Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Budapest, III. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Éppen online budapesti társkereső nők

Judit (48)
Társkereső Budapest, III.
2 órája lépett be
3 gyerekem van két lány és egy fiú. A lányok 30,19 a fiam 26 éves. A két nagy gyerekem önállóak és a párjaikkal élnek. A kisebbik lányom most kezdte a gazdasági egyetemet, ő velem lakik. 2021. júniusában lettem özvegy és most érkezett el az idő, hogy megtaláljam páromat akivel közös uton tudunk tovább haladni. Nem kalandot keresek hanem hosszútávú őszinte párkapcsolatot. Szabadidőmben szívesen kirándulok, moziba, színházba és koncertre járok és közös családi és baráti programokon veszek részt
Anita (49)
Társkereső Budapest, III.
40 perce lépett be
Anita vagyok, 49 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Vicus (36)
Társkereső Budapest, III.
14 perce lépett be
Évi vagyok, 36 éves. Sajnos nincs előfizetésem, ezért csak elérhetőségre tudok válaszolni. Elsősorban társkeresés miatt jelentkeztem, de csak simán ismerkedni és barátkozni is van kedvem. Szeretem a természetet, szeretek beszélgetni, kedves, empatikus embernek tartom magam, hasonlókkal szeretnék levelezni is. Ha valakit ez zavar esetleg, a dohányzást nem xeltem be, de elektromos cigit használok.
Kata (54)
Társkereső Budapest, III.
11 perce lépett be
Szia, Kata vagyok! Ha felkeltettem érdeklődésed, (prémium tag híján) kérlek írj valamilyen elérhetőséget és ismerkedjünk!🙂 Sajnos a kedveléseket sem látom! Sok sikert Mindenkinek! 😉

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Imre (52)
Társkereső Budapest, III.
12 perce lépett be
Szia, Imre vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Krisztián (43)
Társkereső Budapest, III.
21 órája lépett be
Budapesten élek a magánszférában dolgozok. Szabad időmben főleg biciklizni kirándulni szeretek. De minden mást is amit a szabadban szabadidőben szabadon szabad csinálni : ) Régimódi értékeket vallom, hűséges vagyok, szeretetben párommal szeretek élni, akit ez esetben itt is keresek. Nem a hétvégi programomat akarom megoldani, olyan társat keresek, aki szintén komolyan gondolja az ismerkedést, vannak tervei a jövőre nézve, és társas kapcsolatban képzeli el az életét.
János (55)
Társkereső Budapest, III.
17 perce lépett be
János vagyok egy szerethető pasi, Szeretek utazni és étteremben járni és egyszerűen csak össze bújva sétálgatni vagy filmet nézni egy pohár bor mellett Nem vagyok előfizető kérlek adj elerhetőséget Viber vagy Messenger elerhetőséget
Imre (56)
Társkereső Budapest, III.
5 perce lépett be
Kérlek, akkor engedj közel magadhoz, ha ismered és használod a következő kifejezéseket: Kérlek, köszönöm, bocsáss meg, megbocsájtok, hiányoztál, örülök neked, jó, hogy látlak. Kérlek, akkor engedj közel magadhoz, ha a múltat lezártad, a jelent éled, a jövőben a lehetőséget látod. Ha az életben gyűjtött téglákból nem húztál falat magad köré. Kérlek, akkor engedj magadhoz, ha az én és te személyes névmás helyett a MI névmást akarod használni.

50 év feletti budapesti társkereső nők

Tünde (59)
Társkereső Budapest, III.
Őszinteséget viselő vidéki származású Nő vagyok, aki megfelelő körülmények között éli mindennapjait. Valóságban élek, optimista és pozitív szemlélettel. Nem kalandot szeretnék, Társat az élet minden pillanatára! Őszinteségen alapuló harmonikus kapcsolat szeretnék, össze tartozó kapcsolatot! - össze költözés nem elsődleges cél. 16 éves fiammal élek, akinek ez nem elfogadható ..~ köszönöm, hogy megnézte adatlapomat!
Csilla (59)
Társkereső Budapest, III.
Lobbanékony vagyok, maximalista, őszinte, érzékeny, türelmetlen, megbízható, elfogadó, energikus, de néha megmagyarázhatatlanul lusta és szétszórt. Sokat beszélek. Nyitott vagyok, könnyen teremtek kapcsolatot. Sokat dolgozom. Veszélyesen jó a memóriám! Hiányosságom, hogy nem tudok biciklizni... és automataváltós autót vezetni - sem. Szeretem: LGT, csípős kaja, Hundertwasser, szerelem-szex, nagy beszélgetések, szecesszió, kutyák-lovak-zsiráfok, vízpart, Klimt, kirándulás, értelmes vita értelmes dologról, sport, Depeche Mode, marcipános (vagy csilis) csoki, úszás, tetoválás, Desigual, színház, nevetés, mindent, ami spanyol, barátok, szudoku, jégkrém éjfélkor. (A sorrend nem fontossági) Nem szeretem: Hazugság, butaság, igénytelenség, unalmasság, gonoszság, gyenge szóviccek, ha valaki meg akar változtatni, előítéletesség, túl sok felkiáltójel/emoji használata, féltékenység, rossz helyesírás, exek emlegetése, szélsőségek, szemetelés, pazarlás, sablonosság, ígéretek be nem tartása, pacalpörkölt, szűk helyek, fogpiszkálóval fog piszkálása, ha nem indexel valaki, fogorvos (bocs, Merci!), sárga csekkek, ha valaki állandóan 6-ost dob a kinevetavégénben (és az nem én vagyok). Meg a Neoton Família. Azt nagyon nem szeretem.
Éva (64)
Társkereső Budapest, III.
Szia, Éva vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Linda (68)
Társkereső Budapest, III.
Nehéz írni magamról, nyilván csupa szépet és jót tudnék írni. Erre sokan azt mondanák, hogy el vagyok szállva magamtól. Ezért inkább azt ajánlom, hogy ne itélj előre, inkább ismerj meg! CSAK AZ NYER, AKI MER!! :)

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Lajos (67)
Társkereső Budapest, III.
Engem nem nagyon érdekel ki mit csinál mihez ért számomra ezek nem túl fontosak , elég ha valaki ember és nő. A legfontosabb magamról , független vagyok lelkileg , jogilag , gazdaságilag , Most jön a neheze , mert magamról kéne írni , magamat eladni ... gyorsan döntök , szerintem empatikus vagyok szinte mindenkivel és mindennel szemben, számomra nem jelent szinte semmit hogy mim van vagy neked mid van, ezek semmit nem érnek egy társ nélkül , nekem muszáj megosztani az örömeimet valakivel erre egyszerűen vágyok , az érintés számomra nagyon fontos , még az intimitás is, de ha az első randin csak egy kézfogás történik , sosem leszünk kapcsolatban , nyitott vagyok de meg kell nyitni, AMIT KAPOK VISSZAKAPOD SŐT TÖBBET IS , én úgy gondolom hogy ha szivárványt szeretnék látni akkor előbb esőt kell csinálnom . Tudunk majd nevetni mosolyogni , ha Te is teszed . Abban az értelemben nem vagyok férfi aki a popsid alá teszi a széket, az étteremben és főképpen nem ha úgy érzem hogy ez elvárás benned. Csak azt szeretném mondani hogy nem szeretnék megfelelni egy csomó elvárásnak , persze ez nem azt jelenti hogy nem teszem ezeket a dolgokat . Nem vagyok oda konvenciókért , de nem vagyok udvariatlan sem. Megtanultam hogy ha nincs valaki mellettem, nem azt jelenti, hogy egyedül vagyok; és elfogadom a zuhanást emelt fővel és nyitott szemmel; Idővel megtanultam , hogy csak az tud boldogságot adni, aki elfogadja a hibáimat , és nem akar megváltoztatni. Idővel megtanultam, hogy mindenki mondhatja "sajnálom", de megbocsátani csak a nagy lelkek tudnak. Idővel megtanultam, hogy ha megsértettél egy barátot, valószínű, soha nem lesz úgy, mint régen. Idővel megtanultam, hogy semmi sem ismételhető. Idővel megtanultam, hogy ha sietteted, kikényszeríted a dolgokat, nem válnak a remélté, Idővel megtanultam, hogy ha megbocsátással próbálkozom, vagy bocsánatkéréssel, vagy kimondani, hogy szeretlek és vágyom rád, hogy szükségem van rád, hogy barátod szeretnék lenni, egy sír fölött haszontalan. Megtanultam ezt mind, de csak későn és idővel.
Sándor (63)
Társkereső Budapest, III.
175/ 65kg szőkésbarna BP-i pasi vagyok
László (65)
Társkereső Budapest, III.
Sportos és sportokat kedvelő,független és egyedül élő férfi vagyok. Alkatban,aktivitásban és értékrendben hozzám illő párom keresem. Érdeklődési köröm széles,abban nem nehéz hasonlóságot találni.
János (86)
Társkereső Budapest, III.
János vagyok, 86 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Andrea (54), Budapest, XVIII. 💖💖💖 Vidám természetű pozitív beállítottságú vagyok. szeretek moziba, színházba, koncertre járni, táncolni , kirándulni, utazni. Szeretném megtalálni a hasonló érdeklődésű TÁRSAM, akivel felejthetetlen időt tudunk eltölteni. emellett gyengéd, kedves, figyelmes és humoros. Nem vagyok előfizető, Így nem tudok VÁLASZOLNI és a képeket csak mini-manó változatban látom. Ha írsz légyszi adj meg elérhetőséget.
  • János (59), Zalaegerszeg Sziasztok! János vagyok, 57 éves, lakhelyem Zalaegerszeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! Csak vidáman az idő megy.
  • Béla (37), Nyíregyháza Szia, Béla vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Zsuzsanna (36), Budapest, XI. Saját örömöd a Mestered! Mámor, reménység, vágy, tavasz, Szerelem, álom, ez meg az, Név, pénz, siker, hit, csókja nőnek, Zsákmánya mind a gonosztevőnek. Az élet is: hó, hamar olvad, Ami ma minden, semmi holnap.
  • Ferenc (64), Hajdúböszörmény Sziasztok! *moderálva* Ferenc vagyok, 62 éves. Társam keresem Hajdúböszörmény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!*moderálva*

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, III. kerületBudapest, III. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk