Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Budapest, III. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Miklós (38)
Társkereső Budapest, III.
23 órája tag
Immáron harmincnyolc éve mindennap szorgalmasan tanulok, személyiségfejlődök, hogyha életem derekán túljutva esetleg elkezdenék majd meghülyülni, akkor legyen honnét visszaesnem. Amúgy egy közalkalmazott életszínvonalán élek. Kivéve hó végén. Akkor alatta. Szeretek utazni, és ja, hát végülis van egy Ryanair seatview képem, de nem tudom, hogy képes leszek-e még egyszer arra az istenkísértésre, amit légiközlekedésnek hívnak. Ismerem magam, így a jó tulajdonságaim mellett a red flagekről, esetleges buktatóról, várható nehézségekről is tudomást szerezhetsz Őszinteségre vágysz? Nyitott könyv vagyok. Csak győzd olvasni.
Akos (37)
Társkereső Budapest, III.
6 napja tag
Facebook *moderálva*
Zoli (32)
Társkereső Budapest, III.
9 napja tag
Alapvetően egy vidéki srác vagyok aki néhány éve felköltözött a főfaluba szerencsét próbálni saját vállalkozásával és jelenleg keresek valakit, akivel kedvezményesen tudom megvásárolni a Philips páros elektromos fogkeféjét.
Árpi (41)
Társkereső Budapest, III.
10 napja tag
Szia kedves tarskereso Lany/Holgy! :) A kepzeletbeli fuzetembe beírtam egy dupla pirospontot Neked, hogy ebben a \"rengetegben\" ide talaltal hozzam, ami mindenkeppen dicseretes dolog. :) Én egy eletvidam, de az elet komoly dolgait az annak megfelelo komolysaggal, de megis vidaman-bohokasan-jatekosan es az elet akadalyait kello konnyedseggel vevo, egyedulalo, nem dohanyzo, gyermektelen ferfi vagyok. Imadok setalni, racsodalkozni az Élet apro es vidam dolgaira, csodaira. Veled egyutt meg szebb lenne mindez, nem kis romantikat csempeszve a hetkoznapokba... *moderálva*

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Ádám (53)
Társkereső Budapest, III.
3 órája lépett be
Örülök ,hogy itt vagy. Ha csak 5 perc a mi történetünk az is jó, ha 5 év, azt is megköszönöm. Az fontos, hogy minden pillanatát élvezzük.Nem horgászok de minden reggel ágyba viszem a kávét, nem barkácsolok de az ingeimet én vasalom. Elfogadlak olyannak, amilyen vagy. Köszönöm ha elolvastad.
János (56)
Társkereső Budapest, III.
1 órája lépett be
Szeretek utazni étterembe járni Vagy egyszerűen csak össze bújni egy pohár bor mellett.
Attila (62)
Társkereső Budapest, III.
3 órája lépett be
63 éves egyedül álló férfi vagyok , keresek korban hozzám illő vékony testalkatú kizárólag Budapesti hölgyet. Amatőr szinten szeretek fotózni , imádok utazni -kirándulni , szeretem a macskákat ....az életemben a zenének és zenehallgatásnak komoly szerepe van mondhatni kiemelt helyen szerepel....
Gergely (51)
Társkereső Budapest, III.
3 órája lépett be
Gergely vagyok, 51 éves, lakhelyem Budapest, III. kerület. Hegedűművész és tanár a foglalkozásom. Elhivatottan kezdtem neki egyéni művészi életem építésének sok fölösleges megélhetési próbálkozás után, ehhez képest anyagilag teljesen kezdő vagyok. Az tanultam az életről kiskoromtól, hogy a művész feláldozza magát a művészetek oltárán, és ezt én nagyon komolyan vettem. Használati utasítást ugyanakkor nem kaptam hozzá, ezért most tanulom a létfenntartás feltételeit. :) Ilyesztő lehet talán ezt leírva látni, de már volt pár eset, amikor óriási kiakadás követte azt, amikor ez kiderült. Ennek az elemi fontosságáról mit sem tudtam. Ez most változik, de az elején vagyok. Fontosnak tartom ezt leírni, hogy ne zsákba-macskát áruljak. 11 éve vastagbélgyulladásom van, amivel meg kellett tanulni együtt élni. Most egy ajurvédikus kezelést kezdek, az indiai doktor biztosított, hogy segíteni fog. Van egy fiam, aki az anyukájával él, akivel csak a fiam, illetve az emberi métóság alapú tisztelet és alkalmi segítségnyújtás köt össze. Majdnem minden nap jógázom egy kicsit, és egy, vagy több órát a természetet járom. Nem iszom alkoholt, nem dohányzom. Vegán vagyok, de eszem mézet. Krisna-hívő vagyok, Római Katolikus Keresztény alapokkal, de inkább úgy fogalmaznék, hogy alapvetően Krisztus-követő alapokkal. Nekem nagyon fontos az érzelmi alapú, személyes irányultságú Isten-kapcsolat. Ugyanakkor az ilyen karakterű kapcsolatot nagyon érzékenyen szeretem megélni a társammal is. Alapvető szeretet alapú kapcsolódásom a fizikai érintés és együttlét, valamint a minőségi együttlétben eltöltött idő, egymásra való figyelés. Kész vagyok az asszertív, megbeszélés alapú konfliktuskezelésre. Ugyanakkor kicsit szertelen vagyok, hirtelen érzelmű (főként a kellemes irányba), amit néha visszafogok, de azért nem mindig tudok, vagy akarok. :) Még egy dolog, a volt kapcsolataim közül párral ritkán beszélünk egymással, követjük egymás sorsát a legnagyobb jóakarattal, a párkapcsolatot lezárva és baráti kapcsolattá transzformálva. Egyéni, lelki töltöttségű, különleges hangzású zenét játszom, improvizálok és komponálok elektromos hegedűn és effekt pedálokon, valamint egy groove-boxon. Legjobb lenne egy erdő szélén lakni egy nem túl nagy házacskában, amihez tartozik egy gyakorló terem, ami viszont méretes, az ideális hangzás létrehozásához. A ház további részletei a szívem választottjától függenek. :) Vegán vagyok, glutén, laktóz és kazein érzékeny.

Diplomás budapesti társkereső nők

Hédi (59)
Társkereső Budapest, III.
Főiskolát végzett
Szeretek edzeni, kirándulni, moziba, színházba, koncertekre járni, vagy csak sétálni egy jót a Duna-parton.
Gabriella (47)
Társkereső Budapest, III.
Főiskolát végzett
Magán nyelvtanárként és rendezvényszervezőként, egy mozgalmas és önálló életet élek. Van egy 18 éves fiam, aki háromszor egy héten nálam van. Szabad időmben a mentőkutyusomat képezem ki, járom az erdőt-mezőt, kertészkedem, pingpongozom. Aktív életet élek, de tudok egyhelyben is maradni egy jó könyv társaságában vagy a szaunában. Ha túrázok, nem a teljesítmény a fontos, hanem a kapcsolódás a természettel, hallgatom a neszeket, figyelem az apró kis csodákat, amik körül vesznek. A hétköznapokban ritkán főzök, viszont nagyon szeretek vacsorákat adni a barátaimnak, szeretteimnek. Olyan párt tudok elképzelni mellettem, aki Jó Ember, aki mer teljes szívből szeretni és szeretve lenni. Mert „szeretet nélkül üres a ház, üres a város és minden zseni ügyetlen” … Rövidebb, nem rohanós túrákat szeretnék szervezni vagy részt venni. A száraz számok, kedves csomagolásban:47 éves, 160 cm magas + 25 kg a kutya (mert az is része a csomagnak).
Edit (50)
Társkereső Budapest, III.
Főiskolát végzett
Bízom abban, hogy most végre rám talál az a nő, akire egész életemben vártam. De akár az is előfordulhat, hogy Ő talál rám? Talán Te leszel a párom? El tudnál képzelni magad mellett 168 cm magas nőt? Írj rám és meglátjuk!
Adri (35)
Társkereső Budapest, III.
Egyetemet végzett
Szeretem az embereket, a kapcsolódást, azt, ha valakivel a csend is jó. Imádom a forró zuhanyt és ha megcsípi a hideg az arcomat. A napfelkeltét és a hangos viharokat. Mindent szeretek, amitől élettelinek érezhetem magam.

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Zsolt (48)
Társkereső Budapest, III.
Szia, Zsolt vagyok, sportos és mozgást szerető humoros pasi. Persze a humor, nagyon relatív, de pont azért is egy jó szűrő. Ha tudunk együtt nevetni, akkor az már egy jó kezdet is lehet egy hosszú kapcsolathoz. Van kedved kipróbálni?
Viktor (46)
Társkereső Budapest, III.
Egyedül álló+kutya, gyermektelen, gyógymasszőr, természet, túra, rajz, történelem, kiszámíthatóság, nyugodtság.
Péter (47)
Társkereső Budapest, III.
Tudok lángost sütni valódi lángokon, pörköltet főzni bográcsban, van kutyám, és két csónakom is, amivel szeretek a Balaton hullámain ringatózni. Akár egy percen át is állok kézen, van életmentő érmem, biliárdasztalom, és egy autogramom Kosztolányi Dezsőtől (azt örököltem). Képes vagyok a házat fával fűteni, építek szélsárkányt, fogok halat, Ural típusú motorkerékpárommal tartom rettegésben a közlekedés résztvevőit, stb... Na, hát szóval egy főnyeremény :-) Ja, és gitározom is, de azt inkább hagyjuk.
András (46)
Társkereső Budapest, III.
17 év házasság ért véget. Mi is azt hittük örökké tart. Ő túlságosan gondoskodó volt, én meg inkább elfogadó, kényelmes. Ő kimenekült a kis világunkból én magamra maradtam benne. És tessék ! Máris sikerült egy önző és lusta ember jellemét magamra öltenem és elveszítenem az érdeklődők jelentős részét... pedig ez nem így van. Hosszú évek alatt el tudnak kopni a szép és kedves dolgok, aztán azok a kis hiányosságok amik előtte még szerethetőek voltak a másikban, előbb bosszantóvá válnak majd idővel elviselhetetlenné fokozódnak. Ennek már több mint fél éve. Na, de kit is keresek ? Nem is tudom, az kívánkozik ki belőlem, hogy senkit. Vannak befőttjeim, fűtött lakásom és annyi édes (ma már inkább keserédes) emlékem, amivel elvagyok. Azonban az élet nem állhat csak ebből, menni kell, ingerek, élmények kellenek és nem lehet mindig egyedül bóklászni. Egy biztos: nem sürgős. Nem vagyok elkeseredve, se depressziós sem kétségbeesett. Éltem már boldogabb időket ez tény. És bár a bemutatkozásom elég szomorkás én biztos elriadnék egy ilyet olvasva, de most ezt élem meg. Tudom, hogy pár hónap múlva már vidámabbat írnék, majd akkor átírom, de most ez van és nem akarok más képet mutatni. Nem olyat keresek aki megvigasztal, hanem olyat akivel találunk közös programokat hátha egyezzünk. Maradt még valaki aki eljutott idáig az olvasásban ? Vagy már a felénél mindenkit elvesztettem ? Még egy fontos dolog: a macskarajongók "családjába" tartozom !

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Giza (59), Budapest, XVI. KÜLDJ KÉPET, elérhetőséget akkor tudunk kommunikálni. Szabadidő partnert keresek hétvégi táncos programokhoz (west coast swing, rock And Roll, Bachata, társas) kiránduláshoz, utazáshoz, kerékpározáshoz, szabadidő programokhoz. Természetesen nem neked kell fizetned az én részem! Ha ez működik akkor kialakulhat kapcsolat is! Mindezt azért írom le mert nem akarok megcsókolni 100 békát ahhoz hogy megtaláljam az igazit! Azért gondolkozom így mert ti férfiak megtanítottatok erre! Megfogalmazzátok az elvárásokat velünk szemben, de céltalanul lézengtek a világban egyik agyról a másikra repültök, rendezetlen, lezáratlan múlttal, nincs jövőképetek, arról mit is akartok, nincs egzisztenciátok, dohánytól bűzlő testtel és szájjal elvárásokat támasztotok és azt hiszitek, hogy *moderálva*, és azzal megelégszik egy nő. De nyilván van aki megelégszik, ti keressétek azt. Sexpartnert könnyen lehet találni, de minőségi idő eltöltéséhez társat találni nehéz.
  • Gyula (73), Budapest, XII. A mottókkal az a baj, hogy legtöbbször frázisok. Hogy ki vagyok? Íme: "Visz a vonat, megyek utánad Talán ma még meg is talállak," \t\tJaj, ez József Attila "Bolond, ki földre rogyván fölkél és újra lépked s vándorló fájdalomként mozdít bokát és térdet..." \t\tNem, nem! Nem erőltetett menetet szeretnék! ( Radnóti) "Ez az utolsó nászunk nékünk: Egymás húsába beletépünk S lehullunk az őszi avaron" \t\tEz sem igazán. Remélem nem az utolsó, és nem halunk bele. (Ady) Akkor ki? Tedd vállamra fejed, s én megérintelek Megérintelek százszor , hisz szeretlek Könnyezve, vagy vigyorral a számon Csak jelezd, és füledbe súgom, Hogy Te vagy minden álmom (Azért az első három jobb) Nem tudok levelet írni. Az emilem *moderálva*
  • Nikol (49), Budapest, XI. Nikol vagyok, 48 éves, lakhelyem Budapest. Ismerkednék..
  • Petra (33), Szolnok Szia kedves látogató, örülök, hogy az adatlapomhoz tévedtél. Szolnok, és környékén keresem páromat. Szeretek sütni-főzni, moziba-színházba járni, valamint zenés-táncos előadásokra járni. Továbbá szeretek kirándulni, illetve szeretem a mi kis hazánk legnagyobb tavát a Balatont. Nem szeretem a nyomulós férfiakat, szerintem egy férfi tudjon udvarolni egy nőnek. Lehet, hogy ez régiesen hangzik, de szerintem nem kell rögtön mindent csinálni az első randin. Ha esetleg felkeltettem érdeklődésedet, akkor írj nyugodtan. Üdv.: Petra
  • István (31), Budapest, IV. Ismerj meg! István vagyok. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, III. kerületBudapest, III. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]
Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk