Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Budapest, III. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Legújabb budapesti női társkeresők

Ildi (36)
Társkereső Budapest, III.
5 napja tag
Nem vagyok az egy éjszakás kalandok híve. A gyerekeimért bármire képes vagyok. Céltudatos, határozott, önzetlen, néha akaratos.
Ilona (64)
Társkereső Budapest, III.
13 napja tag
Optimista szemléletű, fitt nő vagyok. A gyerekeim már önállóan élnek. Nyitott vagyok egy tarskapcsolatra.
Bianka (34)
Társkereső Budapest, III.
29 napja tag
Nem akarok közhelyes dolgokat, felsorolásszerűen írni magamról, ezért azt gondoltam, arról írok inkább most csak, hogy kit keresek. Abból is körvonalazódik, hogy ki vagyok. Amiket elvárok, értékelek, azok olyasmik, amikre én is mindig figyelek, vagy figyelnem sem kell, annyira automatikusan jön. Tehát alapvetően a kölcsönösségre vágyom. Továbbá... -nagyon komolyan gondolja, hosszú távú, tartós kapcsolatot keres -érezteti, hogy kellek neki, értékel -kedves, empatikus, másokkal is. (Nem úgy, mint én, nem olyan feminin módon.. De azt sem bánom.) -figyelmes! Érdekli, mit gondolok, érzek és olykor tesz is érte, hogy pozitív irányba befolyásoljon. Nem kell nagy erőfeszítés, csak lássam a mögöttes szándékot. -érdekesnek, szórakoztatónak tartjuk egymás személyiségét. -minél okosabb, annál jobb. Tudom, hogy sokan nem szeretik az okos lányokat... De velem ez a helyzet. :D Jobb, ha tudod.
Zsu (48)
Társkereső Budapest, III.
50 napja tag
Szeretem az életem, amiért hálás és boldog vagyok. Hiszem, hogy a saját valóságunk teremtője mi magunk vagyunk, csak az lehetetlen, amit nem tudunk elképzelni. Olyan párkapcsolatot keresek, ami mentes a társadalmi kliséktől és emberi játszmáktól. Amiben nem szűnünk meg Önmagunk lenni, hanem a legjobb változatai leszünk magunknak.
Gyöngyi (64)
Társkereső Budapest, III.
65 napja tag
Empatikus, hiteles,humoros, agilis, szeretni tudó, játékos, nőies, segítőkész jó probléma megoldó vagyok Érdekel a biblia, konzervativ értékek, a közjó és a társadalmi problémák. Elfogadom az életkorból adódó testi változásokat Törekszek az emberi családi kapcsolatok jobbítására - szakmám is. Jöhet kirándulás, kulturális programok, utazás fürdőzés, virágok stb. Nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Éva (62)
Társkereső Budapest, III.
89 napja tag
Szeretek függetlenül élni a saját kialakitott világomban, de nyitott vagyok betekinteni egy másikba, ha az megérint ...

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Levente (32)
Társkereső Budapest, III.
4 napja tag
- Nem keresek bármi áron kapcsolatot. Először csak dumáljunk, aztán amennyiben tovább fejlődik, akkor érdekel valami komolyabb. Amennyiben nem, akkor csak barátkozzunk. Már nem rövid távra tervezek. - Értékrendben konzervatív, felfogásban modern. - Nem a másik felem keresem. Kérlek légy egész ember, akihez egész emberként tudok csatlakozni. - Software fejlesztő vagyok.. ha röhög rajtam egy bug, akkor simán ülök fölötte 2 napot. Felállás nélkül. Evés nélkül :( Ilyenkor nem mindig jó hozzám szólni. - Egy problémát inkább túlagyalok egyszer, túltolom a megoldást, de akkor többet ne kelljen vele foglalkozzak. - Az ülőmunka megbosszulta magát tudom.. ezen dolgozom. Az elmúlt 5 hónapban ~15 kilót adtam le, és nem állok itt meg. '24 végére jól akarom magam érezni a bőrömben. - Nem vagyok az a kapkodós fajta. Szeretek sportolni, de futni/táncolni nem velem fogsz eljárni. - Erdélyi vérrel és szakácstudománnyal áldott meg az ég. Szeretek és tudok is (szerintem jól) főzni. Mosogatni nem, de erre van gép. - Farmer + kockás ing. Még baltám is van. Télen talán felhúzom a pulcsim, de nem biztos. Az viszont igen, hogy még így is melegítem a kesztyűs kezed a markomban. - 5 lánytestvérem van, vizipipám, jövőképem, albérletem, sajátos szarkasztikus feketehumorom. - Nem fogom fel (van hogy direkt) az utalgatásokat. Kimondok egyenesen mindent, tégy így te is. - Sokszor fontos kérdés, szóval nincs autóm, és Bp belvárosában nem is lesz (Limo mindent lefed). - Vagy 0, vagy 1 saját gyerek. Mindkettő mellett és ellen is komoly érvek vannak. Ezen a ponton már a partneremen múlik, hogy ketten mit hozunk ki belőle. - Külföldre/hegyekbe/erdőbe nem vinni nehéz, hanem hazahozni. - A szemem színváltós, akár külön-külön is. A szakállam vörös (nem festem, és a hajam se). - Van egy enyhe sorozat függőségem (scifi/fantasy... vagy bármi aminek a története leköt) - A tetoválásokból 10.000ből, ha egy tetszik (nekem nincs).
László (41)
Társkereső Budapest, III.
11 napja tag
Szia, örülök, h megnézed az adatlapom. Lehet pont egymást keressük.László vagyok, 41 éves. Társam keresem. Valóban társat keresek akivel kölcsönös a vonzalom a tisztelet és a megbecsülés. Akivel jó együtt nevetni vagy csak hallgatni. Akivel nem arról szól a dolog h mindenben a másik a hibás, hanem arról h szeretünk együtt lenni.
Misi (21)
Társkereső Budapest, III.
23 napja tag
Irjál privatban.
Pál (55)
Társkereső Budapest, III.
28 napja tag
Szeretek főzni, kirándulni, zenét hallgatni, koncertekre járni. Nincs előfizetésem, nem látom, ha kedvelsz, írj, hogy lássam kinek vagyok szimpatikus. *moderálva*
János (64)
Társkereső Budapest, III.
29 napja tag
Türelem, odaadás, bizalom, szeretet. Keresem a lelki társamat akivel megtudom Osztani az élet összes örömét.
Marcell (27)
Társkereső Budapest, III.
48 napja tag
Szeretek videójátékokkal játszani, néha csinálni is néhányat, állatbarát vagyok, imádom az erdei sétákat.

Éppen online budapesti társkereső nők

Reni (41)
Társkereső Budapest, III.
2 órája lépett be
Nem mindenkinek tudok válaszolni, nem vagyok fizető tag. Ha látsz egy piros kocsiban éneklő, neked tátogó 😁lányt, jelentkezem Én vagyok:))))) Leginkább Óbudán lehet meglesni, velem együtt énekelni/tátogni😂 Ezt mind el kell olvasni, igen:) Amúgy vicces, jó fej vagyok, de ehhez kell a Te humorod is:) Igen, szoktam hisztizni, akkor meg kell ölelni:) Álmodozó? meglehet:) Ha megtalálod hozzám a kézikönyvet, csuda jó lesz mindenkinek:) Imádom a trance, house, minimal, retro, akár a klasszikus zenét. Táncolni is szeretek. Lehet nem tudok, de kit érdekel, ha jól érzem magam, ugye?:) Két kislányomvan: 9,13 évesek, szóval így gondolkodj :) Szeretek bejárni dolgozni, szeretem a munkámat, ugye manapság ez kész csoda:) Így nem igazán panaszkodom otthon:) Szeretek bicajozni, mert van egy csodaszép "nyuggeres" kerékpárom:) És még sok minden van vagy nincs, derítsd ki ha bírod a humorom:) Kedvenc idézetem... Semmi nem érkezik idejében, semmit nem ad az élet akkor, amikor felkészültünk reá. Sokáig fáj ez a rendetlenség, ez a késés. Azt hisszük, játszik velünk valaki. De egy napon észrevesszük, hogy csodálatos rend és rendszer volt mindenben … Két ember nem találkozhat egy nappal sem előbb, csak amikor megértek e találkozásra … Megértek, nem éppen hajlamaikkal vagy szeszélyeikkel, hanem belülről, valamilyen kivédhetetlen csillagászati törvény parancsa szerint, ahogy az égitestek találkoznak a végtelen térben és időben, hajszálnyi pontossággal, ugyanabban a másodpercben, amely az ő másodpercük az évmilliárdok és a tér végtelenségei között.
Anda (58)
Társkereső Budapest, III.
21 perce lépett be
Humort kedvelő, kreatív, sokoldalú független nő vagyok. Szabadidőmben sportolok, szeretem a jó könyveket, filmeket, a tartalmas beszélgetéseket, érdekel a közélet és a pszichológia is. Szívesen megismerkednék hasonló mentalitású, független, nálam magasabb férfival.
Zsófi (46)
Társkereső Budapest, III.
35 perce lépett be
Zsófi vagyok, 44 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Szilvia (49)
Társkereső Budapest, III.
1 perce lépett be
Szia, Szilvia vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. És én ide nem tudok válaszolni és a kedvelesekre sem reagálni.

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Erik (57)
Társkereső Budapest, III.
2 órája lépett be
Kedves, nyugodt jó egzisztenciaval rendelkező férfi vagyok. Egy nagyon kedves nőt szeretnék.
János (56)
Társkereső Budapest, III.
2 órája lépett be
János vagyok. Szeretek utazni és egyszerűen csak össze bújva sétálni. Vagy egy filmet nézni egy pohár pezsgővel.
Ádám (53)
Társkereső Budapest, III.
2 órája lépett be
Örülök ,hogy itt vagy. Ha csak 5 perc a mi történetünk az is jó, ha 5 év, azt is megköszönöm. Az fontos, hogy minden pillanatát élvezzük.Nem horgászok de minden reggel ágyba viszem a kávét, nem barkácsolok de az ingeimet én vasalom. Elfogadlak olyannak, amilyen vagy. Köszönöm ha elolvastad.
Tibor (45)
Társkereső Budapest, III.
2 órája lépett be
Fontosak számomra a belső értékek, a belső kisugárzás és a szeretet kimutatása. Szeretnék ismét szeretni, szeretve lenni. Szeretetnyelveim: az érintés és a minőségi idő. Nem tökéletesek a lábaim, enyhén mozgássérült vagyok. Ez a lábamon és a járásomon látszik, amely kicsit bicegős. Elfogadtam magam, Önálló és értékes ember vagyok, de azt is tudom, hogy ez még kevés, ha a társadalom a külső alapján ítél. Ismerj meg mielőtt csak a külsőm alapján ítélsz!
József (69)
Társkereső Budapest, III.
2 órája lépett be
69 éves,192 cm független,dolgozó Férfiként keresem Párom Nő személyében.
Péter (45)
Társkereső Budapest, III.
2 órája lépett be
míg a szívem,a pillanatok érzéseit. Folyamatosan változó világunkban,arra törekszem,találjak valamit,amiben kevésbé vagyok jártas,akár érzelmileg is. Életem kvintesszenciáját tekintve,örömmel szervezek olyan,komfortzónán kívüli programokat ismerősökkel,ahol szívből letesszük önkorlátozó hiedelmünket,hoppá-aha érzésekkel,mélyebben felfedezzük önmagunk,megújulunk,sírva röhögünk,és átéljük a flow-t. Igazán katartikus élmény,ahogy a feszültség érzést,felszabadult érzésre cserélem. Véleményem szerint,ahhoz,hogy érzelmi síkra kerüljünk,és létrejöjjön a kapcsolódás,fontosnak tartom,a konstruktív,éjszakába nyúló mély,elgondolkodtató,inspiráló beszélgetést,belső megéléseket,humoros élethelyzettel,mely hozzánk ad,sőt emel. Mi az amire kíváncsiak vagyunk,mi az amit szívből megélnénk,és ki is merünk fejezni? Tánciskolába felfedeztem,ritmusérzékem,olyan,akár a megnyitott kerti slagvég. Szerintem a legnagyobb erő,valós működésünk,érzéseink kifejezése,humorral,mini vakációval,szokatlan randi ötlettel,és csodálatos mindezt,méltó programmal megünnepelni.Egy randevú,legyen az egy spontán kirándulás,piknik egy parkban,esti Duna-parti séta,gyertyafényes élőzenés Jazz zongora est,művészet iránti nyitottság,vagy szimfonikus hangverseny,Opera,vagy Operett színház,sokkal jobban megérint egy élmény,érzés,mint cseppfolyóssá válni az alkoholtól,füstös helyen. Én semmiképp se tulajdonítok az ivásnak,dohányzásnak semmiféle értéket az életemben,és a másikra mutogatást,címkézést,destruktív kritikát,mentális kínzásnak,lelki satunak tekintem,másrészt értelmetlen,sehová se vezet,a társadalomnak,meg senkinek se tesz jót. Ítélkezés helyett,kérdezek. Azt vettem észre,online ismerkedés során,egyre inkább rossz irányba haladunk,és azt egyre jobban csináljuk. Kompatibilitási listámon szerepel az asszertív kommunikációra való törekvés,szeretetnyelv ismerete,önfejlesztés,és vita helyett,eszmét cserélek. Míg a sör,foci,távol áll tőlem,a vidéki hangulat,kerti és gasztronómiai tevékenységek,természet közelsége,abszolút magával ragad. Külsőségeket tekintve,alkatom erotikusan puffadt,öltözködésem leginkább elegáns,(szakadt) farmer rajtam,semmiképp. A vörös, és fekete színkombináció,afrodiziákum számomra.

Diplomás budapesti társkereső nők

Reni (32)
Társkereső Budapest, III.
Főiskolát végzett
Őszintén, nem vagyok a híve ezeknek a bemutatkozásoknak. Egyrészt bárki írhat bármit, másrészt meg úgyis akkor derül ki ki, milyen ember ha pár mondaton túl vagyunk. I preferred English and Hungarian language :)
Szilvia (52)
Társkereső Budapest, III.
Főiskolát végzett
Egy kedves, vidám, sportos, pozitív és velem utazni vágyó Férfit szeretnék találni, aki elégedett az Életével és rendben van magával is!…aki nem restell udvarolni is akár! Ha ez valakinek nem megy, kérlek tiszteljük egymás értékes idejét! Megköszönöm azt is, ha a csak magukkal foglalkozó, 2 kedves bókot kinyögni nem tudó és csak magukról képeket küldő EGO-MÓKUSOK is balra húznak! Jelige: Nem szponzor kerestetik! köszönöm mindenem meg van, de eltartani sem szeretnék Anyuci pici fiai!
Ilda (50)
Társkereső Budapest, III.
Főiskolát végzett
,,Az ember azt látja a világból, amit a szívében hordoz.\"
Tina (48)
Társkereső Budapest, III.
Egyetemet végzett
Irj kérlek email címet, mert ennek hiányában sajnos nem tudok válaszolni
Anna (60)
Társkereső Budapest, III.
PhD végzettségű (nyelvészet, néprajz, pszichológia)
Kedves, vidám, extrovertált, energikus, nyílt, barátkozós, határozott, megbízható, pozitív gondolkodású vagyok. A szakmám (egyetemi oktató) egyben a hivatásom. Oroszországban születtem. Magyarul és angolul anyanyelvi szinten beszélek. Sokat olvasok, járok színházba, koncertekre, moziba, múzeumokba, szeretek síelni, túrázni, biciklizni, jógázni, úszni.
Dalma (50)
Társkereső Budapest, III.
Egyetemet végzett
Kizárólag állatbarát ès hosszútávú kapcsolatra vágyó jelölt jöhet szóba! *moderálva*

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Zoltán (53)
Társkereső Budapest, III.
PhD végzettségű
Olvasd. *moderálva*
Tamás (46)
Társkereső Budapest, III.
Egyetemi diplomás (egészségügy)
Hagyományos értékrenddel rendelkezem. Olyan békés, kiegyensúlyozott, vidám társat keresek, aki nem szeretne a szürke hétköznapok szintjén élni az életét, nyitott a világra, saját maga képes folyamatosan fejlődni, változni. Előnyt jelentene, ha önismeretével foglalkozik, illetve tisztában van. Szeretném, ha a párommal tudatosan és aktívan együtt tennénk minden nap a kapcsolatunkért.
Gyula (39)
Társkereső Budapest, III.
Egyetemi diplomás (Mérnök Informatika)
Írhatnám magamról, hogy jó a humorom, hogy intelligens, törődő és empatikus vagyok, de a szavak helyett a tettekben hiszek. A legmagasabb szintű végzettségem egy Executive szintű MBA és a munkám során emberekkel foglalkozok. Úgy hiszem hogy kíváncsi természetű, ambíciózus és problémamegoldó típus vagyok. Pár hónappal ezelőtt ért véget egy hosszútávú kapcsolatom és egy pár reményében vagyok az oldalon. 2020-ban váltam el és van egy 6 éves lányom, aki az idejének felét velem tölti (nyitott, rendkívül önálló, nincs ellenem nevelve, kedves és barátságos az új emberekkel). Itt kiemelném, hogy nem keresek pótanyát és tapasztalt apa vagyok aki egy önálló és független férfi is egyben. Nyitott vagyok rá hogy legyen még gyerekem. Nyitott = részemről örülnék neki, de ezt a döntést a leendő páromra bízom. Én pontosan tudom, hogy mit vállalok. :) A hobbijaim a túrázás és a regényírás. Az önállóságom része, hogy elboldogulok a konyhában (sütés és főzés), magamnak szerelek vizet, elektromos és mechanikai dolgokat. Nem nézek TV-t és ha megkínoznak sem tudnám megjegyezni színészek vagy celebrity-k neveit.
Akos (48)
Társkereső Budapest, III.
Főiskolát végzett
Spanyol férfi vagyok 2 éve Budapesten élek őszintén boldog vagyok boldog életű nőt keresek hátralevő életem
Laci (38)
Társkereső Budapest, III.
Egyetemet végzett
Vicces. félkomoly figura keresi másik felét. Szeretek főzni viszont a mosogatás részét szívesen meghagynám neked :D Energikus vagyok, szeretek bolondozni, aktívan tölteni az időt. Bármikor jöhet a beszélgetés, zene, szeretek kávézni, de az olvasás, filmnézés sem áll tőlem távol.
Attila (45)
Társkereső Budapest, III.
Egyetemi diplomás (Diploma)
Minden napnak megvan a maga ajándéka...ezért gondolom ha majd rámìrsz eggyütt fogjuk kibontani a legszebb ajándekot. Tudod mit találunk benne?

Keresztény budapesti társkereső nők

Kati (48)
Társkereső Budapest, III.
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Szia, Kati vagyok, en egy olyan nő vagyok aki vàgyik a megértésre az olelesre és még értő beszélgetésekre ahol jobban megismerhetjük egymást.mindenkinek van egy párja kitudja hol de na ad fel soha . Ők k
Júlia (22)
Társkereső Budapest, III.
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia, Julia vagyok, 22 éves vagyok, könyvelést és pénzügyi menedzsmentet tanulok. Szeretek olvasni, filmeket nézni és hosszú sétákat. Kedvelem a régebbi zenéket, például a 80-as évekből. Határozott és maximalista vagyok, ha valami érdekel. Szeretek vicceket mesélni és főleg nevetni.
Heni (57)
Társkereső Budapest, III.
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia! Nem szex partnert keresek hanem egy olyan kedves férfit aki tud szeretni és örül ha szeretik !
Ági (61)
Társkereső Budapest, III.
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
61 éves vagyok, özvegy. Komoly, tartós kapcsolatot szeretnék, ha Te is úgy gondolod várom leveled. Szeretek kimozdulni otthonról, legyen szó moziról, színházról, kiállításról. Sokféle dolog, hely van még, amit szeretnék egy kedves, humoros Társsal megélni. Köszönöm, hogy megnézted adatlapomat.
Linda (69)
Társkereső Budapest, III.
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Veszem a bátorságot és eldobom a palackpostám! Ha szerencsés vagyok, akkor addig úszik, amíg meg nem találja azt a bátor FÉRFIT, aki engem keres már régóta... :) Kérek elérhetőséget... :)
Saci (20)
Társkereső Budapest, III.
római katolikus vallású (rendszeresen gyakorlom)
Egy imádság Istenhez mindennél többet ér.

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Márk (26)
Társkereső Budapest, III.
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, igazan nem tudom meg h mit keresek, ismerkedni szeretnek aztan ha jol alakulnak a dolgok ki tudja h mi lehet meg belole😁
István (56)
Társkereső Budapest, III.
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
ÍRJ NEKEM BÁTRAN HA SZIMPATIZÁLSZ VELEM! ÉN NEM TUDOK ÜZENETET KÜLDENI ÉS A FOTÓDAT SEM LÁTOM! AZ SEM BAJ, HA RÖGTÖN KÜLDESZ ELÉRHETŐSÉGET IS, HOGY TUDJUNK KOMMUNIKÁLNI! KÉZCSÓKOM :) REMÉLEM EZT MAJD SZEMÉLYESEN IS MEGTEHETEM... KÖSZÖNÖM! Bízom benne, hogy megérted a bemutatkozásomat... - Jó napot! - mondta a róka. - Jó napot! - felelte udvariasan a kis herceg. Megfordult, de nem látott senkit. - Itt vagyok az almafa alatt - mondta a hang. - Ki vagy? - kérdezte a kis herceg. - Csinosnak csinos vagy... - Én vagyok a róka - mondta a róka. - Gyere, játsszál velem - javasolta a kis herceg.
János (40)
Társkereső Budapest, III.
vallása: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Érett fiatalember keresi korban magához illő párját Budapesten vagy Eger környékén.
Zoltán (49)
Társkereső Budapest, III.
hivő: református (nem gyakorlom)
Kéz csókom az összes párt kereső hölgyeknek.Netán állatbarát vagy?Vagy csak szereted az állatokat,az jó.Mert én egy kedves,szerethető mackó vagyok.
Ádám (24)
Társkereső Budapest, III.
hite: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Ádám vagyok, 24 éves. Jelenleg mesterképzésen vagyok és mellette dolgozom. Nem nagyon tudok itt írni. Ha szimpatikus vagyok dobj egy elérhetőséget és folytassuk ott😘
Zorán (52)
Társkereső Budapest, III.
egyéb keresztény vallású (a magam módján gyakorlom)
Túl vagyok váláson, kapcsolati minőségek széles skáláján, így már a minőségi, szeretetteljes társamat keresem örömteli, kölcsönös és hosszútávú kapcsolatra. fizikai, érzelmi, mentális összepasszolással, egy biztosan nem unalmas kapcsolatra.

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Bence (24)
Társkereső Budapest, III.
Szia! *moderálva* Bence vagyok. Szeretek sétálni a természetben, olvasni és jó beszélgetéseket folytatni egy jó kávé mellett. A humor fontos számomra, és mindig igyekszem pozitívan állni az élethez. Keresem azt aki hasonlóan szereti élvezni az élet apró örömeit, és nyitott az új ismeretségekre. Ha érdekel egy kellemes beszélgetés vagy egy jó kávézás, ne habozz megírni!
Manó (20)
Társkereső Budapest, III.
🔜diplomat, and scuba diving instructor 🤿. Review by a friend: “*moderálva* beton fejű” (stubborn) ;)
Áron (27)
Társkereső Budapest, III.
What do you call an alligator in a vest? An investigator.
Márton (19)
Társkereső Budapest, III.
18 éves 185 cm ig: *moderálva* F1ről , Fociról , Videójátékokról napokig tudok beszélni. Szeretek időt tölteni a családommal és a barátaimmal. Túrázni és beszélgetni. Hangulattól függően szinte bármilyen alkoholos italt szívesen megiszok.
Mátyás (25)
Társkereső Budapest, III.
Budapesti lakosként keresem a jövendőbeli társamat. Magamról elöljáróban csak annyit, hogy tudom értékelni a humort, empatikus vagyok, és számomra nagyon fontos az őszinte kommunikáció. Szeretek kirándulni, hosszabb sétákra elmenni, vagy szimplán kint üldögélni egy parkban és magamba szívni a friss levegőt. Imádok utazgatni, már több országban jártam, és szeretném bővíteni a listámat. Örülnék neki, ha ebben partner lennél. 😊
Csaba (26)
Társkereső Budapest, III.
Pozítívnak, türelmesnek és elfogadónak tartom magam, szeretem a természetet és a természetességet. Tisztelet tudó vagyok és őszinte, szeretek új dolgokat kipróbálni de tetszenek a régies dolgok is. Érdekelnek a spirituális és a történelmi témák valamint a különböző kultúrák.

30-as budapesti társkereső nők

Reni (38)
Társkereső Budapest, III.
Hazug nős párkapcsolatban élok stb stb ne is irjanak koszi.Sexet futó kalandot es nárcisztikus beteg emberek is kerüljenek . Pozitiv őszinte szokimondó nő vagyok hasonló páromat keresem.Imádom az állatokat a vizet termeszeret tengert Balcsit .Facen Rózsa Rénata szarvasos borito kep messengeren irj bátran ...
Anett (39)
Társkereső Budapest, III.
Sokat nevetős, kétgyerkőcös cégvezető és csocsóbajnok vagyok.
Nikolett (38)
Társkereső Budapest, III.
Budapesti, 36 éves egyedülálló, duci nő vagyok, káros szenvedélyektől mentes. Ha néhány tulajdonsággal kellene jellemeznek magamat, akkor az a kedves, segítőkész, céltudatos és a nagyon értelmes lenne. Emellett komoly gondolkodásúnak tartom magam, de a humor és a jókedv se áll távol tőlem. Nemigazán tekintem magam a társaság központjának, bulizni is ritkán szoktam. Szabadidőm szeretem változatosan letölteni, legyen az egy jó könyv olvasásra, egy izgalmas film, egy színházi előadás megtekintése vagy egy kis séta. Hiszem, hogy valahol rám is vár a nekem rendelt társ, csak szerintem eltévedt, tuti rossz helyre küldte a gps-e.
Szofi (39)
Társkereső Budapest, III.
Még nem volt kapcsolatom nővel, de úgy érzem, itt az ideje. :) Nem tudok magamról írni, sosem ment, de minden kérdésre szívesen válaszolok. :)
Csilla (30)
Társkereső Budapest, III.
"Azt hallottam..." ...hogy te játékos vagy...Szóval játsszunk! Beszélgessünk, veszekedjünk, találkozzunk. Írjunk egymásnak jó reggelt és jó éjszakát üzeneteket. Sétáljunk együtt, varázsolj el. Aggódjunk egymásért, szívassuk egymást. Adjunk egymásnak beceneveket, emlékeket. Meséld el a titkaidat, bízz bennem falak nélkül... Tegyük féltékennyé a másikat, csókolózzunk és ölelkezzünk, mintha többről szólna. És hogy ki veszít? Aki először... lesz szerelmes...:) Ha kedvelsz vagy írsz kérlek küldj e-mail címet is :)
Réka (35)
Társkereső Budapest, III.
Komoly kapcsolatot keresek. Szeretek szabadidőmben olvasni, zenét hallgatni, moziba, színházba, olykor koncertekre járni, utazni. Fontos számomra a megbízhatóság, hűség, egymás megbecsülése, minél változatosabban eltölteni egymással az időt. 😊

30-as budapesti társkereső férfiak

Zoltan (39)
Társkereső Budapest, III.
Ha mindent elárulnék magamról, miről beszélgetnénk ?! Kíváncsi vagy kérdezz nyugodtan, szívesen válaszolok ! Szép napot/estét !
Attila (32)
Társkereső Budapest, III.
Vidám, felszabadult és támogató vagyok... Emellett oda teszem magam a munkában és egy egyesületben is, így pörgősek a napjaim. Szabadidőmet szeretem spontán szervezett programokkal megtölteni, jöhet túra, koncert, utazás, de olvasás egy tea és zene mellett sokszor előfordul nálam!
Gábor (38)
Társkereső Budapest, III.
Szeretem felfedezni a világot, ha tehetem, utazok! Vonzanak az idegen kultúrák és tájak! Az elmúlt években és a jövőben is célom, hogy sok helyre eljussak! Ezen kívül szenvedélyem a zenélés. Egyre több időt próbálok a természetben tölteni, de a bulikat sem vetem meg! Nyitott vagyok bármilyen kulturális programra! Röviden ennyi! ;)
Frigyes (30)
Társkereső Budapest, III.
vicces vagyok és sokat dumálok
Maxim (36)
Társkereső Budapest, III.
Egy magas, kulturált, józan életvitelű srác vagyok, aki némi vargabetűvel ugyan, de kezdi megtalálni a helyét a nagyvilágban (így a 30-as évek közepére... :D). Korábban pályát tévesztettem, de vettem egy nagy levegőt, elkezdtem újra tanulni és elhatároztam, hogy ebben az életben most már csak olyan dologba fogok bele, ami számomra is élmény és nem puszta kötelesség. Így kerültem át jogiról műszaki területre. Praktikus fazon vagyok, aki szeret barkácsolni, nem vesz mindenből újat, nem dobja ki a régit pusztán divatból, szereti az időtálló dolgokat. Elvagyok a pesti nyüzsiben, szeretek jönni-menni, de igazán a hobbitanyámon tudom kipihenni magam, mikor már nagyon tele van a fejem (vagy a hócipőm :D). Kiülök a napfényre a kert közepén, hallgatom a madarakat, szemezek az arra tévedő őzikékkel és egy kis ideig nem gondolok senkire, semmire. Persze egy idő után már hiányzik valaki :) ... Egy aranyos hölgyeményt keresek hosszú távra, akivel mehetünk programokra, kirándulni, esetleg sportolni, megbeszélhetjük a mindennapok eseményeit, tehát akivel teljes értékű társak lehetünk.
Krisztián (36)
Társkereső Budapest, III.
Szabadidő minőségi eltöltéséhez, közös programok szervezéséhez keresem azt a hölgyet, akivel ha jól működünk építkezhetünk tovább is... :)

Középkorú budapesti társkereső nők

Andi (43)
Társkereső Budapest, III.
Még nem volt időm irni Majd késöbb ..
Gabriella (48)
Társkereső Budapest, III.
Magán nyelvtanárként és rendezvényszervezőként, egy mozgalmas és önálló életet élek. Van egy 18 éves fiam, aki háromszor egy héten nálam van. Szabad időmben a mentőkutyusomat képezem ki, járom az erdőt-mezőt, kertészkedem, pingpongozom. Aktív életet élek, de tudok egyhelyben is maradni egy jó könyv társaságában vagy a szaunában. Ha túrázok, nem a teljesítmény a fontos, hanem a kapcsolódás a természettel, hallgatom a neszeket, figyelem az apró kis csodákat, amik körül vesznek. A hétköznapokban ritkán főzök, viszont nagyon szeretek vacsorákat adni a barátaimnak, szeretteimnek. Olyan párt tudok elképzelni mellettem, aki Jó Ember, aki mer teljes szívből szeretni és szeretve lenni. Mert „szeretet nélkül üres a ház, üres a város és minden zseni ügyetlen” … A száraz számok, kedves csomagolásban:48 éves, 160 cm magas + 25 kg a kutya (mert az is része a csomagnak). Nem vagyok már előfizető.
Zsuzsanna (48)
Társkereső Budapest, III.
Aktív és vidám napjaimban osztoznék a nevetésen, egy falat kóstolásán, az élet örömein, a szép pillanatokon, a kevésbé szép perceken, a naplemente búcsújában :) Nem minden üzenetre tudok válaszolni sajnos. Fotó nélküli profilról ne is írjatok.
Meri (47)
Társkereső Budapest, III.
Tarsat keresek, semmi egyeb tipusu kapcsolat, nem erdekel. Foto nelkul, ne irj, kerlek. Koszonom.
Ágnes (48)
Társkereső Budapest, III.
Mindenben igyekszem megtalálni a jót, különben az élet maga alá gyűrne. Lendületes, nyitott, érdeklődő, megbízható, szeretni tudó, és hasonló társat is keresek.
Marianna (46)
Társkereső Budapest, III.
Szia, Marianna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Miki (44)
Társkereső Budapest, III.
Egymást támogatni a mindennapok küzdelmében nagyon fontos, és ez akkor valósul meg a legjobban, amikor úgy gondolkodunk, hogy \"mi\", és nem úgy, hogy \"én meg ő\".
Roland (45)
Társkereső Budapest, III.
Szia, Roland vagyok,őszinte,mások szerint normális férfi (bár szerintem néha tévednek) :-) Sok barátom van,ők valóban szeretnek (még a feleségek is...hm na ez az igazi visszajelzés) :-) Sokat dolgozom,szeretem amit (amiket) csinálok,de természetesen mindenre van idő,ha van értelme.
Zsolt (49)
Társkereső Budapest, III.
Szia, Zsolt vagyok, sportos és mozgást szerető humoros pasi. Persze a humor, nagyon relatív, de pont azért is egy jó szűrő. Ha tudunk együtt nevetni, akkor az már egy jó kezdet is lehet egy hosszú kapcsolathoz. Van kedved kipróbálni?
Gábor (45)
Társkereső Budapest, III.
Fiatalos vagyok, edzőterembe járok, testépítést végzek, igyekszek egészségesen táplálkozni és élni. Testalkatom átlagos és sportos között van. Regényeket olvasok. Egy kellemes társ a cél, akivel felfedezhetjük a világot, amit élményekben, érzelmekben mind nyújtani tud. Aktív szabadidős programokat szeretek és szeretném ha ebben is partnerem lennél.
Gábor (42)
Társkereső Budapest, III.
Gábor vagyok, 42 éves és Pesten élek. Keresem néhány évvel fiatalabb társamat. A szabadidőmet szeretem komótos, nem rohanós, szemlélődő utazással tölteni, legyen az túrázás, biciklizés, nyaralás. Fontosabb számomra a relax-érzésnek, az utazás élvezetének a megélése, mint az eltervezett programok kipipálása. Fő szeretetnyelvem a minőségi idő együtt töltése, nagyon nagyra becsülöm azt a társat, aki partner tud ebben lenni. A hétköznapokban odafigyelő hallgatóság vagyok.
Tomi (48)
Társkereső Budapest, III.
alapból vidám vagyok, szeretek hülyéskedni. de azért komoly is vagyok az élet dolgaival : )

50 év feletti budapesti társkereső nők

Csilla (68)
Társkereső Budapest, III.
Csilla vagyok, özvegy, jelenleg Németországban dolgozom apolónőként, de lányomhoz sokat hazajárok Budapestre. Nagyon fontos számomra a test mozgás. Úszás, séták, kirándulások, imádok olvasni új kultúrákat megismerni. Állatbarat vagyok. Fontos számomra az ápoltság, küllemem kellemes megjelenés. Csilla.
Hédi (59)
Társkereső Budapest, III.
Szeretek edzeni, kirándulni, moziba, színházba, koncertekre járni, vagy csak sétálni egy jót a Duna-parton.
Andrea (59)
Társkereső Budapest, III.
Szeretek túrázni, utazni, koncertre, színházba járni, de egy kávé mellett ücsörögve is szívesen nézelődök. Fotóim két héten belül készültek. Nem vagyok előfizető. Kérlek írj email címet, ha tetszik amit írtam, illetve a friss fotónak is örülök.
Mária (64)
Társkereső Budapest, III.
\"Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk.\"
Erika (62)
Társkereső Budapest, III.
Óbudán élek, szívesen járok koncertekre, színházba. Szeretek beszélgetni séta közben érdekes emberekkel, akiknek hasonló az értékrendje az enyémhez.
Eni (59)
Társkereső Budapest, III.
Ha megismersz eltudod dönteni,hogy milyen is vagyok valójában. Én sem vagyok tökéletes, nekem is vannak jó és rossz szokásaim, tulajdonságaim.

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Zsolt (64)
Társkereső Budapest, III.
Aktív, pozitív életszemléletű ember vagyok. Szeretem a természetet, az életet. Minden nap tartalmaz szépet, de észre kell venni!
Márk (60)
Társkereső Budapest, III.
Englishman living in Budapest with young outlook, bags of energy and ambition wants only one partner to share all with, love life and happiness. Feet on the ground with eyes on dreams, loves travelling, learning, new things. Sorry about the Hungarian but I am still learning and would be easier with a partner who has a grasp of either English or German. I love to travel, cook and learn. I like to drive and can ride a motorbike with the freedom it offers. I have left the U.K. by choice and embrace the Hungarian land, language and culture and am making the efforts to get into the community.
Levi (60)
Társkereső Budapest, III.
Szia, Levi vagyok, partneremet keresem kellemes hosszú távra. Szeretek nyáron tóparton napozni, úszkálni, télen szaunázni járok. Eljönnél velem? Ha van kedved ismerkedni velem, jelölj kedvencnek, vagy írj levelet. Puszi…Levi
Gabo (59)
Társkereső Budapest, III.
Sportos, aktív, vidám ember vagyok, hasonló adottságokkal rendelkező kedves csinos partnert keresek.
Béci (63)
Társkereső Budapest, III.
Hatvanas, jól szizuált Budai pasi
Istvan (66)
Társkereső Budapest, III.
Komoly kapcsolatot keresek egy szereto tarsban . Aktiv eletet elek . Kulturalis programok , utazas , zene hallgatas . Az embernek sajat magat jellemezni nem egyszeru , de mikor kapcsolatba kerulunk es talalkozunk sokat fogok meselni magamrol . Igazan csak ily modon ismerhetjuk meg egymast .A szemelyes kapcsolatban hiszek . Koszonom hogy meglatogattad a profilomat.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Luis (52), Németország I am a simple man and my interests are simple too, I live with my feet firmly on the ground. I've been a pensioner for some time now, I still have a lot of positive energy, I'm active and my hands are the best part of me. I'm thinking about moving to Hungary, I've been there several times and I think it's a fantastic country to live in but not alone. If you think I have some interest for you, don't hesitate, ask and I'll answer.
  • Ildikó (49), Budapest, XVII. Komoly társkeresés céljából vagyok itt. Nem vagyok előfizető!!!! Társam keresem Budapest környékéről.Ha megtetszett a profilom, és többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • András (42), Veszprém Ide valami érdekes, lebilincselő dolgot kéne írnom, amitől valaki ellenállhatatlan vágyat érez majd arra hogy megismerjen. Kétlem, hogy az ide írt pár általános mondat fogja ezt elérni. Amit értelme lenne ide leírni, az pedig már úgyis szerepel az adatlapomon.
  • Zoltán (42), Nyáregyháza Eltűnhetne már a fotó. Ismernek páran és legyenek szívesek ne öntsék magukra a reggeli kávét ha meglátnak! :-) Egyenlőre tapogatózom, mint vak a sötétben, de egyszer eljön az én időm is, ha meglátom azt a Nőt akiért érdemes kockára tennem anonimitásom. Hosszú út még a mennyországig, de kitartok. Tavasszal, amikor a virágok kinyílnak a Nők is jobban megnyílnak és mindenki vidámabb lesz. Könnyebb lesz, nyugodj meg Kedves várakozó hölgyemény! Még azok is megpróbálják majd akik között ott van kit Te szeretnél, és jelenleg téli álmot alszik barlangjában. Kitartást mindenkinek! A fiúknak meg ébresztő: a nők többségét szeretni kell és önmagukért, nem pedig a testükért! Csak erre várnak. Komoly kapcsolatot szeretnék ami csakis könnyedén indulhat. Sok lenne a lekötetlen energiám. Valakire. De kire? A gyerekeknek gumicukrot, a többieknek Jó estét kívánok! A tapasztalatlan lányoknak élvezeteket és sok-sok csokit, hogy boldogok legyenek! :-)
  • Heni (43), Nyíregyháza Szemem kék, szeretem a zenét Szeretek utazni, sétálni, zenéthallgatni. Olyan társát keresek aki megbízható, őszinte, megértő,olyannak fogad el amilyen vagyok, és aki nem bánt.

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, III. kerületBudapest, III. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]
Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk