Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest

Legújabb budapesti női társkeresők

Niki - társkereső Budapest - 25 éves nő
Niki, 25 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
10 órája tag

Hiszem, hogy megtalálom egyszer azt az utat, amin járni szeretnék, még ha addig nagyon sok akadályt kell is leküzdeni, vagy sok békát kell még megcsókolni :) Bizalom, őszinteség, hűség, szeretet, gondoskodás, ragaszkodás - ezt tudom nyújtani, és cserébe ennyit várok csak én is.
Nilla - társkereső Budapest - 38 éves nő
Nilla, 38 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
11 órája tag

Egy teljesen normális, átlagos, jófej, kedves és aranyos nőnek tartom magam. Teljesen átlagos és normális igényekkel. Persze mint tudjuk minden relatív. És az, hogy én minek tartom magam nem biztos, hogy releváns. De hát ugye nem kérhetem meg a barátaimat, ismerőseimet, hogy írjanak ide helyettem, úgyhogy kénytelen leszel hinni abban, hogy jól meg tudom ítélni magam. Amik fontosak nekem: jókat enni, finom borokat inni, sportolni, világot látni, egy jó könyvet olvasni, szorosan bújni... Képes vagyok hosszabb távon is csöndben ülni. És nem azért, mert nincs mondanivalóm, hanem mert szeretem a csendes pillanatokat. Ilyenkor nem kínosnak, hanem felszabadítónak érzem a csendet. Ha mellettem ülnél ilyenkor néha odanyúlnék hozzád, megsimogatnálak, odafordulnék és rád mosolyognék. De persze ez nem jelenti azt, hogy magamnak való lennék. Szeretek élni, szeretem a dolgokat megélni. Nyitott vagyok és kíváncsi. De nem mint fáncsi. KOMOLY KAPCSOLATOT keresek!!! Valaki olyat, aki nem fél attól, hogy elköteleződjön és már megteremtette hozzá a megfelelő körülményeket. Családot szeretnék, és nincs kedvem már a vadászós, játszmázós köröket futni. Arra vágyom, hogy valaki szorosan öleljen esténként, hogy valakinek a vállára hajthassam a fejem, és hogy valakinek a fülébe súghassam, hogy szeretem. És bocsánat, de így a végére azért bevallom, hogy gyarló is vagyok. Hasonló kvalitásokkal rendelkező férfit keresek. Olyat, aki már megalapozta az életét, nem most, ennyi idősen gondolkodik azon, hogy mit is kellene kezdenie az életével. Céltudatos vagyok, és elvárom, hogy ő is az legyen. Intelligencia, humor pedig elengedhetetlen. Fontos, hogy fel tudjak nézni arra a férfira, aki mellettem van. És nem csak a magassága miatt.
Ildi, 40 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
11 órája tag

Nem is tudom mit írjak ide?! Hogy mit szeretek? Vagy hogy mit nem? Inkább majd személyesen :)
Marcsi, 31 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
12 órája tag

Marcsi vagyok, 31 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb budapesti férfi társkeresők

József, 55 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.
11 órája tag

József vagyok, 55 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Béci, 32 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
12 órája tag

Szia ismerkedjünk ,aztán kiderül. A sors úgyis megoldja
Zsolt - társkereső Budapest - 28 éves férfi
Zsolt, 28 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
13 órája tag

Vicces, humoros, romantikus alkat és megbízható vagyok állítólag! ;) Keresem párom hosszabb távra, de könnyed kapcsolat is szóba jöhet.
Gábor, 25 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
15 órája tag

Szeretek utazni, hobby m a vizisport. Szeretem a hatarozott es humoros embereket..

Éppen online budapesti társkereső nők

Kati, 52 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
1 órája lépett be

Ötven éves vagyok,de még most kezd kiteljesedni az életem.Nyitott vagyok minden jó dologra,de bennem van a korosztályom egészséges konzervatívizmusa is.Hiányzik egy jó társ,akivel életem még rám váró nagy kalandjait megélhetem.
Anita - társkereső Budapest - 41 éves nő
Anita, 41 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
8 perce lépett be

Üdvözöllek! Ha a fotóm alapján szimpatikus volnék számodra és ez a szimpátia kölcsönös, akkor szívesebben ismerkednék személyesen! Természetesen néhány levél belefér de ha élőben nézel a másik szemébe, a tekintet sok mindent elárul! Semmiképp nem levelezőpartnert keresek!!
Szilvi, 42 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
1 órája lépett be

Szia,kedves látogató!Én egy 42 éves független,laza nő vagyok,akinek hiányoznak az érzelmek.
Anna, 30 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
18 perce lépett be

Kellemes, érzéki, szenvedélyes, racionális, őszinte, hűséges. Ha valaki magára ismer, írjon, mert ilyen vagyok én is. :)

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Lajos - társkereső Budapest - 63 éves férfi
Lajos, 63 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
2 órája lépett be

Kirándulni vágyó, család centrikus, sport szerető hölgyet keresek.
Albert, 38 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
15 perce lépett be

Ide most nem írnék semmit. A személyes találkozásban hiszek.
Péter - társkereső Budapest - 50 éves férfi
Péter, 50 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
1 órája lépett be

NINCS DIPLOMÁM, DE MÉGIS EMBER VAGYOK. Megjegyzem kb másfél év múlva diplomázom, de látom, sok nőnek ez előfeltétel, hogy szóba álljon velem, pedig így a diploma kapujában semmivel sem érzem magam többnek, hogy diplomás leszek. Péter vagyok, egy pasi a sok közül. A barátaim szerint egy jó ember vagyok. Ismerkedni léptem ide fel, keresem a másik felem, de eddig nem találtam. Kit keresek: kedves mosolygós, korban és alkatban hozzám illő, szóval a tökéletes nőt :-) Az élet csak addig tart, amíg a cédula a csuklódról lecsúszik a nagylábujjadra. A köztes időt illik tartalmasan eltölteni
Feri, 62 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
21 perce lépett be

Nem szeretnék magamról semmit sem írni, hazudozni sem szeretnék, szerintem semmi sem pótolhatja a személyes találkozás varázsát, a szem pillantását, a hangsúlyokat, a hangot, az illatot és még sorolhatnám. Ha érdekelhetne valaki akkor kérni fogom,találkozzunk ! Ha valakit érdekelhetnék, akkor nyugodtan írjon (elvégre egyenjogúak vagyunk!)

Diplomás budapesti társkereső nők

Judit - társkereső Budapest - 45 éves nő
Judit, 45 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Főiskolát végzett

Pozitív, mosolygós, sportos (sportolok is), kommunikatív, rendezett életvitellel élek. Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések, tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet élvezni az életet. Amit én tudok adni: szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon,önzetlenség. Amúgy pedig egy igazi nőnek érzem magam, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel,egy csomó kreativitással, empatikus vagyok, szeretem a jó filmeket, szeretek utazni,teniszezni és síelni, főzni, vagy egy üdítő mellett megváltani a világot, társasági ember vagyok, akinek sokat jelentenek a barátai és a családja. Ami taszít, az az ízléstelenség, a szélsőséges nézetek, az egysíkú gondolkodás. Várom leveled és mielőbbi találkozásunk (bármerre is legyél a világban), ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről,és ha szívesen meghódítanál egy nőt, aki arra vágyik,hogy valakinek ő legyen a legszebb és legfontosabb a világon.
Kata, 42 éves
Társkereső Budapest, Budapest ker.
Egyetemet végzett

Kata vagyok, 42 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Kátya - társkereső Budapest - 45 éves nő
Kátya, 45 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
Egyetemet végzett

Barátat és társát keresek. Magamról , inkább, személyesen mesélek.
Rita, 41 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Főiskolát végzett

...nem hiszek a véletlenekben, a találkozásokban annál inkább...hiszek a érintés és a nevetés és a fagyi gyógyító erejében...szeretek táncolni, ölelni...és enni...olasz tésztákat...vágyom a csendes, beszélgetős estéket egy pohár Cabernet Savignon és talán a Te társaságodban...a természet, a fűben heverészés ésegetbámulás, a jóga és a művész filmek kikapcsolnak...olvasok könyveket, híreket soha...öt éve nincs tévém...az élet nagy ajándékai a barátaim...egy senior makkával osztom meg az életterem :)

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Barna, 28 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Egyetemet végzett

Céltudatos, határozott, önálló és kiegyensúlyozott férfi vagyok, aki tisztában van azzal mit vár az élettől, mit kaphat tőle és mi a fontos számára. Ezek mellett nem felejtem megélni a pillanatokat sem. Boldog, életvidám és mosolygós személyiség vagyok. Fontosnak tartom a humort és a jókedvet, hiszen nincs is annál jobb, mint együtt nevetni és felvidítani egymást. Szeretek minél többet a szabadban tölteni, utazni és világot látni. Imádok vízparton nyaralni. Szívesen próbálok ki új dolgokat, kihívások elé állítani magam. Szabadidőmben edzek, filmet nézek, zenét hallgatok vagy barátokkal vagyok. A többit majd személyesen :) Szívesen megismerkednék veled, ha úgy érzed, magadra ismersz az alábbiakban. Kedves, mosolygós és vidám vagy, igazi nőnek érzed magad és fontos számodra, hogy nőként kezeljenek, önmagadra igényes vagy, amit a párodtól is elvársz. Fontos számodra, hogy igazán szeressenek és, hogy ezt viszonozhasd, problémák esetén nem esel kétségbe, hanem támogatod és felvidítod a párod, és ha szükséged lenne rá, igényled a segítségét. Szeretem a sexi külalakot, a pozitív kisugárzást, de alapvetően a dolgokat egészében szemlélem, ezért bár a szépség fontos, de elbűvölő és csodás személyiség nélkül semmit sem ér.
Csaba - társkereső Budapest - 37 éves férfi
Csaba, 37 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
Egyetemet végzett

Bolond, bátor, szentimentális, precíz, konzervativ, liberalkereszteny, esztétikus, igényes, rendszerető, konok, néha meggondolatlan, életvidám, mérleg-nyilas
Krisztián - társkereső Budapest - 40 éves férfi
Krisztián, 40 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Főiskolát végzett

Magamról annyit írnék, igyekszem pozitívan szemlélni az életet, a vidámság és a humor a meghatározó lételemem. Szeretek nevetni és másokat felvidítani.
Zoli, 48 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Egyetemet végzett

48 éves férfi vagyok. Halak jegyében születtem, ami sok mindent elárul rólam. Azért jelentkeztem erre az oldalra, hogy olyan partnert találjak, akivel kölcsönösen tudjuk egymást szeretni és a mindennapi élet kisebb-nagyobb örömeit együtt tudjuk élvezni. Szabadidőmben szeretek a hegyek közé utazni és ott kisebb-nagyobb túrákat megtenni, de szívesen fedezek fel városokat, országokat is.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Anna - társkereső Budapest - 52 éves nő
Anna, 52 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.
Platina előfizető

Már eléggé felnőtt, de bohókás, humoros vidám nő vagyok. Pontosan a tükör képemet keresem, akivel nap, mint nap szeretve élhetem az életet. A humor számomra nagyon fontos, mert akkor a nap is ragyog. Felnőtt gyerekeim vannak, akik saját életüket élik. Talán itt az ideje, hogy neki kezdjek.
Anasztázia, 37 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
Platina előfizető

3 CS--azaz-Csípősnyelvű,de csupaszív csaj :-)Ez még azért bővítésre szorul :-P Amit hamarosan meg is fogok tenni...addig türelem,sok jót terem :-)Napközben az irodából csak fel-felnézek az oldalra így válaszleveleimet általában este írom meg.Köszi a türelmet és megértést :-)Bemutatkozásom szépen bővül,úgy gondoltam ,mindenkinek fogok válaszolni.De bebizonyosodott,hogy ez sajnos idő szűkében nem fog menni,mert akkor sutba vághatnám a munkám is ,annyi időm menne el vele.Tehát ezúton jelezném,hogy akinek nem válaszolok,nekik további sikeres partnerkeresést kívánok,de nem egymásra várunk! Kit keresek??-FÉRFIT-csupa nagybetűvel Komoly,de meg tudjon nevettetni,fel tudjak rá nézni,legyen erős,de nem kigyúrt,magas ,jóképű,milliomos,és minden évben kétszer vigyen a Sychelle szigeteki Cousine Island-ra :-) Na jó,ez természetesen csak vicc..ilyen férfi nincs is,de lehet hogy.....
Judit, 43 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Platina előfizető

Szia, örülök, hogy te is itt vagy :-) Bár nem ez az én világom (és a valóság másodpercek alatt több információt ad), azért ezt is kipróbálom. Hátha itt kell találkozni veled, hogy beszélgessünk. Hogy elmeséljem merre jártam, meghallgassam te mit láttál ott. Hová készülsz épp és miért. Hogy megoszd és veled örüljek, hogy bátoríts és inspiráljalak. Hogy ez a szép élet még szebb legyen :-) Hát ezért vagyok itt. És te?
Ildikó, 53 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Platina előfizető

Mit is írhatnék. Keresem a társam, akinek szívesen fogom a kezét, melegítem a lábát, és boldogan nézek a szemébe, mert tudom, hogy őszinte minden szava. Nem a másik felem keresem, mert egész vagyok. Hasonló páromat keresem. Nem ágybérlőt, és nem albérlőt. Szívesen találkozom személyesen is, és ott eldöntjük, hogy lesz-e legalább még egy találkozó.... Milyen vagyok? Ha kell bolondos, ha kell okosan gondolkodó,komoly. Vidám, lelkes,küzdő ember vagyok, nem tagadom néha elfáradok,akkor kissé pesszimistán szemlélem a világot, megrázom magam, és erőt gyűjtve tovább indulok. Ha meg akarom találni az igaz szerelmet, először is magamat kell megtalálnom. Nem kell, hogy bárkivel beérjed, soha. Próbáld megkapni azt, akit szeretsz, egyébként azt kell szeretned, akit megkaptál.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Attila - társkereső Budapest - 44 éves férfi
Attila, 44 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Platina előfizető

Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zoltán, 48 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
Platina előfizető

Egy kicsit később kitöltöm. Csak el ne felejtsem... :)
Andris, 35 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
Platina előfizető

Jó kedvű mosolygós,de megfontolt ember vagyok.Fontos számomra az igényesség az intelligencia és a sport.Kedvelem a filmeket a természetet és az igényes zenét.Olyan társat keresek aki hasonló érdeklődésű és komoly kapcsolatot keres!
Pali, 49 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

Élj úgy hogy hogy érdemes legyen rá vissza gondolni !!

Keresztény budapesti társkereső nők

Ildikó, 47 éves
Társkereső Budapest, XIX. ker.
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Szerény, csendes, kedves, vidám, bújós, molett nő vagyok. Szeretem a zenét, a jó filmeket, szeretek utazni, sétálni, múzeumba, moziba, színházba, könnyűzenei koncertekre járni. Partneremre vonatkozó elképzeléseim: Céltudatos, határozott, érzelmekben gazdag ,férfias FÉRFIT szeretnék. Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet élvezni az életet. Amit én tudok adni:szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon,önzetlenség. Várom leveled, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről,és ha szívesen meghódítanál egy nőt, aki arra vágyik,hogy valakinek ő legyen a legszebb és legfontosabb a világon.
Andrea - társkereső Budapest - 41 éves nő
Andrea, 41 éves
Társkereső Budapest, X. ker.
római katolikus vallású (alkalmanként)

Andrea vagyok, 41 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolat csak akkor tudok válaszolni, ha kapok elérhetőséget!
Hédi - társkereső Budapest - 47 éves nő
Hédi, 47 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Egy sportos örökmozgó,életvidám energiabomba vagyok. Olyan Férfi társaságát keresem, aki bírja tartani a tempót. Érdeklődésem a kerékpározás, túrázás, edzés, koncertek, de színházba,múzeumba is nagyon szívesen járok. Van egy 21 éves nagylányom,aki 90%- -ban már önálló. Ha meg vagy áldva humorérzékkel és romantikával,valamint nem vagy nős,azonnal írj!! :))))
Anna - társkereső Budapest - 33 éves nő
Anna, 33 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
vallása: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

I am Hungarian but used to be an expat - moved back to Budapest due to a new job opportunity as a manager in a multinational company. I used to live abroad for a longer term always close to the sea, which I do miss here a lot. In my free time I enjoy travelling, pilates, yoga, a good book or film. Although I would prefer to meet people only in "real life", due to my busy schedule I have limited possibility to go out in the evenings to get new acquaintances so I decided to give this a try. (Email:*moderálva*

Keresztény budapesti társkereső férfiak

László, 44 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Dolgos, becsületes, gyerek centrikus , káros szenvedélyektől mentes, sportos szabadidő eltöltését kedvelő ember vagyok. Szeretem a munkám, szeretek a gyerekeimmel lenni. Úszó múltam miatt lételemem a víz és a mozgás. (úszás, futás, evezés,merülés, kerékpár) Keresem azon Hölgyek ismeretségét aki hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek. Tudom, ez egy kicsit karcsú magamról, de ha a látvány tetszik és kíváncsi vagy részletekre, szívesen folytatom.
Gyula, 45 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
vallása: római katolikus

Sportos igényes a környezetére,és keresi a másik felét!!!
Gyuri - társkereső Budapest - 56 éves férfi
Gyuri, 56 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
református vallású (a magam módján gyakorlom)

Sokat biciklizem van ugy hogy elesem,de felálok.Az elsö találkozon eldöl van -e második.Szeretek sétálni uszni zenét halgatni.Antik butorokat ujitok fel.
Fernando, 46 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Szia, Fernando vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Bettina, 22 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Bettina vagyok, 22 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Timea, 21 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

** Tímea Linda vagyok , 21 éves . Jelenleg OKJ képzésen tanulok vendéglátást , azon belül felszolgálást. Most, nem írok ide egy regényt , ha megszeretnél ismerni bátran írj rám . :)
Natália - társkereső Budapest - 25 éves nő
Natália, 25 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

Az egészséges életmód híve vagyok, szeretek sportolni... Kedves, őszinte emberek jelentkezését várom.
Natalia, 26 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

ismerkednék barátkoznék! Szia, Natalia vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Peter, 23 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Kedves, vidam srac vagyok, Aki mindent megtesz hogy elerje a celjait! Imadok minden sportot, nevetni, jol erezni magam, szeretek olvasni! Paromat keresem
Tibi, 26 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Szia, Tibi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Balázs - társkereső Budapest - 22 éves férfi
Balázs, 22 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.

Jó fej srác vagyok, olykor még humoros is! :) Egy dolgot tartok fontosnak: az eredetiséget! Amúgy nem akarok regényeket ide írni, mert felesleges, inkább ismerjük meg egymást! :)
Dani - társkereső Budapest - 27 éves férfi
Dani, 27 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.

Őszinte, humoros budapesti srác. Fontos az, hogy sok aktív programot tudjunk majd szervezni, mert sport kirándulás, világjárás nélkül nem tudok létezni:) Holnapig tudnék még írni magamról, de inkább Téged szeretnélek megismerni, hátha egymást keressük!

30-as budapesti társkereső nők

Ani, 36 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Szia, Ani vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Nana, 32 éves
Társkereső Budapest, Budapest ker.

I am not Hungarian , so I speak only English :) I live and work in Budapest.
Monika, 37 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Vagyok..aki vagyok....keresem a parom....a szemelyes talalkozasban hiszek..
Bea, 34 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.

Ùj terep szàmomra az internetes tàrskeresès...:)

30-as budapesti társkereső férfiak

Gábor - társkereső Budapest - 38 éves férfi
Gábor, 38 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

Nyitott, érdeklődő, leginkább a személyesen átélhető élmények híve vagyok, éppen ezért az internetet igyekszem minél előbb kizárni egy ismerkedés alkalmával.
Isti, 30 éves
Társkereső Budapest, Budapest ker.

Imádom az életet, a munkámat, az embereket akik körül vesznek, a családomat és mindent ami létezik! :D Mindig mozgásban vagyok, mert utálok otthon ülni :) Imádok utazni, kirándulni, nyaralni, sétálni, enni, inni, főzni, moziba menni, kávézni, átrendezni, szervezkedni, dönteni, kitalálni, vezetni és amibe minden benne van... ÉLVEZNI AZ ÉLETET!
Richard, 35 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

sziasztok ricsi vagyok budapesten elek es szeretnek kedves jofej nokkel megismerkedni)))szep napot mindenkinek
Soma - társkereső Budapest - 37 éves férfi
Soma, 37 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Lehet ide nagy szavakat, hangzatos mondatokat, hűdevicceseket, vagy épp nahátdekomoly dolgokat lekarakterizálni, hosszasan regélni vagy akár semmit sem írni..., a személyes találkozó dönt úgyis! :-) Kit, mit keresek? Szerelmet, barátot, társat egy életre (ezt a hármat egy személyben), de mivel ember tervez..., attól még akármi is alakulhat, ...csak egy kaland, egy barátság, egyetlen találkozó, de még odáig sem biztos hogy eljutunk. Rajtad és rajtam múlik. Ismerkedünk, ráadásul csupán képek és betűk alapján kezdjük ezt, szóval, ha találkozunk, az még nem azt jelenti, hogy járunk is! Ha tetszik amit látok és olvasok Rólad, jelezni fogom! Ezt Te is megteheted, s amennyiben ez kölcsönössé válik, lehetőségünk nyílik arra, hogy egymás iránti "online szimpátiánkat" tovább mélyítsük! ;-)

Középkorú budapesti társkereső nők

Judit, 41 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Judit vagyok, 41 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Kriszta, 42 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

Láttál már farkast ki rosszul alszik a bárányok véleménye miatt?
Erika, 43 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Szia, Erika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Linda, 40 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Szia, Linda vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Zoltán - társkereső Budapest - 49 éves férfi
Zoltán, 49 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Ha nem próbálkozik az ember egészen biztos, hogy nem fog kiderülni, mil ett volna ha...
Gábor, 43 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

...mert mit is akarsz például Te, én, és a következők...? ...hogy azért szeressenek minket, amilyenek vagyunk...nem pedig azért,amilyennek látni akarnak...
Gábor - társkereső Budapest - 44 éves férfi
Gábor, 44 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Örülök, hogy itt jársz és megtisztelsz a figyelmeddel. Nem tudom hogyan is lehet bemutatkozni egy állandóan mozgásban lévő, folyamatosan újabb dolgokat kereső és megvalósító, kreatív pasinak. Nem is fog menni néhány mondatban, inkább írj, ha érdemesnek találsz rá, talán könnyebb. Ami biztos, az élet rövid, unalmasan kár eltölteni...
Anti - társkereső Budapest - 49 éves férfi
Anti, 49 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Sziasztok, még mindig hiszek abban, hogy megtalálom az igazi szerelmet, akit egész eddigi életemben kerestem, a másik felemet, akivel kiegészítjük egymást. Az igazi NŐT, akiért rajonghatok, akit imádhatok, akit kényeztethetek. Romantikus férfi vagyok, néha már kicsit álmodozó, aki komoly kapcsolatot keres. Hiszek a család szentségében, ami erőt ad a mindennapok viharában. Imádom a gyerekeket, mindent megtennék értük. Magamról röviden annyit, hogy szabadidőmben szeretem a pihenést, a nyugalmat nyújtó tevékenységeket, szeretek kirándulni, utazni, túrázni, imádom a vízpartokat, (halak vagyok :-) különösen a tengert. Szeretek moziba, színházba járni. Sportolgatni alkalomszerűen.Egy romantikus vacsora a párommal egy meghitt helyen élmény a számomra. Igazából a szabadidőm során igyekszem kipihenni azt a kőkemény realizmust, amit a munkám során átélek. talán ez a két dolog harmónikusan kiegyészíti egymást. A magánéletem romantikája és a hétköznapok realizmusa.

50 év feletti budapesti társkereső nők

Éva - társkereső Budapest - 69 éves nő
Éva, 69 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

69 éves, önmagára és környezetére igényes, özvegy asszony vagyok.Egy őszinte,humoros,kedves és korban hozzám illő férfit keresek komoly, kötetlen kapcsolat reményében. Csak email címre tudok válaszolni..
Marika - társkereső Budapest - 62 éves nő
Marika, 62 éves
Társkereső Budapest, X. ker.

168 cm magas ,70 kg barna haju,vig kedelyu,szeretek kirandulni ;termalokba furdeni jarni ,van egy kis tarsasagom veluk voltam nyaralni is de rossz egyedul igy egy kedves tarsara vagyom
Erzsébet - társkereső Budapest - 52 éves nő
Erzsébet, 52 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Sziasztok ..53 éves elvált vagyok ..három gyerekem van ..nem szeretek hetekig levelezni a személyes találkozás többet mondó számomra ...nem szex partnert szeretnék hanem egy társat, aki egyben minden más számomra ...fő az őszinteség nálam ...
Ildikó, 56 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Még csak most kezdődik az új életem. Energikus, vidám, heves természetű vagyok. Mindig másokat segítettem meg, csupaszív módon voltam önzetlen és odaadó. Most társat keresek, igazit. Sikerülnie kell, mert megérdemlem. Bárki lehet a jutalmam, ha megvan a szikra. Személyes találkozásokhoz jobban értek, mint a levelezéshez.

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

József - társkereső Budapest - 54 éves férfi
József, 54 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Elvált vagyok, nem járok kocsmába,focit nagyon ritkán nézek, szeretek főzni és sokat dolgozom.
Gábor, 51 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Ide is fogok írni egyy-két dolgot, ha érdekel valakit.
Zsolt, 52 éves
Társkereső Budapest, Budapest ker.

Csak megnézem az App-ot.
Ferenc - társkereső Budapest - 58 éves férfi
Ferenc, 58 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Hölgyeim! Aki mindenáron a "Boldogságot" keresi, kergeti, egyéb web oldalakra, hirtelen felindulásból felrakott ömlengések példájára (aminek ráadásul a fele sem igaz), az nehezen fogja megtalálni. Ajánlom meghallgatni Popper Péter Boldogtalan kapcsolatok című mesterkurzusát. Nehéz feladatra vállalkoztam és ezzel nem vagyok egyedül. Mivel örök optimista vagyok, társat, komoly kapcsolatot keresek. Viszont azt tapasztalom, hogy a "társ" fogalmával sokan nincsenek tisztában. Még az is lehetséges, hogy én értelmezem teljesen félre. Éppen ezért szívesen beszélgetnék a témával kapcsolatban, csak úgy, elkötelezettség nélkül is. Sok kritika ért a fenti bemutatkozásom miatt. Azt mondják, így kizárt, hogy társra találjak, mert nem ismerem a női lelket. "Hmm"! Emiatt "lehetséges", hogy hamarosan át fogom írni arra a nyelvre, amit szeretnek a nők. Sok virág, szép szavak, hazugságok... De hát ezek mögött legtöbb esetben nincs semmi, csak a nagy üresség! Ezek lufik és nagyon hamar kipukkadnak! A szeretetet szerintem nem ezek alapján mérik, nem ezek alapján lehet tudni, hogy két ember között szeretet és harmónia van. Egy kapcsolat csak akkor működik jól, ha hasonló a jellemük és hasonló egzisztenciával rendelkeznek. Persze előfordulnak csodák, de nem ez a jellemző. Pl. amikor összeadja a fiatalokat a pap és azt mondja: ... legyetek jóban és rosszban együtt... Erre megszólal az egyik: Nem lehetne csak a jóban? No, a mai világ ilyen lett. Viszont köszönöm a biztató szavakat. Magam is úgy vélem én jó úton járok, csak vicces kedvemben így reagáltam le a kritikát. A humor elengedhetetlen! Továbbra sem vagyok előfizető, nem tudok írni levelet.

Elit budapesti társkereső nők

Zsuzsi, 37 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Középvezető

Életvidám, megbízható, nagyon jó érzésű, sportos, intellektuális és szenvedélyes nő vagyok. Hiszek abban, hogy a hasonlók vonzák egymást, és így olyan Férfira találok akiben meglelhetem legjobb barátom és társam.
Beáta, 42 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
Középvezető

Teljesen normális egzisztenciával, értékrenddel élő ízig-vérig nő vagyok. Van tisztessèges családom, barátaim; van munkám, hobbym, értelmesen eltöltött szabadidőm. Azonban keresem pont azt az egyetlen férfit, aki engem viszont keres. Ne pusztàn helyet szorítson az elfoglaltságai mellett, hanem partnerként kezeljen. Tudom, hogy kicsi az esély őt megtalálni, feladni ellenben ostobaság lenne. Hiszek az örök emberi értékekben, imádom az életet és annak apróbb-nagyobb örömeit. Nagy eszmék és hatalmas vállalások helyett: őszinte szót, kimondott gondolatokat és megélt pillanatokat tudok csak ígérni. Aki viszont erre kölcsönösen képtelen, az inkább ne is írjon.
Mikolt - társkereső Budapest - 29 éves nő
Mikolt, 29 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

"Semmitől nem félni, de mindenhez kötődni. Mindent átélni és mindent megtartani. Vajon lehetséges-e? Újraélni minden hajnalt, mintha először látnánk, érezni minden virág illatát, szüntelenül megújulni, és nem ismerni a szót: keserű. "
Andi, 34 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Középvezető

Hatàrozott,vidàm termeszetű nőnek vallom magam,aki komoly kapcsolatban gondolkodik.Baràtaim vannak,itt nem azt keresem. Inkàbb egy tàrsat aki jò humorù, tudja mit akar az èletben,tud önfeledten örülni,mosolyogni.Ha ùgy alakul nem okoz nehèzsèget szàmàra közös programokat szervezni.

Elit budapesti társkereső férfiak

Elemér - társkereső Budapest - 45 éves férfi
Elemér, 45 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

humoros, romantikus, sportos elegáns,spontán,ápolt
András, 40 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
Felsővezető

Hmm... Akkor nézzük a sztereotípiákat :) Nem vagyok szőke és nem is szeretném festetni a hajam. Nem vagyok herceg, bár gyerekkoromban olvastam róluk. Nincs fehér lovam. A kertben felzabálná a gyümölcsöket és letaposná füvet. Ellenben.... Céltudatos vagyok, néha kicsit lökött és elvarázsolt. Nem szeretek unatkozni és mindig kíváncsi vagyok. Ha tehetem utazom. Szeretem a társasági életet, mozit, színházat, baráti beszélgetéseket. Sokat dolgozom de nem vagyok munkamániás. A szeretteimért ha kell tűzbe megyek.
László, 40 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Magabiztos,kedves,humoros férfi vagyok,aki komoly kapcsolatot keres. Biztos engzisztenciám készen áll a családalapításra. Komoly,kedves,őszinte lelkű hölgyemet keresem.
Gábor, 47 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Nyitott érdeklődő személyiség, felfedező, vidám, humoros, kedves, udvarias, barátságos, figyelmes, meghallgató, intelligens, gondolkodó, empatikus

Fényképes budapesti társkereső nők

Csilla, 49 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
3 fotóval

A világ történéseire nyitott, érdeklődő, társaságkedvelő ember vagyok. Könnyed, talpraesett, vagány nő, aki kedveli a rugalmas, spontán dolgokat, helyzeteket, mert ezek midig valamiféle újdonsággal, érdekességgel szolgálnak. Fontosnak tartom a humort, a vidámságot. Sajátos cinizmusom környezetemben is mindig mosolyt csal az arcokra. Kikapcsolódásként legszívesebben koncertekre – Bródy, Zorán zenei világa különösen közel áll hozzám - gasztrofesztiválokra, színházi estekre járok. Minden időt kihasználok az olvasásra - az élmény és a tájékozottság kedvéért is. Kedvelem a szaunázással egybekötött wellness programokat is. Szívesen és jól főzök. Rajongok a a fociért, a világért sem szalasztana el egyetlen fontos meccset sem! e szeretem a teniszt, a vízilabdát és a Forma I-et is. Határozott, normális, kiegyensúlyozott életet élő, megbízható, őszinte nő vagyok, aki szeret élni, értékeli, és a helyén kezeli az élet nyújtotta lehetőségeket. Komoly, közös érdeklődési körön, vidámságon és jó beszélgetéseken alapuló kapcsolat reményében ismerkedne. Páromnak kedves, figyelmes, játékos, a nehézségeket is könnyedén kezelni képes, megbízható társa tudna lenni.
Luca, 28 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 fotóval

Írhatnék ide frappáns cliché-ket de jobban szeretem a személyes bemutatkozásokat. Ha arra kerül a sor, hogy találkozunk, úgyis mindent megtudsz :)
Jucus, 36 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
6 fotóval

Társamat keresem, akivel megélhetjük az élet minden pillanatát, jót és rosszat egyaránt. Őszinteség, humor, szenvedély, bizalom, törődés... A humor mentőöv az élet hullámain. :-)
Viki, 24 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
1 fotóval

Vidám,pörgős lány vagyok. Szeretek új dolgokat kipróbálni és tartalmasan élni az életet.. ;) A sport a mindennapjaim része,heti 4-5 alkalommal járok edzeni,hogy eltűnjön az a néhány kiló plusz,na meg persze a mozgás boldogsághormonkat termel..:)

Fényképes budapesti társkereső férfiak

Zoltán - társkereső Budapest - 43 éves férfi
Zoltán, 43 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
1 fotóval

Egyetemi oktató vagyok, de szerencsére nem a szobatudós fajta, aktívan sportolok, nyitott vagyok sok mindenre. Kedves, lelkileg pozitív és kiegyensúlyozott partnert keresek.
László, 40 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
6 fotóval

Akkor címkékben: 40 év, 178/83, sötétszőke kis őszüléssel, zöld, átlagos. Kedvencek: séta, túra, csavargás, mozi, színház, kiállítás, utazás, olvasás, kerékpározás, úszás, szabadtéri koncert. L\'art pour l\'art és Monty Phyton.
István, 36 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
1 fotóval

Sziasztok, Ismerkedem, nézelődök, kíváncsi típus vagyok :)
Gábor, 41 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
5 fotóval

Ez is egy lehetőség arra, hogy megismerjek valakit, akivel kölcsönös érdeklődés hatására elinduljon valami... Valami, amiből nagy dolog lehet... Optimistán szemlélem a világot, mosolyogva tekintek a hétköznapokra is, és igyekszem megélni az életet... Aktívan, és nem fotelből sörrel a kézben... :)

Most online budapesti párkereső nők

Nana, 32 éves
Társkereső Budapest, Budapest ker.
7 perce lépett be

I am not Hungarian , so I speak only English :) I live and work in Budapest.
Monika, 37 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
4 órája lépett be

Vagyok..aki vagyok....keresem a parom....a szemelyes talalkozasban hiszek..
Éva - társkereső Budapest - 69 éves nő
Éva, 69 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
2 órája lépett be

69 éves, önmagára és környezetére igényes, özvegy asszony vagyok.Egy őszinte,humoros,kedves és korban hozzám illő férfit keresek komoly, kötetlen kapcsolat reményében. Csak email címre tudok válaszolni..
Bea, 34 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.
41 perce lépett be

Ùj terep szàmomra az internetes tàrskeresès...:)

Most online budapesti párkereső férfiak

Zoli - társkereső Budapest - 31 éves férfi
Zoli, 31 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
2 órája lépett be

Néhány szóban magamról : Budapest belvárosában élek és dolgozom néha kicsit sokat is! Nincs autóm nem keresek milliókat! Egyszerűen élek ami nem azt jeleni hogy semmim nincs hanem hogy mindenem meg van amire szűkségem van, kicsi társamat keresem aki tudná a világot jelenteni nekem! Aki mellett öröm felébredni minden reggel;-)
István, 36 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
12 perce lépett be

Sziasztok, Ismerkedem, nézelődök, kíváncsi típus vagyok :)
Norbi - társkereső Budapest - 38 éves férfi
Norbi, 38 éves
Társkereső Budapest, XIX. ker.
3 órája lépett be

Nem vagyok még annyira öreg, hogy a mindennapjaimat egyedül kelljen élnem. Úgy gondolom egy próbát megér és tudom, hogy szeretni tudok, ezt el is várom és ha kell oda teszem magam. A többit írásban vagy személyesen. Szép napot mindenkinek :-)
Jancsi - társkereső Budapest - 47 éves férfi
Jancsi, 47 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
2 perce lépett be

Rendezett háttérrel párom keresem . Egy magányos vadgalamb párját keresi ;-)
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Tibi (45), Budapest
  Egy jól működő tartós kapcsolat! :)
  Sziasztok Drága Hölgyek! Egy kedves mosolygós Budapesten élő erős jellemű, bika jegyű úriember vagyok. Találkozzunk és ismerjük meg egymást! Szép napot!
 • Emma (21), Budapest
  Szeretek ismerkedni!
  Sziasztok az en nevem Emma! Budapesten elek alberletben egyedul a csaladom gyorben lakik. Van egy kutyam , szeretem az allatokat allat barat vagyok. Fitneszinstuktor vagyok.
 • Roli (25), Budapest
  "Non mollare mai" = sohasem adjuk fel
  Sziasztok! Roli vagyok, 24 éves budapesti közgázos frissdiplomás. Mindenem a sport, aktív és passzív formájában is. Szívesen nézek Forma-1, foci, kézilabda közvetítéseket. Aktívan pedig a focit, teniszt és a squasht űzöm, na meg rendszeresen járok konditerembe is.
 • Tamás (41), Budapest
  Két ember, együtt, egymást kiegészítve sokkal többre képes, min
  41 éves, kedves, diplomás, budapesti férfi vagyok és egy aranyos nőt keresek tartós kapcsolatra, szívem szerint egy életre s még azon is túl. Együtt szebbé tehetjük az Életet! Két ember, együtt, egymást kiegészítve sokkal többre képes, mint külön-külön! Velem tartasz az úton?
 • Robi (23), Budapest
  kedves lányt keresek
  Robi vok 23 éves budapesten lakom. 18-22 éves közöti lányt keresek
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Pest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Pest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest
Budapest

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.