Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest

Legújabb női társkeresők Budapestről

Ildi - társkereső Érd - 40 éves nő
Ildi, 40 éves
Társkereső Érd
Regisztráció ideje: 2015-05-28

Bizonyos dolgokhoz nincs már türelmem...nem azért mert arrogáns vagyok..
Dóra - társkereső Domony - 19 éves nő
Dóra, 19 éves
Társkereső Domony
Regisztráció ideje: 2015-05-26

Ismerkedi szeretnek.. Proba szerencse :) nem tudo mit irni irj ram es ismerkedjunk privibe ;)
Rita - társkereső Mogyoród - 43 éves nő
Rita, 43 éves
Társkereső Mogyoród
Regisztráció ideje: 2015-05-25

Komoly kapcsolatot keresek. Fontos az együttgondolkodás, az odaadás, a hűség a másik elfogadása és a humor számomra.
Vivi - társkereső Gyál - 20 éves nő
Vivi, 20 éves
Társkereső Gyál
Regisztráció ideje: 2015-05-25

Szia, Vivi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb férfi társkeresők Budapestről

Zsolt - társkereső Gödöllő - 35 éves férfi
Zsolt, 35 éves
Társkereső Gödöllő
Regisztráció ideje: 2015-05-28

Tartos kapcsolatot keresek!!!!! komoly érett nővel. Annak akinek kell a szeretet ,a szív, és a lélek. 36 éves maci vagyok, aki 8 éve keresi azt a valakit akit szerethet egy életen át kinek oda adom magam .kamusok kíméljenek. Kor, súly nem akadály. A belső is fontos számomra. Szeresen és érezen...Pest megyeiek előnyben. *moderálva* ha van vibered ,az is jó. Kérlek vegyél fel ismerősnek, ha tetszem GÖDÖLLÖI VAGYOK . csak egy kis családot szeretnék nem az a fontos hogy a saját gyerekeim legyenek hanem az hogy elfogadjanak engem
Balázs - társkereső Budaörs - 34 éves férfi
Balázs, 34 éves
Társkereső Budaörs
Regisztráció ideje: 2015-05-28

Ismerkedni vagyok itt, mindenre nyitott vagyok. Majd kialakul.
Kornél - társkereső Gödöllő - 23 éves férfi
Kornél, 23 éves
Társkereső Gödöllő
Regisztráció ideje: 2015-05-27

Vidám srác vagyok, szeretek ismerkedni, viccelődni.
Gyurka - társkereső Érd - 47 éves férfi
Gyurka, 47 éves
Társkereső Érd
Regisztráció ideje: 2015-05-27

Szeretem a vorosbort,a francia filmeket,a kortars szinhazat es a magabiztos noket.Nem szeretem a pruderiat,az aljassagot es a gatlasaimat.

Éppen online Budapest környéki párkereső nők

Éva - társkereső Maglód - 55 éves nő
Éva, 55 éves
Társkereső Maglód
Regisztráció ideje: 2015-02-18

Jó lenne találni valakit,akiről elmondhatnám,hogy Ő az igazi
Berni - társkereső Pilisvörösvár - 24 éves nő
Berni, 24 éves
Társkereső Pilisvörösvár
Regisztráció ideje: 2012-03-22

( Csak komoly kapcsolatot keresek ) Hát igen volt már szerencsém pár dologhoz ami erősebbé tett. Tudok határozott lenni de előfordul, hogy szükségem van egy kis bátorításra. Szeretek sportolni, hetente akár 5-6 alkalommal. Ez alatt nem a boltok járását értem. Nem vagyok egy pláza cica sőt igyekszem mindent egyszerre megvenni nem járok naponta vásárolgatni. De igényes vagyok magamra, szeretem a szép ruhákat és persze ahogy a lányok nagy része a cipőket. Tanulok és mellete dolgozok. Kedves, vidám, családcentrikus vagyok. Mint mindenkinek nekem is vannak rossz tulajdonságaim, de ezeknek a kiderítését rád hagyom ( kedves olvasó ) mindenkinek más a megítélése. Ha ez a pár sor alapján szimpatikus voltam Írj nyugodtan.
Katalin - társkereső Szentendre - 61 éves nő
Katalin, 61 éves
Társkereső Szentendre
Regisztráció ideje: 2014-12-23

Alapvetően optimista vagyok, bár az élet nem egyszer kemény vizsgák elé állított. Mindenhol jól érezem magam. Kedvelem a jó meleg dagonyákat. Szeretek kirándulni, olvasni vagy egy jó filmet megnézni. Nagyon szeretek vezetni, bár pillanatnyilag nincs mit. Én többre értékelem a személyes találkozást, így a többit majd négyszemközt. Sajnos nem tudok válaszolni, írj elérhetőséget.!
Marianna - társkereső Remeteszőlős - 55 éves nő
Marianna, 55 éves
Társkereső Remeteszőlős
Regisztráció ideje: 2014-02-14

Vidám, optimista, érzelmes ember vagyok. Megtanultam a problémákat feladatoknak tekinteni, amiket meg kell oldani. Nagyon szeretek utazni és van néhány hely, ahova el szeretnék jutni-lehetőleg egy kedvessel.Szeretek szinházba, koncertre, moziba járni.Szeretek a barátaimmal eltölteni egy-egy délutánt, de sokszor jól esik az otthon meghittségében olvasni. Nem célom a házasság és jelenleg összeköltözni sem tervezek senkivel, persze soha nem tudja az ember, hogy mit hoz a sors és lehet olyan kapcsolat, ami ezt felülírja. Olyan partnert keresek, akinek "a pohát még félig tele van".Tudjon és akarjon NŐKÉNT kezelni és tisztelni. A személyes találkozásban hiszek, mert akkor minden kiderül azonnal.

Éppen online Budapest környéki párkereső férfiak

Dima - társkereső Dunaharaszti - 47 éves férfi
Dima, 47 éves
Társkereső Dunaharaszti
Regisztráció ideje: 2014-09-26

.....imádom Toscanát és Barcelonát...sunday brunch-okat és esti borozást - télen vörös, átmeneti rozé...nyáron és halhoz inkább Irsai Olivert... Borhoz viszont...dió, sajt, bagget, oliva.....esetleg parmai sonkába tekert dinnye...:::)))
Imre - társkereső Nagykőrös - 52 éves férfi
Imre, 52 éves
Társkereső Nagykőrös
Regisztráció ideje: 2013-05-03

Imre vagyok. Írni bármit lehet, én a személyes találkozás során szerzett tapasztalatokat, élményeket, többre tartom. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Válaszolni nem tudok, de képet szeretnék látni.... Írj emailt, oda mindeképp válaszolok.
Attila - társkereső Pomáz - 45 éves férfi
Attila, 45 éves
Társkereső Pomáz
Regisztráció ideje: 2014-02-20

Egy kedves, jó értelembe véve "hétköznapi" srác vagyok, aki szeretné megtalálni azt akit boldoggá tehet egy életen át!!! :)
Laci - társkereső Érd - 36 éves férfi
Laci, 36 éves
Társkereső Érd
Regisztráció ideje: 2014-05-28

Egy energikus, optimista és céltudatos férfinak tartom magam, aki nem ijed meg a kihívásoktól. Egy olajipari vállalatnál dolgozom Wellsite geológus mérnökként, fúrásokat irányítok és felügyelek. Szabadidőmben fontos szerepet játszik az autósport. Hosszú eredményes rallys évek állnak mögöttem. Ma már jóval kevesebbet foglalkozok vele, de mindig is örök szerelem marad. Az adrenalin dús hobby mellé van nyugis is, ami igazán kikapcsol, az a fotózás. Próbálom profi színvonalon csinálni. Leginkább a természet fotózas az erősségem, de próbálok fejlődni más téren is. Több évig külföldön laktam, de úgy éreztem ideje otthon gyökeret vernem. A barátokat és a családot semmi nem tudja pótolni. Igy most építem az életem magyar földön. Szeretném a párom is megtalálni, ezért is vagyok itt is. Soha nem tudhatom hol találjuk meg egymást. Talán épp itt.

Diplomás társkereső nők Budapest és környékén

Katalin - társkereső Szigetszentmiklós - 39 éves nő
Katalin, 39 éves
Társkereső Szigetszentmiklós
Regisztráció ideje: 2014-04-03

Egyedül és szép az élet, de párban még szebb. Akkor lehet egy nő igazán nő, ha maga mellett tudhat egy olyan embert, akire felnézhet és tisztelheti nemcsak jóban, de rosszban is. Én nem elvárásokat szeretnék a másik fél elé támasztani, hanem olyan embert keresek akivel összeillünk, kölcsönös a bizalom és együtt nevetve tölthetjük szabadidőnket.
Andrea - társkereső Piliscsaba - 53 éves nő
Andrea, 53 éves
Társkereső Piliscsaba
Regisztráció ideje: 2010-05-30

Tartós kapcsolatra törekszem, de ehhez azt gondolom idő kell. Szóval egyenlőre ismerkedjünk. Én a magam részéről társat keresek, nem eltartót. A gyerekeim felnőttek, bár egy házban élünk, de már önállóak. Munkám által és családom miatt is sok időt töltök Budapesten. A szabadidőm eltöltésében igényes vagyok, még a könnyedebb szórakozási műfajok terén is. Szívesen utazom, különösen vízpartokra. Szeretek beszélgetni, általában mindenről, az élet dolgairól. Nyitott vagyok, őszinte, de nem ítélkező, szeretem a szabadságot és szeretem a szabad embereket, nincs birtoklási vágyam. Szeretem, ha a férfiak kezdeményeznek, szerintem ez normális, szóval akinek "bejövök", írjon :).
Etelka - társkereső Budakeszi - 70 éves nő
Etelka, 70 éves
Társkereső Budakeszi
Regisztráció ideje: 2009-01-15

Nem szeretek magamról sokat írni, mert a személyes találkozás a döntő. Elvált közgazdász vagyok.Kedves, sok empátiával rendelkezem. komoly , tartós kapcsolatot keresek. BUDAPESTEN egyedül,lakom saját lakásomban,rendezett anyagi háttérrel rendelkezem
Marianne - társkereső Szada - 58 éves nő
Marianne, 58 éves
Társkereső Szada
Regisztráció ideje: 2014-04-13

Nyugodtt kiegyensulyozott ember vagyok egy fiam es iler unokaim vannak.Imadom a kutyakat.Szeretek utazni jo filmeket nezni jo zeneket hallani.

Diplomás társkereső férfiak Budapest és környékén

Viktor - társkereső Tököl - 36 éves férfi
Viktor, 36 éves
Társkereső Tököl
Regisztráció ideje: 2013-10-06

Egy olyan lányt keresek aki természetkedvelő és a kapcsolatot bizalomra és kölcsönös tiszteletre építi...
László - társkereső Monor - 40 éves férfi
László, 40 éves
Társkereső Monor
Regisztráció ideje: 2011-01-06

Elég a pesszimizmusból !!! Jó és Szép legyen napjaink , a rosszal fölösleges foglalkozni, mert az jön magától azért vagyunk, hogy jobbá tegyük egymás életét hidd el , nem jó egyedül ! Ezért keressük meg egymást, szükségünk lehet egymásra Lacó
András - társkereső Dunakeszi - 59 éves férfi
András, 59 éves
Társkereső Dunakeszi
Regisztráció ideje: 2011-01-11

Nem akarok feltétlenül összeköltözni, vagy megnősülni, de őszinte társat keresek "HOSSZÚTÁVRA" akivel megoszthatom a mindennapok örömét-bánatát. Nem akarlak megváltoztatni és én sem szeretnék, így aztán ha passzolunk egymáshoz, akkor lehetünk együtt boldogok. Van három gyerekem, egy kiskutyám, válófélben vagyok és a munkámból eredően korengedménnyel lettem nyugdíjas. A magányosságot nehezen viselem, a gyerekeim már felnőttek, saját életüket élik. Sok mindenre nyitott vagyok. Ha még több is érdekel, azt majd elmondom. Már nem vagyok előfizető, (moderálva)
Zoltán - társkereső Százhalombatta - 30 éves férfi
Zoltán, 30 éves
Társkereső Százhalombatta
Regisztráció ideje: 2014-01-01

Elsősorban kevésbé komoly, de nem egyalkalmas kapcsolatot keresek, aztán meglátjuk, kialakul-e valami. Akár egy jó barátság is születhet, de szerelem is. Elég tapasztalatlan vagyok szerelem terén, részben emiatt is kezdtem fél éve életmódváltásba. Azóta az életem jelentős részét képezi az sport és az egészséges táplálkozás. Sajnos ez rengeteg időt is elvisz, de minden perc megéri. Feleslegesnek tartom, hogy itt sokat írjak magamról, úgyis csak személyes találkozáskor derül ki, hogy valóban szimpatikusak vagyunk-e egymásnak. Tartós kapcsolatra velem egykorú, vagy fiatalabb nőt keresek, alkalmi kapcsolatnál nem tartom fontosnak az életkort, csak a kölcsönös szimpátiát.

Keresztény társkereső nők Budapest és környékén

Tünde - társkereső Vecsés - 43 éves nő
Tünde, 43 éves
Társkereső Vecsés
Regisztráció ideje: 2009-06-02

Kalandos, bolondos, vidám és határozott nő vagyok, megfelelő emberi önbizalommal és harcos szellemmel rendelkezem, hogy az élet feladatait és kihívásait kellőképp megoldjam. Ezúton is ezzel próbálkozom, s bízom abban, hogy megtalálom - másodjára is - az igazit. Angoltanárként dolgozom a helyi gimiben, imádom a munkám és az iskolai életet, emellett szívesen túrázok, teniszezek, bringázok, barátokkal, barátnőkkel bulizok, színházba, koncertre járok. Minden jóra és újra nyitott vagyok, szeretek játszani és élvezni az életet.
Magdolna - társkereső Gyál - 60 éves nő
Magdolna, 60 éves
Társkereső Gyál
Regisztráció ideje: 2010-01-24

Jó kedélyű, őszinte, kedves nő vagyok, aki szeretne egy hasonló természetű barátra, társra találni. Szabadidőmben szeretek sétálni, kerékpározni, moziba és színházba járni, olvasni, a természetben lenni.
Ani - társkereső Gödöllő - 64 éves nő
Ani, 64 éves
Társkereső Gödöllő
Regisztráció ideje: 2011-01-14

Nehéz csak így írni magamról, de megpróbálom. Mindenekelőtt: szeretem az életet annak örömeivel és árnyékos oldalával együtt.A zene az életem része, sajnos mivel nem tanultam, így művelni nem művelem, de hallgatni, élvezni szeretem. A sporttal ugyan így vagyok, de a mozgás minden formája életelemem. /kertészkedés az egyik legfontosabb./ Természetszerető, és -járó vagyok, az állatokat nagyon szeretem és tisztelem. Könyv, mozi, színház és még a tánc is fontos része az életemnek. Barátot, társat keresek mindezek élvezetéhez.
Mária - társkereső Ráckeve - 54 éves nő
Mária, 54 éves
Társkereső Ráckeve
Regisztráció ideje: 2009-11-08

Fogadj el,ez vagyok én you tube.Álmainkért küzdeni kell, a cél eléréséhez összpontosítanunk kell, erőfeszítéseket kell tennünk. Ám arról se feledkezzünk meg, hogy az élet apró örömök szövete. Amit azért kaptunk, hogy bátorítsanak. Tudd,hogy mit akarsz!! Keresgéljetek,csak:).!A nagy keresésben elveszítitek a lényeget.Egy 51éves vagyok,20 éve elvált,gyermekeimet egyedül neveltem fel,leányom 28 éves,fiam 23 éves. Magamról::l64 cm magas 72 kg. nőies testalkatú és belsőleg kimondott nőies,határozott, de kedves, mély érzelmű nő vagyok.A kalandokat egyértelműen elítélem, egy hűséges, őszinte nyitott társra vágyom, aki szereti és értékeli,megbecsüli a női jellemet.Gondolataimat és érzelmeimet szeretném vele megosztani és az övét elfogadni. A kölcsönösség számomra nagyon fontos,mert úgy tartom,hogy annak hiányában nem működik jól egy kapcsolat. Bevallom nagyon tudok szeretni és nagyon vágyom a szeretetre is, de ehhez egy megfelelő társat kell találnom.Nagyon szeretek kikapcsolódni a természetben,táncolni,úszni, énekelni. Szeretném, ha a leendő párom minden szabadidejét velem töltené, de legalábbis elég időt áldozna rám. Csak őszinte és igaz szándékú férfiak levelét várom, fontos, hogy ki tudd mondani és mutatni érzéseidet. A többit- ha mód nyílik rá- majd személyesen. Szeretnék még egyszer, újra boldog lenni,de van női hiúságom,egy idő után nem kezdeményezek.

Keresztény társkereső férfiak Budapest és környékén

Csaba - társkereső Vác - 55 éves férfi
Csaba, 55 éves
Társkereső Vác
Regisztráció ideje: 2015-01-05

Még nem teljesen lelakott barna hajú kék szemű kis bajusz 182cm 82kg tőbbé kevésbé megkimélt bejáratott állapotban meg szerezhető . Kisebb lelki szellemi testi finomhangolással még jó pár évig megbízhatóan használható !! Örök garancia is megoldható !!
Péter - társkereső Nagytarcsa - 59 éves férfi
Péter, 59 éves
Társkereső Nagytarcsa
Regisztráció ideje: 2012-01-20

Péter vagyok. Hat éve élek külön a feleségemtől. Hűséges othonülő tipus vagyok. Szeretnék megismerkedni egy szeretetre méltó hozzámvaló hölgyel. Szeretnék végleges társra találni.
Győző - társkereső Csobánka - 69 éves férfi
Győző, 69 éves
Társkereső Csobánka
Regisztráció ideje: 2009-09-11

Sziasztok! győző vagyok. 63 éves, 182 cm magas és 98 kg, testalkatom pedig mackós. Szemem színe zöld, hajam Őszülő, ritkán iszom alkoholt, nem dohányzom. Jelenleg Özvegy vagyok, iskolai végzettségem szakmunkásképző, foglalkozásom vállalkozás. Egyelőre nem volt idom többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!
Olivér - társkereső Dunakeszi - 68 éves férfi
Olivér, 68 éves
Társkereső Dunakeszi
Regisztráció ideje: 2009-07-12

Középkoru de nagyon energikus,sportos testalkatú őszűlő zödszemü elvált férfi vagyok! Dunakeszin lakom de Pesten dolgozom! Szükség esetén minden szempontból nagyon segitőkész vagyok! Nem firtattom a multatt, békés abszolult nem veszekedős tipus vagyok utálók veszekedni és aki velem agresszivan viselkedik azt én inkább ott- hagyom,mint, hogy konfliktusba keveredjek vele! Ez nem a gyengeségem jellemzője hanem inkább a problémamentes élet elősegitése részemröl!! Az ősszes sportot imádom ezek közül nagyon sokat üztem is fiatalabb koromban! Szeretek kirándulni, moziba és szinházba járni vagy esetleg külfőldre utazni autóval!

Fiatalabb, 30 év alatti társkereső nők Budapesten és Pest megyében

Petra - társkereső Ceglédbercel - 29 éves nő
Petra, 29 éves
Társkereső Ceglédbercel
Regisztráció ideje: 2012-12-13

Szeretem ha jól szervezettek a dolgaim és rend van körülöttem. Idealista vagyok, jobbá akarom tenni a világot. Gyakran hasonlítom össze maga másokkal. Az igaszság és az igaszságosság nagyon fontos számomra. Szeretnék pár hétig tartó lángoló szerelmi kapcsolatot, de ha hosszabb ideig tart az se baj! Csak ahhoz olyan tulajdonságokkal is kell rendelkeznie az illetőnek.
Barbara - társkereső Budaörs - 25 éves nő
Barbara, 25 éves
Társkereső Budaörs
Regisztráció ideje: 2015-05-03

Olyan kapcsolatra vágyom ami hosszantartó, keresem azt aki humoros, vidám, optimista és ha kell felvidit, aki ott van ha bánat ér vagy ha öröm van! Elfogad olyannak amilyen vagyok! Ha felkelltettem érdeklődésed keress bátran! Ide többet nem írnék a többit majd elmondom ha érdekell!
Ani - társkereső Szigetszentmiklós - 24 éves nő
Ani, 24 éves
Társkereső Szigetszentmiklós
Regisztráció ideje: 2015-01-21

Kedves, őszinte, vidám, mosolygós lány vagyok. Szeretek szórakozni, a családommal lenni. Szeretek olvasni, a barátokkal jókat beszélgetni.
Eszter - társkereső Dunakeszi - 24 éves nő
Eszter, 24 éves
Társkereső Dunakeszi
Regisztráció ideje: 2013-07-13

"Épp együtt állnak a csillagok, És az ég is felhőtlen. Azt hittem, gyerek maradok, De már félig felnőttem. Ideje élni, félni úgyis késő volna már."

Fiatalabb, 30 év alatti társkereső férfiak Budapesten és Pest megyében

Attila - társkereső Örkény - 24 éves férfi
Attila, 24 éves
Társkereső Örkény
Regisztráció ideje: 2012-09-26

Helló, helló Kedves Látogató! Mit is írjak, hol is kezdjem, bár tudom ebből a pár sorból nem igazán fogsz megismerni... Attila vagyok, 21 éves. Szeretnék találni egy kedves, megértő, őszinte, csinos, érett gondolkodású csajszit (ha még létezik ilyen). Egyébként humorosnak, őszintének és megbízhatónak tartom magam, (hasonló tulajdonságú hölgyek előnyben). Ha valami érdekel, akkor ragadj billentyűt és kérdezz bátran! :D
Sanyi - társkereső Bugyi - 28 éves férfi
Sanyi, 28 éves
Társkereső Bugyi
Regisztráció ideje: 2008-08-26

szia én egy 26éves fiú vagyok,170magas 73kg barna szem és haj. keresek egy lányt akivel a megismerkedés után komolyra fordulhat a barátság.
Péter - társkereső Dunakeszi - 29 éves férfi
Péter, 29 éves
Társkereső Dunakeszi
Regisztráció ideje: 2015-03-03

Szia, Péter vagyok, sajnos nem vagyok elofizeto szoval ha van kedved beszelgtni velem kuldj egy email cimet kerlek! koszi! :-)
Bence - társkereső Gödöllő - 20 éves férfi
Bence, 20 éves
Társkereső Gödöllő
Regisztráció ideje: 2014-05-26

Egy fiatal egyedülálló srác vagyok Fesztiválokon és rendezvényeken dolgozom. Szeretnék ismerkedni :D Engem a Gyorsulási versenyek és a Drift vonz legfőbb képen szabadidőmben de a Disco-k sem álnak távol tőlem szeretek bulizni és egyéb dolgokat mint minden fiatal :D

30 – 50 év közötti társkereső nők Budapestről és Pest megyéből

Edit - társkereső Dunakeszi - 41 éves nő
Edit, 41 éves
Társkereső Dunakeszi
Regisztráció ideje: 2014-05-22

Egy kedves,mosolygós és határozott ember vagyok. Keresem a testi,lelki és szellemi párom. A párkapcsolatban élő emberek ne írjanak nekem. Nem akarok az a bizonyos második vagy sokadik lenni. Nagyon szeretem az állatokat. Van 3 kutyám és egy cicám. A távolság számít bárki bármit mond.
Mariann - társkereső Göd - 46 éves nő
Mariann, 46 éves
Társkereső Göd
Regisztráció ideje: 2009-01-06

Életvidám, normál keretek közt bármire nyitott, vagány nő vagyok. Motorozom, imádom a természetet, a Duna-partot, hegyeket, völgyeket. Nem adom fel a reményt, hogy találok egy hasonlóan vidám, bevállalós pasit, akivel boldog lehetek. :-)
Aranka - társkereső Püspökhatvan - 43 éves nő
Aranka, 43 éves
Társkereső Püspökhatvan
Regisztráció ideje: 2014-03-26

Eletvidam,őszinte embernek tartom magam,es ugyanilyen part keresek magamnak!
Gabi - társkereső Szada - 36 éves nő
Gabi, 36 éves
Társkereső Szada
Regisztráció ideje: 2014-02-03

Szia kedves Látogató, Köszönöm,hogy benéztél hozzám.Amennyiben felketettem érdeklődésed,kérdezz bátran:-) Köszönöm, Gabi

30 – 50 év közötti társkereső férfiak Budapestről és Pest megyéből

János - társkereső Bag - 49 éves férfi
János, 49 éves
Társkereső Bag
Regisztráció ideje: 2014-04-26

Szeretek kirándulni, túrázni, biciglizni, mozogni, főzni.Főzni nem csak azért szeretek, hogy jelenlegi helyzetemben ne haljak éhen! Nyugodt természetem van. Nem dohányzó Hölgyet keresek.
Balázs - társkereső Sződliget - 40 éves férfi
Balázs, 40 éves
Társkereső Sződliget
Regisztráció ideje: 2012-01-01

Nem vagyok tökéletes, sem szőke, de herceg sem, sőt fehér lovam sincs. De remélem találok majd olyat, aki így gondol majd rám. Fontos a boldogság, a szeretet és a harmónia.
Lajos - társkereső Pomáz - 44 éves férfi
Lajos, 44 éves
Társkereső Pomáz
Regisztráció ideje: 2013-04-08

Szerintem kint, az Életben kell/érdemes találkozni a Kiválasztott Személlyel, ahol a körülmények természetesek: a lányszívek nem tudják, hogy valaki éppen meghódítani igyekszik őket, és így viselkedésükkel képesek kiváltani a férfi vadászösztönt. Azonban a társkereső oldalak nyilvánvalóvá teszik az egyéni szándékokat, így a bizonytalanság varázsát szüntetik meg. Ez így túl direkt. Mintha egy szafarin a vadász elé sétálna egy impala, az oldalára festett célkereszttel és egyéb fontos adataival. Ugyan ki lőne rá? Ha belegondolsz, ez részben megmagyarázza a sokakban kialakult illúzióvesztést a társkereséssel kapcsolatban. Hát pont ez az! Ébresztő! Illúziók nagyon is kellenek ahhoz, hogy az ember szerelmes legyen. Pont ez az illúzió keríti hatalmába az embert, amikor szerelmes. Ennek hatására képes beleszuggerálni önmagába, hogy az a bizonyos másik személy kell neki, hogy képes lenne átúszni a tengert is érte, hogy nem tud élni nélküle. E nélkül ugyan mi értelme a kapcsolatnak? Varázs nélkül mi értelme belevágni? Én nem vesztettem el az illúzióimat. Én hiszem, hogy meg tudom találni, akit őrülten szeretni fogok. Sőt, le is tudom vadászni! Méghozzá nagyon valószínű, hogy nem ezen a fórumon, hanem kint az Életben. Válaszolok gyorsan a kérdésedre: azért vagyok mégis itt, mert egyrészt a társkereső oldalak használata lassan kezd általánossá válni, másrészt pedig tudom, hogy nem vagyok tévedhetetlen. (A négylevelű lóhere és az út mellett talált patkó szerencsét hozhat annak is, aki nem hisz benne.)
Gábor - társkereső Kerepes - 38 éves férfi
Gábor, 38 éves
Társkereső Kerepes
Regisztráció ideje: 2013-09-16

Kedves Kereső! Ha nem haragszol, nem írok most ide semmit magamról, mert nincs jelentősége... Legyen szép napod!

50 év feletti Pest megyei és budapesti társkereső nők

Tünde - társkereső Gödöllő - 62 éves nő
Tünde, 62 éves
Társkereső Gödöllő
Regisztráció ideje: 2015-02-17

Kedves, mosolygós nő vagyok. Szeretek sportolni, mozogni, főzögetni, de nem szeretek tévézni, strandolni és vitatkozni.
Aranka - társkereső Szigetszentmiklós - 60 éves nő
Aranka, 60 éves
Társkereső Szigetszentmiklós
Regisztráció ideje: 2012-05-28

Sziasztok! Aranka vagyok, 57 éves, lakhelyem Szigetszentmiklós. Egyedfül élő vagyok.keresem a párom.Társaságkedvelő vagyok.Nem jó egyedül.Várlak!!!!!!
Vali - társkereső Budaörs - 65 éves nő
Vali, 65 éves
Társkereső Budaörs
Regisztráció ideje: 2013-07-13

Megbízható, őszinte, komoly ember vagyok, aki hasonló tulajdonságokkal rendelkező társra vágyik.Maximum 70 éves,igényes férfit keresek, akivel egy tartalmas kapcsolatot lehet kialakítani, a még hátra lévő évekre.
Kati - társkereső Albertirsa - 61 éves nő
Kati, 61 éves
Társkereső Albertirsa
Regisztráció ideje: 2015-02-27

Barátot keresek, akivel lehet nevetni, szórakozni, beszélgetni, stb. Nekem fontos az őszinteség. Vidám, kedves, mosolygós, energikus vagyok. Szeretem kényeztetni a párom. Nem dohányzok, nem iszok.

50 év feletti Pest megyei és budapesti társkereső férfiak

Feri - társkereső Tárnok - 53 éves férfi
Feri, 53 éves
Társkereső Tárnok
Regisztráció ideje: 2006-03-07

Rendszeresen sportolok (lovaglás, aikido, karate). Szeretek szórakozni járni, kirándulni, nagyokat sétálni. Vajon miért nem lehet több dolgot is kiválasztani? (pl: kedvenc állatom: kutya és ló) A jellemzésem kiegészítésre szorul: Háziállatok : kutya, ló Szabadidőmben: olvasok, moziba járok, kirándulok TV-ben nagyon szelektíven nézem a műsorokat. Valóságshow-t , katasztrófafilmet, sportműsort nem nézek (sportolást inkább csinálom, minthogy nézzem, nekem az unalmas). NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ! eléréshez kérek mail címet
Sándor - társkereső Albertirsa - 64 éves férfi
Sándor, 64 éves
Társkereső Albertirsa
Regisztráció ideje: 2015-02-07

Őszinte, vidám, és megfontolt vagyok. Szeretem a családomat, az unokáimat.
Tibor - társkereső Biatorbágy - 55 éves férfi
Tibor, 55 éves
Társkereső Biatorbágy
Regisztráció ideje: 2013-08-21

53 éves vagyok válalkozásbol élek, szökésösz ahajam 80 kg vagyok,válofélben élek, két különélö gyerekem van.szeretek sportolni.
Károly - társkereső Budaörs - 65 éves férfi
Károly, 65 éves
Társkereső Budaörs
Regisztráció ideje: 2007-07-12

Nincs különösebb bennem , egyedül élek harmadik éve. Szeretek kiránydulni , a természetet járni. Szeretem az állatokat.
Tagjaink bemutatkozói
  • Botond, 30 éves - Tápióság
    Botond vagyok, 30 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Béla, 54 éves - Szentendre
    Azoknak, akik nem tudnak rólam semmit: - Pár évtizeddel ezelőtt február 13.-án születtem Budapesten. Anyám benn szülött, apám kinn várt... Szegény családban nőttem fel, ráadásul apám Segesvárnál elesett, de szerencsére voltak akik felsegítették... Az iskolában szorgalmasan és jól tanultam. Először matematikusnak készültem, de a matek tanárnő váratlanul áthúzta a számításaim... Ezek után a kémiával ismerkedtem és felejthetetlen perceket töltöttem a levegőben...(egy robbanás után) Néhány év után jelentkeztem az egyetemre, ahol végre valahára sikerült belopóznom a rektor szobájába és diplomát szereztem... Büszkén mondhatom, hogy vörös diplomával végeztem, ugyanis a banketten leöntötték vörösborral... - Alapvetően vidám beállítottságú ember vagyok, de tudok komoly is lenni, ha a helyzet úgy kívánja. Szeretem és értékelem is a humort. Szeretek sportolni, utazni, kirándulni, a szabadban sütögetni, szeretem a gyerekeket a természetet és az állatokat. Igényes vagyok a környezetemre, partneremre és nem utolsó sorban magamra.
  • Károly, 50 éves - Budaörs
    Komoly gondolkodású,de vidám beállítotságú , nőtlen férfi vagyok, aki még nem találta meg az igazit.Budapesten lakom, az utóbbi évtizedben , és jelenleg is macskatenyésztéssel foglalkozom ( maine coon ) Világ és Európa bajnok macskáim vannak . Régebben , a vendéglátásban dolgoztam.Szeretnék komoly, és hosszú kapcsolatot kialakítani, aminek bármi is lehet majd a vége.Ha jobban is meg szeretnél ismerní, akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, és írj -
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Pest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Pest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest
Budapest

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.