Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest

Legújabb női társkeresők Budapestről

Eszter - társkereső X. - 28 éves nő
Eszter, 28 éves
Társkereső X.
Regisztráció ideje: 2015-03-02

Szia, Eszter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Kata - társkereső XI. - 32 éves nő
Kata, 32 éves
Társkereső XI.
Regisztráció ideje: 2015-03-02

Szia, Kata vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Roberta - társkereső XIV. - 36 éves nő
Roberta, 36 éves
Társkereső XIV.
Regisztráció ideje: 2015-03-02

Egy Nő vagyok a szó legszebb, de nem éppen hagyományos értelmében! :)
Edit - társkereső XVII. - 39 éves nő
Edit, 39 éves
Társkereső XVII.
Regisztráció ideje: 2015-03-02

Szia kedves Idegen. Cukràszkodom ,ez mellett tetoválok és 3D pillàkat rakok.Tudnod kell rólam ,hogy szabadidőmben szeretek moziba,színházba,táncolni (pl,salsa)múzeumba,kiállításokra járni. Nyáron vízpart mellett tespedni,és persze motorozni. Komoly kapcsolatot keresek ,akâr a nagybetűs életre ....:)

Legújabb férfi társkeresők Budapestről

Péter - társkereső XIV. - 26 éves férfi
Péter, 26 éves
Társkereső XIV.
Regisztráció ideje: 2015-03-02

Szia! Nyugodt, céltudatos embernek tartom magam. Szeretem a kihívásokat az életben. Új dolgokat is szívesen kipróbálok. Röviden ennyi, többet is elárulok magamról ha beszélünk.
Róbert - társkereső XI. - 26 éves férfi
Róbert, 26 éves
Társkereső XI.
Regisztráció ideje: 2015-03-02

Viszonylag jól kezelhető, jámbor emberszabású vagyok, aki szereti szabadidejét értelmesen eltölteni, főleg de ennél tovább úgyse olvas a legtöbb ember, úgyhogy ide akármit írhatok sablonduma helyett. Amennyiben eljutottál ideig az olvasással, akár beszélhetnénk is:)
Robi - társkereső XIV. - 32 éves férfi
Robi, 32 éves
Társkereső XIV.
Regisztráció ideje: 2015-03-02

MAGAMRÓLANYIT SZERETEM A SPORTOT ,SZERETEM A SZEXET .SZEREK OLVASNI TUDOMÁNYOS KÖNYVEKET , SZERETEM A TÖRTÉNELMET . 12 ÉVET SPORTOLAMLE ÖKÖLVIVÁS .
Kálmán - társkereső XV. - 47 éves férfi
Kálmán, 47 éves
Társkereső XV.
Regisztráció ideje: 2015-03-02

Fiatalos,ápolt,rendet tartó és szerető vagyok. Nem drogozom,nem dohányzom,nem kávézom alkohol mértékkel. 71kg vagyok. Lányom 14 éves. Panelház 9. emeletén vagyok. Fizikai munkát végzek egyéni vállalkozóként.

Éppen online Budapest környéki párkereső nők

Anita - társkereső XXI. - 33 éves nő
Anita, 33 éves
Társkereső XXI.
Regisztráció ideje: 2015-03-02

Keresem azt a férfit, aki mellett ízig vérig nő lehetek...
Kriszti - társkereső I. - 39 éves nő
Kriszti, 39 éves
Társkereső I.
Regisztráció ideje: 2015-03-02

Szia, Kriszti vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Aldona - társkereső XV. - 30 éves nő
Aldona, 30 éves
Társkereső XV.
Regisztráció ideje: 2015-03-01

Szia, Aldona vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Timi - társkereső XI. - 38 éves nő
Timi, 38 éves
Társkereső XI.
Regisztráció ideje: 2015-03-01

Őszintén szólva nem fűzök sok reményt ehhez, de úgy gondolom, hogy az esélyt meg kell adni....és ki tudja, talán pont itt ismerem meg azt az egy "valakit", aki miatt majd azt mondhatom: Mégis megérte! :-) Ha elolvasod az adatlapom, akkor láthatod, hogy két gyermekem van. Ezért kérem, hogy ha valakinek nincs gyermeke, az lehetőleg lapozzon tovább, mert vélhetően nem sikerülhet.... Hiszek a személyes találkozás erejében, és nem hiszek a távkapcsolatban, mert nem levelezőpartnert keresek. :-)

Éppen online Budapest környéki párkereső férfiak

Balázs - társkereső XI. - 31 éves férfi
Balázs, 31 éves
Társkereső XI.
Regisztráció ideje: 2015-02-28

Nem árt rólam tudni: - munkahelyem és a sulim is Budapesthez köt - szabadidőm munkanapokon délután 4-től kezdődik, jellemzően a XI. kerületben folytatódik - szombatjaimat tanulmányi időszakban az egyetemen töltöm TOVÁBBÁ és FONTOS: Tapasztalataim szerint a hosszas üzengetésekből csupán egy hamis kép fog kialakulni közöttünk. - Ha kb. szimpatikusok vagyunk, akkor valahol fussunk össze. - Hamar kiderül lesz-e folytatás vagy mintha csak beszélgettél volna valakivel az utcán. + EXTRA: SQUASH Ha szeretsz játszani vagy kipróbálnád…, társat keresek hozzá. Ha googliznád: kb. mint a ping-pong teniszütővel, falra ütve, izomlázzal, min. 1 órát szokás játszani. Lelkes kezdő játékos vagyok. ELŐNY, ha: Komolyan gondolod, akármilyen célból is vagy ezen az oldalon! ... Sok mindenre nyitott vagyok, de legszívesebben squashal kezdenék, majd kiderül merre tovább. Így lehet rám írni, én valószínűleg nem fogok. Csipogjak ekkora tömegben? Ha nem törölt a profilom, akkor jók az esélyeid! ;) Elvileg Te előfizetés nélkül is tudsz rám írni.
Péter - társkereső XVII. - 39 éves férfi
Péter, 39 éves
Társkereső XVII.
Regisztráció ideje: 2015-02-25

Őszinteség, figyelem, szex, szenvedély, romantika, barátság, kirándulás, filmek, kemping, tenger, hegyek, olvasás, úszás, squash, gyerekek, család, beszélgetés, társasjáték, lustálkodás, alvás, bagoly, segítőkészség, rugalmasság....
Zoli - társkereső II. - 48 éves férfi
Zoli, 48 éves
Társkereső II.
Regisztráció ideje: 2015-02-24

Köszönöm hogy benéztél! Középkorú független, elvált Férfi vagyok, 2 gyerekkel élek, dolgozok. Szeretek kirándulni, utazni, színházba, moziba járni, jókat enni(utána meg fogyózni). Hetente focizok, alkalmanként ping-pongozok. Keresem a másik felem. Imádom az éjszakai sétálós beszélgetést..... a tengerpartot.... és mindent amiben benne van a "közös" szó.... Nem tetszikelek mindenkit, de akit igen, ott az írott szó és a kép összhangját jelzem, hogy tetszik. Ha nem lenne tesztoszteronom nem lennék itt... :) Jaaa.....és a felhők fölött mindíg süt a nap, de azért vannak éjszakák is... Ennyit itt dióhéjban... Puszi!
Ferenc - társkereső IV. - 38 éves férfi
Ferenc, 38 éves
Társkereső IV.
Regisztráció ideje: 2015-02-23

Nyugodt természetű vagyok, szeretek mosolyt csalni a környezetembe élők arcára, imádok sétálni, és jó nagyokat kirándulni.

Diplomás társkereső nők Budapest és környékén

Katalin - társkereső VIII. - 28 éves nő
Katalin, 28 éves
Társkereső VIII.
Regisztráció ideje: 2015-03-01

Olyat keresek akivel összeillünk, és jól érezzük magunkat.
Dia - társkereső XI. - 42 éves nő
Dia, 42 éves
Társkereső XI.
Regisztráció ideje: 2015-03-01

Ismerkedni szeretnék, aztán meglátjuk, mi lesz belőle. Én is az igazit keresem, és van időm. Szeretek táncolni, olvasni, sétálni, egyik hobbim a munkám. Szeretem, a klasszikus dolgokat egy kis modern csavarral, az ötletességet, a finoman meghökkentőt. Érdekelnek az emberek és a mozgatórugóik. Nem vagyok előfizető, kérlek írj címet, hogy válaszolni tudjak!
Kriszti - társkereső III. - 33 éves nő
Kriszti, 33 éves
Társkereső III.
Regisztráció ideje: 2015-03-01

Nehéz ide bármit is írni, az élő találkozás a legfontosabb.
Ági - társkereső XII. - 29 éves nő
Ági, 29 éves
Társkereső XII.
Regisztráció ideje: 2015-02-28

Mi jellemzi az ideális párkapcsolat, egy szenvedélyes tüzes rumba, mely két szabad ember tánca. A férfi vezet, a nő követi. Egyszer egymáshoz simulnak, máskor pedig elengedik egymást. A táncuknak van egy belső ritmusa, harmoniája, ez az ő közös nyelvük, amelyen kommunikálnak egymással. Egy ilyen tánchoz keresem a partnerem...

Diplomás társkereső férfiak Budapest és környékén

Tamás - társkereső XIV. - 35 éves férfi
Tamás, 35 éves
Társkereső XIV.
Regisztráció ideje: 2015-02-27

Szia :) Én egy valóban független, komoly kapcsolatot kereső srác vagyok aki szeretne megállapodni és együtt élni élete párjával. Szabadidőmet sportolással, kirándulással, utazással, olvasással és a természetben töltöm leginkább. Szeretek színházba, moziba járni. Szeretem a vizet, a víz közelségét és a Balatont. Fontos számomra, hogy mindenről tudjunk őszintén beszélni egymással és hogy valóban Társak legyünk. De az egyik legfontosabb dolog a kettőnk között lévő kémia, ezért ha Te is úgy gondolod, folytassuk a beszélgetést inkább személyesen egy kávé vagy tea mellett :)
Péter - társkereső II. - 45 éves férfi
Péter, 45 éves
Társkereső II.
Regisztráció ideje: 2015-02-25

Mindenki boldog akar lenni, de csak nagyon kevesen azok:) Sportot, zenét, utazást kedvelő nyugodt férfi lelkitárs-gyanús párját keresi a Randivonalon.
Henrik - társkereső XIII. - 24 éves férfi
Henrik, 24 éves
Társkereső XIII.
Regisztráció ideje: 2015-02-24

Hiszek abban, hogy nem a munka határozza meg az embert, ezért is szentelek sok időt a hobbijaimnak. Szeretek sportolni, motorozni, utazni, de ha alkalmam adódik rá, táncolni is. Engem nem érdekel a gizdaság, a felszín, olyan társ kell, aki komolyan vesz. Ha többet szeretnél megtudni rólam, írj nyugodtan, nem harapok. ;)
Csaba - társkereső I. - 43 éves férfi
Csaba, 43 éves
Társkereső I.
Regisztráció ideje: 2015-02-23

Szia, Csaba vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Keresztény társkereső nők Budapest és környékén

Edit - társkereső XIII. - 47 éves nő
Edit, 47 éves
Társkereső XIII.
Regisztráció ideje: 2015-02-28

Szeretek utazni, sportolni, testnevelő tanárként dolgozom.
Ildikó - társkereső X. - 42 éves nő
Ildikó, 42 éves
Társkereső X.
Regisztráció ideje: 2015-02-28

Jellemzőim:szorgos, segítőkész, humoros.Szeretek olvasni, zenéthallgatni, sportolni. Nem dohányzom, alkoholt soha nem iszom. Nem szeretek tétlenkedni mindig újabb tervek megvalósítására törekszem. Lehet ezek valaki számára közhelyek. Viszont a kölcsönös vonzalom a bizonyos szikra az az elején kezdődik, az összecsiszolódás és tolerancia az hónapok, évek kérdése.
Karolina - társkereső XX. - 28 éves nő
Karolina, 28 éves
Társkereső XX.
Regisztráció ideje: 2015-02-28

Egy hétköznapi lány vagyok, olyan párt keresek akivel együtt tölthetem a szabadidőm nagy részét. Szeretek utazni, kirándulni, ... kávézni. Szerelmes vagyok Afrikába. Szeretek barátkozni, beszélgetni.
Szilvia - társkereső X. - 40 éves nő
Szilvia, 40 éves
Társkereső X.
Regisztráció ideje: 2015-02-27

Nem akarok zsákbamacskát árulni.Jelenleg Gyeden vagyok a 21 hónapos kisfiammal.A szüleimnél élünk.Van egy 21 éves nagylányom az első házasságomból.Vele sajnos ritkán tudok találkozni,mert belépet a Nagybetűs életbe.Én komoly kapcsolatot szeretnék egy olyan férfi mellett,aki szintén komolyan gondolja és elfogad így.Aki figyelmes,szereti a gyerekeket,önzetlen...tehát olyan ember akinek a Család az első.Nem akarom fényezni magam,de cserébe egy szerethető,humoros,hűséges,figyelmes,házias,odaadó társat fog kapni.De majd úgy is megismersz.Tényleg csak olyan jelentkezzen,aki tudja ezt vállalni. Nem vagyok előfizető.Ha írtok adjatok meg e-mail címet és akkor könnyebben tudok majd válaszolni.

Keresztény társkereső férfiak Budapest és környékén

Anti - társkereső XI. - 45 éves férfi
Anti, 45 éves
Társkereső XI.
Regisztráció ideje: 2015-02-25

Szia Anti vagyok 45 éves elvált férfi. Nem elfogult elmondások szerint kedves,figyelmes,türelmes, jó humorú, hűséges és ragaszkodó típusú ember vagyok.Ezzel én is egyet értek. Persze nekem is van hibám!!! Hasonló beállítottságú hölgyet keresek, illetve olyanok jelentkezését várom ,akinek ezen tulajdonságokat pozitív irányban mérlegelik és értékelik, egy közös kapcsolat kialakításában. Köszönöm az érdeklődést. Anti
Gyuri - társkereső XV. - 44 éves férfi
Gyuri, 44 éves
Társkereső XV.
Regisztráció ideje: 2015-02-25

Olyan partnert keresek,akivel le lehet ülni,és végigbeszélni akár egy egész estét is .Aki el meri mondani a búját baját. De ha olyan nap van akkor megérti,hogy nincs kedvem semmihez.
Ákos - társkereső XII. - 46 éves férfi
Ákos, 46 éves
Társkereső XII.
Regisztráció ideje: 2015-02-22

Koromnál fiatalabbnak látszó bp-i fiú vagyok. JÓ EMBER, AKINEK VAN SZíVE! Amit szeretek: jönni - menni, kiülni egy teraszra és inni egy pohár bort vagy enni egy finomat ... A személyes találkozásban hiszek és nem a hosszú levelezésben ... (a kölcsönös kémia a levelezésből ugyanis nem derül ki) Ha szimpatikusnak találsz kérlek jelölj kedvencnek vagy inkább írj levelet hogy elindulhasson a kommunikáció. Várom fényképes jelentkezésed :-) Ákos
Imre - társkereső XIV. - 40 éves férfi
Imre, 40 éves
Társkereső XIV.
Regisztráció ideje: 2015-02-21

Szia!Örülök,hogy meglátogattad a profilomat.Amit rólam érdemes tudnod,hogy alapjában véve nyugodt,kiegyensúlyozott higgadt alaptermészetem van.Szabadidőmben szeretek kerékpározni;utazni;kirándulni;kiállításokra menni;barátaimmal lenni.Számomra fontos az emberi kapcsolatok ápolása.Komoly kapcsolatot keresek-egzisztenciálisan rendezett körülmények között élek...

Fiatalabb, 30 év alatti társkereső nők Budapesten és Budapest megyében

Andi - társkereső II. - 20 éves nő
Andi, 20 éves
Társkereső II.
Regisztráció ideje: 2015-03-01

"Aki kell az kell, nem azért amilyen, annak ellenére bármilyen..." Kedves Látogató! Köszönöm, hogy benéztél! Így hirtelenjében nem is tudom, hogy hol kezdjem, a hétköznapjaimban vendéglátásban tevékenykedek. Egy panzió éttermét vezetem. Így ez elég sok időmet leköti, ezért regisztráltam :) Szabadidőmben sportolok, szeretek sétálni, hülyéskedni barátokkal, kirándulni, kiélvezni az életet :) Ha a képeimen kívűl más is érdekel írj úzenetet! További szép napot neked! Üdv: Andi
Tifani - társkereső XXII. - 16 éves nő
Tifani, 16 éves
Társkereső XXII.
Regisztráció ideje: 2015-02-28

Egyszer valaki azt mondta nekem :" megtapasztaltalak". Szóval engem nem megismerni, hanem megtapasztalni kell :)
Nina - társkereső IX. - 18 éves nő
Nina, 18 éves
Társkereső IX.
Regisztráció ideje: 2015-02-28

Sziasztok :) 18 éves vagyok mint látjátok, és egy kertészeti szakközépiskolaban járom az érettségi évemet. Nem mondom hogy könnyű de elvagyok vele. Személyiségem igen kedves, aranyos és néha hiperaktív :3 Hobbiaim közé tartozik a rajz, tánc és persze a kutyákról vagy macskákról való gondoskodás. Itthon sok állatunk van a szobatársammal pl: van 4 egerünk, 1 cuki nyuszink a neve Godzi és a szobatársamnak van egy 4 éves kutyája Bella. Van humoros oldalam ez igaz, de ha komoly dolgokról van szó akkor igen is komoly vagyok. Ezek mellett kis apróságok hogy: imádom a zenét, a meséket, nagyon érzékeny lány vagyok, és ahhoz képest hogy csak 18 vagyok rengeteg dolgot át éltem már!! Szóval komoly ember vagyok és komolyabb dolgokat tervezek.
Szabina - társkereső III. - 19 éves nő
Szabina, 19 éves
Társkereső III.
Regisztráció ideje: 2015-02-27

Mokas,verszivos... De egyaltalan nem egyszeru eset :)

Fiatalabb, 30 év alatti társkereső férfiak Budapesten és Budapest megyében

Attila - társkereső XIV. - 23 éves férfi
Attila, 23 éves
Társkereső XIV.
Regisztráció ideje: 2015-02-25

Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Dániel - társkereső III. - 27 éves férfi
Dániel, 27 éves
Társkereső III.
Regisztráció ideje: 2015-02-22

Arra gondoltam egyik vasárnap reggel, hogy miért ne? --- és már el is fogadtam a :Elolvastam és elfogadom a Regisztrációs szabályzatot és az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)... Röviden ami szerintem én vagyok jelenleg és az életem része: A hétköznapjaim egy Pénzügyi informatika és marketing cégnél töltőm, mely néha utazásokkal is jár.. Nem szokásom délig aludni, szeretek minél több időt ébren lenni, mert így van időm másra is :) Szeretek kirándulni , ha más nem egyedül is :) Amikor melegebbé kezd válni az idő akkor a Motorozás is szerepet kap :) A Zenélés is fontos számomra. vagyis jellemzően szeretek aktívan élni. Néha nehéz a humorom , elvileg... Szerintem ennyi most így hirtelen megteszi :) _/ _
Zoltán - társkereső I. - 26 éves férfi
Zoltán, 26 éves
Társkereső I.
Regisztráció ideje: 2015-02-20

Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Kristóf - társkereső XI. - 27 éves férfi
Kristóf, 27 éves
Társkereső XI.
Regisztráció ideje: 2015-02-20

szia Kedves látogató! mit is irjak magamról? hmm :) többnyire vidám személyiség vagyok, de mint mindenkinek, nekem is vannak rosszabb napjaim... :D szeretem a természetet a nyugalmat. de van hogy inkább a nyűzsgésre vágyom... szeretek ismerkedni akkor is, ha ez csak baráti alapon mocorog. NAGYON utálom mikor én megtisztelek valakit azzal, hogy ráírok, de még csak arra sem méltat, hogy visszairjon legalább ennyit " bocs, sajnos nem te lehetsz az akit keresek".... szerintem ez bunkóság, hogy csak elolvassa de b@szik visszairni :/ ja nagyon szókimondó vagyok, oda vágom amit gondolok :D

30 – 50 év közötti társkereső nők Budapestről és Budapest megyéből

Ella - társkereső III. - 40 éves nő
Ella, 40 éves
Társkereső III.
Regisztráció ideje: 2015-03-01

Istenhez imádkozni kell,de a parthoz evezni!!!!!!!!
Aniko - társkereső XIV. - 33 éves nő
Aniko, 33 éves
Társkereső XIV.
Regisztráció ideje: 2015-02-28

Aniko vagyok!** megtaláltok,ott tudunk komunikálni!!;)
Míra - társkereső XIII. - 43 éves nő
Míra, 43 éves
Társkereső XIII.
Regisztráció ideje: 2015-02-28

" Az emberek többsége azt hiszi, hogy csak adni nagylelkűség. Pedig az elfogadás is a szeretet aktusa. Hagyni, hogy boldoggá tegyenek minket ..
Heni - társkereső XX. - 37 éves nő
Heni, 37 éves
Társkereső XX.
Regisztráció ideje: 2015-02-28

Vidám, állatszerető, és utazgatni imádó vagyok ilyen beállítottságú társat keresek.

30 – 50 év közötti társkereső férfiak Budapestről és Budapest megyéből

Attila - társkereső XIV. - 40 éves férfi
Attila, 40 éves
Társkereső XIV.
Regisztráció ideje: 2015-02-28

Én, én vagyok. Nincs a világon, aki ugyanilyen lenne. Vannak, akikkel hasonlítunk egymásra, de senki sem pont olyan, mint én. Ezért minden, amit teszek igazán jellemző rám, mert az én döntésem eredménye.
Péter - társkereső IV. - 31 éves férfi
Péter, 31 éves
Társkereső IV.
Regisztráció ideje: 2015-02-24

Ide majd kitalálok valami frappánsat, de addig is ami hirtelen eszembe jutott: utazás;filmek;sorozatok;gasztronómia;humorérzék;wakeboard; borok;summer camp;sütés-főzés;rafting;angol nyelv;család;túrázás;pihenés;barátok;Balaton;zene; jégkori;fesztiválok;USA;zserbó;standup comedy;csocsó 7 évesen kaptam egy BMX-et, 42-es lábam van, szeretek sokáig fent maradni.
Tibor - társkereső V. - 42 éves férfi
Tibor, 42 éves
Társkereső V.
Regisztráció ideje: 2015-02-18

Milliárdos, befolyásos üzletember, színész, herceg , királyfi , politikus,celeb,poprockszár, dj és mc vagyok,pornószínész múlttal. Európa,világ és olimpiai bajnok vagyok minden küzdősportban. Szoborrá edzett testem, és minden tudományban járatos elmémet , csak érzékeny emocionalitásban gazdag lelkem múlja felül .Hobbim a takarítás,mosogatás, bevásárlás és minden házimunka . Szeretem a romantikus-sírós filmeket, és olvasmányaimat is ebből körből választom ( Danielle Steel , Romana, Júlia , Kiskegyed stb ..)Ja és napokat tudok eltölteni shoppingolással... perszepersze... :)
Attila - társkereső I. - 34 éves férfi
Attila, 34 éves
Társkereső I.
Regisztráció ideje: 2015-02-17

Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti Budapest megyei és budapesti társkereső nők

Elíz - társkereső XIV. - 58 éves nő
Elíz, 58 éves
Társkereső XIV.
Regisztráció ideje: 2015-03-01

Megismerni egymást, találkozás alkalmával lehetséges. A fotó is sokat elárul rólunk, mint a beszélgetés. Ezért hiszek a találkozás varázsában. Komoly kapcsolatot keresek.
Juli - társkereső X. - 61 éves nő
Juli, 61 éves
Társkereső X.
Regisztráció ideje: 2015-02-26

Gyerekeim és unokáim mellé már csak egy megbízható, kedves társ hiányzik az életemből. Eddigi éltemben soha nem voltam egyedül és nem is szeretnék egyedül maradni. Egy hosszú (27 évig tartó) kapcsolat után, keresem a társam. Szabadidőmben szeretek utazni, sportolni, táncolni, színházba járni, jó zenét hallgatni.
Eszter - társkereső X. - 63 éves nő
Eszter, 63 éves
Társkereső X.
Regisztráció ideje: 2015-02-26

Fiatalos gondolkodású, megjelenésű nem dohányzó nő vagyok. Kölcsönös szimpátián alapuló,korban hozzám illő partnert keresek. Mi lesz belőle? A kapcsolat dönti el.
Zsuzsika - társkereső VII. - 64 éves nő
Zsuzsika, 64 éves
Társkereső VII.
Regisztráció ideje: 2015-02-24

""Fogadj örökbe, most és mindörökre"" 65 éves tiszta szívű hölgy keresi párját. Nagyon jó humorú, több évtizedes kozmetikus múlttal rendelkező nő vagyok. Rendkívül pedáns és rendszerető.

50 év feletti Budapest megyei és budapesti társkereső férfiak

István - társkereső VI. - 69 éves férfi
István, 69 éves
Társkereső VI.
Regisztráció ideje: 2015-02-26

Szeretném nyugdijas éveimet egy társsal eltölteni! Szeretek utazni,szinházba járni,fűrdőkbe ,szeretem az időmet aktivan eltölteni... Keresem társam,aki szivesen tartana velem...
Béla - társkereső XIX. - 56 éves férfi
Béla, 56 éves
Társkereső XIX.
Regisztráció ideje: 2015-02-22

személyesen találkozzuk és ott minden kiderül.
Béla - társkereső XIX. - 56 éves férfi
Béla, 56 éves
Társkereső XIX.
Regisztráció ideje: 2015-02-21

személyesen találkozunk és megismerjük egymást
Andras - társkereső XXIII. - 55 éves férfi
Andras, 55 éves
Társkereső XXIII.
Regisztráció ideje: 2015-02-19

keresek egy igazi tarsat aki joban rosszban velem lenne .
Tagjaink bemutatkozói
  • Ilona, 39 éves - Budapest
    Sziasztok! Ilona vagyok, 37 éves, lakhelyem Budapest. Felsőfokú tanfolyamot végeztem, vagyok, nem dohányzom, . vagyok. 173 cm magas vagyok és 0 kg, testalkatom , a szemem , a hajam . Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot! (Ez egy automatikusan generált szöveg, mert Ilona nem írt elfogadható bemutatkozást.)
  • Rob, 30 éves - Budapest
    I am an American living in Budapest part-time, would love to meet some cool people. Who's down for an espresso?
  • Sándor, 52 éves - Budapest
    Sziasztok! Sándor vagyok, 50 éves, lakhelyem Budapest. Felsőfokú tanfolyamot végeztem, természetgyógyász . extrasen .kiropraktika..., , nem iszom alkoholt. Nőtlen vagyok. 170 cm magas vagyok és 75 kg, testalkatom izmos, a szemem kék, a hajam szőke. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot! A telefonszámom (kimoderálva), ha bárki beszélni szeretne velem, csörögjön rám, és én visszahívom. :))
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest
Budapest

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.
Mobilnézet >