt sokan szeretik bennem mások nem. Mindenkinek nem lehet megfelelni. Szeretek mindent megjavítani, a barátaim ezermesternek is hívnak :) Vidám, humoros, önzetlen, segítőkész vagyok. Szeretek sportolni, kirándulni, kerékpározni, fotózni, étterembe járni, moziba menni, zenélni/zenét hallgatni, utazgatni, sétálni... Szeretek másoknak örömet szerezni.
Alex - társkereső Budapest - 40 éves férfi
Alex, 40 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
38 perce lépett be

Alex vagyok, 40 éves. Társam keresem. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Gabriella (16), Budapest
  Sziasztok!
  Gabi vagyok, 16 éves, még középiskolás vagyok! Budapesten lakom! Szeretek úszni, énekelni, táncolni, sétálgatni a városban! Kedves szoktam lenni a fiúkkal addig amíg nem bántanak meg( jó, azért nem vagyok tapló velük! :-)) Nagyon szeretek filmet nézni, főleg horror filmeket! Ha szeretnétek velem beszélgetni írhattok *moderálva*
 • Magdi (53), Budapest
  Keresek az igazit,egy komoly tartos kapcsolatot,...
  Én sokáig németországben éltem,elég nehéz itt megszokni! En egy öszinte,nyugottermészetü nö vagyok,állat-és természetkedvelö.Vannak is kutyam,akikel szeretek a természetben sétalni,szeretek kerékpároszni, szene, TVzni, computer,varni.Szeretek kirándúlni.utazni is,de egyedül nem jó! A páromat ugy kébszelem: 42-58 évesig,Ö is komoly kapcsolatra vágyon,öszinte,megbistható,kedves és türelmes legyen.Ö is állatszeretö legyen, és ne szeresen az Alkohólt,csak néha. Budapesttöl vagy pest-környékröl...Csak mailre tudok válaszólni !!
 • Fanni (21), Budapest
  Egyszer élünk :)
  20 éves budapesti lány vagyok :) de még tanulok. Szeretem az állatokat és komoly kapcsolatot szeretnék. Ha többet szeretnél megtudni, írj.
 • Kriszti (40), Budapest
  Társat keresek
  ket gyerkocos BBW Budapestrol keres egy kelloen orult de intelligens ferfit aki elviselne. Huseges vagyok,szabad gondolkodasu,liberalis,mindent a paromnak tipus ,de nem fozok tul jol ,lassan es idegesitoen vezetek,nem vagyok a haziasszonyok gyongye.Keresek valakit aki intelligens,laza,huseges,vannal erzelmei,gyerek es allatszereto,termeszetszereto,elviseli hogy neha otthonulos vagyok,hajlando megolelni akarmikor,szivesebben tolti velem az estet egy kertben ,takaron fekudve mint egy szorakozohelyen dohanyfustben idegenekkel.Valakit akivel osszebujva filmet nezhetek,kirandulhatok,akinek azert a haloszoba is eleg fontos,valakit akinek fontosabb a csaladja mint a penz es megtobb penz utan rohangalas,valakit aki elfogadja a gyerekeimet es azt hogy anya vagyok.Valakit akivel nagyokat lehet nevetni,a problemakat meg lehet oldani uvoltes nelkul es akivel hosszasan beszelgethetunk barmirol.Ha lezezel,irj SOS
 • Ferenc (57), Budapest
  gyere velem horgászni
  Budapesten élek családi házban szeretem a jó zenét és a jó filmeket és imádok horgászni.
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Pest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Pest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest
Budapest

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.